Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
9. 2. 2011 ob 13:03 #8790zlati rezČlan
halohahahahahaha……
hahaha…..bravo braća in sestre prešerno obarvani nebulisti……. hvala Janko za tole Francetovo mojstrovino….hahahaha…….hahahaha…..tale naš Franci na balanci……hahahaha…….jst ga preprosto obožujem…….hahahaha…..pa še tanarboljš se mi zdi, da mu pripisujejo skor lih čist use, kar je možno, kuker u smislu, bilo kuda moraliste jebemo svuda…….hahahaha……hahahaha…..včasih mal posrfam po tazaresnih sajtih okol našga Franceta in se večina cajta režim…….hahahaha…….zadnjič sem prebrala, da je nekdo izjavu, da zdej mu je pa France še bolj ušeč, ker je slišu, da se ga je celo sem ter tja zadevu s horsom……..hahahahaha…….matr, da mamo Slovenci enga največjega normalnega pesnika, ki ga usi Slovenci poznamo, pa seveda tut tujci, kateri se pa največkrat čudijo nad njegovo stoprocentno prepoznavnostjo pri Slovenskem narodu…….hahhahahaha……pr nas Slovencih je čist dost, da rečeš, sej veš gun naš pesnik in usi takoj vemo, da govorimo o Prešernovem Francetu…….hahahahaha……
Drgač se pa spomnem dogodka, ko sem prvič slišala za Prešerna…….hahahaha……se mi zdi, da sem bila v petem razredu osnovke, k smo imeli eno mlado turšico za Slovensski jezik, se mi zdi, da ji je bilo ime Veronika……hahahahha…..no, pa turšica razlaga vsa razvneta od tegale našga dohtarja……pa sem jst čist not v razlagi…….hahahaha…..pa men skozi sive celice uletijo stavki od tršice, da mi praznujemo njegovo smrt…….hahahahaha…..v tistem trenutku, ko jst zrealiziram v svoji otroški glavi, da praznujemo mi smrt kuker našega največjega pesnika……hahahaha……pa jst čist vun padem in se začnem režat na ves glas, da so me usi čuden gledal…….jst se pa nisem mogla nehat režat……hahahahaha…….takrat sem bila še odličnjakinja, pa me je turšica res mal pisano gledala, ko je zrealizirala, da je men tole praznovanje smrti čist kontradiktorno v vsakdanjem lajfu, ampak, se mi zdi pa praktično in sem bla čist naudušena……kva bomo jokal, dejmo praznovat smrt……hahahaha…..hahahaha……tk, da se mi je France čist u moj lajf usedu, kt ata na mamo…….hahahahaha…….in seveda sva postala od takrat nerazdružljiva, posebno na žurih……hahahahaha…….hahahahaha…….
Sej, učeri sem pa cel dan preživela lepo na sončku……hahahaha…….sva bili s hčerko na obisku pr frendu, pa smo dal mizo lepo na travnik pred hišo, okna smo odprli, prbili muziko……zložili na mizo dobrote……hahahahaha…….in jst sem jo spet čist očarana plesala po zemeljci na sončku, to mi je nekako nadužitek…….hahahahaha……hahahaha………hahahaha……naj živi sonce, voda, zrak, svoboda…….no, ja tisto vodo sem itak zarad lepšega not upletla……hahahahahaha……..
