Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
8. 6. 2012 ob 16:22 #15226strelkaParticipant
Ja ..
ne vem kakšna mešanca je tale Prince …. Skratka zelo nadarjen ….En komad , ki mi je tud briljanten od njega …Pa evo tale je pa poleten….….Breskve …strelka2012-06-08 16:23:14
8. 6. 2012 ob 18:04 #15227nekdodrugČlanstrelka wrote:
Ja ..ne vem kakšna mešanca je tale Prince …. Skratka zelo nadarjen ….En komad , ki mi je tud briljanten od njega …Pa evo tale je pa poleten….….Breskve …Ja res je nadarjen… Ampak nimam rad preveč njegove glasbe in ga niti ne poslušam toliko… Vem o njem samo toliko, kolikor mi drugi povedo, če ne drugače je to že nekaj. Nekje sem pa zasledil o njem, da je bil zelo popularen v osemdesetih…
In hvala za poletno pesem…
8. 6. 2012 ob 18:18 #15228nekdodrugČlanTakole da naredim malo reklame za novi album od Marduka…
Jaz ga že imam, sem ga že tudi preiskusil in moje mnenje je, da je odličen in pred kratkim je prišel na intrnet v celoti, zato sem se odločil, da vam malo predstavim…
Strelka tebi ne bo to preveč všeč ampak splača se poslušat…
Sweden Black metal…
http://www.youtube.com/watch?v=1V3WFYF3D7A
Tukaj je še lyric za to pesem če slučajno jih ne boste razumeli… No jaz si mislim, da jih boste…
Our mastema is vast – even in the house of God
Ever present – within and so withoutReversed life-force channeled
into prayers of blame
and fork-tongued gloryGuileless doctrine turned – into teachings
on how to love The Lie
on how to love The LiePsalms of venom – Slithering saints
Serpent Sermon – Serpent Sermon
Psalms of venom
Serpent Sermon – Serpent SermonOur mastema is great – even on the preacher’s tongue
Ever moving – above and so belowReversed life-force channeled
into prayers of blame
and fork-tongued gloryGuileless doctrine turned – into teachings
on how to love The Lie
on how to love The LiePsalms of venom – Slithering saints
Serpent Sermon – Serpent Sermon
Psalms of venom
Serpent Sermon – Serpent SermonOur mastema runs deep – even in the veins of the Lamb
Ever active – within and so withoutnekdodrug2012-06-08 18:19:23
8. 6. 2012 ob 21:10 #15229PrimaČlanVrhunska estetika: Polina Semionova
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=UaO7bS5Ky6M
8. 6. 2012 ob 23:25 #15231strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Ja res je nadarjen… Ampak nimam rad preveč njegove glasbe in ga niti ne poslušam toliko… Vem o njem samo toliko, kolikor mi drugi povedo, če ne drugače je to že nekaj. Nekje sem pa zasledil o njem, da je bil zelo popularen v osemdesetih…
In hvala za poletno pesem…
Mislim da ja ..bolj proti koncu osemdesetih, devedestih… saj takrat se ga jaz najbolj spomnim …čeprav nisem vedla , da je pesem , ki jo je Janko postnil , napisal prav Princezanimivo :Njabolj znana zame od njega pa itak ..Škrlatni dež, pa ko golobice jokajo…pa še mal se znorimo pa tko naprej …nekaj takega…Še nekaj …samo potem je pa spremenil svoj način…8. 6. 2012 ob 23:31 #15232strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Strelka tebi ne bo to preveč všeč ampak splača se poslušat…
Sweden Black metal…
http://www.youtube.com/watch?v=1V3WFYF3D7A
Ne sploh mi ni všeč , sem že na začetku nehala sploh poslušat. Tako da lahko v sredini tudi začnejo marjetke cvetet ..ampak jaz teh izkušenj nimam namena čakat…Ker ima tako energijo …da njet …. Jstrelka2012-06-08 23:39:20
8. 6. 2012 ob 23:38 #15233strelkaParticipantevo za jutri zjutraj…
Jutro…. -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.