Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 1,828 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    nekdodrug
    Član

nekdodrug wrote:

[Quote=nekdodrug]

http://www.youtube.com/watch?v=BaP1wDvkA6E&feature=relmfu

Thumbs Up

ali ta

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Slavic rus mi je fajn ..tole potem pa neWink…se mal naveličam …EmbarrassedSmile. to skoz poslušat …človk dobi mal polno glavo.Ouch

teb se očitno to ne dogaja…Tongue.

Rasputin so pa Boney M peli …
    od njih mi je pa tole po moje edina dobra…Smile…ugotovila da so jo priredili.
    je to mogoče original …kdo ve?

strelka2012-06-02 18:44:02

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Mal delfinčkov…SmileBig smile

bolj veselo …Wink
    Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

strelka wrote:
    Slavic rus mi je fajn ..tole potem pa neWink…se mal naveličam …EmbarrassedSmile. to skoz poslušat …človk dobi mal polno glavo.Ouch

teb se očitno to ne dogaja…Tongue.

Rasputin so pa Boney M peli …
    od njih mi je pa tole po moje edina dobra…Smile…ugotovila da so jo priredili.
    je to mogoče original …kdo ve?

Ja strelka se mi dogaja včasih…Ouch Odvisno od trenutnega razpoloženja itd.Smile

Saj zato pa obsataja veliko zvrsti in podzvrsti glasbe. Najdeš si pač tisto zvrst in tudi posamično pesem, ki ti ugaja v tistem trenutku. Zaradi tega ne morem reč, da poslušam samo metla in rock ampak je res, da tega največ ampak tudi pride kakšna pesem vmes, če ne na radiju, jo pa sam predvajam, naprimer imam rad kakšne pop skupine iz sedemdesetih dvajsetega stoletja in kakšne novejše naprimer kakšne pop pevke ali rep tudi včasih ( eminema ), kakšen jazz naprimer in še bi lahko našteval je pa res, da prevladuje skoraj vse kaj je povezano z rock glasbo in metalom, razen izjem. Pri rocku nimam rad naprimer: punck rocka in podzvrst punck rocka tako imenovanega hardcore. Pri metalu nimam rad: grindcore in metalcore.

Tukaj imaš bolj inštrumentalno black metal pesem z obliko petja takšno kot je pri Viking metalu res pa da na vse instrumente igrajo malenkost bolj na hard, zato tudi spadajo pod Viking metal in Black meta,l vsaka zvst si jih lasti pod svoje…Smile Moje mnenej je, da je ravno na sredini…Smile

nekdodrug2012-06-02 22:25:28

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Takole bom pa jaz začel z novo temo saj bo počasi poletje ( čez 20 dni )…

Pa bom začel kar po vrsti:

The Underdog Project – Summer Jam

Shaggy Featuring Rayvon – In The Summertime

Mungo Jerry – In The Summertime

Mislim, da jih bo za danes dovolj, o poletju. Saj drugače mi bo zmanjkalo pesmi, do začetka poletja na temo poletje Big smile

nekdodrug2012-06-02 22:39:08

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Tisti ki spremlajte nogomet in podobno, imam eno pesem za vas, ki je uradnja pesem UEFE in tudi zato sem jo izbral saj se bo v kratkem začelo Evropsko nogometno prvestvo in še zraven ima malo vpljiv poletja. Ne v besedilu ampak v videu…

Shaggy – Feel The Rush

http://www.youtube.com/watch?v=FjspxBtxFXg

nekdodrug2012-06-02 22:45:08

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

sem še vedno pri delfinihBig smile

to je dolgo skoraj eno urco …
    evo …tud pozimi paše tole poslušat…
    Lepo je če deliš
Prikaz 1,828 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.