Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
7. 1. 2011 ob 23:49 #8019jankoČlan
zlati rez wrote: Alleluja, aleluja….zmajeslovka…..
matr, matr….hahaha…….tele tvoj nebuloze so pa doslej tanrtaboljš, kar je objavlen u tem fogloužu..…..hahaha……hahahaha……..matr, sm se narežala……ti si res en praktičen člouk……hahaha…..sem takoj začela proslavljat kuker pravoslavni božič……na zdravje bratje in sestre pravoslavci……hahahaha……
Pa tkole se vid, kako smo ljudje pač takoj za sodelovanje, sam, da je kej praktičnega….hahaha…..tk, da tale Jankotova tehnika je v kratkem času dobila poslovno vizijo…..hahahaha……matr, pa še trženje je perspektivno, tk, da evo, prihodnost je čist lohka u palcomatu……hahahaha….hahaha…..svaka kaka zmajeslovka…… ……matr, da ti domišljija dela …..bilo kuda jankotove palcomate z veseljem uporabljamo svuda……..bi marbit lohka bil kukr en slogan……ma, ja…slogane lohka spreminjamo kukr čmo, ker marbit bi pa kakšni rajš slišal, da so palcomati kao Metkini….tk, da smo odprti…….hahahaha…..hahahaha……kera huda poslovna ideja…..hahaha….hahahaha….
Z ozirom, da člouk res ne more nikol vedet, kva use nam dodatno dajejo u vodo kuker vodovod, pa te zadeve, je marbit res tanartaboljš, da se držimo domačga vinčka, pa pirčka…… ……kle bi se pa mogoče še Janko strinju…….hahahaha…..ali pa tudi ne……..hahahaha…..hahahaha……
ejga zmajeslovka fletkano ga žurkaj…..smo na vezi…..hahahaha…
slišmo
ej folk…
inovacijo mam
kwa pa, če bi tist palcomat metal 2 palce naenkrat ?drgač se pa janko strinja, da se ne sme komplicirat. ko zmanjka pirčka, gremo naprej z vinčkom.
in dokler ni palcomata, mečemo na roke8. 1. 2011 ob 11:36 #8021zlati rezČlanHalohahaha….
hahaha…..dragi Janko, ti si preprosto da best ……hahahaha…..in maš seveda čist prou…hahahaha…..spet mi je ena tvoja ideja ušeč……hahahaha……se čist strinjam, da pri transparentu dobrodošli, čist po domače napišemo……dobrodošli, ampak brigajte se pa zase…….hahahaha…..men je tale misel res ql…..hahahaha……….hahahahaha…..
Dragi Janko….. mam tut občutek, da maš jasnovidnne sposobnosti……oziroma, sm jst popolni primer tvojjih jasnovidnih sposobnosti, tk, da, če boš rabu reference……namreč…čist vsak tip mi spizdi……hahahaha……pa se zdej tut mal tresem, da mi še ti ne boš spizdu……hahahaha…..hahahaha….zdej, vzrokov ne bom več iskala, ker si mi ga že ti najdu, tk, da evo, sem dobila čist zastonj rešitev…..hvala, hvala…….hahahaha….hahaha…..temu pa jst pravm taprau člouk na tapravem mestu in to u tapravmu momentu……….hvala….hahahahaha…
Sej, jst te razumem, da si bil razočaran, ker si naletu namest na najpopolnejši kompozicijski zakon, na moje nebulistično egotripovsko žlubedranje……hahahaha…..pa še Fibonačijev fen si…..hahahaha…..hja, ampak to so tvoja pričakovanja……tk, da …..hahahaha…..usak ma svoja……hahahaha……mene tvoja pričakovanja čist nč ne motjo…..kva čem rečt……hahahaha…..se pač zase brigam…….hahahaha……
hmmmm……sej jst sm tut Fibonačijev fen…….hahahaha……in mi je pri tem zakonu zlatega reza ušeč lih ta praktičnost al pa ekonomičnost……hahahaha……in sicer da ima rastlina tako največ možnosti za preživetje, če se lahko uspešno postavi po robu usem dejavnikom, ki vplivajo na njen razvoj…..tk, da to men pomeni, da ni zmeri sonce pa lušten, ampak so tut nevihte, cunamiji, gravitacija, pa te stvari…..hahahaha……..in lih tk je za moje pojme pri človeku…….hahahaha……le, da ima človek razum, ki pa zgleda ne deluje po zakonih zlatega reza………..hahahahaha…..hahahaha…..ne še…..hahahahaha……Matr, da se strinjam, da je treba tehniko metanja česarkoli pač že, taprvo obvladati ročno, pol pa šele avtomatizirat, sej tk nekak sem zastopla tut našo industrijsko in tehnološko evolucijo…..res pa je, da jst čist use po svoje zastopm, pa se preprosto čist komot tut motim, pa še u šoli sem velik manjkala…..hahahahaha……hahahaha……..
