Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 1,058 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Kaj je janko? ..kaj si slabe volje …Smile?

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Eto izvoli tale je v tvojem stilu …Tongue tko romantičnaBig smile
    sam ne me kregat …LOL, zdej …če ne drugač, se boš saj začel smejatBig smile.
    http://www.mojvideo.com/video-marijan-smode-kot-metulj-sigel1-wmv/3bb3d165a33aac7f4fa7

Pa še saška..Big smile ti poje zdaj, tukaj poudarek na visokem C jeu…LOL
    http://www.mojvideo.com/video-sasa-lendero-metulj/5258eb4fff2b47aab978

strelka2011-12-24 17:57:22

Lepo je če deliš
    janko
    Član

strelka wrote: Kaj je janko? ..kaj si slabe volje …Smile?

do zdej nisem bil Angry LOL đouk…
    samo držim se teme ane… TongueLOL
    pa nč muske nimam… bom tv pržgal…
    da vidim, kwa se unim pezdetkom po parlamentu dogaja . đouk spet… kak filem si obetam. itaq pa niti do prvih reklam ne zdržim. leta so kle… nemaš kej… pa zmatran sem…

pa še kle voščim vesele praznike, če praznujete… Hug

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Hvala ..
    jaz tud teb želim Vesel Božič.Wink in vsem ki kdaj škljocate tukaj ali pa tudi ne.

strelka2011-12-24 17:59:07

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Leta ja.

Jest, zaprisezena vegi, mesa nikol nimam u kuhni, kupim prvic u lajfu hobotnico, tko za bozicni vecer, ko ze gostim tasta pa tasco, so vsi mrhovinarji, trupla papajo, pa to, pa si mislim, bo hobotnica Micka, trupelce je, samo mau drugac, bo sprememba, da skoz svinske ribice ne mlatijo…. Kuham uno Micko uru in ure, pol jo raztranciram, ginekoloski opravki so to, skor umrla sem zraven od hudga… Pol pa tast proba in skurca, da kaj je to, a je to za jest… Banda razvajena….

Lepo je če deliš
    janko
    Član

strelka wrote:
    Hvala ..
    jaz tud teb želim Vesel Božič.Wink in vsem ki kdaj škljocate tukaj ali pa tudi ne.

Hug

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Ceres wrote: Leta ja.

Jest, zaprisezena vegi, mesa nikol nimam u kuhni, kupim prvic u lajfu hobotnico, tko za bozicni vecer, ko ze gostim tasta pa tasco, so vsi mrhovinarji, trupla papajo, pa to, pa si mislim, bo hobotnica Micka, trupelce je, samo mau drugac, bo sprememba, da skoz svinske ribice ne mlatijo…. Kuham uno Micko uru in ure, pol jo raztranciram, ginekoloski opravki so to, skor umrla sem zraven od hudga… Pol pa tast proba in skurca, da kaj je to, a je to za jest… Banda razvajena….

sej si le ti baba zajebana…Angry
    čist samo uprašou je Angry Embarrassed LOL

Lepo je če deliš
Prikaz 1,058 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.