Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!!
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!!
- This topic has 28 odgovorov, 10 glasov, and was last updated 14 years, 1 months nazaj by Bernardka.
-
AvtorPrispevki
-
5. 1. 2010 ob 11:25 #380PipiČlan
Bravo! To je ta seznam.
Me boli srce, ko starši za otroke kupujejo poceni gazirane pijače, ki so v glavnem sladkane z aspartamom!Zato, dragi moji, ne kupujte apriori poceni stvari, oglejte si sestavine, vas bo presenetilo.Če ma kdo psa – a kdaj preberete iz česa so briketi? Pa to je že za kakšen drug forum debata.5. 1. 2010 ob 11:51 #383ANAČlansam kwa pa pol človk danes sploh nej še da v usta. sej je itaq vse onesnaženo. če niso E-ji so pa emisije iz zraka ali/in zemlje. Sploh če nimaš možnosti, da imaš svoj vrt, ki pa tudi ni nujno, da je “zdrav”. Kdo ve, kaj vse se dogaja v zraku, dežju, ki ga zemlja popije in potem prenese na zelenjavo, sadje? Itaq kupljeno sadje in zelenjava nimata v sebi ničesar koristnega več, saj že z ležanjem na policah izgubi več kot 80% koristnih snovi. In potem pod vse to potegneš črto in vprašaš, kaj pol vržt u usta? Ali še huje, kaj otroku dat na krožnik? Ki bo itaq zrasel in začel pit, kadit….no ja druga zgodba…in ja Pipi, imam psa in ker vem, kaj vse zmečejo v brikete (pepel, staro koruzo, cel kup enga šita) probam kupit čim bolj kvalitetne brikete, čeprov stanejo malce več. Ne boste verjel – od neke kolegice pes je dobil alergijo na brikete in to vse – od najthebest do najblukurcu. In ga je vozila od veterinarja do veterinarja, zmetala kup enga dnarja, na koncu je pristala pri bioenergetiku !! ( halo za psa ) no in ta je potem rekel, da striktno samo kuhana hrana in še to iz konjskega mesa in sveže zelenjave…mislm…
Itaq pa enkrat morš crknt….
ANA2010-01-05 11:52:345. 1. 2010 ob 11:58 #384_alesh_ČlanAVATAR wrote: E-ji se delijo na več skupin, konzervansi, barvila, antioksidanti…itd
E 322, je lecitin…izvor dobijo ga iz zrn soje in drugih stročnic
E 334, je vinska kislina…izvor dobijo ga pri predelavi vina
E 440a, je pektin…izvor dobijo ga iz raznega sadja
itd…prestrašene betice…treba se izobraževat-informirat…ne pa samo jamrat…da če boste zaužili kakšen E…boste duhovno nečisti …
E322 = lecitin Emulgator, pridobljen iz soje, jajčnega rumenjaka,
arašidov, koruze ali živalskih virov. Je neškodljiv, vendar v večjih količinah
lahko povzroči želodčne težave.
E334 = vinska kislina, vendar v večjih količinah povzroča črevesni katar.
E440(a) = pektin, vendar v večjih količinah povzroča vetrove.itd…, torej v večjih količinah so bolj škodljive kot pa koristi, kajne
5. 1. 2010 ob 12:01 #385_alesh_ČlanPipi wrote: Bravo! To je ta seznam.
Me boli srce, ko starši za otroke kupujejo poceni gazirane pijače, ki so v glavnem sladkane z aspartamom!Zato, dragi moji, ne kupujte apriori poceni stvari, oglejte si sestavine, vas bo presenetilo.Če ma kdo psa – a kdaj preberete iz česa so briketi? Pa to je že za kakšen drug forum debata.Aspartam je sladki strup! -> http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=11011
5. 1. 2010 ob 12:05 #386_alesh_Član5. 1. 2010 ob 12:13 #387_alesh_ČlanAditivi so povečini nepotrebni, pogosto zdravju škodljivi dodatki živilom in jedem, s katerimi proizvajalci zavajajo potrošnike,
saj živilu/jedi z aditivi izboljšajo barvo, okus, rok trajanja in
podobno. Posebej zanimivo je, da so kriteriji o škodljivosti posameznih
aditivov pri nas opazno milejši od tistih na primer v Skandinaviji
ali ZDA, kjer so posamezni aditivi, katerih uporaba je pri nas
dovoljena, celo prepovedani.8. 1. 2010 ob 8:02 #454AndrejaČlan_alesh_ wrote: E322 = lecitin Emulgator, pridobljen iz soje, jajčnega rumenjaka, arašidov, koruze ali živalskih virov. Je neškodljiv,
vendar v večjih količinah lahko povzroči želodčne težave.
E334 = vinska kislina, vendar v večjih količinah povzroča črevesni katar.
E440(a) = pektin, vendar v večjih količinah povzroča vetrove.itd…, torej v večjih količinah so bolj škodljive kot pa koristi, kajne
Če tako gledaš, je pa tudi čista voda škodljiva – vzeta v preveliki količini.
Že renesančni zdravnik, botanik, alkimist, astrolog, okultist, … in oče toksikologije, Paracelsus, je ugotovil: “Vse je strup in ničesar ni, kar ne bi bilo strupeno. Samo odmerek je tisti, ki določa, ali bo neka snov strup ali ne.”
Zato se kot toksično smatra snov, ki je škodljiva v majhnih odmerkih, ker v previsokih odmerkih je seveda lahko škodljivo tudi vse tisto, kar normalno ni.
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.