Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 491 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

AAAAlllllloooooooooooooohhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………………….

uuuuvvvvaaauuuuu…… je lep večer zuni……tema…….zvezdice……lunca, ki crkava………hahahahaha……ani fletno…….jst mam lepo moj gašperček naravnan na ogenjček…..pa polenčk na polenčk……pa je toplo……hahahahaha…..pesjanar leži čez celo kuhno, kt medved…..hahahah…..se je lepo napapal govejih jerc z zelenjavo in makaroni…..zdej jo pa lepo drnjoha…….hahahaha

Mtr, pa sm šele zdej ugotovila da kolk sem pa jst neumna…….hahahahaha…….sej ni, da se neb narežala u nulo….hahahahhaha…….matr je fajn….ane…….jst sm pač spet čist po domače in preprosto vzela…….hahahhahah…njet……ni lih tko preprosto, ktt sm jst mislila…….hahahhahaha………..namreč zdravilstvo, pa energoterapija, pa bioterapija, pa tele, sej ne vem več kako nej se izjasnim, pač tehnike al kva……al pa pristopi……to pač zgleda ni duhovnost…..hahahaha…..sej, če čist trezno pomislim………res ni…..to so samo tehnike in pač različni pristopi, ter seveda razlage in diagnosticiranje problemov… in ljudje, ki se stem ukvarjajo, pač s temi tehnikami, jemljejo to kot poklic, to pač ni duhovnost, duhovnost ni in ne more bit poklic, je zapisal Jernej in s tem se kompletno strinjam…………..hahahhahahaha…..in ni boljšega za poklice, kuker novica, da so čist nove energije pršle in nov pristop in to direkt iz Amerike…..hahahahaha………hahahahha…..sej ni, da se človek nebi narežal……hahahahaha……kuker u smislu……to je revolucionarno odkritje v kuhinji….nož, ki sam reže…….hahahahaha…….za podrobnejše informacije pokličite 080……..hahahaha…..

Sej, jst se na vse te tehnike prou nč ne spoznam…..hahahaha……se jih nism nč naučila, priznam……..hahahaha…kuker tehnike okol energij pa te stvari…kuker čira-čara…hahahahaha….hahahahaha……….pa seveda je potrebno bit v teh tehnikah fulll strokoven, tk, da jst nimam kle nobenih ambicij……in, če je človek pač brez ambicij, sploh ne more uspeti ane ??????…..hahahahahaha…..to je pravilo pogojenosti ane…..hahahahaha….hahahha…..njet ambicije….njet uspeh…….hahahahaha…..hahahahaha……

Že v preteklosti sm omenla, da sm fanica Sokrata in njegove misli…..vem, da nič ne vem……hahahahhaa……zdej se mi je pa še Lao – tzu (kitajski mislec….) javu iz astrala …..hahahahaha……pa me je spomnu na njegovo misel…….Nič ni bolje, kot vedeti, da ne veš, ne vedeti, pa misliti, da veš, je bolezen………..hahahahahaha……

Tk, da, dragi Sokrat……hahahhaha……ejga, ti povem, da tvoja apologija je resnično tako kot si rekel, kar je zapisal Platon…..hahahah……..se pravi apologija je zaggovor in opravičevanja……hahahahaha….in angleška beseda apology (opravičevanje) itak izhaja iz tvoje apologije……hahahahaha…….svaka ti kaka…… mel so te za anarhista, terorista…….hahahaha……pa tut nobenih knjig nis napisu, pa čist preprostega rodu si bil……hahahahaha…….matr, Sokrat za men si the men……hahhahaha…….pa tut ambicij nis imel……hahahaha…….od kje pol tvoj uspeh še vedno po tolikih letih…….hahahah…..kukr tisočletjih……..hahahahaha……..hvala, hvala za tvoj nauk…..vem, da nič ne vemHeart…….hvala……..hahahaha……..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Še dve pesmici …meni všeč…Flower
    JUst my imaginetion
    http://www.youtube.com/watch?v=SHoHIL2ABVQ&feature=channel

Dreams
    http://www.youtube.com/watch?v=Yam5uK6e-bQ&feature=related

Brusnice obožujem…Big smileWink

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Ejga, Strelka….hvala, hvala…..za tole muzko…….hahahaha…….še par tednov, pa jo bom lohka prek neta tut poslušala……hahahaha……..

