Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
31. 12. 2010 ob 14:05 #7900zlati rezČlan
halooohahahaha……
tak je, kak je….hahaha….a kak je zdej……hja, zadnji dan tega leta….in preprosto čudovito sončno zimsko vreme…….hahaha……tuki pr men je lepo vse belo, sej, sem in tja mal trave vum med snegom kuka…hahaahahaha…..čudovito…..in hvala, hvala….
vsem vam-nam, men-teb želim mir v umu in ljubezen, radost v srcu……pa seveda….….sm zdele še tazadno medico zvrnla……..hahahaha…..je čas za novo…….hahahahah…….šnops mam že……hahahaha…
slišmo
31. 12. 2010 ob 19:07 #7901zofijaČlanŽivijo, živijo…..sm umetnostno drsala po forumu in me je reka življenja iz duhovnega foruma-misli…., pri branju Glasovega mentalnopoetsko-obarvanega referata odplaknila Reka življenja v Ocean Nebuloz………
________________________________________________________________________________________________________
CITERAM GLAS: Slej ko prej na tej poti pridemo do Oceana od koder misel vznikne se dvigne in nato samodejno pade nazaj v njega…
sledi, opazuj, ozaveščaj in se ne oklepaj
dihaj in naj te ne bo strah
in prispel-a boš
_________________________________________________________________________________________________________In edina misel, ki me prežema je Glas Oto Pestnerja v moji glavi….., ki prepeva……: Že dneve in tedne in leta stojim na postajiiiiii…….in čakam ko toliiko drugih na vlak ki prihaja……….Oko je pripeto na Okna, na Vrata vagona…..in že speeeeeeet seeeeee zaaaaaaaavem, da SANJAM že trideset let………….
No, saj danes bo najbrž še kaki drugi Glas v moji glavi prepeval…..mogoče celo Tehno Alfi z RDEČO vrtnico v GUMBnici….ne vem….vsekakor pa čist preprosto želim vsem našim-vašim Glasovom v naših-vaših glavah, da si prepevamo našga Domiclja, ki prepeva iz srca in seveda tudi za dnar prov vsak dan, če hočmo…….in sicer naslednjo……Vem, da danes je srečen dan, to sem začutla že zjutraj…in….zagotovo danes je srečen dan, tudi to se zgodi……….ali pa tudi ne………
Drgač mi pa še hod po glavi…….za vse naše-vaše svetlobne zum-om-um-ong efekte…..in sicer: Brez Sonca Cvetja ni in Roža oveni….brez Glasbe prazen je….in osamljen svet…….tralala…….hahahahahaha<ha<haSrečnga tresk-bum-bam nazdravjez vsoooo ljubeznijo v ljubezni, pri ljubezni, o ljubezni, preprosto živeti ljubezen….al pa fakkkkkkk oooooooffffffff oziroma : Danes je naš dan ljubezni najlepši dan, ki ne mine nikdar…..svet živi za dan ljubezni………blablablabla…bla…..bla…….in jaz pa delam tramtramtramtram delam….delam….delam….deeeelam…..delam kot zamorc…..hahahahahahaaha……..drgač pa itak guna……..kdor ne skače ni slovenc…hej..hej…hej……..oziroma Smisel življenja je ležati na travi, s cigaro u roki in s čivavo na glavi…….zdej pa res……na juriš na juriš na juriš u 2011!!!!!!
lubčka
1. 1. 2011 ob 12:09 #7904glasParticipant1. 1. 2011 ob 15:01 #7905zlati rezČlan4. 1. 2011 ob 14:16 #7971zlati rezČlanHalohahahahahaha…….
