Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 484 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Br juterček……naša draga Strelka……hahahaha……in hvala, hvala…..tele pesmce že dolg časa nism slišala……..tralalalala…….res lušten evergreen…….hvala, hvala…….hahahaha……sem lih iz gmajne pršla….hahahaha….njet gobe….hahahaha……ampak sm pa nabrala nekaj kostanja…..njami……sm najdla dva drevesa…….hahahahaha….lih prou……hahahaha….ampak bom pa po vsej verjetnosti danes še enkrat mal zašpancirala u gmajno……hahahahaha…….ker na kostanj sem pa mal navlečena……hahahaha……pa si ga bom z veseljem še mal nabrala……hahahahaha……..

Ja in hvala, da se trudiš in tkole mal pomisliš name…….hahahahaha…….res ne bi bilo enako dogajanje foruma brez tebe……hahahaha……vsak od nas da v forum svojo energijo……delovanje…….in predvsem doživljanje foruma in forumašev je pač tista dinamika, ki je mogoče pomembna za vsakega od nas……hahahahaha……kako mi doživljamo prebrano…….kako mi doživljamo sebe, ko pišemo……..čustva-misli……..vsaka misel izhaja iz čustva…….hahahahaha……

Sončni pozdravček tebi, draga Strelka Big smile in seveda tut vsem ostalim želim prijeten sončni dan…..Heart

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan……

matr je luštno jutro…..ane…..hahahahaha……..je zuni magla, pa sm si že v gašperčku zakurla……fletkano…..hahahaha……pa kavico sm si skuhala……hahahaha……..pa tale mačorka Metalka je že uletela, kuker lačna…..hahahahaha…. fletna mucica……nežna…..hahahaha….pa čist spoštuje dogovor, da za jest dobi ampak v hišo pa njet uselt……hahahaha…….kuker sem jo mal zasledovala, si je lepo pri sosedih nardila domavanje……hahahaha…….je pač prazn vikend, pa sosedje lih ne hodjo velik na vikend…..hahahahaha…..pametna muca……hahahahaha….in k zjutraj vstanem je muca – maca takoj pri vratih in mijav….mijav…..br juter, br juter……hahahahaha……zdej sem že paketke za skrinjo nardila tut mal manjše, kuker jetrca za Metalko……hahahahaha……ima tko lepo svetlo modre oči………hahahahaha……hahahahahaha……jst mam rada barve…….hahahahahaha……

Pa naš dragi Avatar je še vedno na dopustu…..hahahahaha……sej lohka, da bo dlje časa….nevem……hahahahaha…….zgleda, da mu je šla Tadejeva nostalgija mal na qurac, ali pa tudi ne……..nevem…………hahahahaha…..kuker nostalgija za temami iz maat foruma……kuker legendarni maat…..hahahaha…hahhahahaha……hja, nostalgija je čudna reč……hahahahaha……..uleti asociacija …..in evo nostalgije al kva……..hahahahaha……tkle se zgleda mi čist avtomatično pogovarjamo s svojim umom…..hahahahaha……kuker s spomini, ki uletavajo lahko kao čist naključno ali pa jih sproži asociacija…..hahahahaha…….sej, če malo pomislim, mi skoz neki rekapituliramo……hahahaha…….jst mislim, da bi lahko vse spomine, ki se pojavljajo v našem notranjem dvogovoru imenovali rekapitulacija…..hahahahaha……seveda jih večinoma obujamo nenamenoma……hahahahaha…….hahahaha…….in zdej, kuker znanstvenik nebulizma al pa norc realizma, bi rekla, da bi te spomine, ki se pojavljajo v našem dvogovoru pač po domače samo zalezovali v tišini……kuker opazovanje- zalezovanje čustva-misli in ne dogodka, pozornost na dogajanje čustva-misli, koncentracijo imate na dogodku….pozornost pa je usmerjena v dogajanje znotraj vas, kuker čustva – misli…in to ni važen kaj delate……hahahahaha……hahahahaha…….hahahaha……no, ja večina ljudi spomine v svojem dvogovoru pač sodi – primerja, tut jst sem jih……hahahahaha…..in seveda jemlje kuker neki by the way……. kar neki……..hahahahaha…….spomini so v nebulizmu opozorila naše tihe strani, čeprav izgleda, da so se pojavili povsem naključno, kuker u smislu, halo tuki sem, matr je blo fleten al pa zajeban…kukukuku……hahahaha…….hahahahaha……ma, ja norc, kt norc……..hahahahaha…….sej nam je Brezo razložu, da pač norčki ne vedo lih kaj je prou in ne…bravo Brezo…hahahahaha…..pa pol zgleda, da norci nč ne sodimo in primerjamo, obtožujemo in se opravičujemo…..hahahahaha………hahahahaha………pač delujemo……….hahahahaha……pa je reku Brezo, da je pol tut s karmo, kuker delovanjem vse qullll……hahahahaha………hja, lohka sem pa jst tud razumela narobi, kuker po svoje, pa je spet prou…..hahhahaha…….hahahahahaha……..ma, ja, norci se tut nč ne obremenjujemo……hahahahaha……pa tut skrbi nas nč…….hahahahahaha………matr je qulll tale moja indentifikacija norca……hahahahahaa…….i stvarno, da vam kažem…….hahahahaha………..eeeee….nećććććuuuuuuu deindentifikacije……..hahahahaha……končen mi je koža prou……bi rekla naša stara mama…….hahahahaha…….hahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Aloha…..

