Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
5. 11. 2010 ob 22:09 #6419zofijaČlan
Ejga Rezina, hvala tebi tudi, ker samo si……….in to samo moja, moja, moja, moja…….mati……..hahahahahahahahhaaaa……….in ob tej priliki čestitam tudi sama sebi, da sem si izbrala takega realističnega norca (vidiš, sedaj etikiram), ki mi je omogočil tak egotrip kot je samospoznavanje in posledično seveda samospoznanje…..se mi zdi, da si pr men oz. js pr seb, seveda v interakciji s tabo, sprožila pr men najhitrejši razvoj samospoznavanja, in za to sem ti neizmerno in z vso božjo milostjo, ki jo premorem v tem trenutku tukaj in sedaj (in ne naprej) neskončno hvaležna………..evo vidiš, prvo zofo sem že nafilala….a sm pridna? hahahahahahahahahahahahaha
Drgač pa Rezina…..js se sprašujem tudi……..zdej, če hočem iti na ta reconnection…….nekje piše, da je blesavo brskati po svoji preteklosti, ker to ne pelje nikamor………, pol pa tud piše, da če hočem iti na reconnection, da morem prej pri sebi razčistiti svoja notranja pričakovanja in še od terapevta za reconnection iin še od Boga, pa še vprašati se moram, da zakaj imam taka nerealna pričakovanja……..ampak v isti sapi pa pravijo, da ne rabimo kot blesavi brskati po svoji preteklosti vzrokov, ker to ne pelje nikamor…….zdej pa res ne vem, a je to ta moj zakomplicirani um, ki se strašansko upira temu (pač, tej novi energiji)? Ne vem, zato tudi tebe sprašujem, draga mati, ker ti me najbolje poznaš…..in imam vse zaupanje v tebe, da mi pokažeš pot iz te nevednosti, ker trpeti res nočem več…………in še enkrat hvala za vse….in lubčkov ziljon in, če bi bla Nace Junkar bi ti zapela: o mati, zlata mati……..o mati hvala ti………….5. 11. 2010 ob 22:38 #6425zlati rezČlanhahahaha…draga Strelka…..hahahaha…..ejga, u nebulizmu ni lih nekih pravil…..hahahaha……lohka je jej, al pa hej, hej……al pa glej, glej….kuker kakšnemu paše, lohka pa tut yo, yo…nč važen….hahahaha…..njet pravila……žal, ni pravil……hahahaha…..pravila, pravila, da bi me udavila ili kićmu savila…neka glupa pravila…u crnome zavila……oho…..hahahaha……tole je men se zdi od Riblje čorbe……hahahaha……sej kar se pa repa tiče….hahahaha….ma pa tut moj pesjaner en čudovit košat rep…..hahahaha……tanajbolj mi je pa ušeč, da nimam pojma…..hahahaha…….sej sm že večkrat rekla, da vem, da nč ne vem….hahahaha……sej, če pa nebi vedla, pa bi mislila, da vem…hahahaha….bi bla pa fejst bolna……hahahaha……hahahaha….in pol bi verjetn šla na rekonekšon……hahahaha…….hahahaha…….
yo…yo…yo……a zdej bo..bo….bo…..hahahaha…ejga, fajn bot…..
