Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
26. 11. 2011 ob 21:28 #11937jankoČlan
strelka wrote:
……
Saj nisem bila tko daleč ….
kje sploh… pa si bla? pa nič povedala?
a si se usaj fajn imela?26. 11. 2011 ob 22:47 #11940strelkaParticipantJanko nič kaj takega …
če ste že srčno čakro omenjali …
men je npr. tole tolk fajn ..pa ne zastopim čisto nič te mantre …
sam ima pa power..tako lepo
http://www.youtube.com/watch?v=cIogJ7itwMsstrelka2011-11-26 22:57:31
27. 11. 2011 ob 8:59 #11942CeresParticipantHe he kje si tega Xavierja dubu, mi je nemščina seksi, samo on je malo preveč pečen za moj okus.
Za MMS se nisem odločila, ker se ne znajdem med temi protokoli jemanja, pa pravijo, da ma vonj po varekini, meni sicer varekina diši, ampak na skretu, ne na meni. Če bi pa imela kakšno bolezen, pa ne bi oklevala, kar tako, za poskusnega zajca pa ne bi. Glede rikonekšna pa nisem še slišala kakšnega, ki bi reku, k temu stricu ali pa teti pejt, rola in je super, priporočam. Zato me zanima, kakšne izkušnje boš imel.
Glede reda na forumu je pa tko: Tadej je šef in pri Tadeju je svobodna diktatura, neki pa mora bit.
Linkov mi pa še ni ratal nalimat, narajcana gor, narajcana dol.
Strelka, mam frende, ki so zagnani Hare Krišne, pa mi občasno njihova muzika tud zlo sede. Da ne govorim o njihovi papici…
27. 11. 2011 ob 15:10 #11944jankoČlanCeres wrote: He he kje si tega Xavierja dubu, mi je nemščina seksi, samo on je malo preveč pečen za moj okus.
Za MMS se nisem odločila, ker se ne znajdem med temi protokoli jemanja, pa pravijo, da ma vonj po varekini, meni sicer varekina diši, ampak na skretu, ne na meni. Če bi pa imela kakšno bolezen, pa ne bi oklevala, kar tako, za poskusnega zajca pa ne bi. Glede rikonekšna pa nisem še slišala kakšnega, ki bi reku, k temu stricu ali pa teti pejt, rola in je super, priporočam. Zato me zanima, kakšne izkušnje boš imel.
Glede reda na forumu je pa tko: Tadej je šef in pri Tadeju je svobodna diktatura, neki pa mora bit.
Linkov mi pa še ni ratal nalimat, narajcana gor, narajcana dol.
Strelka, mam frende, ki so zagnani Hare Krišne, pa mi občasno njihova muzika tud zlo sede. Da ne govorim o njihovi papici…
pametna baba… da se prepričuje, da ji ni sexi nekdo… k je nekej 1000 km stran
MMS-mam iste probleme… okol tega, kako se lotit. tut tam u oni temi sem neki namignu… pa me noben ne šljivi. ampak bo treba res mal bl prebrat, ker… jest bi se tko po filingu lotil tole pit tko kt. npr. koloidno srebro… eno žličko zjutrej na tešč…ampak kuker berem in če čem verjet… bi se worenk zeznurikonekšn… mi bo nardila znanka. ona ni odvisna od tega in tut se ne gre zdravilko, čeprou ima znanja in nazivov pomoje tolk, dab loh kliniko odprla. da tole dela, mi je uzanč k swa bla na kofetu bl tko… mimgrede omenila. in ji je tut ful narodn, k ne sme prijateljsko nardit, ampak za 333 ojre.
sploh pa mi ne deluješ, da bi ti res kam šla, če bi ti kdo reku tko… heheheh pejd k unmu stricu in to nared… sicer pa… babe ste itaq čudne… nkol ne weš, kwa jo rajca in kam jo bo odnesl in kwa bi ji to sprožil
sploh pa… tkole načitana kukr si… kuko pa se lotiš pol situacije, k si narajcana
to me seweda zanima striktno iz naslova širjenja obzorja na znanstvenem področju
o tadeju… nima smisla besed zgublat. nč slabši ni kt usi ostali.
o hare krišnovcih-isto kt o tadeju27. 11. 2011 ob 15:11 #11945jankoČlan27. 11. 2011 ob 15:54 #11946CeresParticipantA da je uni znanki nerodno, ker ji je prepovedano delat na tvoje lepe učke? Pri takih frendih pa res ne rabiš ostalih nategonov. Seveda se mene hitro prepriča, da vse poskusim, po prebrani knjigi od rikonekšen sem pa trenutno na kombinaciji firbca in prepričanja, da bi za mahanje okoli sebe mela še kakšno referenco prej. Sicer so se pa o tej temi na tem forumu še fajn razpisali. Skratka, deli z nami tvoje izkušnje, ti bomo hvaležni.
Za znanost sem pa zmeri, pa ker sem načitana po tvoje, ti bom v astrološkem jeziku: mam močnega Merkurja in ko sem narajacana to zadevo rešim na mentalu. A veš kako je to? Vprašaš okol, če ma še kdo podoben problem. Zdaj če bi mi kdo reku, da ne more na moje lepe oči, ampak za 333 eur, evo, to pa ne vem, kako bi uredila. Za začetek bi bila verjetno po babje užaljena a veš. Pol bi začela pa dnar zbirat, ko bi bila sila.
27. 11. 2011 ob 16:39 #11947CeresParticipant -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.