Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 547 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Haaallllooooohhhaaahahahahahahaha…..

hahaha…..evo, evo….jst se prou lepo grejem ob mojem gašperčku…..sej veste, polenčk, pa še en polenčk, pa je ogenj…..hahahaha….pa je toplo…….hahahaha…..pa seveda še kuham na gašperčku….hahahaha….no, ja, sej tale moj gašperček ima tut ime in sicer romantika…….hahahaha….hahahaha…..ani lušten…..hahahaha…hahahahaha…..

Zdele je zuni lih sonček spet posijal…..matr, je lepo, vse tako lepo belo, nedolžno in soce v vsej svoji veličini toplote…….hahahahaha…..jst mam rada zimo….ma, ja, jst mam prouzaprou rada vse te naše štiri letne cajte……..matr, so mi vsi ušeč…….hahahaha……pa tale moj pesjaner fuuulllll uživa…..hov….hov…….tole je pa čist njegov cajt……hahahaha…….matr, bolj je minus, rajš je ponoč zuni……..hahahahaha……pa njegova dlaka se zdej res sveti, kt bi bil že mal kičast…..hahahahaahaha…….je pač kavkaški ovčar……..hahahahaha….

Se mi zdi, da že dolg časa nism omenla mačorke Metalke……hahahaha……hja, smo dobil ojačanje…..hahahahaha…..a kakšno……hahahaha……Metalka mi je prpelala pokazat dva prekrasna mladička…..hahahahaha……matr, sploh nism vedla, da jih ima pr sosed, k je prazn vikend, pa je šla u garažo……hahahahaha…..tk, da evo pr nas dogaja…….hahahahaha……matr so fletkana družinica….hahahahaha…….Metalka jima zdej kaže, da se me ni treba bat, pa te stvari in jo prou veselo prbrca do mene in se mi pusti božat, pa sedi pr men……mladička jo pa iz varne razdalje opazujeta…..hahahahaha…..sej enmu sm dala ime Štefanijo, po mačku Štefanu, ki je leta nazaj živel z nama s hčerko……hahahaha……sej, zdej je lahko tale Štefanjo tut Štefka…..kvapavem…..hahahaha…..to bomo pol vidli……hahahaha……..hahahaha….no, tadrug mladiček ma pa ime Bomba, pa tut nevem kerga spola je…..hahahaha……hahahaha…….evo, mi se tuki prou fajno zastopmo…..hahahahaha……seveda mački živijo zuni, kuker pr sosedu…..hahahaha……pr men majo pa za jest……hahahaha……pa tut neki sponzerjev sm že dobila……kuker sem pa tja nam kakšen frend tut mačje brikete časti, pa goveja jetrca, pa te stvari……matr, sej mački so kar debeli……..hahahahaha……pa seveda znajo it pesjanerju s poti……hahahahahaha….hahahahaha……..

Pa sm mall srfala po forumu….pa se spet velik naučila…..hahahaha….hahahaha…hvala, hvala…..hahahahah….hahahaha……pa čudovito žiivljenje…..pa prepustitev lajfu……hahahaha…..pa zakva smo jezni, pa zakva ne, pa te stvari……hahahahaha….hahahhaha………hahahaha…..Jiddu Krishnamuri je reku v eni knjigi, da se mu zdi, da ljudje iščejo v duhovnosti pač duhovno lekarno, kuker zdravila za strahove…..hahahaha…..zato tut iščejo zunanjo pomoč, da bi jih podprla…..Jiddu prau, da se nas je ubistvu strah soočiti s katerokoli našo slabostjo….strah nas je, da bi se soočili sami s seboj in zmagali…….hahahahahahah……..hahahaha…..bravo Jiddu………hahahaha…..hahahaha……matr Jiddu, ti ga pa pihneš……hahahahaha……..jst sm en norc, pa čist vem, da ma tale naš Jiddu prou…….ali pa tudi ne…….hahahahahaha……….hahahaha…….hahahaha……mal nakladam, ane……hahahahaha…..ma, ja, jst mislem, da kolker časa človeka vodi njegov pogojeni um, je človek zmeri žrtev…..hahahaha….pa je čist useen al ma na tone dnarja al pa ne…..hahahaha…….a zakva…..hahahaha….preprosto zato, ker je pač žrtev svoje pogojenosti…..hahahaha…..a zdej mormo primerjat kdo je lohka žrtev pa kdo ne…..hahahaha…..vsi smo žrtve tolk časa, dokler nas vodi naš pogojeni um……hahahaha……v nebulizmu je žal use čist preprosto……hahahahaha…..hahahaha……sej, če pogledamo tkole…..ljudje se srečujejo s paniko in a je zdej kej važen a ma člouk velik dnarja al pa ne…..panika je panika…..brez veze primerjat kdo je zdej upravičen do panike in kdo ne…….hahahaha……..hahahaha……hahhahaha…..primerjanje nima smisla…….hahahahaha……tk, da usi smo žrtve, dokler nas vodi pogojeni um……hahahaha….preprosto ane…….hahahahaha……Jiddu pravi, da pogojevanje prepreči opazovanje tega, kar se dogaja ta hip. To, kar se dogaja sedaj, je osvobojeno časa……hahahaha…..hahahahaha……Čas je samo evolucija našega pogojevanja……hahahaha……hahahahaha…..hahahaha

