Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
Ceres wrote: Jest ne, Gere mi nekak ne sede, ne bi ga mela doma, kot npr. Daniela Craiga, ta bi pa super pasal na kavc.
takrat je bilo use bolš kt pouk…
pred tem pa pica u konditorju… u maxiju spodej…
tam… kjer nisi dobu pira… pa ne zaradi rane ure… ampak če si bil mladoleten… po JUS normativih…
btw. gere… mi je pa ušeč… ampak res… pa ne zrd tega, k je budistični menih… tko… kot igralec tut.
na kawču maš pa loh komot tasta… s sinom ured
usak po swojih zmožnostih… vsakemu po njegowih potrebah… smrt fašizmu-slabo gre narodu
Ceres wrote: Hehe Janko, mimgrede, med striptizem Demi Moore, Jamie Lee Curtis in Kim Basinger, sem jaz za Kim.
ma jst sem za kim u kategoriji useh žensk… no… razen tiste, ki jo z roko dosežem… pa katerakoli že je
čeprou tut demi… mi je tko kt gere… pa še nekej jih je… poleg meg ryan in charlesa bronsona, ki sta kt jajce in jajce
strelka wrote:
strelka… ne skrbi me za usrane gate…
žeja me skrbito pa vizualizacija , kreacija …čuri muri …pa puf …
puf … do pufa…
morš pa na mariahilfersstrasse na dunaj… in spet se ti hitr sline pocedijo (btw. puf=kuplaraj…. mariahilfersstrasse pa cesta na dunaju, kjer tega ne manjka… s peep shovi vred )
Ceres wrote: Mam tasta, pa tasco, pa sina…., sam je kavc ekstra dimenzij, 2,5 m krat 4 m, pa je se prostor. Pa tast je sel itak domov uno secnino jest, ki ji pravi goveja zupa. Macki so bli pa nad hobotnico navduseni.
tasta z njegowim sinom sem mislu, ne s twojim smotka in še tko velik kawč rata premejhen da bi še tebe gor sprawl, hehehehe
a weš. kaj dela na kawču slowenka između 2 slowenaca?
smeta
sečnino