no, evo…čira-čara…tresk-bum…pa smo u tanovmu letu…….hahahahaha……pa je spet fletno, ane…..hahahaha…….bilo kuda nebuloze ima fletno vsak svuda……hahahaha…..hahaha…
Hja, se bom taprvo mal pohvalila….in sicer imam v spalnici okol dva metra velik drevešček in sicer mimozo……sej drgač je mimoza zunaj, sam za čez zimo jo dam pa noter, ker sem na netu prebrala, da živi mimoza lahko na minus stopinjah, samo, da je minus pač samo pol dneva……tk, da sem ga postavla pač v spalnico, ko je začel minus tut čez dan šopat…….in glej ga šmenta…..men celo drevo cveti……hahahaha……cvetki so itak v grozdu, mali, puhasti, pa še dišijo lepo……tk, da mam čudovito rumeno cvetoče drevo v spalnici…..hahahaha…..sem mela ene obiske, pa so rekli, da mimoza cveti večina marca al pa februarja……in so me še prou spraševal, kva da delam z njo…hahahaha…….matr, sem vesela tele cvetoče mimoze…..sem na internetu prebrala, da je mimoza jogijsko drevo, kera huda, ane…..hahahaha…..sem se narežala k svina…….hahahaha…….sem tut mal premišljevala, da zakaj mi pa mimoza zdej cveti in ne naprimer marca al pa februarja, če je takrat bolj njen čas……hahahaha……pa mi je edino, kar mi je prišlo na misel, da me je pač hotla razveselit za božič in novo leto, mogoče zato, ker ji zvesto igram gong skor usak dan……nevem…..hahahahaha…..hvala, hvala draga mimoza…..hahaha….
Hja, sej, kle u dnevni sobi mam pa tut cel kot rumene barve….hahahaha…..kuker sem pred božičem nabrala veje forzicije, gunga grma, k spomlad prvi tko lepo rumen cveti……hahahaha…….pa sem veje postavla v vodo in zdej imam cel kot prelepe rumene forzicije……tk, da nevem, kera barva je letos moderna…..pr men se je začel z rmeno…..hahahaha…hahahaha….
Pa sem z užitkom mal srfala po forumu……hahahaha…..se narežala…..hahaha….ma, ja, jst se režim tut, če nč ne srfam…….lohk pa tut nakladam……hahahaha……pa sem naletela dozdej na eno boljših “duhovnih misli” na tem forumu…..in sicer je Janko izjavu…….brez, da vas berem, mate usi prou……hahaha…..bravo Janko……matr, da s to izjavo se pa čist strinjam……vsi imamo prou……..bravo Janko……jst tut mislim, da ima usak v svojem postu prou…….sej, drgač ga nebi napisal al kaj……pač, usak deluje iz svojega videnja, delovanja- situacije……torej, ima usak prou za sebe……hahahaha…..no, ja, usaj za mene……pa zgleda, da za Jankota tut……hahahahaha…..hahahaha…….
hahaha……sem se narežala tam v temi “psi”……hahahaha…….prouzaprou sem ugotovila, kako sem mislila, da bo kdo objavu zdej sliko tegale popolnega sloveskega Erosa, k je baje mister popolnega bodija al pa neki tacga…….in evo mene z dolgim nosom, kako zdej klele vam nakladam, namesto, da bi oči pasla na fotki popolnega slovenskega Erosa……hahahaha……matr, matr…tale moja pričakovanja…..hahahaha…….sej, zdej, če temule mistru popolno telo tut Logos tolk dober dela, kot baje Eros……hahahaha……pol se nima za kej skrivat……hahahaha……sicer si bom pa ob priložnosti prebrala tole knjigo, sam mi mora pač u roke pridet……hahahaha……hahahaha……res je pa tut, da doslej nisem nardila še nič, da bi mi tudi v roke prišla……hahahaha…..tk, da evo…..bom vidla….kere knjige mi bodo kej na pot pršle u tem letu…..haahahaha……hahahaha……
drgač pa sej zdej že veste…..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hahahhaha…
slišmo
5. 1. 2011 ob 15:50 #7988zlati rezČlanHalohahahahaha………
men je tale haloha pač čist simpatičn za današnji čas……kukr čas telefonov, pa te zadve…..ejga…halo…a si slišu…pa te zadeve…..halo, pravjo, da smo v lih tapravmu cajtu…….se spomnem ene pesemce, k je šla kuker u smislu…..halo, halo…ta vražji telefon…..kaj spet rekla si……hahahahaha….. halo….ne zgovarjaj se, da kriv je on…..hahahahaha……hahahaha…..lih prou za naš cajt,ane…….hahahahaha…