hahahahaha……sm se narežala……hahahahaha….. sem srfala po forumu in hahahaha…….ma, ja sej sm povedala, da je hahahahaha…….pač po domače moja mantra…….hahahaha…..pa tut guna mantra je men ušeč….hahahaha…..a kera….ja, guna…..lih prou……hahahaha……pa sem se en časa režala……. lih prou……..hahahaha……seveda je moje režanje ena vrsta telovadbe….kuker zlo dober dela glavna dihalna mišica………hahahaha…..pa moje grimase na obrazu…..hahahaha…..to je naprimer yoga obraza……pa visoke frekvence…….hahahahahaha……..hahahahaha……lih prou…hahahaha…….kuker tri u enem…..hahahaha…hahahahaha……hahahahahah……

Pa sm začela še mal plesat……hahahahaha…….kuker rapat……..hahahaha…..yo…yo…yo……go….go….go………pa seveda mal mahaš z rokami, se mal zvijaš, noge sem in tja in obrat……hahahaha……..hahahahaha……..čist zavesno dihaš…….hahahahaha……..matr pa sm še tekst dobila v možgane…..hahahahaha…..ejga direktnga…….hahahahaha……njet….nisem kanalizirala….njet…… je to kar moj tekst in prevzamem popolno odgovornost….njet kanaliziranje…..ni nobeden znani al pa neznani mojster iz preteklosti al pa bodočnosti odgovorn za tale raperski komad………..hahahhaha…čist moja odgovornost, kot norca, ne kot pesnika….hahahahaha…………hahahaha….lih prou…….hahahaha…..tk, evo, čist ponižno izjavljam……hahahahaha…..zdej sem seveda na kolenih in delam guno asano al pa telovadbo, ko se spustim na kolena, rit se dotika pet na nogah …..glavo položiš na roke…hrbtenica je napeta, kuker v črki u, kuker usločena….hahahahahah……in čist zavestno diham in spremljam vdih, kako mi potuje skozi nos po hrbtenici dol in pri izdihu spremljaš izdih, ki ti potuje po hrbtenici gor in skozi usta ven……pa spet vdih skozi nos in spremljanje, lohk tut vizualizacija pri vdihu modra barva, pri izdihu rdeča….hahahahaha……hahahahahah……evo, pa so kolenčka dober izkoriščena……tk, da mi ni potrebno padat na kolena pred drugimi, pred samim sabo mi je pa tut brez veze….tak norc pa spet nisem……no, ja, ali pa tudi……hahahahahaha…….recimo če delam pač takole telovadbo…..al pa morm kej popravt, kar je naprimer bolj nizko, naprimer pogledat pod pomivalen korit, pa je treba na kolena, pa mal bol od blizu pogledat, al pa iz samega čudenja nad sinhroničnostjo dogodkov, al pa včasih tut nad sinergijo dogodkov…hahahahaha….hahahaha…..ta kolenčka mam najraje…padm na kolena in se čudim…..in obenem me preplavlja močn občutek hvaležnosti, radost je pa itak moje norčevsko normalno stanje…..hahahaha….hahahahaha………hahahahahha……..hahahaha……sej učasih se tut uležem……hahahaha………naprimer pod avto, k moram mal auspuh pogledat, pa te stvari…..hahahahaha…..hahahahahaha……pa k grem spat, pa te stvari…..hahahaha…….

