Pravila obnašanja

Forum Duhovnost Forumi Pravila foruma Pravila foruma Pravila obnašanja

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #18
  Daigu
  Participant

  1. Uredniki (moderatorji, administratorji) imajo pravico do cenzure objavljenih sporočil, če meni, da niso primerna za nadaljno objavo. Uredniki pregledujejo tudi razvrščanje sporočil po temah in si pridržujejo pravico do popravkov in izbrisa, če se jim te zdijo potrebne.

  2. Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost. Zaradi takšnih sporočil si pridržujemo pravico, da vam onemogočimo dostop na forum.

  3. Prepovedano je pošiljati na forum datoteke ali objavljati povezave, ki bi lahko škodovale forumu ali njegovim uporabnikom.

  4. Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z urednikom strani.

  5. Novo odprte teme, ki bodo podvojene zaradi neuporabe funkcije išči, bodo zaklenjene in kasneje izbrisane. (Uporabljate funkcijo “išči” s pomočjo katere lahko hitro najdete iskani predmet oz. besedno zvezo, ki vas zanima. Tako lahko enostavno dobite odgovor v že obstoječih temah brez odpiranja nove in čakanja na odgovor uporabnika). Kakršnokoli žaljenje uporabnikov zaradi njihovega mnenja ni dovoljeno.

  6. Na forumu namesto žaljenja uporabljajte argumentirano razpravo. V primeru žaljenja bo uporabnik opozorjen, če pa bo z žaljenjem nadaljeval, bodo uredniki foruma uporabnika začasno ali za stalno deaktivirali.

  7. Mnenja urednikov foruma o katerikoli temi ne izražajo nujno stališča foruma, razen v primerih, ko ukrepajo v dobro foruma v skladu s pravili.

  8. Za vse prekrške (nadaljevanje offtopicov, žaljenja in podobno), kljub opozorilu administratorja ali moderatorja foruma, se bo dodeljevalo procente kot stopnja opozorjenosti, ki bo vidna pod avatarjem na forumu. Ko bo stopnja opozorjenosti dosegla 70%, si boste prisluzili 5-dnevno deaktivacijo, da razmislite o vašem početju. Pri 100% stopnji bo sledila dvo-tedenska deaktivacija in če se za njo pojavi nova kršitev, to pomeni, da vam bomo onemogočili dostop na forum.

  9. Forum ni najbolj primerno mesto za reševanje osebnih nesoglasij. Če ne gre drugače, v ta namen uporabite zasebna sporočila.

  10. Naknadno urejanje oz. izbris sporočila v temi, na katerega se že nanašajo sporočila ostalih uporabnikov, ni zaželjeno. Ob večkratnem neupoštevanju tega priporočila vam bodo začasno odvzete pravice do urejanja in/ali brisanja sporočil.

  11. Uredniki foruma si pridržujejo pravico po potrebi dodajati ali spreminjati pravila foruma, če se bo za to pokazala potreba.
  Daigu2011-01-05 02:02:39

  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.