Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
strelka wrote:
ena stara bluzovska …tale verzija mi je dobra..skoraj boljša kot originalna …Mica Paris & David Gilmour
strelka wrote:
O BOG NO ……ta naj se pa mal požegna …Sicer pa kdo pa Je sploh ta Him …jaz se spomnim samo ful enih njegovih sličic..na enem drugem forumu ….ti jaz kontro dam na tega HIM-a..ona tud zlo to nežno pove. Pa zlo prepričljivo…pa še simpatična punca.
Sem se ponovno spomnil na njih poslušal sem jih pred 4 leti in pol trenutno jih ne več no že dolgo ne.
Ampak sem se spomnil tudi na ene boljše in ti vračam kontra tej punci ki je sinpatična
http://www.youtube.com/watch?v=CleR2nYASdo
nekdodrug2012-06-15 22:20:47
tadeix pretnerix wrote:
Bravo strelkus aus kamnikus. Hvaležen za tale komad. Dober in nisem poznal tele verzije. Mi je tule Gilmour precej bolj zanimiv, kot pri Floydih – namreč absolutno nisem floydovec.
strelka2012-06-16 12:39:51
nekdodrug wrote:
Sem se ponovno spomnil na njih poslušal sem jih pred 4 leti in pol trenutno jih ne več no že dolgo ne.Ampak sem se spomnil tudi na ene boljše in ti vračam kontra tej punci ki je sinpatična
JA razumem .Poslušal si jih pred štirimi leti in pol ..in ničveč.
No vsekakor boljši kot tisti Him.
Men ne sede vedno emo stil …ne tako in ne drugač.
Npr tipični emo: ( zame … suffer furat)
http://www.youtube.com/watch?v=vt8h5ZhdCrY
Tukaj pa ena poletna…
Prima….kje si nasla tole Polino? Neki najlepsega, kar sem zadnje case videla….
Polina je eden boljših produktov Bolšoj teatra. Trenutno me zanima vse v zvezi s tem, ker imam poleti namen mrkniti v St.Petersburg, podaljšati do Moskve in si ogledati kakšno predstavo. Drugače pa se da precej ruskih artistov videti v Berlinu. Pred dvema letoma sem bila na predstavi, ki je bila balet, jazz, drsalna revija, cirkus… vse v enem. Od takrat naprej poskušam izkoristiti možnosti, ki jih v tem pogledu nudijo metropole. Sicer nisem ljubiteljica baleta in klasike nasploh, vendar me je tale video fasciniral.