Aja, tale raperski komad bom še napisala……hahhahahaha……hahahahaha……

Vsak hoče nekaj postat……
    kuker, da to že ni…
    s tem, ko živi……

Če se hočeš samospoznat, to ne pomeni nekaj postat….
    ampak se preprosto samospoznat……

Zdej, če vas noter stiska…..
    lohk nasprotno tut vriska……
    še zmeri pa je to ena in ista naša driska……

Tk, da samospoznavanje……
    je čimbolj pozorno zavestno plavanje…..
    kjer vsak mal kakca, prdka in driska…..
    zdej, kakšno pa res je od vsakega sranje…..
    pa člouk skonta skoz svoje notranje čustva-misli delovanje…….

Lohk pa tut človeka nč ne briga…..
    vse to pozorno in zavestno sranje…….
    pa se gre lahko enostavno instant delovanje……
    kuker u smislu, da je edino pomembno sranje…..
    da ocenjuje tuje, svoje, preteklo, sedanje in prihodnje kao delovanje……

hahahahaha….hahahahaha…….tuki bi rada v tekstu še dodala, da se za podrobnejše informacije in napotke kuker sranja, al pa kakanja obrnite na svojega dohtarja, bioterapevta, bioenergoterapevta, rejkista, vrača, zeliščarje, šlogarce, moderne psihologe, sej veste zdravilce, pa te stvari…….hahahahaha……pa ne pozabite s seboj vzet svojga drekca, kuker v flaški, da vam lohka naredijo podrobno analizo…..hahahahaha…..hahahahaha…..aja, pa mal se pozanimajte, da je človek h kateremu greste vsaj tolk odgovoren v tem cajtu…..hahahaha…..da ima pač sklenjeno zavarovanje……hahahaha……hahahahaha….tako ste naredili vse, kar je v vaši moči v tem cajtu, da pač priznate, da ima člouk lohk tut napake……hahahahaha……ampak, če je pa odgovoren ima pa tut sklenjeno zavarovanje, za močne primere čustva – misli delovanje……hahahahaha…hahahaha…..je tak sistem, pa zavarovalnica še krije stroške,……hahahahaha…….hahahahaha……..ma, ja, norc, kt norc…..hahahaha…..hahahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br večer….

matr, sm mal manjkala pa sm mela dons velik za posrfat……sem kar regato udarla……hahahaha…….je prou fajn šareno po forumu……bravo naši……pa Avatar je spet mal nazaj pršu…..pa Nataša se je tut mal oglasla…..bravo Nataša….pa naš človeček Brezo je prou zabaven, hja, pa brez Strelke tut ne gre, pa seveda Glas, pa Shiva, pa Katka, pa še vsi drugi, ki sodelujemo, pa pol tut, če samo beremo, nč važen…………hahahahaha………skratka, forum je živ……hahahaha…….hahahaha…..bilo kuda, naj živi forum svuda…..al kva……hahahaha….hahahaha……

Hja, tela naša prepričanja so res da best…..hahahaha……..se mi zdi, da veliko ljudi verjame v obstoj Boga……recimo iz katerega prepričanja…….hahahaha……mogoče iz globokega prepričanja, da smo lahko po domače rečeno grešniki, se pravi, da lahko normalno razsipavamo energijo na jezo, zamere, odmere, razočaranja,kaprice, obtoževanja, opravičevanja, strah…….in Bog nam bo oprostil…..hahahahahaha……ta je huda ane……hahahahahaha…….hahahahaha……

