piramida

Forum Duhovnost Forumi Kristali piramida

Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
 • Avtor
  Prispevki
 • #10417
  tanjaj
  Član

  Kupila sem si manjšo piramido kamene strele. Kam oz. kako jo pravilno postavim v prostoru?

  hvala za odgovor(e), lp Tongue

  Lepo je če deliš
  #10422
  AVATAR
  Član

  Ja, lahko si jo daš tudi načelo…mogoče tudi na wc…pa na nočno omarco…ali katero od miz…seveda tudi v kopalnico…itd… … …Ah ja…še ena izgubljena duša…ki bi želela da ji drugi povejo…kaj je to pravilno…pravilna postavitev…pravilna usmerjenost…pravilno mišlenje…pravilno delovanje…neskončni niz besede pravilno.

  Pravilno bo tam…kjer se boš sama odločila…pravilno bo tam…kjer boš imela dober feeling…Vidiš, življenje je tako preprosto Wink

  Lepo je če deliš
  #10424
  tadej pretner
  Moderator

  tanjaj wrote:

  Kupila sem si manjšo piramido kamene strele. Kam oz. kako jo pravilno postavim v prostoru?

  hvala za odgovor(e), lp Tongue

  Tanja, preberi si temo o skalarnih valovih (torzijsko polje). Nekatere geometrijske oblike, med njimi tudi piramide, so nekakšni naravni zbiralniki torzijskega polja, saj ga prestrežejo in usmerjajo po glavni osi piramide navzdol, poleg tega pa deluje kamena strela frekvenčno tako, da “privablja” torzijsko polje. Zanimivo pa je, da so bolje dokumentirani poskusi o tem, kaj se v energijskem smislu dogaja v piramidi, kot pa tisti, kako piramida deluje na okolico. Čeh Karl Drbal je recimo skonstruiral model piramide, ki je imel v srednjem delu odprtino, kamor si vstavil žiletko. In prek noči se je naostrila (vpliv torzijskega polja). Vendar pa so bili rezultati najboljši takrat, ko je bila piramida postavljena tako, da je s stranicami “kazala” smer sever – jug in vzhod-zahod.
  Če jo boš postavila tako, položila nanjo roke in se prepustila njeni energiji, boš deležna vpliva torzijskega polja, ki, po domače povedano, v človeku naravnava stvari tako, kot morajo biti, a pod pogojem, da si v fazi izpostavljenosti t. polju v stanju “brez misli” – itak boš, če se bo energiji res prepustila. Potem pa se čez čas začni malo igrati – ko se boš prepustila energiji piramide, jo zavestno razširi na meje bivalnega prostora. Ko boš to nekajkrat naredila, bo piramido na ta način spontano programirala, da bo sama po sebi v funkciji energiziranja prostora.

  Lepo je če deliš
  #10428
  tanjaj
  Član

  ja, to s stranicami sem mislila in strnmi neba. nisem si zapomnila kaj si že na delavnici povedal na to temo.

  hvala in lep poletni pozdravTongue

  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.