svetlobna alfa
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › svetlobna alfa
- This topic has 5 odgovorov, 3 glasovi, and was last updated 9 years, 1 months nazaj by Dragica.
-
AvtorPrispevki
-
25. 9. 2015 ob 12:48 #30193DragicaParticipant
Ojla dragi sošolci, ker nisem našla te teme, odpiram novo.
Meni se je začelo dogajati, da sem po poslušanju meditacije kar utrujena. Ni to tista utrujenost od dela, ko samo čakaš, da greš spat, ampak čutim nekakšno težo v telesu, ne znam opisat drugače kot utrujenost. Meditacijo sem poslušala 2-3 krat na dan,zdaj poslušam meditacijo pač samo zvečer pred spanjem.
Tadej, ali je to kar pač zaznavam in mislim, da je utrujenost, lahko posledica vnosa velike količine svetlobe v svoje telo?
Še ena zadevica, ko sem čistila in aktivirala kameno strelo, se jo ob pogledu v kameno strelo, le ta razširila, oz.bolje rečeno, zabrisali so se robovi kamene strele, nisem videla in ločila več kristala od podlage na kateri sem kameno strelo imela. To je bilo res noro doživetje.
25. 9. 2015 ob 19:00 #30211tadej pretnerModeratorTeodora wrote:
Meni se je začelo dogajati, da sem po poslušanju meditacije kar utrujena. Ni to tista utrujenost od dela, ko samo čakaš, da greš spat, ampak čutim nekakšno težo v telesu, ne znam opisat drugače kot utrujenost. Meditacijo sem poslušala 2-3 krat na dan,zdaj poslušam meditacijo pač samo zvečer pred spanjem.
Tadej, ali je to kar pač zaznavam in mislim, da je utrujenost, lahko posledica vnosa velike količine svetlobe v svoje telo?
Ni sicer nemogoče, moram pa reči, da mi o takšnih reakcijah ni 2poročal” še nihče, čeprav je svetlobno alfo rolalo najmanj šest generacij šole in equilibriuma.
Teodora wrote:
Še ena zadevica, ko sem čistila in aktivirala kameno strelo, se jo ob pogledu v kameno strelo, le ta razširila, oz.bolje rečeno, zabrisali so se robovi kamene strele, nisem videla in ločila več kristala od podlage na kateri sem kameno strelo imela. To je bilo res noro doživetje.
Supe. To je to. Še malo, pa bo treba začeti pred tabo skrivati metle.
25. 9. 2015 ob 19:50 #30213Fiona MojcaParticipantTeodora wrote:
A ni 2-3x na dan mal preveč?
Se ti vsakič pojavi utrjenost?25. 9. 2015 ob 19:51 #30214Fiona MojcaParticipant29. 9. 2015 ob 5:42 #30250DragicaParticipantQUOTE=Teodora]
napisal:
A ni 2-3x na dan mal preveč?
Se ti vsakič pojavi utrjenost?Se mi je na začetku zdelo, da mi je kar odgovarjalo da jo poslušam vedno, ko sem imela več kot pol ure časa zase. Je trajala utrujenost kakšen teden, zdaj je samo še takšno ” mehko,sproščeno stanje,” ko imam občutek, da lahko spremenim vse, kar po moji percepciji ni tako, kot želim. Ko sem se prvič zavedala, da se dotikam globine svojega uma, da imam moč spremeniti vse kar zame ( spet po mojem gledanju) ni ok, se bo slišalo pocukrano, so mi res tekle solze olajšanja, sreče, ganjenosti… ali pa spoznanja, da je čas, da spremenim, kar mi ne odgovarja. Komaj čakam nadaljevanja šolanja.
29. 9. 2015 ob 5:46 #30251DragicaParticipanttadej pretner wrote:
Ni sicer nemogoče, moram pa reči, da mi o takšnih reakcijah ni 2poročal” še nihče, čeprav je svetlobno alfo rolalo najmanj šest generacij šole in equilibriuma.
[QUOTE=tadej pretner napisal
Supe. To je to. Še malo, pa bo treba začeti pred tabo skrivati metle.
ha ha ha to pa takoj podpišem
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.