Pa to je tut eno tako splošno prepričanje, da morš skoz neki pucat in pucat……..hmmmm…….men se ne zdi, da je treba pucat…..men se zdi, da za tem pucanjem stoji prepričanje, da smo čisti in nečisti……in, da je ideja, da je potrebno bit pač čist…….hahahahaha…..pa je treba pucat…….hahahahahha……..matr, jst nism lih zdej neka fanica sesalcev, pa metel, pa cunj…..sej, seveda se grem Fato čistačico, kadar je pač lih potrebno…….hahahahaha……..men se zdi, da sta čistost in nečistost etična in moralna koncepta, ki sta ju ustvarila družba in religija…….hahaahahaha…….in zdej pomislimo malo ali je v jedru religije čistost….hmmmmmm……..men se zdi, da je v jedru religije vera……..ampak vera ni vredna čisto nič v primerjavi z izkušnjo…….torej bi blo zlo fajn preverit vsa naša prepričanja iz kje izhajajo, kdaj so jih zamenjala druga……sej, če tkole pogledamo, ali je kej pomembno v kaj zdej verjamemo in isti moment nehamo verjeti……besede, ki jih govorimo sami sebi niso niti najmanj pomembne, pomemben je duh…..vsebina uma je bolj sekundarnega pomena……..hahahahaha…..pomemben je duh-energija…….hahahaha……..tk, da človek čist komod preneha verjet v vse v kar je doslej verjel……hahahahaha…….kot pravi Tadej proces identifikacije in proces deindentifikacije….sam, da ga človek ne dela samo z umom…….hahahahahaha……in to so še vedno nebuloze……aja, pa zdej morm še dodat, da branje nebuloz ni nadomestilo za uradno medicino…blablabla….tk, da se posvetujte sej veste….z dohtarji, pa vrači, pa šlogarcam, pa te zadeve…..še poseben, če vas kej boli qurac al pa jetra znajo bit tut občutljiva, no, ja pa kao živčki tudi….hja, ali pa tudi ne…..hahahahaha…….hahahahahaha……

fajn bodte pa sej veste….ne pozabit na hahahahahaha……hahahahaha…..hahahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Allllloooooooohhhhhhaaaaa……..

sva s pesjanarjem lih iz sprehoda po gozdu pršla……njet lisičke…..njet jurčki……hahahahahha……ampak je pa lepo, kuker kar mal mistično………hahahaha……rahla meglica v dolini in kapljice dežja, ki se prou lepo lesketajo v skoraj floresčenčno zelenem mahu……prou čarobno……..hahahahaha……pa tele jesenske barve…..kuker cel hrib v različnih barvah…od zelene, odtenkih rjave, oranžne, rmene….rdečkaste…….vvvaaauuuuu………čudovito……z eno besedo in brez podnivojev in nivojev je preprosto čudovito………..hahahhahaha………

Pa lohka po forumu preberemo, kuker je nova tehnika na pohodu……hahahaha…..pardon……kuker niso vse delavnice al pa seminarji pač tehnike, kar je tut resnica……………hahahaha……..hja, men prouzaprou fuuulllll tega znanja manjka…….kuker tehničnega, kuker držat se samo ene tehnike in jo znat kuker ponavljat……hahahahaha….jst sm zgleda njet gut študent ponavljanja, kuker posnemanja………hahahahaha….hahahahaha……..hahahahaha…….hmmm, če bi morala zdej sebe ocenit z lestvico od 1 do 10….hahahahaha……bi imela pri posnemanju pač enostavno 1…..hahahahaha…..no, pa sm spet na začetku……hahahahaha…..ani fajn…….hahahahaha