Se mi je pa kar oddahnilo, k sm prebrala, da pač ni potrebno komplicirat, kar se tiče pijače…..uf..uf…uf…..mi je kamen od srca vun padu, zato je tk zagrmel…..tk, da bilo kakšen kaos se nardi pri pijači, kuker al ni vinčka al ni pirčka………zmeri najdemo harmonijo in spontano nadaljevanje…..
slišmo
8. 1. 2011 ob 12:50 #8023jankoČlanzlati rez wrote: Halohahaha….
hahaha…..dragi Janko, ti si preprosto da best …..
sicer sodba, ampak nej ti bo .hahahaha…..in maš seveda čist prou...itqq. kot vsak, na swojem niwoju zawesti hahahaha…..spet mi je ena tvoja ideja ušeč……hahahaha……se čist strinjam, da pri transparentu dobrodošli, čist po domače napišemo……dobrodošli, ampak brigajte se pa zase…….hahahaha…..men je tale misel res ql…..hahahaha……….hahahahaha…..
kje ti žwiš? najbolj samoumewne stwari so teb neki tko ql.Dragi Janko….. mam tut občutek, da maš jasnovidnne sposobnosti……oziroma, sm jst popolni primer tvojjih jasnovidnih sposobnosti, tk, da, če boš rabu reference……namreč…čist vsak tip mi spizdi
eh… ni treba bit prou pametn, da veš, kakšna baba psu palco meče….. .hahahaha……pa se zdej tut mal tresem, da mi še ti ne boš spizdu…..če užiwaš u strahu… si kr dej duška. spizdit pa ne morem, ker me boli qrac kje in s kom sem. kao, heheheh. mal bluzim. sploh pa ne moreš tolk srat, kolkor jes loh prenesem .hahahaha…..hahahaha….zdej, vzrokov ne bom več iskala, ker si mi ga že ti najdu, tk, da evo, sem dobila čist zastonj rešitev…..hvala, hvala…….hahahaha….hahaha…..temu pa jst pravm taprau člouk na tapravem mestu in to u tapravmu momentu……….hvala….hahahahaha…
hwala? ja prou. sicer ne wem zakwa, ampak ok. (kje pa ta hwala loh za kakšno mokroto zamenjam)
Sej, jst te razumem, da si bil razočaran, a sem bil razočaran? aha. ok. seweda seweda. ne bom ugowarjou. ker si naletu namest na najpopolnejši kompozicijski zakon, na moje nebulistično egotripovsko žlubedranje……hahahaha…..pa še Fibonačijev fen si…..hahahaha…..hja, ampak to so tvoja pričakovanja……tk, da …..hahahaha…..usak ma svoja……hahahaha……mene tvoja pričakovanja čist nč ne motjo…..kva čem rečt……hahahaha…..se pač zase brigam…….hahahaha……
hmmmm……sej jst sm tut Fibonačijev fen…….hahahaha……in mi je pri tem zakonu zlatega reza ušeč lih ta praktičnost al pa ekonomičnost……hahahaha……in sicer da ima rastlina tako največ možnosti za preživetje, če se lahko uspešno postavi po robu usem dejavnikom, ki vplivajo na njen razvoj…..tk, da to men pomeni, da ni zmeri sonce pa lušten, ampak so tut nevihte, cunamiji, gravitacija, pa te stvari…..hahahaha……..in lih tk je za moje pojme pri človeku…….hahahaha……le, da ima človek razum, ki pa zgleda ne deluje po zakonih zlatega reza………..hahahahaha…..hahahaha…..ne še…..hahahahaha……Matr, da se strinjam, da je treba tehniko metanja česarkoli pač že, taprvo obvladati ročno, pol pa šele avtomatizirat, sej tk nekak sem zastopla tut našo industrijsko in tehnološko evolucijo…..res pa je, da jst čist use po svoje zastopm, pa se preprosto čist komot tut motim, pa še u šoli sem velik manjkala…..hahahahaha……hahahaha……..
