Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!!

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!!

Prikaz 15 prispevka (od skupno 29)
  • Avtor
    Prispevki
  • #380
    Pipi
    Član

    Bravo! To je ta seznam.

    Me boli srce, ko starši za otroke kupujejo poceni gazirane pijače, ki so v glavnem sladkane z aspartamom!

    Zato, dragi moji, ne kupujte apriori poceni stvari, oglejte si sestavine, vas bo presenetilo.

    Če ma kdo psa – a kdaj preberete iz česa so briketi? Pa to je že za kakšen drug forum debata.
    Lepo je če deliš
    #383
    ANA
    Član

    sam kwa pa pol človk danes sploh nej še da v usta. sej je itaq vse onesnaženo. če niso E-ji so pa emisije iz zraka ali/in zemlje. Sploh če nimaš možnosti, da imaš svoj vrt, ki pa tudi ni nujno, da je “zdrav”. Kdo ve, kaj vse se dogaja v zraku, dežju, ki ga zemlja popije in potem prenese na zelenjavo, sadje? Itaq kupljeno sadje in zelenjava nimata v sebi ničesar koristnega več, saj že z ležanjem na policah izgubi več kot 80% koristnih snovi. In potem pod vse to potegneš črto in vprašaš, kaj pol vržt u usta? Ali še huje, kaj otroku dat na krožnik? Ki bo itaq zrasel in začel pit, kadit….no ja druga zgodba…in ja Pipi, imam psa in ker vem, kaj vse zmečejo v brikete (pepel, staro koruzo, cel kup enga šita) probam kupit čim bolj kvalitetne brikete, čeprov stanejo malce več. Ne boste verjel – od neke kolegice pes je dobil alergijo na brikete in to vse – od najthebest do najblukurcu. In ga je vozila od veterinarja do veterinarja, zmetala kup enga dnarja, na koncu je pristala pri bioenergetiku !! ( halo za psa ) no in ta je potem rekel, da striktno samo kuhana hrana in še to iz konjskega mesa in sveže zelenjave…mislm…
    Itaq pa enkrat morš crknt….Ermm
    ANA2010-01-05 11:52:34

    Lepo je če deliš
    #384
    _alesh_
    Član

    AVATAR wrote: E-ji se delijo na več skupin, konzervansi, barvila, antioksidanti…itd

    E 322, je lecitin…izvor dobijo ga iz zrn soje in drugih stročnic

    E 334, je vinska kislina…izvor dobijo ga pri predelavi vina

    E 440a, je pektin…izvor dobijo ga iz raznega sadja

    itd…prestrašene betice…treba se izobraževat-informirat…ne pa samo jamrat…da če boste zaužili kakšen E…boste duhovno nečisti

    E322 = lecitin Emulgator, pridobljen iz soje, jajčnega rumenjaka,
    arašidov, koruze ali živalskih virov. Je neškodljiv, vendar v večjih količinah
    lahko povzroči želodčne težave.
    E334 = vinska kislina, vendar v večjih količinah povzroča črevesni katar.
    E440(a) = pektin, vendar v večjih količinah povzroča vetrove.

    itd…, torej v večjih količinah so bolj škodljive kot pa koristi, kajne Wink

    Lepo je če deliš
    #385
    _alesh_
    Član

    Pipi wrote: Bravo! To je ta seznam.

    Me boli srce, ko starši za otroke kupujejo poceni gazirane pijače, ki so v glavnem sladkane z aspartamom!

    Zato, dragi moji, ne kupujte apriori poceni stvari, oglejte si sestavine, vas bo presenetilo.

    Če ma kdo psa – a kdaj preberete iz česa so briketi? Pa to je že za kakšen drug forum debata.

    Aspartam je sladki strup! -> http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=11011

    Lepo je če deliš
    #386
    _alesh_
    Član

    ANA -> Na žalost živimo trenutno v modernem svetu, ki ga ne poznajo niti praljudje in opice Big smile

    Lepo je če deliš
    #387
    _alesh_
    Član

    Aditivi so povečini nepotrebni, pogosto zdravju škodljivi dodatki živilom in jedem, s katerimi proizvajalci zavajajo potrošnike,
    saj živilu/jedi z aditivi izboljšajo barvo, okus, rok trajanja in
    podobno. Posebej zanimivo je, da so kriteriji o škodljivosti posameznih
    aditivov pri nas opazno milejši od tistih na primer v Skandinaviji
    ali ZDA, kjer so posamezni aditivi, katerih uporaba je pri nas
    dovoljena, celo prepovedani. Ermm

    Lepo je če deliš
    #454
    Andreja
    Član

    _alesh_ wrote: E322 = lecitin Emulgator, pridobljen iz soje, jajčnega rumenjaka, arašidov, koruze ali živalskih virov. Je neškodljiv,

    vendar v večjih količinah lahko povzroči želodčne težave.
    E334 = vinska kislina, vendar v večjih količinah povzroča črevesni katar.
    E440(a) = pektin, vendar v večjih količinah povzroča vetrove.

    itd…, torej v večjih količinah so bolj škodljive kot pa koristi, kajne

    Če tako gledaš, je pa tudi čista voda škodljiva – vzeta v preveliki količini.

    Že renesančni zdravnik, botanik, alkimist, astrolog, okultist, … in oče toksikologije, Paracelsus, je ugotovil: “Vse je strup in ničesar ni, kar ne bi bilo strupeno. Samo odmerek je tisti, ki določa, ali bo neka snov strup ali ne.”

    Zato se kot toksično smatra snov, ki je škodljiva v majhnih odmerkih, ker v previsokih odmerkih je seveda lahko škodljivo tudi vse tisto, kar normalno ni.

    Lepo je če deliš
Prikaz 15 prispevka (od skupno 29)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.