Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
6. 1. 2011 ob 23:40 #8000jankoČlan
zlati rez wrote: Halohahahahahaha…….
no, evo…čira-čara…tresk-bum…pa smo u tanovmu letu…….hahahahaha……pa je spet fletno, ane…..hahahaha…….bilo kuda nebuloze ima fletno vsak svuda……hahahaha…..hahaha…
Hja, se bom taprvo mal pohvalila….in sicer imam v spalnici okol dva metra velik drevešček in sicer mimozo……sej drgač je mimoza zunaj, sam za čez zimo jo dam pa noter, ker sem na netu prebrala, da živi mimoza lahko na minus stopinjah, samo, da je minus pač samo pol dneva……tk, da sem ga postavla pač v spalnico, ko je začel minus tut čez dan šopat…….in glej ga šmenta…..men celo drevo cveti……hahahaha……cvetki so itak v grozdu, mali, puhasti, pa še dišijo lepo……tk, da mam čudovito rumeno cvetoče drevo v spalnici…..hahahaha…..sem mela ene obiske, pa so rekli, da mimoza cveti večina marca al pa februarja……in so me še prou spraševal, kva da delam z njo…hahahaha…….matr, sem vesela tele cvetoče mimoze…..sem na internetu prebrala, da je mimoza jogijsko drevo, kera huda, ane…..hahahaha…..sem se narežala k svina…….hahahaha…….sem tut mal premišljevala, da zakaj mi pa mimoza zdej cveti in ne naprimer marca al pa februarja, če je takrat bolj njen čas……hahahaha……pa mi je edino, kar mi je prišlo na misel, da me je pač hotla razveselit za božič in novo leto, mogoče zato, ker ji zvesto igram gong skor usak dan……nevem…..hahahahaha…..hvala, hvala draga mimoza…..hahaha….
Hja, sej, kle u dnevni sobi mam pa tut cel kot rumene barve….hahahaha…..kuker sem pred božičem nabrala veje forzicije, gunga grma, k spomlad prvi tko lepo rumen cveti……hahahaha…….pa sem veje postavla v vodo in zdej imam cel kot prelepe rumene forzicije……tk, da nevem, kera barva je letos moderna…..pr men se je začel z rmeno…..hahahaha…hahahaha….
Pa sem z užitkom mal srfala po forumu……hahahaha…..se narežala…..hahaha….ma, ja, jst se režim tut, če nč ne srfam…….lohk pa tut nakladam……hahahaha……pa sem naletela dozdej na eno boljših “duhovnih misli” na tem forumu…..in sicer je Janko izjavu…….brez, da vas berem, mate usi prou……hahaha…..bravo Janko……matr, da s to izjavo se pa čist strinjam……vsi imamo prou……..bravo Janko……jst tut mislim, da ima usak v svojem postu prou…….sej, drgač ga nebi napisal al kaj……pač, usak deluje iz svojega videnja, delovanja- situacije……torej, ima usak prou za sebe……hahahaha…..no, ja, usaj za mene……pa zgleda, da za Jankota tut……hahahahaha…..hahahaha…….
hahaha……sem se narežala tam v temi “psi”……hahahaha…….prouzaprou sem ugotovila, kako sem mislila, da bo kdo objavu zdej sliko tegale popolnega sloveskega Erosa, k je baje mister popolnega bodija al pa neki tacga…….in evo mene z dolgim nosom, kako zdej klele vam nakladam, namesto, da bi oči pasla na fotki popolnega slovenskega Erosa……hahahaha……matr, matr…tale moja pričakovanja…..hahahaha…….sej, zdej, če temule mistru popolno telo tut Logos tolk dober dela, kot baje Eros……hahahaha……pol se nima za kej skrivat……hahahaha……sicer si bom pa ob priložnosti prebrala tole knjigo, sam mi mora pač u roke pridet……hahahaha……hahahaha……res je pa tut, da doslej nisem nardila še nič, da bi mi tudi v roke prišla……hahahaha…..tk, da evo…..bom vidla….kere knjige mi bodo kej na pot pršle u tem letu…..haahahaha……hahahaha……
drgač pa sej zdej že veste…..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hahahhaha…