matr, matr….pa sem s spet neki naučila……a kva……hahahaha……ejga, čist po domač povedano, sploh nisem vedla, da se da svoje poste tut popravljat in brisat kuker pol, ko so že poslani…….hahahahha……hja, sej sem vam že zdavnaj povedala, da sem malo zaostala in, če jst nebi zaostala, avto bi me zgazio, kukr dobesdno….hahahahaha……ma, ja norc, kt norc……hahahaha……pač, je tole prvi in edini forum, kjer sodelujem……tk, da se zmeri kej novga naučim…hvala, hvala……hahahahaha……matr je fajn, če vam prou je al ne…men važno je le, da mam se fajn…..hahahaha…..pol pa tut, če še ne poznam vseh možnosti foruma…….hahahahaha……sej, da bi imela željo, da bi sama brisala al pa popravljala kakšen svoj post…..njet, te želje nimam….jo tut nikol nisem mela…….hahahaha….seveda, pa lahko moji posti motijo druge, tk, da drugi nej kar brišejo, sem hvaležna za brisane in za neizbrisane, tak je, kak je…………..hahahaha…..jst si ponavadi obrišem rit, če serjem…..hahahaha…..pardon kakam…..hahahaha….čeprou se mi zdi velik bolj higiensko rit kar umit in si jo tut umijem……hahahaha…..hahahaha……..sploh se mi pa zdi, da ni več daleč čas, ko bosta skret papir in voda vrednejša od listkov, ki jim rečemo dnar…..hahahaha…..hahahaha……ali pa tudi ne…..hahahaha…..sej veste, jst pač žlobudram……hahahaha…..hahahaha…
Sem dons neki pospravlala…..pač eno škatlo polno nekih listov in skript……..hahahaha…..pa se zagledam u en list……in se začnem smejat……hahahaha……kva smejat……režat……matr, sem se kar mal povalala po mister kavču od smeha……hahahaha……..a kva je blo na listu napisano……hahahaha…..na list sem si …..pač kakšna tri leta nazaj napisala par stavkov iz šnelkurza zenbudizma……hahahahaha….hahahahaha…..
in sicer……če misliš, da nikomur ni mar ali si mrtev ali živ, izpusti plačilo nekaj obrokov kredita in vse ti bo jasno……hahahahahaha….
pa tale…….rodili smo se goli, mokri in lačni in takoj smo jih dobili po riti……in potem so šle stvari samo še na slabše………hahahahaha……..hahahaha…..
al pa tale…….ko smo se rodili, smo zajokali…..in vsak naslednji dan nam pove zakaj……hahahahaha…..hahahahaha…….
Ejga, dragi naš forumski AVATAR……kva pa ti misleš……hahahaha…..hahahaha……ejga, stari, karkoli že pač dogajaš….hahaha…..ne pozabi zavestno srat, kozlat, dihat….pa te zadeve……kuker juhuhu-bruhuhu……hahahaha….ejga, stari a poznaš guno pesemco….ostani z nami, ostani z nami do jutra….ostani z nami, vse do belega dne…..mi bomo pili, mi bomo pili in peli….hahahahaha….dragi naš Avatar…I love you…..pol pa tut, če pač ni zaželjeno v resnih duhovnih temah, da uporabljaš besedo jebeno…….hahahaha…sej veš…ansambel jebiga, te pusti lepo pozdraut….hahahaha…………hahahha…..pa bi naprimer za besedo jebeno uporabu naprimer besedo offfff, za katero obstaja še celo znak……pa kuker sem na forumu zvedla, obstaja tut knjiga offff al pa neki tacga, tk, da tale je kuker zgleda čist dostojna beseda današnjega časa……..hahahahaha………..hahahahaha……
halo…..štabovi, dal se čujemo…..halo Brezo, matr je čista veza….hahahahha…….ejga, stari, so mi beli duhci pršli povedat, da kdor sodi-diagnosticira, ne, da bi bil zato naprošen, bo sam sojen-diagnosticiran, pol pa ni nč važen kdo je prvi začel in kakšno službo kdo upravlja……so mi beli duhci al pa visokovibracijska polja povedala, da je to pač ene vrste zakon oziroma pravilo in velja tako za učitelje, kot učence, za use nas na tej naši preljubi zemeljci……….hahahaha….hahahaha…tk, da stari I love you……sem prepričana, da se bomo še srečali…..hahahaha…..ali pa tudi ne……hahahahaha….tut Mojci in tvojim sekicam en prou vesel pozdravček…..pa hvala za sodelovanje…….hahahahaha…..hahahaha…….
hahaha…….dobra volja je najbolja, to si piši za uho……hahaha…..za podrobnejše informacije se enostavno in preprosto obrnite na svojega lokalnega dilerja…..hahahahaha…..
slišmo
6. 1. 2011 ob 23:25 #7999jankoČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.