Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
nekdodrug wrote:
[Quote=nekdodrug]
ali ta
Slavic rus mi je fajn ..tole potem pa ne…se mal naveličam …. to skoz poslušat …človk dobi mal polno glavo.
strelka2012-06-02 18:44:02
Mal delfinčkov…
strelka wrote:
Slavic rus mi je fajn ..tole potem pa ne…se mal naveličam …. to skoz poslušat …človk dobi mal polno glavo.teb se očitno to ne dogaja….Rasputin so pa Boney M peli …od njih mi je pa tole po moje edina dobra……ugotovila da so jo priredili.je to mogoče original …kdo ve?
Ja strelka se mi dogaja včasih… Odvisno od trenutnega razpoloženja itd.
Saj zato pa obsataja veliko zvrsti in podzvrsti glasbe. Najdeš si pač tisto zvrst in tudi posamično pesem, ki ti ugaja v tistem trenutku. Zaradi tega ne morem reč, da poslušam samo metla in rock ampak je res, da tega največ ampak tudi pride kakšna pesem vmes, če ne na radiju, jo pa sam predvajam, naprimer imam rad kakšne pop skupine iz sedemdesetih dvajsetega stoletja in kakšne novejše naprimer kakšne pop pevke ali rep tudi včasih ( eminema ), kakšen jazz naprimer in še bi lahko našteval je pa res, da prevladuje skoraj vse kaj je povezano z rock glasbo in metalom, razen izjem. Pri rocku nimam rad naprimer: punck rocka in podzvrst punck rocka tako imenovanega hardcore. Pri metalu nimam rad: grindcore in metalcore.
Tukaj imaš bolj inštrumentalno black metal pesem z obliko petja takšno kot je pri Viking metalu res pa da na vse instrumente igrajo malenkost bolj na hard, zato tudi spadajo pod Viking metal in Black meta,l vsaka zvst si jih lasti pod svoje… Moje mnenej je, da je ravno na sredini…
nekdodrug2012-06-02 22:25:28
Takole bom pa jaz začel z novo temo saj bo počasi poletje ( čez 20 dni )…
Pa bom začel kar po vrsti:
The Underdog Project – Summer Jam
Shaggy Featuring Rayvon – In The Summertime
Mungo Jerry – In The Summertime
Mislim, da jih bo za danes dovolj, o poletju. Saj drugače mi bo zmanjkalo pesmi, do začetka poletja na temo poletje
nekdodrug2012-06-02 22:39:08
Tisti ki spremlajte nogomet in podobno, imam eno pesem za vas, ki je uradnja pesem UEFE in tudi zato sem jo izbral saj se bo v kratkem začelo Evropsko nogometno prvestvo in še zraven ima malo vpljiv poletja. Ne v besedilu ampak v videu…
Shaggy – Feel The Rush
http://www.youtube.com/watch?v=FjspxBtxFXg
nekdodrug2012-06-02 22:45:08
sem še vedno pri delfinih