Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 596 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

janko wrote:

hahahaha…..dragi Janko, da ne bom spet kej sodila, kuker, da si da best, pa te zadeve……hahahaha……ti bom pa ploskala….plosk…plosk….plosk…..pač guna tvoja mi je res ušeč, da pač velik preneseš…..hahahaha…..sem pa vesela, da si pr tapametnih in, da čist veš, kakšna baba psu palce mečeWink
    ja vsekakor. ko sem ustwarjal pse, sem jim namenil nalogo, da ženske naučijo, kuko se obnašati do descou. torej, da se jih dobr futra, se jih zwečer spusti ven in predvsem se jih ne sme dražit…. ampak dal sem jim mal preweč razuma in tko so tut psi pogruntal, da je lažje babi palco nosit, kot pa se z njo karkoli pregowarjat LOL.
    vsm en vesel hov-hov iz dolenjskih goric…….

hahahaha….ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap……svaka ti kakaThumbs Up…..hahahahaha……

Lepo je če deliš
    janko
    Član

zlati rez wrote:

hahahaha…..dragi Janko, da ne bom spet kej sodila, kuker, da si da best, pa te zadeve……hahahaha……ti bom pa ploskala….plosk…plosk….plosk…..pač guna tvoja mi je res ušeč, da pač velik preneseš…..hahahaha…..sem pa vesela, da si pr tapametnih in, da čist veš, kakšna baba psu palce mečeWink
    ja vsekakor. ko sem ustwarjal pse, sem jim namenil nalogo, da ženske naučijo, kuko se obnašati do descou. torej, da se jih dobr futra, se jih zwečer spusti ven in predvsem se jih ne sme dražit…. ampak dal sem jim mal preweč razuma in tko so tut psi pogruntal, da je lažje babi palco nosit, kot pa se z njo karkoli pregowarjat LOL.

hahahaha….ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap……svaka ti kakaThumbs Up…..hahahahaha……
    [/QUOTE]

sej bom nehou….
    boga rewa niti bluzit ne upaš weč TongueLOL

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

janko wrote:

[/QUOTE]

sej bom nehou….
    boga rewa niti bluzit ne upaš weč TongueLOL
    [/QUOTE]

hahahaha….Janko prou maš……ampak, sem pa uprašala nihalo, kva nej zdej nardim glede mojga bluza, takale reva, kot sem…..hahahahaha……pa sem kukr mal bolj precizno postavla vprašanje…..hahahaha…..in sem dobila odgovor, da je pršu čas za špricer blus……hahahaha…..tk, da na zdravje….Beer….

Lepo je če deliš
    janko
    Član

jp. treba je znat uprašat.
    http://www.youtube.com/watch?v=larnG0hPQgY

janko2011-01-09 16:06:08

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

LOL
    <uf kaj vse takole usput izvem …
    Samo sprašujem se ..ali je to abstinenčna kriza a že delirijLOL

me pa zelo veseli , v bistvu sem kar mal presenečena …kako tele ženskice v nebulizmu tolk veliko sprejmejo …
    ker jaz drage moje …bi tegale globokumnega bluzatorja …brcnila v rit …čist preprosto …ker on kje da bi sploh znal skrbet za kužka …on še za lastno tazdno po moje ne moreWink
    DRugač pa veliko usta …ko pa pride je pa pohlevni kužek ..jp da tacoLOL, na ukaz…
    predvidevam ….LOL

drugače so mu po moje bolj všeč mačke …ampak tiste na štiri noge …pa še tistim po moje pristriže kremplje iz čist preventivnih razlogov pač…
    pa še tko je maček-žiVAL zna priževet …tko da njemu to zelo prav pride …čeprav se bo zgovarjal na svobodoLOL, pa na humanost ..ker živalim moraš dat svobodo a ne …

Me pa zelo zanima ja kakšen so ženske …katere kužkom mečejo palce ….ker jaz naši psički zlo rada mečem palco ..ker vem da zelo uživa ko teče za njo …saj nazaj mi jo ne prinese ..ker rada nagaja …
    še raje se pa po snegu vala…pač njEn užitek …

Slučajen priblisk ….
    Nakladaš JankoLOL
    Ampak čestitam …še Rezine obmolknejoLOL

Lepo je če deliš
    janko
    Član

toj ta prawa baba Clap
    neki upraša…
    in kr sama tut odgowori…
    in pol seweda powe tut, kwa use ga serjem LOL

veš. obstaja tut tretja pot na hrast. loh rukneš en red bul, mal okol letaš, še zaletiš u kita in strmoglaviš na hrast Tongue

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Aha je že slišano in videnoBig smile ..al lahko mal več kreativnosti…LOL
    Jp …definitivno delirijApprove …saj kar se kita tičeLOL

Lepo je če deliš
Prikaz 596 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.