slišmo
janko je nasploh dobričina in zdej te časti in ti bo powedal recept do razswetljenja:
uzami
eno veliko palico, jo vrzi kolkor daleč moreš in jo teci iskat. nato
ponowi vajo. in pol še enkrat.in spet in spet. ves čas pa si mantraj, da
takle maš in razswetljenje je samo še wprašanje kilometrinejanko2011-01-06 23:42:00
7. 1. 2011 ob 10:01 #8005zlati rezČlanHejga, Janko
dobrodošel u nebulizmu…..…..hahahaha……
hahahaha…….dragi Janko…..hahahahaha…..matr, tale tehnika z metanjem palce…..hahahaha…..tale je pa res prava bomba…….hahahahaha……maš čist prou……hahahahha…….tvoja tehnika za dosego razsvetljenja dokazano dela……hahahaha…….namreč…..hahahaha……moj pes je čist razsvetljen…….hahahaha….dokazano……..pa verjeten še ker drug pes……hahahahaha……sej, da bi vedla kva zdej pesjanar mantra čist točn u človeškm jeziku…..to ne vem…..hahahaha……ampak je pa pri tej tehniki radosten, poln ljubezni, pristen……njegova mantra je prbližn takale….haaahaahaha…..tk, da zgleda čist spontan in povezan gor-dol, noter-vun, levo-desno……..čist razsvetljeno…kuker deluje iz use praznine…..hahahaha……..pa še dihat zna dober tale ognjeni ali pasji dih…….hahahaha……..matr, čisto razsvetljnstvo, pol pa karkoli si že kdo misle okol razsvetljenstva……hahahahaha……hahaha…..hov,hov……hahahaha…….sej, dragi Janko……k sem domu prnesla psa, kuker bejbiko, resnično še ni obvladal te tehnike……hahahahaha…….ampak sčasoma sva se jo pa oba z veseljem in z vsso pozornostjo naučila in jo dnevno izvajava…….hahahahaha……tk, da usi, ki tole berete……hahahaha……morm priznat, da tale Jankotova tehnika dela k svina…….hahahaha……dokazano…..hahahaha…….prou lepa hvala Janko, da deliš z nami svoje tehnično znanje……hahahahaha…..hahahaha…..bilo kuda, tehnika s palco, se izvaja svuda…..hahahaha….hvala, hvala……hahahaha……
hahaha….Janko, mi je pa tista tvoja izjava zgori ušeč, da so te dober nategnili…..hahahahaha……hahahahaha………a drugi so te nategnili…….hahahaha……jst, kot norc mislim, da dokler časa bodo drugi krivi-odgovorni, da se ti počutiš nategnjenega…….hahahaha…..iščeš krivce in vzroke pač zunaj sebe in ti še naprej želim veselo iskanje……..bilo kuda vzroke najdeš svuda……….hahahaha……to je sicer precej normalno stanje človeka in človeške zavesti v današnjem času…….hahahahaha……in je verjetno tudi okronano z zdravo kmečko pametjo……hahahaha……ampak, tole so nebuloze in jst, kot samookronani norc al pa znanstvenik nebulizma……hahahaha…….izjavljam, da usak sam sebe nateguje in, da ima enostavno s tem, da misle, da so ga drugi nategnil en občutek pripadnosti (čeprou se mi to zdi čist kontradiktorno…..hahahaha…….ampak jst sem ljubitelj kontradiktornosti…..hahahahaha….) in s tem tudi kao zdravo kmečko pamet……hahahahaha…..hahahaha……sej, dons so pa tut taki cajti, da je sam še norc lohk zadovolen kmet……….hahahahaha…….pol pa spet nevem kva nej delam zdej z zdravo kmečko pametjo……hahahaha……kuker bilo kuda, kontradiktornost mi je realnost svuda…..hahahaha….hahahaha….
Ej, dragi Janko, fajn bot……zdej grem pa mal palco metat……hahahaha…..in seveda bom z veseljem mantrala…..takle mamo……kuker tak je, kaj je…….in to prou usak moment…..hahahaha…..pa me čist boli qurac kje in s kom sem…….hahahaha…..hahahaha……ker, tak je, kak je…..in se nč več ne počutm zgubljeno v času in prostoru…..pa tut nobenga občutka nimam, da me kdo nateguje….hahahaha…….hahahaha…..hahahaha….