5. 11. 2010 ob 22:46 #6426strelkaParticipantHja …tko je to ..če nimaš pojma pa če te zanima se naučiš ..seveda, če je interes in volja …
yo , yo , jej je ..iha …
fajn bot ..pa lepo praznuj s svojo hčerkico…strelka2010-11-05 22:48:40
5. 11. 2010 ob 23:14 #6428zlati rezČlanzofija wrote: Ejga Rezina, hvala tebi tudi, ker samo si……….in to samo moja, moja, moja, moja…….mati……..hahahahahahahahhaaaa……….in ob tej priliki čestitam tudi sama sebi, da sem si izbrala takega realističnega norca (vidiš, sedaj etikiram), ki mi je omogočil tak egotrip kot je samospoznavanje in posledično seveda samospoznanje…..se mi zdi, da si pr men oz. js pr seb, seveda v interakciji s tabo, sprožila pr men najhitrejši razvoj samospoznavanja, in za to sem ti neizmerno in z vso božjo milostjo, ki jo premorem v tem trenutku tukaj in sedaj (in ne naprej) neskončno hvaležna………..evo vidiš, prvo zofo sem že nafilala….a sm pridna? hahahahahahahahahahahahaha
Drgač pa Rezina…..js se sprašujem tudi……..zdej, če hočem iti na ta reconnection…….nekje piše, da je blesavo brskati po svoji preteklosti, ker to ne pelje nikamor………, pol pa tud piše, da če hočem iti na reconnection, da morem prej pri sebi razčistiti svoja notranja pričakovanja in še od terapevta za reconnection iin še od Boga, pa še vprašati se moram, da zakaj imam taka nerealna pričakovanja……..ampak v isti sapi pa pravijo, da ne rabimo kot blesavi brskati po svoji preteklosti vzrokov, ker to ne pelje nikamor…….zdej pa res ne vem, a je to ta moj zakomplicirani um, ki se strašansko upira temu (pač, tej novi energiji)? Ne vem, zato tudi tebe sprašujem, draga mati, ker ti me najbolje poznaš…..in imam vse zaupanje v tebe, da mi pokažeš pot iz te nevednosti, ker trpeti res nočem več…………in še enkrat hvala za vse….in lubčkov ziljon in, če bi bla Nace Junkar bi ti zapela: o mati, zlata mati……..o mati hvala ti………….hahahaha…..ja, kolk si pa ti res en priden otrok…..hahahaha….takoj si šla zofe filat…..hahahaha…..pridna….hahhahahaha…….
hja, draga hčerka……hahahaha…..to pa je karma…..hahhahahaha……medve mava pač lih prou zakompliciran um, da Bog z nama zgleda ne dobi povezave in sva frej, kuker Bog nima z nama nobenih namenov, midve pa z njim ne…..hahahahaha……. mava pač prezakomliciran um…..hahahaha……..tk, da sva čist svobodni…….tak je, kak je…..hahahahaha…….tole kontradiktornost okol razčiščevanja svojih notranjih pričakovanj….hahahahahaha….to bojo mogli sami pr seb urihtat……hahahaha…..midve lohka čist vsak trenutek uživava u svobodi…….kuker živela svoboda…….hahahahaha…….še dober, da mava tk zakompliciran um……hahahaha…..pa, da Bog ne more najdet veze……hahahahaha……halo…halo…Bog….a me čuješ….halo…….evo, spet nč…ni veze….hahahahaha…..sej mogoče pa vrtiva čist napačno številko….hahahahaha……..uf….uf…sam, da sva frej……hahahahaha….
Sm se zdele spomnila ene udarne misli……..hahahhahah….in sicer……
živela svoboda tuki in zdej in boli naju džo za naprej……….yo….yo….yo…….hahahahahaha………
kar se pa Naceta tiče……pa ……..hčerka……hvala ti……hahahaha…….
10. 11. 2010 ob 13:53 #6680zlati rezČlanBr dan,
hahahaha…..matr, matr……hahahaha………sm mal manjkala…..hahaha…..pa sm mela kar neki za prebrat na forumu…..hahahahaha…..tale rekonekšon pa dela….hahahaha……..zgleda, da rekonekta k svina……hahahaha………je bla kuker taprava kriminalka na forumu in to menda z grozilnimi pismi, pa raziskave, kuker že mal forenzične….hahahahhaha………hahahaha……..ejga, Avatar…..hahahaha……ti pa si tanartaboljši model …….hahahaha……čestitam ……sej, ziher si zares uzel Tadejeve besede, da kolk res neprecenljiv si za forum, pa si mu zgleda ustregu……hahahahaha……..bravo ……hahahaha……sej, k sm brala v klepetalnici debato okol teh privat pisem, kao grozilnih, pa še našo draga Strelka je bla kuker umešana…hahahahaha……hahahaha……mi je na misu uletu guno pravilo kao sila vedno povzroči silo, tut, če je dobronamerna……..hahahahaha……..sej to je bil u bistvu popolni prikaz kako res deluje energija pri uporabi sile……hahahaha…..čestitam…..….no, ja, vsaj v znanstvenem svetu nebulizma……hahahaha………….hahahahaha……hahaha…