Se mi je pa kar oddahnilo, k sm prebrala, da pač ni potrebno komplicirat, kar se tiče pijače…..uf..uf…uf…..mi je kamen od srca vun padu, zato je tk zagrmel….. hehehe… ti kr tko naprej in spoznala boš tut dihanje, sranje in kozlanje nezawestno tk, da bilo kakšen kaos se nardi pri pijači, kuker al ni vinčka al ni pirčka………zmeri najdemo harmonijo in spontano nadaljevanje…..
slišmo
8. 1. 2011 ob 14:11 #8027zlati rezČlanhahahaha…..dragi Janko, da ne bom spet kej sodila, kuker, da si da best, pa te zadeve……hahahaha……ti bom pa ploskala….plosk…plosk….plosk…..pač guna tvoja mi je res ušeč, da pač velik preneseš…..hahahaha…..sem pa vesela, da si pr tapametnih in, da čist veš, kakšna baba psu palce meče…..hahahaha………hahahaha…..
vsm en vesel hov-hov iz dolenjskih goric…….
8. 1. 2011 ob 14:20 #8028zmajeslovkaČlancitati delajo neki po swoje, repliciram na grmenje, to je bil tvoj kamen od srca, rezinka, sem mislila da je Sai Baba prdnil/matterializiral sveti prah spet, ne nikar skrbet, če ne bo šlo drgač, dam vse svoje zalihe pod zemljo k jih mam, pa še mam, pa za še par ljudi tule konkretno vem, da majo žganje doma, sam da se delajo sestre Bernardke, kao, namakajo zelišča not,in se zanimajo za recepte, ccc
Normal
021
false
false
falseSL
X-NONE
X-NONE/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}Čakte , kako sedaj, bomo metali na roke?
Hehe, imam neodvisne izsledke raziskave o kemični sestavi
vode v naših vodovodih, da , kot smo sumili, gre predvsem za zvišane vrednosti
kanaboidov in pa nekaj derivatov lizergične kisline je blo najdeno.Heh, ko bi vsaj to pili, tak pa dobri stari flor in klor. ZATO
sem jaz ZA alkohol, mimgrede se razkužiš, pa še za kolke je dobro.Kak zaj, eni bi peš na roke metali, drugi bi pa kar dve
palici naenkrat,…Janko , frojdovsko sem ugotovila, da si preprosto razuzdan, od
tu bo šlo samo še ne vem v katero smer, pač tudi do deset, dvajset palic
naenkrat metat……ali si sploh pripravljen za svoj lasten izum, če smo natančni,
popravek mojega izuma –ejektomatorja? Se zavedaš odgovornosti zadovoljiti vsem tem
palicam???Hihi, a je še kdo nor name? Ne, jst obožujem, če je kdo nor
name, tak da mi inponira, morš pa bit nor, ja, sedaj/po vseh teh letih in
zvezavah, definitivno tudi jaz lahko
opišem profil mojih dedcov, lol, le kaj je bilo z njimi narobe, da so šli?Run Forest, run, run 4 your life……
glede tega, da naj fletno praznujem, hvala, hvala,praktičnost je prva, saj pravim, jaz mam v taški razpelo, ruto in recimo, židovski svečnik, nikol ne veš, ko je pa treba, pa pravo stvar vun potegneš, oportunizem, klasični.