slišmo
7. 1. 2011 ob 12:43 #8010zmajeslovkaČlanNormal
021
false
false
falseSL
X-NONE
X-NONE/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}Seveda, najprej okoli božično -novoletnih čestitk, ja, je
minlo vse skupaj, stanje sedaj pa je podobno neki poporodni depresiji, heh, pa
ne v zvezi z Jezusovim rojstvom, u bistvu doživljam odtegnitveni sindrom
božiča,manjka mi vseh teh girland, bleščic cenenih rdeče belih kostumov in
umetnih brad….tak da lihkar delam
drugo rundo z brati pravoslavci, danes je najpraktičnejše biti vsake vere po
malo, lih tolk, da zajameš slavja, torej pečenje, sladice itd,…dlje ni treba
rinitaja, Novoletna čestitka:
vsem nam želim vsaj
2011 čuda da se nam desi, blagoslov z
neba, radost v srca!Metanje palice, dajte no, tole je pa nekaj najboljšega ever,
mislim, da je upanje zame, sedaj zagotovo, takoj,
ko mi bo med tekanjem in mantranjem pribilo iz riti u glavo, se bom zavzela, da
to postane obvezen predmet že u vrtcih in potem tako vse do državnega zbora,
potem pa bodo to prakso sprejeli obšte splošno , predsedniki, župniki ,duhovneži
in mesarji, vsi, palico bo metala tudi
Jenifer Lopezova, kakopak, vse slavne osebe, one lahko še največ naredijo, da
metanje palice postane zakonsko, belo na črno zarisano.Palica je salaminsko
dober objekt, za preučevat, tole tvoje
Janez, pa je po dolgem času neki res dobrega, od palice:)Lala,… vsaka palica ima dva konca, je pa zanimivo, če jo
vržeš, u bistvu miruje, če gledaš z vidika koncev – sta pa res pri miru,cccNadalje, okoli mimoz:
kaj naj, pošteno je treba povedat, da sem poleg kamenja frik na rastline
in živali, tak da me je tale podatek okoli cvetoče mimoze povsem vznemiril,
mislim, oprosti, da se naslajam ob tvoji mimozi, kar predstavljam si jo, z vonjem vred, fino, da si tudi bolj u
džungli, ge tui, man vse okoli rastlinje, tako da ni prostora za ”normalno”
pohištvo, samo, da ima vsa flora in fauna primerno pozicijo….ampak tudi jaz rabim nekaj
svetlobe da uspevam, no, pa saj imam noge, se lahko zavlečem na sončno področje….Grem nabirat sončne žarke na kožo, nauk basni pa je: ne biti občutljiv kot mimoza, raje si vrzi
palico:)Pravkar me je prešinila taka poslovna ideja, d aglava peče,
avtomat, ki ti vrže palico, neke vrste solo tenisa, koker solo palica ejektomator,
za bolj ležerne tipe,…grem raj konstruiratojej, no, po moje, mislim, da nam dajejo nekaj v vodo, od
tod pol take ideje….sam jst bol pir in vino pijem, no sj noben ne ve,….voda bo
čist ql krivecaleluja
7. 1. 2011 ob 20:27 #8015zlati rezČlanAlleluja, aleluja….zmajeslovka…..
matr, matr….hahaha…….tele tvoj nebuloze so pa doslej tanrtaboljš, kar je objavlen u tem fogloužu..…..hahaha……hahahaha……..matr, sm se narežala……ti si res en praktičen člouk……hahaha…..sem takoj začela proslavljat kuker pravoslavni božič……na zdravje bratje in sestre pravoslavci……hahahaha……
Pa tkole se vid, kako smo ljudje pač takoj za sodelovanje, sam, da je kej praktičnega….hahaha…..tk, da tale Jankotova tehnika je v kratkem času dobila poslovno vizijo…..hahahaha……matr, pa še trženje je perspektivno, tk, da evo, prihodnost je čist lohka u palcomatu……hahahaha….hahaha…..svaka kaka zmajeslovka…… ……matr, da ti domišljija dela …..bilo kuda jankotove palcomate z veseljem uporabljamo svuda……..bi marbit lohka bil kukr en slogan……ma, ja…slogane lohka spreminjamo kukr čmo, ker marbit bi pa kakšni rajš slišal, da so palcomati kao Metkini….tk, da smo odprti…….hahahaha…..hahahaha……kera huda poslovna ideja…..hahaha….hahahaha….
Z ozirom, da člouk res ne more nikol vedet, kva use nam dodatno dajejo u vodo kuker vodovod, pa te zadeve, je marbit res tanartaboljš, da se držimo domačga vinčka, pa pirčka…… ……kle bi se pa mogoče še Janko strinju…….hahahaha…..ali pa tudi ne……..hahahaha…..hahahaha……
ejga zmajeslovka fletkano ga žurkaj…..smo na vezi…..hahahaha…
slišmo
7. 1. 2011 ob 22:55 #8016jankoČlanzlati rez wrote: Hejga, Janko
dobrodošel u nebulizmu…..…..hahahaha……
zase se brigej
hahahaha…….dragi Janko…
uuuuuuuuuuu ko se to fajn sliš kolk pa košta
hahaha….Janko, mi je pa tista tvoja izjava zgori ušeč, da so te dober nategnili…..hahahahaha……hahahahaha………a drugi so te nategnili…….
ma ja… sej loh bi tut kšno drugo besedo ponucou, kot je npr. na suh nategnli
uglawnem… sem fibonači fen in sem zato uletu kle not, naletim pa nate..
izjavljam, da usak sam sebe nateguje in, da ima enostavno s tem, da misle, da so ga drugi nategnil en občutek pripadnosti (čeprou se mi to zdi čist kontradiktorno…..hahahaha…….ampak jst sem ljubitelj kontradiktornosti…..hahahahaha….) in s tem tudi kao zdravo kmečko pamet……hahahahaha…..hahahaha……sej, dons so pa tut taki cajti, da je sam še norc lohk zadovolen kmet……….hahahahaha…….pol pa spet nevem kva nej delam zdej z zdravo kmečko pametjo……hahahaha……kuker bilo kuda, kontradiktornost mi je realnost svuda…..hahahaha….hahahaha….
js pa izjawlam, da ko se boš spet sprašwala, zakwa ti usak dedesc spizdi, je odgowor u zgornjih vrsticah skrit.
