Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
8. 1. 2011 ob 19:58 #8032zlati rezČlan
janko wrote:
hahahaha…..dragi Janko, da ne bom spet kej sodila, kuker, da si da best, pa te zadeve……hahahaha……ti bom pa ploskala….plosk…plosk….plosk…..pač guna tvoja mi je res ušeč, da pač velik preneseš…..hahahaha…..sem pa vesela, da si pr tapametnih in, da čist veš, kakšna baba psu palce meče
ja vsekakor. ko sem ustwarjal pse, sem jim namenil nalogo, da ženske naučijo, kuko se obnašati do descou. torej, da se jih dobr futra, se jih zwečer spusti ven in predvsem se jih ne sme dražit…. ampak dal sem jim mal preweč razuma in tko so tut psi pogruntal, da je lažje babi palco nosit, kot pa se z njo karkoli pregowarjat .
vsm en vesel hov-hov iz dolenjskih goric…….hahahaha….……svaka ti kaka…..hahahahaha……
8. 1. 2011 ob 20:06 #8033jankoČlanzlati rez wrote:
hahahaha…..dragi Janko, da ne bom spet kej sodila, kuker, da si da best, pa te zadeve……hahahaha……ti bom pa ploskala….plosk…plosk….plosk…..pač guna tvoja mi je res ušeč, da pač velik preneseš…..hahahaha…..sem pa vesela, da si pr tapametnih in, da čist veš, kakšna baba psu palce meče
ja vsekakor. ko sem ustwarjal pse, sem jim namenil nalogo, da ženske naučijo, kuko se obnašati do descou. torej, da se jih dobr futra, se jih zwečer spusti ven in predvsem se jih ne sme dražit…. ampak dal sem jim mal preweč razuma in tko so tut psi pogruntal, da je lažje babi palco nosit, kot pa se z njo karkoli pregowarjat .
vsm en vesel hov-hov iz dolenjskih goric…….hahahaha….……svaka ti kaka…..hahahahaha……
[/QUOTE]sej bom nehou….
boga rewa niti bluzit ne upaš weč8. 1. 2011 ob 21:37 #8037zlati rezČlanjanko wrote:
[/QUOTE]sej bom nehou….
boga rewa niti bluzit ne upaš weč
[/QUOTE]hahahaha….Janko prou maš……ampak, sem pa uprašala nihalo, kva nej zdej nardim glede mojga bluza, takale reva, kot sem…..hahahahaha……pa sem kukr mal bolj precizno postavla vprašanje…..hahahaha…..in sem dobila odgovor, da je pršu čas za špricer blus……hahahaha…..tk, da na zdravje….….
8. 1. 2011 ob 21:51 #8038jankoČlanjp. treba je znat uprašat.
http://www.youtube.com/watch?v=larnG0hPQgYjanko2011-01-09 16:06:08
9. 1. 2011 ob 10:50 #8045strelkaParticipant
<uf kaj vse takole usput izvem …
Samo sprašujem se ..ali je to abstinenčna kriza a že delirijme pa zelo veseli , v bistvu sem kar mal presenečena …kako tele ženskice v nebulizmu tolk veliko sprejmejo …
ker jaz drage moje …bi tegale globokumnega bluzatorja …brcnila v rit …čist preprosto …ker on kje da bi sploh znal skrbet za kužka …on še za lastno tazdno po moje ne more
DRugač pa veliko usta …ko pa pride je pa pohlevni kužek ..jp da taco, na ukaz…
predvidevam ….drugače so mu po moje bolj všeč mačke …ampak tiste na štiri noge …pa še tistim po moje pristriže kremplje iz čist preventivnih razlogov pač…
pa še tko je maček-žiVAL zna priževet …tko da njemu to zelo prav pride …čeprav se bo zgovarjal na svobodo, pa na humanost ..ker živalim moraš dat svobodo a ne …Me pa zelo zanima ja kakšen so ženske …katere kužkom mečejo palce ….ker jaz naši psički zlo rada mečem palco ..ker vem da zelo uživa ko teče za njo …saj nazaj mi jo ne prinese ..ker rada nagaja …
še raje se pa po snegu vala…pač njEn užitek …Slučajen priblisk ….
Nakladaš Janko
Ampak čestitam …še Rezine obmolknejo9. 1. 2011 ob 11:55 #8047jankoČlan9. 1. 2011 ob 12:01 #8048strelkaParticipantAha je že slišano in videno ..al lahko mal več kreativnosti…
Jp …definitivno delirij …saj kar se kita tiče -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.