Le glejte me, iz 13 na 14. Januarja. To bo ognjemet, ću da
upalim iz puške, hihi, tudi neke vrste ejekulator, lol moram nehat s tem
Frojdom in palicami. Neki bolj ženskega moram najdit, hehe, penasti kij, ne ,neki
koker kleklanje, ne smem več preučevati palic, skratka.Ko smo lih pri penastem kiju, meni je ful slaba zamenjava,
recimo fora, da ko si jezen na koga/kaj – natepeš pojšer(vzglavnik op.prev.) ,
nasploh me razne poustvaritve originalov puščajo nekako na pol.Ne morem si kaj, zmajeslovstvo ni poklic, je življenje in
pač moram delat, ker vse izsledke pol pošiljam Veliki glavi, tak da opazovanje,
opazovanje in še enkrat opazovanje.Normal
021
false
false
falseSL
X-NONE
table.MsoNormalTable
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}U glavnem, ja, z glavo na zabavo, in pa : ali ste jedli sir, to vas moram zaj
jaz vas fprašat….Da, imam televizor.
Ej , rezinica, nič ne skrbi, če nam propade ideja z
ejakulatorjem palic in če tudi na roke ne bo več šlo/utrujenost materiala, imam
bek ap plan, pravzaprav en ziljon planov, še vedno pa, če zajebemo cel svet, vsi
skupaj spizdimo z vesolsko ladjo. Tak da lahka vseen probamo rešit svet, kjub
temu, da je bilo zaznati nekaj negodovanja po tej temi.Predvsem moramo reševat
druge, saj vidite kam gre svet!Uf, preblisk, svoje gibanje bom naredila, folk, žao mi je,
tole je pa preveliko, da bi delila, grem jaz po svoje,solo kariera guruizma par
ekselons, če sem že m-je v sumi sumarum spuščala. Čeprav, delovnih mest bi se
odprlo, za novačenje novih pripadnikov….se nadaljuje=?
8. 1. 2011 ob 19:03 #8030jankoČlanzlati rez wrote:
hahahaha…..dragi Janko, da ne bom spet kej sodila, kuker, da si da best, pa te zadeve……hahahaha……ti bom pa ploskala….plosk…plosk….plosk…..pač guna tvoja mi je res ušeč, da pač velik preneseš…..hahahaha…..sem pa vesela, da si pr tapametnih in, da čist veš, kakšna baba psu palce meče
ja vsekakor. ko sem ustwarjal pse, sem jim namenil nalogo, da ženske naučijo, kuko se obnašati do descou. torej, da se jih dobr futra, se jih zwečer spusti ven in predvsem se jih ne sme dražit…. ampak dal sem jim mal preweč razuma in tko so tut psi pogruntal, da je lažje babi palco nosit, kot pa se z njo karkoli pregowarjat .
vsm en vesel hov-hov iz dolenjskih goric…….8. 1. 2011 ob 19:14 #8031jankoČlanzmajeslovka wrote: citati delajo neki po swoje, repliciram na grmenje, to je bil tvoj kamen od srca, rezinka, sem mislila da je Sai Baba prdnil/matterializiral sveti prah spet, ne nikar skrbet, če ne bo šlo drgač, dam vse svoje zalihe pod zemljo k jih mam, pa še mam, pa za še par ljudi tule konkretno vem, da majo žganje doma, sam da se delajo sestre Bernardke, kao, namakajo zelišča not,in se zanimajo za recepte, ccc
sai baba tolk serje, da ne more sprot še prdet. ampak ni on za to kriw. samo dela, kar od njega hočteNormal
021
false
false
falseSL
X-NONE
table.MsoNormalTable
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}Čakte , kako sedaj, bomo metali na roke?