Še dober, da sodelujem na forumu, pa tko kej znanja pridobim……..hvala, hvala…….matr, jst se resnično vsak moment kej novga naučim…….sem pač nevedna…hahahahaha……..hahahaha………pa lohka pol to , kar sm se naučila novega pač primerjam s starim……..hahahaha…….no, pa sem tole vse mal primerjala…….hahahaha…….hja, za primerjavo si morm pač cajt uzet……..rabm pač cajt, da lahko naredim primerjavo……se pravi, da naredim vse kar je v moji moči, da je recimo moja primerjava pač kompetentna mojemu znanju……hahahaha…..moje znanje, pa lahko izvira recimo samo iz prebranega, ali pa tudi iz izkušenj……. nč važen, ampak še vedno pa je to moje znanje, kuker vaše, je pač vaše… in kako ga podajam al pa razmišljam, je pa moje delovanje v pisani besedi …….hahahahaha…….hahahaha……tk, da sm zdej sklenila, se pravi nardila en sklep…hahahahahaha……..in sicer, da sm še vedno znanstvenik nebulizma……hahahaha…….ampak nisem več norc realizma……..hahahaha……njet norc realizma……..to je preveč vsakdanje……a se vam ne zdi……..hahahaha……matr mam ego ane……nč več ne bom tkole vsakdanja……kuker norc realizma…….hahahahaha……..njet…….sem nardila korenito spremembo pri sebi…….hahahaha……sej veste spremebe so naša vsakdanja stalnica……hahahaha…….spremembe so dejstvo……..in ne koncetpt……hahahahaha……..evo sem si spremenila naziv, to je zunanja sprememba……….jst sm od zdej naprej norc idejnega realizma………hahahahaha………ani huda……..hahahaha……no, ja vam se mogoče ne zdi…..hahahaha……men je pa čist huda……..idejni realizem……..hahahahaha………in jst sem po domače idejni realist…….hahahaha…….kuker tukaj in sedaj sm norc idejnega realizma……hahahahaha…….sej poznate Don Kihota in Sančo Pansa….hahahahaha……recimo Don Kihot je idealist, Sančo Pansa pa realist……tkole mamo pač tut mi v sebi se mi zdi, kuker oba lika in pr men sta pač ta dva lika eno….hahahaha……..hahahaha…….če tkole na razumu pač prevedemo idejni realizem, ga pač prevedemo tako, da so nam ideje pred resničnostjo………hahahahaha……ampak…..hahahahaha……jst te ideje preprosto živim…….hahahahaha……..in je mogoče lih zato moja resničnost recimo humoristična……hahahahaha……….hahahaha………a vas zanima zakaj sem si zdej spremenila naslov……hahahahaha……evo, tkle je……..sem pač doživela v dogodku spoznanje……..hahahaha…..kuker eno razsvetlenje…..hahahahaha……sej veste, vas oblije bela svetloba, pa tele frkvence, pa vas mal ruka, pa te stvari……………hahahahahaha…….pa sem se pol mal sprehodila ob vodi, njet po vodi, ob vodi…..hahahahaha……..pa mal vode sem spremenila v vino…..hahahahahaha……kle si lohka mislite, da sem si pač po domače špricer nardila…..ker je pač greh ane, da bi vino redčla z vodo, če pa vodo oplemenitim z vinom…..hahahahaha….je pa quulll…..to je ta moj idejni realizem v dogodku in ga preprosto živim…….hahahahahaha……..hahahahaha……no, pač sem doživela spoznanje, da v bistvu za energijo kao povezovat al pa kanalizirat in usmerjat nujno rabiš roke……hahahahaha…….ne gre brez rok……hahahahahaha……ta je res huda……….hahahahaha……hahahahahaha………matr, kva nej jst zdej mojmu frendu rečem, k nima ene roke……ejga, stari, eksplicitno morš met obe roki, če se hočeš it delo na energetskem telesu, pa se konektat z energijo vesolja, seveda na tej delavnici…..hja, na drugih pa nč ne pravjo okol rok, evo, kle maš spisek, na katerih delavnicah niso pri delu z energijami na energgetskem telesu zahtevani obe roki…….drgač pa stari, verjemi vse je energija in za energijo sploh ne rabiš rok, vse se dogaja v tvoji zavesti…………matr, tale se mi zdi čist leva, al pa desna, predvsem pa kontradiktorna v moji glavi……….hahahahaha………hahahahahaha……..sej, recimo sem nardila primerjave….pa iskala po svojih spominih, al je bilo pri katerekoli tehniki pač eksplicitno poudarjeno, da morš za delovanje s svojim al pa tujim energetskim telesom imeti roke……in njet…….jst se te informacije re ne spomnem……pa tut logično mi ni, sej energija ni odvisna od tega kako mi z rokami mahamo…….kuker naprimer……po petih minutah pritisni v energetskem telesu na tretjo točko in mahaj potem dve minute in pol v eno smer in eno minuto v drugo……in zato energije ve kam it in kje se skonektat……al kva…….ker če ne bi imeli rok, pač energija ne bi vedla kamm it, pa rabi, da se usmeri……hahahahaha……..sej, pravm, jst sm en norc, pol je pa čist useen al sm zdej idejni realist al pa buh ve kere naslove bom še odkrila….zna bit še zanimivo s temi mojimi nazivi……..hahahahaha…….matr a ni tale mal bosa……..kuker brez štumfov…….no, sej, če si bos je še vse uredu, sam, da maš roke, da lahko skonektaš vse tele energije, ki so v nas in zunaj nas in si potem s tem širiš zavest al kva in presežeš kuker vse ostale tehnike in strah……hahahahaha…….ta je huda tkole v moji realnosti idejnega realista…….hahahaha……..sej, verjeten jst pač ne razumem……ampak s tem, kar pa razumem o energiji, je pa to, da energiji ne moreš ukazovati kam nej gre………še najmanj pa z rokami….lahko pa jo z vso pozornostjo, ne koncentracijo ampak zavestno pozornostjo, ostrim zavedanjem sedanjosti ali pa brezpogojnim delovanjem samo podpreš, pacient jo pa doživlja, kakor jo pač že doživllja………hahahaha……res so roke in noge normalno del našega telesa…….vendar pa, če čloovek misli, da je za energijo potrebno imeti roke in noge in, da jo potem lahko konektaš in marbit kuker usmerjaš, sej drgač res ne vem zakaj bi kdo mahal z rokami, potem človek čist preveč tehnično gleda na energijo………pozornost prihaja iz naše zavesti in kamor gre naša pozornost, gre naša energija, ne kamor gre naša koncentracija, koncentracija je samo del pozornosti…………in roke res ne morejo bit eksplicitno zahtevane pri seminarju, kjer se telesa človek sploh ne dotika, vsaj v mojem razumu…..hahahahahaha……..hahahaha…….