Hmmmm…..pa berem da ljudje iščejo al pa so iskali vzrok-posledico kt blesavi…..hahahahaha….in kopljejo al pa so kopal kao po sebi…..hahahaha…….sam, da najdejo vzroke…..clo grejo par življenj nazaj kopat al pa par generacij in to po seb….hahahaha…….hahahahaha……matr, to pa je novo filanje uma z informacijami….hahahaha……..namesto, da bi um praznili, ga pač filajo…..in v delovanju so še naprej isti pogojeni in nezadovoljni, kt so bli, preden so si namislili, da so mogoče u nevem kerem lajfu bli nevem kdo ……hahaha……..ampak to so use umske razlage…….hahahaha…..in analiza našga uma je pač samo mehanska……hahahahaha…..kot norc bi rekla, da se hotenje našga uma kaže v željah……hotenje v energiji se pa kaže v delovanju……….in zdej, če se samo um zaposli mehansko z samoanalizo ker to je vedno za nazaj…….to ne pomeni tudi spremembe v naši energiji ali pa delovanju…….hahahahah…..njet…..to je pač mehanika……lahko mogoče ugotovite, da ste nezadovoljni zato, ker……in ste potem še naprej lahko nezadovoljni, zato ker……hahahahaha….hahahahaha…….to je res blesavo, se čist strinjam, čista mehanika……hahahaha…….hahahaha……..in res verjamem, da so se ljudje na umu fuuullll matral in se še matrajo, da bi bili dobri in duhovni……hahahaha…….hahahahaha……kere mehanike…….hahahaha……matranje pač rojeva matranje……hahahaha………silaa rodi silo, tut, če je dobronamerna in to je dejstvo v nebulizmu……hahahahaha……hahahaha……vsaj jst, kt norc to tko štekam, pa tut po mnogih knjigah je napisano, ampak…..hahahaha…..kvaj use napisano…hahahahaha……..hahahahahahaha
Recimo, a ste se že kdaj zalotili, da premišljujete…….se pravi, da se je del vas zavedel, da premišljujete…..se pravi, da ta del vas potemtakem ni premišljeval, če se je zavedel svojega premišljevanja……hahahahaha………se pravi, da potemtakem nismo samo naše misli, ki pa jih vendarle imamo za svoje in vanje kuker stoposto verjamemo…….hahahaha………ljudje bi po večini zelo preprosto imeli radi ljubezen v srcu in mir v umu, pol je pa vseen kakšni dogodki al pa spremembe so zunaj…..ljubezen v srcu in mir v umu se mi zdi, da je hrepenenje in želja večine ljudi………no, ja seveda se čist komot motim…….hahahaha…..večina ljudi si verjeten želi mir in ljubezen v svetu, kuker niso tak ego, da bi si samo zase želeli…..hahahaha……..hahahaha…..kuker, da svet čaka na nas, da ga izboljšamo…..hahahaha…..svet je tak, kakršen je…..in nč ne čaka…….na nobenga…..hahahahaha…….hahahahaha……..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hahahahahah….in hvala, hvala……..hahahahahaha…
aja, pa tole misel sm nekje prebrala…..hahahahaha……pa mi je ušeč oziroma je iz moje realnosti čist resnična……ampak iz moje realnosti……..hahahaha…..
BOG NI POCENI…….JE ZASTONJ…….AMPKA ŽAL, PA NI POCENI……..HAHAHAHAHA
slišmo
10. 11. 2010 ob 15:29 #6682AnonimnežNedejavno10. 11. 2010 ob 17:17 #6686zlati rezČlanhahahahaha…..jedi Brezo……hahahaha…..in hvala, hvala za tele forces……pa hvala tut za obisk v mojmu foglovžu……hahahahahaha…….. me zgleda še niso čist z zakonom prepovedal……….hahahaha…..kuker, zaenkrat sm še lohka v temle svojmu fogloužu…..in to prou ponižno javljam, da sm srečna…….kuker srečna sm…..noseča nism……..hahahahhahaha…..pol pa tut, če sm anarhist……hahahahaha……so pač spremembe in spremembe so moja edina stalnica…….hahahah….hahahaha……danes prasica, jutri svetnica…..hahahaha…….kuker praviš ti jedi Brezo who cares…….hahahahahaha…….
pa mi je zdele u misu uletu Lao Tce….ta je tut en model…..hahahaha……je napisu sledeče….hahahaha….in to več, kot pred dvemi tisočletji……..hahahahaha….
KDOR POZNA DRUGE,
JE PREBRISAN……
KDOR POZNA SEBE,
JE RAZSVETLJEN…..
ZA OBVLADOVANJE DRUGIH JE POTREBNA SILA…..
ZA OBVLADOVANJE SEBE, JE POTREBNA RESNIČNA MOČ……pozdravček vsem prisotnim in odsotnim…….hahahahaha…….
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.