jp. loh pa si kšno babo omisliš, pa bo metala namest tebe
Hehe, imam neodvisne izsledke raziskave o kemični sestavi
vode v naših vodovodih, da , kot smo sumili, gre predvsem za zvišane vrednosti
kanaboidov in pa nekaj derivatov lizergične kisline je blo najdeno.nakladaš. vode ne zmoreš tolk popit, da bi te res kej prbil
Heh, ko bi vsaj to pili, tak pa dobri stari flor in klor. ZATO
sem jaz ZA alkohol, mimgrede se razkužiš, pa še za kolke je dobro.spet nakladaš. za kolke je dobro edino ažurno servisiranje-torej dobro podmazovanje od znotraj
Kak zaj, eni bi peš na roke metali, drugi bi pa kar dve
palici naenkrat,…Janko , frojdovsko sem ugotovila, da si preprosto razuzdan, od
tu bo šlo samo še ne vem v katero smer, pač tudi do deset, dvajset palic
naenkrat metat……ali si sploh pripravljen za svoj lasten izum, če smo natančni,
popravek mojega izuma –ejektomatorja? Se zavedaš odgovornosti zadovoljiti vsem tem
palicam???spet nakladaš. kaka odgowornost? odkar imamo demokracijo, smo na odgowornost pozabil
Hihi, a je še kdo nor name? Ne, jst obožujem, če je kdo nor
name, tak da mi inponira, morš pa bit nor, ja, sedaj/po vseh teh letih in
zvezavah, definitivno tudi jaz lahko
opišem profil mojih dedcov, lol, le kaj je bilo z njimi narobe, da so šli?stwar moraš raziskat u temeljih. torej se wpraš, zakea so sploh pršli
Run Forest, run, run 4 your life……
hu d fak iz life?
glede tega, da naj fletno praznujem, hvala, hvala,praktičnost je prva, saj pravim, jaz mam v taški razpelo, ruto in recimo, židovski svečnik, nikol ne veš, ko je pa treba, pa pravo stvar vun potegneš, oportunizem, klasični.
Le glejte me, iz 13 na 14. Januarja. To bo ognjemet, ću da
upalim iz puške, hihi, tudi neke vrste ejekulator, lol moram nehat s tem
Frojdom in palicami. Neki bolj ženskega moram najdit, hehe, penasti kij, ne ,neki
koker kleklanje, ne smem več preučevati palic, skratka.Ko smo lih pri penastem kiju, meni je ful slaba zamenjava,
recimo fora, da ko si jezen na koga/kaj – natepeš pojšer(vzglavnik op.prev.) ,
nasploh me razne poustvaritve originalov puščajo nekako na pol.Ne morem si kaj, zmajeslovstvo ni poklic, je življenje in
pač moram delat, ker vse izsledke pol pošiljam Veliki glavi, tak da opazovanje,
opazovanje in še enkrat opazovanje.Normal
021
false
false
falseSL
X-NONE
table.MsoNormalTable
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}U glavnem, ja, z glavo na zabavo, in pa : ali ste jedli sir, to vas moram zaj
jaz vas fprašat….Da, imam televizor.
Ej , rezinica, nič ne skrbi, če nam propade ideja z
ejakulatorjem palic in če tudi na roke ne bo več šlo/utrujenost materiala, imam
bek ap plan, pravzaprav en ziljon planov, še vedno pa, če zajebemo cel svet, vsi
skupaj spizdimo z vesolsko ladjo. Tak da lahka vseen probamo rešit svet, kjub
temu, da je bilo zaznati nekaj negodovanja po tej temi.Predvsem moramo reševat
druge, saj vidite kam gre svet!Uf, preblisk, svoje gibanje bom naredila, folk, žao mi je,
tole je pa preveliko, da bi delila, grem jaz po svoje,solo kariera guruizma par
ekselons, če sem že m-je v sumi sumarum spuščala. Čeprav, delovnih mest bi se
odprlo, za novačenje novih pripadnikov….se nadaljuje=?
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.