sej, če pa se gremo masažo telesa, pa res rabmo roke……in, če se maser sam počuti napet…..potem je to njegova energija masaže, masira pa itak z naučenimi kretnjami……pol je pa vseen kakšne simbole še dela zraven, jih dela pač v napetem stanju…….v nebulizmu je važna energija našega delovanja……sej vem, zdej lohka kakšni rečejo, sej se maserji prej spucajo, povežejo, zaščitijo……hahahahaha……..te so hude……..tako so se naučili, v to verjamejo in to delajo……sej ena mamca tut verjame, da se boljš počut, k gre
    k maš in moli in se res boljš počut in to dela……hahahahaha…….hahahahaha………to je za mene recimo mehanika……..to so naprimer za mene mehanični vzorci in mehanično delovanje, ki v bistvu prihajajo od zunaj in je seveda preračunljivo………..hahahaha….kuker, če narediš to, je zaščita, če narediš guno, je pol odprto…….če greš k maš si zaščiten, če moliš si odprt…….hahahahaha…….hahahahaha………pol je pa čist vseen al je človek napet, na šest…….sam, da naredi mehanično zaščito…….kao pred energijami in se poveže kao z drugimi energijami ……al kva….hahahahaha……in je pol v drugem svetu al kva………..hahahahahahha……matr, sej jst se trudim razumet vse te nove seminarje …..še dober, da mamo ta naš linearni čas, da lohka brez problema počakam, pa bom mogoče, kdaj kasneje razumela, sam se mi zdi tale, da morš met pač roke za seminar dela z energijami, ki pa se ne dotika telesa, ampak dela samo na energetskem telesu, pač čist preveč kontradiktorna vsemu znanju, kar sem ga skunzumirala…….sej, zdej jst nism nč nestrpna, al pa kej, bom počakala na moje razumevanje…….hahahahahahaa……nč odvisna od cajta, kuker u smislu, da morm kuj razumet…….pa nč se ne zdim sam seb neumna, ker pač ne razmem…….sem pač en norc…………hahahaha………hahahahaha……sicer je pa tut tko, da recimo lih ne vemo čist točen, kaj bi pa na moje vprašanje odgovoru pač človek, ki je dotične seminarje prvi začel predavati ……….hmmmm……….hahahaha……hahahahaha…….matr je fajn…..hahahaha….kar pa še ne vem, bom pa mogoče še zvedla……….hahahahahah……..sej cajta mam dost…..lih prou…..prouzaprou lih tolk kt vi…..hahahahahaha………se pravi en dan še vedno merimo z 24 urami……hahahaha….hahahaha….pa čudovita jesen je zunaj……..fajn bodte……….in hahahaha…..hahahahaha…..

uf….uf…..uf…….tale dons je pa mal dolga…..a se vam ne zdi…….haahahhahahahah

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br večer……

hahahaha……ani fajn……hahahaha……sej tale rekonekšen čist dela……hahahaha…….odkar je gor na forum padu, se je začelo bolj intenzivno dogajanje……hahahahaha…….torej je povezovanje uspelo………….hahahaha…….čeprou sm prebrala, da to pač ne pomeni, da bi se mi med seboj povezovali, ampak z višjo inteligenco, al pa Bogom…..pa te stvari…….hahahahaha……….pa smo se pol zgleda spet čist narobe povezali, smo pač zgleda razštelani……..pa so pol nekateri naši posti tut marbit mal razštelani….hahahaha……….hahahah……matr, še dober, da mamo administratorje, pa da nas mal organizirajo…….hahahaha………. pa seveda tele rekonekšen povezave……, pa v kero temo spadamo, pa kje in kdo ne zna brat, pa te stvari……..hahahaha……..hahahah……ta je huda……..hahahahaha…..ampak hvala, hvala….ni, da ni, da se vsak dan kej novga ne naučim….hahahahaha…..še dober, da se lahko učim od ljudi, ki so povezani…uf…uf…uf…….to je pol vsaj ziher….hmmmmm…..ali pa tudi ne…….hahahahaha……hahahahaha…….

