vnebovzeti mojstri

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast vnebovzeti mojstri

 • Avtor
  Prispevki
 • #28301
  ozelot
  Participant

  Enkrat smo pr Germainu imeli debato o tem kako lahko nekateri popijejo strup in jim nič ni. To pa zato ket so tako “presvetljeni” njihova svetloba naj bi bila tako močna da jim ne škodi nobena reč. Ne znam točno pojasnit ker sem že malo pozabil.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #28304
  tadej pretner
  Moderator

  ozelot wrote: Enkrat smo pr Germainu imeli debato o tem kako lahko nekateri popijejo strup in jim nič ni. To pa zato ket so tako “presvetljeni” njihova svetloba naj bi bila tako močna da jim ne škodi nobena reč. Ne znam točno pojasnit ker sem že malo pozabil.

  Načeloma strupe predela odprta in dovolj razvita hara. Med drugim je tudi eden najbolj znanih magov prejšnjega stoletja Franz Bardon pisal o tem (Iniciacija v hermetizem). Ironija pa je, da so ga ubili tako, da so ga v zaporu zastrupili. Ves čas je imel namreč težave z oblastjo. Prvič ga je zaprl Hitler, ker ni hotel sodelovati z njim, če se prav spomnim, pa ga je kasneje zaprla še nov oblast, ka se je njim zameril, pa ne vem.

  Lepo je če deliš
  #28313
  Prima
  Član

  ozelot wrote: Enkrat smo pr Germainu imeli debato o tem kako lahko nekateri popijejo strup in jim nič ni. To pa zato ket so tako “presvetljeni” njihova svetloba naj bi bila tako močna da jim ne škodi nobena reč. Ne znam točno pojasnit ker sem že malo pozabil.

  Ko sem prvič videla Grofovo sliko, nisem imela pojma kdo je. Nekaj me je pritegnilo, mogoče tista purpurna barva, s katero ga podložijo – ravno takrat sem imela intenzivno obdobje nočnih obiskov lila krogel (to se sliši nekam friki) – ali pa žareči plavi učki. Kakorkoli. Potem so mi ezoteriki na eni od seans razložili, da gre za pomembnega možakarja in da je naredil veliko dobrega za razvoj sveta (alkimist, rožni križar, prostozidar) in da ni edini te vrste, vendar vseeno nekoliko bolj pomemben od ostalih. Nato mi je v roke prišla knjiga z njegovimi navdihujočimi sporočili, ki precej spominja na šalabajzanje, sproducirano na raznih spiritualnih delavnicah. Ni mi jasno, zakaj naj bi svetega brata (Sancto Germano) kanalizirali razni komunalci, saj ezoteriki pravijo, da živ in zdrav hara po Japonskem in dela dobra dela. Verjetno je že malo v letih, saj je 1846 leta napovedal, da bo izginil iz Evrope in odšel na Himalajo, ker mora počivati, čez 85 let pa se bo vrnil med ljudi. Popravljam, verjetno ne izgleda star, saj se je baje vedno pojavljal z videzom 45 letnika.
  Tole s strupom mi pa sploh ni jasno. A folk dejansko s pomočjo “arzenika” probava, če je zadosti na nivoju, presvetljen, odet v belino, blond…? To je bolano.

  Lepo je če deliš
  #28315
  ozelot
  Participant

  Germain naj bi bil vnebovzet mojster. Ali je še med živimi ali je je špekulacija. Res pa je da je bil skoz enak in se je pojavljal v različnih obdobjih srednjega veka na različnih krajih. Govorim o par sto let razlike. Pri kanaliziranju je bilo veliko govora tudi o japonski. Jest nevem kako je to s tem kanaliziranjem. Ashamarae naj bi bil eden najbolj čistih kanalov na svetu kar pomeni da je kanaliziral prečiščene info in ne zmešnjavo vsega od uma do raznih misli drugih ljudi ali neželjenih entitet. Večkrat sem v precepu glede teh kanaliziranj. Kar je povedal je izredno logično in smiseljno. Res pa je kot pravi Tadej da se življenje nekako ne izboljša. Tudi sam sem opazil da s svojim fizičnim umom in pričakovanji nekako ne najdem željenih rezultatov. Moram pa priznat da mi je njegova modrost dostkrat prav prišla ko sem pomagal komu. Enostavno se mi je zdelo da govori skozi mene. Če me je kdo vprašal za nasvet sem enostavno povabil Germaina naj govori skoti moja usta in ponavadi sem govoril stvari ki jih sam nikoli nebi. Ljudje so bili pa ful zadovoljni.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #28321
  Prima
  Član

  Osebno imam slabe izkušnje z ljudmi, ki kanalizirajo. Slej ko prej se jim zgodi, da to počnejo zaradi denarja in zato, ker so v očeh nas navadnih nekaj posebnega. S tem se napajajo. V večini primerov verjetno niti ne vedo, kdo jim kaj prišepne, v glavnem pa je prišepetovalec nekdo, ki je umrl. In zdaj misli nekoga, ki se baje na to spozna: “Tisti, ki umrejo, morajo imeti mir in pozabiti na to življenje, da gredo lahko naprej. Večina kanaliziranja nima smisla, ker smo na astralu ravno tako neumni kot smo bili takrat, ko smo bili še živi.” Če jih stalno vabiš dol, ti sigurno začnejo delati štalo in potem moraš poklicati ata od foruma, da jih izžene nazaj. Ob upoštevanju zgoraj napisanega, pa se mi zdi nesmisel še toliko večji, saj se vnebovzeti mojstri sami pojavijo (živi), takrat ko je to potrebno in tam, kjer lahko največ pripomorejo k razvoju.

  Lepo je če deliš
  #28322
  tadej pretner
  Moderator

  Prima wrote: Osebno imam slabe izkušnje z ljudmi, ki kanalizirajo. Slej ko prej se jim zgodi, da to počnejo zaradi denarja in zato, ker so v očeh nas navadnih nekaj posebnega. S tem se napajajo. V večini primerov verjetno niti ne vedo, kdo jim kaj prišepne, v glavnem pa je prišepetovalec nekdo, ki je umrl. In zdaj misli nekoga, ki se baje na to spozna: “Tisti, ki umrejo, morajo imeti mir in pozabiti na to življenje, da gredo lahko naprej. Večina kanaliziranja nima smisla, ker smo na astralu ravno tako neumni kot smo bili takrat, ko smo bili še živi.” Če jih stalno vabiš dol, ti sigurno začnejo delati štalo in potem moraš poklicati ata od foruma, da jih izžene nazaj. Ob upoštevanju zgoraj napisanega, pa se mi zdi nesmisel še toliko večji, saj se vnebovzeti mojstri sami pojavijo (živi), takrat ko je to potrebno in tam, kjer lahko največ pripomorejo k razvoju.

  Se absolutno strinjamClap

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.