Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › Oporečni prehrambeni izdelki
horus wrote: Nisem štel,ker sem jih zobal direkt z drevesa-bile pa so ful zrele,tik pred gnitjem,z največ vitaminov v sebi,kot je sploh možno.Ko opazujem kose na drevesu,se mi zdi,kot da so že malo zadeti od njih.V bližini je še ena češnja,ki pa je bolj pozne sorte,a so zato plodovi debelejši in bolj mesnati-pri njej ne bom šel v tako extremno pojedino-mislim,da me je pri prvi izučilo.Najbrž le do naslednjega leta.
Kaj so češnje fermentirale…?
strelka wrote: En lušten članek o aditivih v hrani.
Avtor je Nejc Jelen-iz revije Življenje in tehnika
http://www.zito.si/fileadmin/template/Dodatki_v_hrani.pdf
jp ..na tisto kar je v kupljenih salamah no tud po domačih *svinjina ..nitrati , da ima salamo lepo rdečo barvo …
pa v sokovih …konzervans…
pa ta umetna peciva …kakšne uvožene rulade …z rokom trajanja pol leta, AL pa še več.
pa npr. po ribah tuna rio mare …pojma nimam kaj je notri ..ker piše da je sam tuna pa olje …
Kako vem ..ker se mi po obrazu eni flekeci naredijo …
Po določeni hrani ….
In pač tega ne jem ..v bistvu včasih tvegam … jem na lastno odgovornost
strelka2011-06-08 21:17:59