Sem pa hotla še eno prjavo na moj zgornji post dodat in sicer na mojga frenda Sokrata……hahahahaha…….men osebno se zdi, kulker sem prebrala okol Sokrata, pa njegovga lajfa….hahahahaha…….da je bil čist altruistični anarhist oziroma terorist……..hahahahaha………hahahaha…pa je mogoče zato njegovo delovanje, kuker brez ambicij…hahahahaha…….preseglo vse ambicije………..hahahaha………kuker ne-delanje v smeri ambicijj…..hahahahaha……..pa ga pol ljudje še tisočletja poznajo in študirajo…..hahahah….hahahaha…

in to so še vedno nebuloze……in mantra lih prou in hahahahaha……….

pozdravčki iz dolenjskih goric Hug

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Big smile

Ni za kej Rezina….tud zate je tale muzika …Flower
    Samo moram po pravici povedat …da je bila tale muzika za vse moje marjetice , marjetkote ( mah ne vem kako imajo pri marjeticah spol urejenLOL)

Samo mi je post čudežno zginil ….( najbrž sem jaz mal mutila vodoWink-prevod ne vem kako mi je rataloEmbarrassed)..,tko kot reka …danes sem jutri me pa ni in se znajdem drugje …
    tokrat pri Rezini.

nočkoSmile

strelka2010-10-27 22:43:06

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

ALLLLLLLOOOOOOOOOOOHHHHHHHHAAAAAAAAAA…………..

hahahaha……matr, sem si mal dopusta vzela…..hahahaha…..je narava tolk čudovita, da kar ne morem umaknit oči od jesenskih barv……vuuuaaaauuuuu…….nekaj dni nazaj so bli tut čist ubitačno lepi sončni zahodi……kuker neverjatne barve večerne zarje…….res čudovito……..no, zdele je pa megla in tut tale megla mi je ušeč…..hahahahaha……

Pa, seveda sem srfala po forumu in se režala…..hahahahaha……ma, ja, jst se tut brez foruma režim,…..hahahaha…..sem zgleda zaštekala na eni frekvenci…..haahahaha…..men je na teli frekvenci čist oredu, se ne mislim nč skinit…….hahahahaha……prouzaprou mi je lih prou……..hahahahaha…..mam občutek, da mi je pač koža prou, pa, da je tale moja koža tut tem kao novim frekvencam, tokrat z informacijo čist ušeč…….hahahaha…..kuker globalna radost, pa te stvari…..hahahahha…..

No, ja, sej zdej ne trdim, da sm tut vam ušeč…….hahaha……njet…..hahahahha….kaj je komu ušeč, pač vsak zase ve……hahahaha….v to se nč ne spuščam, včasih sem se……hahahahaha……men je pač ušeč moje stanje radosti……hahahahahaha…..polne barve……polni zvoki…dogajanje v meni…živost….hahahaha……in pri vsej tej polnosti in živosti…..hahahaha…..njet odsotnosti, polnosti – živosti zvokov in barv…….mam pa mir v umu…….hahahaha…….njet pogovori z mojim umom…..tišina, mir, relax…….hahahahahaha…….hahahhahahahahaha……