Ej, dragi Janko, fajn bot……zdej grem pa mal palco metat……hahahaha…..in seveda bom z veseljem mantrala…..takle mamo……kuker tak je, kaj je…….in to prou usak moment…..hahahaha…..pa me čist boli qurac kje in s kom sem…….hahahaha…..hahahaha……ker, tak je, kak je…..in se nč več ne počutm zgubljeno v času in prostoru…..pa tut nobenga občutka nimam, da me kdo nateguje
če pogrešaš met občutek bit nategnjena, najboljš, da se nekako nategneš
če ne znaš sama, pa se ne sramuj prosit za pomoč. sej veš, da se zmer kšna dobričina najde7. 1. 2011 ob 23:30 #8017jankoČlanzlati rez wrote: Hejga, Janko
Ej, dragi Janko, fajn bot……zdej grem pa mal palco metat……hahahaha…..in seveda bom z veseljem mantrala…..takle mamo……kuker tak je, kaj je…….in to prou usak moment…..hahahaha…..pa me čist boli qurac kje in s kom sem…….hahahaha…..hahahaha……ker, tak je, kak je…..in se nč več ne počutm zgubljeno v času in prostoru…..pa tut nobenga občutka nimam, da me kdo nateguje….hahahaha…….hahahaha…..hahahaha….
slišmo
sej tkole… če palce ni pr rok. loh tut kej druzga mečeš. pač improwiziraš s tem, kr imaš.
roke, pa mečeš pa to… al pa na roke mečeš…
pa še kr ne rabiš met občutka, da te kdo nateguje7. 1. 2011 ob 23:42 #8018jankoČlanzmajeslovka wrote:
Normal
021
false
false
falseSL
X-NONE
X-NONE/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}vsem nam želim vsaj
2011 čuda da se nam desi, blagoslov z
neba, radost v srca!jp. ne gre drgač
zmaga je žal neizbežna
Metanje palice, dajte no, tole je pa nekaj najboljšega ever,
mislim, da je upanje zame, sedaj zagotovo, takoj,
ko mi bo med tekanjem in mantranjem pribilo iz riti u glavo, se bom zavzela, da
to postane obvezen predmet že u vrtcih in potem tako vse do državnega zbora,
potem pa bodo to prakso sprejeli obšte splošno , predsedniki, župniki ,duhovneži
in mesarji, vsi, palico bo metala tudi
Jenifer Lopezova, kakopak, vse slavne osebe, one lahko še največ naredijo, da
metanje palice postane zakonsko, belo na črno zarisano.nehi pametwat. tukaj bluzimo in trenutno ne rešujemo sweta
Palica je salaminsko
dober objekt, za preučevat, tole tvoje
Janez, pa je po dolgem času neki res dobrega, od palice:)Lala,… vsaka palica ima dva konca, je pa zanimivo, če jo
vržeš, u bistvu miruje, če gledaš z vidika koncev – sta pa res pri miru,cccNadalje, okoli mimoz:
kaj naj, pošteno je treba povedat, da sem poleg kamenja frik na rastline
in živali, tak da me je tale podatek okoli cvetoče mimoze povsem vznemiril,
mislim, oprosti, da se naslajam ob tvoji mimozi, kar predstavljam si jo, z vonjem vred, fino, da si tudi bolj u
džungli, ge tui, man vse okoli rastlinje, tako da ni prostora za ”normalno”
pohištvo, samo, da ima vsa flora in fauna primerno pozicijo….ampak tudi jaz rabim nekaj
svetlobe da uspevam, no, pa saj imam noge, se lahko zavlečem na sončno področje….Grem nabirat sončne žarke na kožo, nauk basni pa je: ne biti občutljiv kot mimoza, raje si vrzi
palico:)a smem bit čist nor nate?
Pravkar me je prešinila taka poslovna ideja, d aglava peče,
avtomat, ki ti vrže palico, neke vrste solo tenisa, koker solo palica ejektomator,
za bolj ležerne tipe,…grem raj konstruiratprou. sam ne pozabit, da moraš na roke vršt tisto prokleto palco.
ojej, no, po moje, mislim, da nam dajejo nekaj v vodo, od
tod pol take ideje….sam jst bol pir in vino pijem, no sj noben ne ve,….voda bo
čist ql krivecaleluja
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.