Matr, sem šel dons zvedla, da jst ćist živim tale rekonekšen…..hahahaha…..evo, čista resnica…..hahhahaha………sem zvedla, da je zlo pomembno pri rekonekšnu določena številka in to 333……hahahaha…..sej zdej si lohka vsak misle, kar si hoče, eden, dolarje, drug everčke, tret krompir al pa pir……hahahahaha……..ampak evo, jst dejansko tukaj in sedaj živim na 333 m nadmorske višine…hahahahhaha…….in številko na bajtici imam 33, tk, da sm totalno povezana……hahahaha……in šele zdej sem dobila razumevanje za svoj norčevski lajf, se prau, da je pač številka kriva al pa odgovorna, za moje stanje norca…..hahahaha…no, ja po, drugi strani sem pa tut znansvenik nebulizma……hahahahaha…..in to direktno povezana na 333 m nadmorske višine…..hahahaha……….hahahahaha….hahahahahah

Sej, zdej, k vem, kolk je ta številka res pomembna…..hahahaha……se lohka jst tut odločm in rečem, da je to pač evo rekonekšen plac, lohka preverimo…..zmerimo…..evo dokaz…..hahahaha…….tuki je torej direktna povezava……hahahaha……..kere nebuloze…..hahahaha……tole je še za mene mal preveč……hahahaha…….no, ja nikol ni preveč, je pa včasih zadost….hahahaha……..

Fajn bodte, je lepa lunca zuni…..juhej juhej…..hahahaha……..pa ne pozabte……..hahahahaha…….

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Brrrrrrrrrrr juterrrrrrrrrrrrrr………………..

hahaha……tale rrrrrrrrrrrr je pač frekvenca……..sej, veste…..rrrrrr…..pa te trese……..hahahaha….hahahaha……hja, še dober, da me mal trese, pa zvija……hahahaha…….sem pol čist in……kuker je zdej mal mode, da te trese, pa mal zvija……hahahahaha…….sej lohka nebulistično ocenite, da mene ze mesece trese in zvija od frekvenc smeha…….hahahahaha…..sama radost me je in režanje……..hhahahaha…….matr se dober kopam v frekvencah……hahahaha…..že mesece…….hahahaha…..hahahahaha………hahahaahaha……

Hmmmmm, pa člouk prebere, da je treba imet posrednika za tele frekvence……hahahaha……sej, tole je men čist znan scenarij……..hahahaha…….mi, kuker ljudje smo itak navajeni, da vse, kar rabimo, pač dobimo preko posrednika ali dilerja…..hahahaha…….recimo, meso pri msarju……hahahaha……špecerijo pri najboljšem sosedu…..ampak, zdej mamo tut še druge dilerje, pa je koknkureca…..hahahaha……pa, če kdo kakšno travco pokadi, tut rab dilerja…….hahahahaha……pa za čevle mamo tut svojga dilerja, pa za obleke……hahahhaha……..pa za elektriko……hahahaha……pa za duhovnost……..hahahaha……kuker za konektanje na Boga……hahahahaha…………hahahaha…..men se tole zdi tko stara zgodba iz prižnice in sicer…..dragi farani…….ne pozabite……Bog ima vas rad, pa seveda jst tut……..Bog je povsod……Bog vse vidi, Bog vse ve, greh se delati ne sme……zato pa pridite v nedeljo k maši, da se boste pod mojim vodstvom lahko spet povezali z Bogom……..sej veste, jst sm vaš župnik in moje delo je, da sem povezan z Bogom in, da vas, moje drage ovčice povežem z Bogom, men lohk zaupate, sem študiru dolga leta in vam povem, nč ni boljšega, kot bit povezan z Bogom…….hahahahahaha…….hahahahaha…..

In to so še vedno nebuloze…..hahahahaha…….hhahahahha…..za podrobnejše informacije pokličite vašega lokalnega dilerja……hahahahaha…….hahahahaha……

slišmoWacko

Lepo je če deliš
Prikaz 484 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.