Matr, pa kolk je fajn slišat, da so pač nekateri forumaši končno našli nekaj kar jih zanima, kar lahko pač delajo, so zadovoljni, jih izpolnjuje, so v božji milosti, pa te stvari…………juhuhu……..čim več zadovoljnih ljudi na kupu, je rekla moja stara mama, pa je veselica………tk, da mislim, da je mogoče kdo med vami tut nov avto kupu al pa kej druzga, pa je tut zadovolen……čestitam….hahahahaha……pa mislim, da ne bi bilo nč od tega, če človek ne bi imel želje…….hahahahaha…….hahahahaha……čist po domače rečeno, je lažje začet nov biznis, al pa kupt nov avto, al pa karkoli pač nabavt…..kuker se pa srečat s svojimi strahovi, ki nam jih naša pogojenost pač vsakmu po svoje prevaja……..hahahahaha…..hahahaha…….hmmmmm……….tele naše želje so da best…….se lohka prou fajn samospoznavamo skoz naše želje, predvsem se mi zdi pomembno delovanje, kako prouzaprou delujemo v tem ustvarjanju naših želja…………hahahahaha……..in valjda je v nebulističnem smislu pomembno iz kerga prepričanja deluje človek pri tem ustvarjanju svojih želja…….hahahahahaha………..pa sem na forumu prebrala, da je pač kar velik staršev, ki pravjo svojim otrokom, naj jih pustijo pri miru, da pač meditirajo in se grejo duhovnost……hahahahaha…….ta je da best…..hahahahaha……eni pravjo svojim otrokom, naj jim dajo mir in grejo v gostilno al pa recimo na čvek…….drugi, pa nardijo čist isto, sam, da grejo kao meditirat, kao duhovnost, pa te stvari…..hahahahaha……….temu pač v nebulizmu pravimo eno in isto sranje, kuker delovanje, ampak drugo pakovanje….sam, da je namest gostilne zdej meditacija……hahahaha……in kva je zdej v delovanju enih in drugih spremenjeno……hahahaha……za moje pojme nč…….hahahaha…….hahahaha…….kere nebuloze…hahahahaha…….člouk sam zamenja gostilno z meditacijo…..hahahaha……kje je tukaj razlika v delovanju……hahahaha……sem pač en norc in je ne vidm……hahahahaha……eni hodjo u gostilne, eni u meditacije, eni u cerkev……..bla, bla, bla……kso je zdej boljši al kva…….hahahaha……kuker eni uporabijo eno sredstvo za dosego svojga cilja, kuker se počutit srečen…….drugi, druga sredstva…….hahahahaha…..ampak delovanje kuker v vsakdanjiku je pa enako, kuker to me moti, guno me moti, kle nisem zadovolen, tam sem, kle me skrbi, tam me ne……..blablabla…….se pravi, da nobeden ni lih srečen s temi svojimi sredstvi za dosego svojega cilja sreče…….hahahaha…….ma, ja jst čist po domače mislim, da ima člouk preveč dela, najprej pol dneva ga ful neki mot, al je pa napet, pa te stvari…..pol se gre pa tehnike, da se kao znebi svoje napetosti, al pa skrbi, pa te stvari…….sej, če, tko pogledamo, je pač too čist uredu……hahahaha…… nč narobe, sam, da je človek, ki se tako gre, pač srečen……..pristen itak ne more bit,…….hahahahaha…..pa tut fulll energije ne more met……hahahahaha………je pa srečen……hahahahaha……..tk, da me recimo zanima, kdaj pa nej bi čllovek živel pač tukaj in zdaj, če polovico dneva preživi v tem, da kva ga use mot, pa skrbi, pa napetost, pa te zadeve……pol se gre pa neke tehnike al pa meditacije oziroma kao duhovnost……..hahahaha…….jst sm že v začetku nebuloz napisala, da men tele meditacije, ko si kao namislis kako vlečeš razne krogle iz središča zemle, al pa žarke iz vesolja, pač nikoli niso šle……hahahaha……sej ne morm rečt, da domišlije nimam….hahahaha….ampak, jst si res nisem mogla meditirat na ta način, sem neki probavala……hahahahaha……men je blo to bolj neko domisljisko uspavano stanje, kot pa pozornost in to v sebe, v to kar se meni dogaja in ne kaj bi jst zdej vlekla od koderkoli…….tk, da jst sm pač meditirala….hahahaha……vsak dan……hahahaha……po cele dneve…….hahahaha…….in to ne na drevesu…..al pa umaknjena iz dogajanja…….njet……direktno v dogajanjih sem se opazovala, kaj mi dogaja, kako mi um prevaja moje občutke…..kako mi govori kva je za narest, kva ne……hahahaha………in, v začetku nebuloz sem večkrat napisala, da sem začela prou strastno iskat svoje strahove…….hahahahaha…….ampak ne na kavču in v svojem umu…..hahahaahaha……..njet…..na kavču sem nardila kakšno analizo…….iskala prepričanja……jih v umu spreminjala, se opazovala, kva mi dogaja…….ampak strahove…….hahahaha…..sem pa doživljala v dogajnju in to vsakodnevno……ko sem pač pristala iz pripora v enem manjšem vikendu, sem bila namreč čist brez vsega…no, ja cune, pa tv, pa en raćunalnik sem mela……nism mela pa čist nč dnarja, ne službe, fullll dolgov…..hahahaha…..notranje sem bila čist prestrašena od lajfa, od dogodkov…..in seveda me je tanajbolj skrbelo kva bo z mano, kva nej nardim……u glavi zadi mi je butalo, v ušesih mi je piskalo…….nč koncentracije……strah, sram, nemoč….in prvič u lajfu čist nemočna in odvisna od drugih, od pomoči familije, frendov, predvsem mi je pa hčerka velik finančno pomagala……..pa še sodišča sem mela vsake toliko ……….tako se mi je pač iz enega dneva, na drugega spremila realnost…….hahahahaha…….vsa varnost za katero sem prej mislila, da bo vedno obstajala, sej sem močna in delovna, znajdliva in mam dobro srce…..vse to se je sesulo, kot hišica iz kart……hahahaha…….hahahahaha……tk, da lohka rečem, da sm takrat imela samo eno željo, da vse to kar doživljam, sploh ni res……hahahahaha…….ampak je bilo še kako prekleto res…….pač stanje moje takratne zavesti…….hahahaha………hahahahaha………hja, dons sem pa en norc……..hahahahaha…….hahahahahaha………in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj ustvarjamo……hahahahaha………