…in to so še vedno nebuloze……in mantra….hahahahaha…..sm se spomenla, da sm učeri gledala en video pr frendih enga bosanskega benda, men se zdi, da je naslov benda kuker dobioza kolektiv, al pa neki tacga…..hahahahaha…..sm se režala, k sm slišala napev iz ene pesmce……gre pa nekako takole……hahahahaha……..svuda oko nas table autoban….a sve što ja poznajem, je makadam…..hahahaha….hahahaha……..hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

zlati rez wrote: Halohahahahahahaha……..

hahahaha……Zmajeslovka……hahahahaha…..matr, matr, da so mi tele diagnoze ušeč, mi čist resnično zvenijo…..matr so da best……hahahahahahahha……..hahahahahaha………hahahahaha…..no, ja, vsaj iz moje realnosti norca……hahahaha….pardon znanstvenika……hahahahahaha……hahahahaha…….in draga Zmajeslovka……hvala, hvala…..

Big smile

No pa ti je končno en diplomirani psiholog všečBig smile… ( Sem šla mal na srf …po info kdo je ta čebelica MajaTongue)

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

haloha…..draga Strelka…..hahahaha…..ejga, ejga, jst nism mela nč kej časa, da bi mal posrfala okol tele čebelice Maje……..hahahaha……pa te lepo prosim……..dej mal napiš okol tele diplomirane psihologinje…..plis, plis…….pa men nov treba srčat…… prou rada bi eno tako obnovo, če lohka…….Big smile….mene use kuker zanima……pa drgač mi je bil en psiholog enkat zlo ušeč….hahahaha….sva mal šmirala…Wink…hahahaha….

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

zlati rez wrote:
    haloha…..draga Strelka…..hahahaha…..ejga, ejga, jst nism mela nč kej časa, da bi mal posrfala okol tele čebelice Maje……..hahahaha……pa te lepo prosim……..dej mal napiš okol tele diplomirane psihologinje…..plis, plis…….pa men nov treba srčat…… prou rada bi eno tako obnovo, če lohka…….Big smile….mene use kuker zanima……pa drgač mi je bil en psiholog enkat zlo ušeč….hahahaha….sva mal šmirala…Wink…hahahaha….

Ne bom nič obnove pisala …
    To je to ( po moje ..razen če še kakšna obstajaEmbarrassed)…dva linkca ..
    prvi je njen sajt ….kdo to je in s čim se ukvarja …
    http://arkonamaja.com/?page_id=5
    Tukaj imaš pa en intervju z njo…
    http://www.conopljanews.net/jasminka_maja_mandic.html

Big smile
    a tko potem, sta pač raziskovala vse globine psihe ..takšne in drugačneTongueBig smile

strelka2010-12-13 17:52:25

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Ejga, Strelka, bravo….ti si pa res en praktičn člouk Clap……thanks, pa te stvari…….Big smile….

fajn bot v tem veselem decembru…….pa sej veš……haahahahahaha…in hahahahaha……

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Big smile

no ja branje bo pa šlo a ne …TongueBig smile (hec ) se bo našel čas…Big smile

ja se bom potrudla da bom fajn…Big smile

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha……draga Strelka, sm lih pri jutranji kavici……in si bom zdele prou fletkano mal prebrala tole čebelico Majo……sej u prvo roko, k sm mal preletela tekst, sm ugotovila, da je čebelica Maja tut fanica Junga, pa tarota, pa te stvari…….hahahahaha……..jst mam Junga preprosto rada…..jungova psihologija mi je zelo sprejemljiv način za razumevanje naše psihe Heart……..hahahahahaha…….

ajde, čao……pa še enkat buhlonaj za linke……pa, če se morš preveč matrat, da boš fajn, se spomni na guno kekčevo…….dobra volja je najbolja……in, ko človek poje…..zlo ne misli, so učasih rekel…..hahahaha….hahahaha…..Big smile

Lepo je če deliš
Prikaz 547 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.