slišmo
10. 2. 2011 ob 12:31 #8809zlati rezČlanHalooohahahahaha……
ane, kolk je lušten zuni…..sem čist raznežena…..klele sem si kar mizo vun prinesla, pa tale moj lapi topi in jo prou užtkarsko predem……hahahaha…….sej pol se grem pa ukvarjat s semeni, pa zemeljco, ker sem na setvenem koledarju vidla, da je ugoden dan za sejanje v lončke…..no, ja, tut juter je še zmeri oredu…….hahahahaha…….hahahahaha………
hahahaha…..pa sem se učeri režala, kt pečena kura……hahahaha…….slepa kura zmeri zrno najde……hahahahaha…..matr je fajn…….sem namreč ugotovila, da prouzaprou tale naš slovenski kulturni praznik praznujejo širom sveta……hahahaha………matr, da res…….hahahahaha…….evo 8. februar imajo bratje budisti pač svoj praznik Nirvana day……..hahahaahahaha…….in naši bratje Hinduisti so imeli letos na 8.februar svoj največji praznik, kuker Vasant Pachami in ga imenujejo tudi Saraswati day……..Saraswati pa je hčerka boga Shive in boginje Durge in je boginja modrosti, umetnosti,glasbe in daje ljudem moč govora, modrosti in učenja……hahahaha….ta dan pa ni vedno na isti dan, ampak pade zmeri na 5. dan , ko se luna pač začne debeliti, peti dan svetlobe prvih štirinajst dni lune in seveda vedno v mesecu Maghi, ki se šteje kot eden izmed najugodnejših mesecev…..hahahaha….in to leto je prišel ravno na 8. februar…..in hindujci ga praznujejo zlo entuziastično…….hahahaha…..no, evo, pa sem ga jst tut zlo hindujsko praznovala…….hahahaha……hahahaha…..hahahaha….tk, da evo, naš kulturni praznik kuker smrt našga Prešerna je letos praznovalo ogromno ljudi…..hahahahaha…..pa še poznajo ga ne…….hahahahaha…….hahahahaha……..matr, to pa je absurd……hahahahaha……kuker gun saund plosk ene roke……hahahahaha…..hahahaha……ma, ja, pr men je use bolj preprosto in lohka v isti žakelj dam več nas skupaj……hahahaahaha…….pa je žur…….hahahaha…….hahahahaha….
In to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……hahahaha…..branje je na lastno odgovornost……hahahahaha…….kle trkam na vašo odgovornost do žura…..hahahaha…..hahahaha…….matr je fajn, al vam prou je, al ne……men glavno je le……da mamo se fajn……hahahahaha…..hahahahaha…
slišmo
10. 2. 2011 ob 21:19 #8816strelkaParticipantTole pa direkt …za v to temo
http://www.youtube.com/watch?v=e-Tjz3OO5u810. 2. 2011 ob 21:38 #8817strelkaParticipantEh ..pa ne pretiravjate s tem Prešernom …
Tista stvaritev tam gor ..je izraz frustacij , jeze , preglobokega kozarca… predvsem pa štetje belih mišk…
Je pa mensezdi take neobjavljene pesnitve …. ata Cavazza na enem koncertu recitiral ..pa se ne spomnim zdaj točno kje ..Ljubljana…In res hvala za tako poduhovljeno pesem…
nekje prebrala …da pač smo slovenci imeli srečo …da smo dobila takega velikega pesnika …ampak ne ve se pa ne, če je Franci imel ravno tako tako srečo …ko si je izbral tako …pot….Lahko pa začnete še s Cankarjem ….
11. 2. 2011 ob 15:08 #8828zlati rezČlanHaloooohahahahahaha……
hahahaha….draga Strelka prou imaš, ne zdej pretiravat s Francetom, da ne odkrijemo belih mišk……hahahaha……..se strinjam, da smo s Francetom imel Slovenci srečo, kolk jo je pa on imel, pa ne vem……ga nisem poznala…..hahahaha…….sam, jst sem večni romantični optimist……haahahaha…….pa mislim, da je na svetu ni nesreče, da nebi bilo v nji tudi kaj sreče……hahahahahaha……hahahahaha…….