Ejga, Avatar, če slučajno kej prebiraš žlubedranja……..ti pošiljam en nebulistično humorističen pozdravček……….hahahaha……..pa sej veš, I love you Hug…..pa kva si zdele ti misleš al pa ne, me pa tut nč ne briga……hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Aloha….

ja, kolk je fajn vreme ane…..topu sonček, pa dons je prou lušten vetrček pihljau…..pa tele jesenske barve…..sami užitki…….hvala, hvala…..hahahahaha…

hahahaha…….matr, tale rekonekšon pa res deluje…..hahahaha……morm prou čestitat temu dohtarju za promocijo…….hahahahaha…….sej, jst sm mela še neki vprašanj, ampak men se itak nikamur ne mudi…..hahahaha….moj dan ima 24 ur, tk, da jst mam cajt…..hahaha…..tk, da sm do dons dobila večina odgovorov na moja vprašanja…….hahahahaha……..pač, berem forum…pa evo, pa dobim odgovor….hahahahahaha……….izi ane….hahahaha…..pa seveda hvala…..

bi pa eno zarepala…..hahahaha……hahahaha………hahahaha

je treba naprej…jej….jej…..
    te nč ne briga, kvaj zdej….jej….jej..
    sam, da greš naprej…jej…jej…
    ne blesavo gledat, kvaj blo prej…jej…jej…
    ti pejd sam naprej….jej…jej….
    boli te qurac za tukaj in zdej….jej….jej….

in pol po partizansko naprej……hahahahaha

naprej zastave slave,
    naprej junaška kri,
    za blagor očetnjave,
    rekonekšon nam za naprej govori…..

sej veste….hahahaha…….kuker nove vibracije, tokrat z informacijo……hahahaha……hahahaha……

Evo, zdele mam kozarc rdečga vinčka v roki, pa bi nazdravila moji hčerki Zofki filozofki, k ma lih dons rojstenga…….draga moja, ljubim te……..Heart in hvala, ker samo si…….Heart…..pa seveda bi ti predlagala, da začneš kuker mal bl hiter filat zofe, ker sm prejle pri novicah izvedla, da je šla spet ena firma s kavči u kurac…..pa se ti je odprla tržna niša za tvoje filanje zof…….hahahaha…….hahahaha….Heart

slišmoWacko

Hug

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Morem reč da maš stil…Cool, o repanju pa nimaš pojma …ker rep ma eno vsebino …mislim pod repom je ponavad vsebinaLOL
    pa še ni jeje jej ..ampak yoLOLLOL yo ..jao..opaLOL

Rezinica ..vidiš spet ti bom eno postala zdele …
    http://www.youtube.com/watch?v=QbIwFZkGJQI&p=1C4A1B56000FB75C&playnext=1&index=11

yo yo …LOL

Lepo je če deliš
Prikaz 491 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.