Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 1,086 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    janko
    Član

Ceres wrote: Jest ne, Gere mi nekak ne sede, ne bi ga mela doma, kot npr. Daniela Craiga, ta bi pa super pasal na kavc.

takrat je bilo use bolš kt pouk…
    pred tem pa pica u konditorju… u maxiju spodej…
    tam… kjer nisi dobu pira… pa ne zaradi rane ure… ampak če si bil mladoleten… po JUS normativih…
    btw. gere… mi je pa ušeč… ampak res… pa ne zrd tega, k je budistični menih… tko… kot igralec tut.
    na kawču maš pa loh komot tasta… s sinom ured LOL
    usak po swojih zmožnostih… vsakemu po njegowih potrebah… smrt fašizmu-slabo gre narodu

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

janko wrote: strelka… ne skrbi me za usrane gate…AngryLOL
    žeja me skrbi Embarrassed

ajjaaa to ….LOL

to pa vizualizacija , kreacija …čuri muri …pa puf …LOL
    Beer

tale tudi iz filma…

Flashdance – Maniac

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Ceres wrote: Hehe Janko, mimgrede, med striptizem Demi Moore, Jamie Lee Curtis in Kim Basinger, sem jaz za Kim.

ma jst sem za kim u kategoriji useh žensk… no… razen tiste, ki jo z roko dosežem… pa katerakoli že je Tongue
    čeprou tut demi… mi je tko kt gere… pa še nekej jih je… poleg meg ryan in charlesa bronsona, ki sta kt jajce in jajce LOL

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Mam tasta, pa tasco, pa sina…., sam je kavc ekstra dimenzij, 2,5 m krat 4 m, pa je se prostor. Pa tast je sel itak domov uno secnino jest, ki ji pravi goveja zupa. Macki so bli pa nad hobotnico navduseni.

Lepo je če deliš
    janko
    Član

strelka wrote:

strelka… ne skrbi me za usrane gate…AngryLOL
    žeja me skrbi Embarrassed

to pa vizualizacija , kreacija …čuri muri …pa puf …LOL
    Beer

puf … do pufa…
    morš pa na mariahilfersstrasse na dunaj… in spet se ti hitr sline pocedijo LOL (btw. puf=kuplaraj…. mariahilfersstrasse pa cesta na dunaju, kjer tega ne manjka… s peep shovi vred Tongue)

Lepo je če deliš
    anja
    Participant
    Tu se pa hitro odvijaSmile

En z žametnim glasom – Michael Buble – Sway

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Ceres wrote: Mam tasta, pa tasco, pa sina…., sam je kavc ekstra dimenzij, 2,5 m krat 4 m, pa je se prostor. Pa tast je sel itak domov uno secnino jest, ki ji pravi goveja zupa. Macki so bli pa nad hobotnico navduseni.

tasta z njegowim sinom sem mislu, ne s twojim Angry smotka Angry in še tko velik kawč rata premejhen da bi še tebe gor sprawl, hehehehe LOL
    a weš. kaj dela na kawču slowenka između 2 slowenaca? Tongue
    smeta LOL

sečnino LOL Clap

Lepo je če deliš
Prikaz 1,086 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.