pa sem miselna eno zarepat, k pač učasih repam v nebulozah……..hahahaha…..dons me taka moja pesniška daje…….hahahahaha……sej nimam zdej velikrat take popadke, buhvarij……hahahaha…..ampak, če jih pa mam, se jih pa tut ne otepam……jih spustim skoz, tko, kot Tadej prau, spustiš skoz, pa je…..hahahaha…….pa bom jst tut zdele spustila skoz….hahahaha….in sicer kar neki v sodelovanju z dohtarjem Prešernom…….hahahaha…….hahahaha…..na zdravje…..hahahaha……kuker u današnjem času….hahahaha…..in sicer v moji realnosti…….hahahahaha…….hahahaha……živela lista nebulista…..hahahahahaha……..hahahahaha……petokraka sa šest lista….hej…..to je značka nebulista…..hahahahaha…..hahaha……
Narcisek Borut zdaj naklada,
tam v parlamentu u Ljubljan,
mim se v avtu, ki ni lada,
pripelje sam plemeniti modrijan.Prou z zanimanjem ga vpraša,
kaj pa delaš Borut zdaj,
Borut pa je ves zagledan
in pravi:” kurc te gleda za nazaj”Kaj plemenitega kurc bo gledal,
reče naš modrijan,
bom naredu čira-čara
da bo parlament v pokoro djan…Komaj misli te izreče,
v parlamentu miru več ni,
Borut brž do frendov teče,
glejte kaj rojaki delajo mi…Ata Turk okoli skače
juhuhuhu, predsednik sem,
ko pa se mu tresejo hlače,
pa pravi “jst kao nič ne vem “……hahahaha….in to so še vedno nebuloze, če vam ni kej jasno, se zavedajte, da vremena Slovencev bodo se zjasnila………hahahaha……drgač se pa posvetujte s svojim zdravnikom, farmacevtom, bioenergetikom, šamanom, zvezdami…..hahahaha…..predusem pa sami s seboj…..hahahaha……..moj moto je, da se sama s seboj še tanajprej zmenim…….hahahahahaha…..pa še čist zastonj je……hahahaha…..hahahaha….
ajde, fajn se mejmo, zdej grem pa mal kuhat……pa drva sekat……hahahaha……hahahaha…..
slišmo
11. 2. 2011 ob 15:48 #8829strelkaParticipantJa ste face ..eden gleda na to kot na pluvanje …nekdo pa v vsaki nesreči je sreča ….
Človek pa samo pove ….čemu in zakaj …in da je tisto tudi del njegove kao sedaj svetniške narave..če je opevajte kot ne vem kako lepega …tud prav …
ampak ker sem jaz itak dualist ( tko ne tud narava je dualistična, ki …jing pa jang , svtlobo pa temo…tud v telesu , , lep krogec …a ne )….bom rekla da je tisto temna plat prešerna …nihče ne sodi ..a je dobro in slabo …ker vsak si bojda pot začrta sam …
morda … …Bog ve …
samo sedaj pa slišim …Bog išče v vsem božanskost ….spet mogoče ja ..mogoče ne …
mogoče pa išče tud hudobijo …ki jo človek skriva za človeško prikrito božanskostjo…Mejte …se…
11. 2. 2011 ob 16:02 #8831strelkaParticipantstrelka wrote: Ja ste face ..eden gleda na to kot na pluvanje …nekdo pa v vsaki nesreči je sreča ….
Človek pa samo pove ….čemu in zakaj …in da je tisto tudi del njegove kao sedaj svetniške narave..če je opevajte kot ne vem kako lepega …tud prav …
ampak ker sem jaz itak dualist ( tko ne tud narava je dualistična, ki …jing pa jang , svtlobo pa temo…tud v telesu , , lep krogec …a ne )….bom rekla da je tisto temna plat prešerna …nihče ne sodi ..a je dobro in slabo …ker vsak si bojda pot začrta sam …
morda … …Bog ve …
samo sedaj pa slišim …Bog išče v vsem božanskost ….spet mogoče ja ..mogoče ne …
mogoče pa išče tud hudobijo …ki jo človek skriva za človeško prikrito božanskostjo…Mejte …se…
He , he ..vpliv retrogradnega Saturna…bojda drži do Junija
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.