Pogled navznoter

 • Avtor
  Prispevki
 • #4072
  Dominika
  Član

  Glede da sem novinka na forumu, ( In sem ful obremenjena z skrbjo nekaj me stiska na desni strani in sem si v glavi dala že nešteto dijagnoz. Ena od teh je da imam morda probleme z žolčem. Da dam glavo na pašo bom šla tudi na ultrazvok) sem zasledila gospoda ki ti ve odgovorit tako da te pogleda “nazvnot”.

  Ne vem kaj in kako to gre in kaj rabi. Zelo vam bi bila hvaležna za pomoč. Verjamen, da negativni občuti in naša podzavest delajo svoje. Poznam metodo EFT in jo uporabljam, boh varij da ni te, mislim da bi bila že čisto na dnu. Vendar ne gre kar tako najti moram (kar je težje) poglaviten vzrok, ki je stimuliral negtiven občutek. Verjamem pa da se da pomagat še z čim, tako da Eft prej zalaufa. EFT mi pa pomaga zato ker v to kar govorim ne rabim zavestno vejet, bistvo da to sliši moja podzavest. Težko uporabim kaj kjer je treba uporabiti mirno in bistro glavo.

  Vsem prisrčna hvala za vaše odgovore!
  Lepo je če deliš
  #4079
  tadej pretner
  Moderator

  Dominika wrote:

  Vsem prisrčna hvala za vaše odgovore!

  Pravzaprav nisem povsem dojel, kaj je sploh vprašanje.Confused

  Lepo je če deliš
  #4089
  strelka
  Participant

  Mogoče je bilo to vprašanje namenjeno …pač tistim, ki se ukvarjate z karmično diagnostiko …pogled v notranjost- globje?

  Mogoče?Smile

  strelka2010-07-16 10:15:01

  Lepo je če deliš
  #4091
  Dominika
  Član

  Pozdravljeni,

  da prav ste razumeli, eni gospe je odgovarjal gospod Marjan.

  Lepo je če deliš
  #4093
  Dominika
  Član

  Ja pozabila sem napisat, da če gospod vidi morda na karem delu mojega notranjega “telesa” so zavore, da ko začutim problem tako reagiram. Razmišljam negativno, tako da dejansko čutim tudi tisto kar ni . No naredila sem že ultrazvok (moglo je bit takoj, čene bi se še morila). In o kamnih, žolču, .. ni duha ne sluha, so bili pa vsi simptomi, ki so do danes že skoraj povsem izginili.. Sama pri sebi ne najdem na kateri čakri, je moten pretok energije, da tako reagiram. Mogoče pa se je moje telo odzvalo tako da me je prisililo in na ultrazvok, kod sem vam napisla ni našel nič kar sem sumila, našel bo je mijom na steni maternice velik za 38mm. To sem pa že nekoč imela in tako kod je prišel je šel. In tudi sedaj upam, da ga bom se rešila,…

  Hvala za vaše hitre odzive in sodelovanje!

  Lepo je če deliš
  #4098
  Amedea
  Član

  Dominika, pozdravljena.

  Težava je v tem, da tistemu, čemur posvečamo pozornost, dajemo s tem tudi energijo. In če boš usmerjena na svoje bolezenske simptome (obstoječe in tiste, ki jih “še” ni), boš težko šla ven iz tega začaranega kroga “mentalne telovadbe”. Metoda EFT zna biti tudi ena taka zanka, v katero se ujameš.

  Če pride Marjan kaj gor, ti bo morda on napisal, kje so pri tebi “vzroki” za tako stanje oz. za tak način tvojega razmišljanja. Ampak: če boš ti s tistim, kar ti bo napisal, spet toliko mentalno telovadila, ti verjetno napisano ne bo v pomoč.

  Če smo osredotočeni na iskanje vzrokov, bomo dobivali kar naprej nove in nove vzroke, ne bomo pa se premaknili dalje, da bi jih začeli razreševati.

  Lahko pa se odločiš in danes naprej začneš razmišljati in reagirati drugače in da pozornost s tvojih simptomov preusmeriš drugam. Če si zakrčena od strahu, si verjetno iz svojega življenja spustila kakšno stvar, ki te v resnici veseli in v kateri lahko najdeš nov izziv.

  Saj veš, kako pravijo alpinisti in kapitani ladij: vedno glej samo navzgor in naprej!

  Lp, Mojca
  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.