Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 9 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
21. 9. 2010 ob 18:18 #5153zlati rezČlan
Aloha…,
tkle se mi zdi, da je bil včerajšnji moj post kar mal predolg……..kva pa vi mislete…….hahahaha……..tut, če bi spustila vse hahahahahahaha- jete, bi bil še vedno kar dolg……hahahahaha…….no, ja, sej kdaj pa kdaj nej bo, sej nekih normativov niamam postavljenih, sam, da mi ne bo postal navada ane………tkle bom rekla, nikol ni preveč, je pa včasih zadost………kuker blabbla, pa tralala………..hahahaha…….mene velikrat mal zanese…….hahahaha……hja, taka sem……včasih sem si rekla, Anka melgalomanka……hahahahahahaha…….sej s tem svojim megalomanstvom sem se v svoji zgoščenki spreminjanja čist zasigurn srečala…….hahahaha……hja, ponavad se je v preteklosti zgodil tko, da, če sem se nekje znajdla, pa je men blo fajn, kuker žur al pa kej tacga…jst nisem mogla nehat……..prou nemogoče, sem čist not padla……pa seveda sem ga kar fajn pretiravala v alkotu, pa te stvari, kuker, da mi bo kej ušlo…….hahahaha……. srečala sem se tut s tem mojim občutko hlastanja za še fajn in ne nehat……hahahahaha……….hahahaha…se prou spomnem, da mi je nekako istočasno v doživljanju in rekapitulaciji mojga megalomanstva, al pa preprosto hlastanja za še, vedno v misel uletela tista od moje mame ….ja hčerka moja, a ti res ne moreš ene srednje poti izbrat, kuker naprimer sosedova…blablabla……matr, ko sem obdelovala dogodke tega mojga megalomanstva in, ko mi je pač zmeri uletela tale misel od moje mame, sem sčasoma spoznala, kako sem si sama vedno nabijala slabo vest, kuker, da ne znam najdet srednje poti, pa bolj sem se trudila, bolj mi ni uspelo, čist od otroških let, kuker zmeri sem bila prehitra, pač hiperaktivna, pa sem zmeri kej ušpičla……hahahaha……hahahahaha…….in, ko sem prišla na žur in je blo men fajn, je pa normalno, da sem se obnašala bolj megalomansko, sej sem skoz živela s slabo vestjo, da ne morem najdet srednje poti, pa naj sem se še tako trudila…….hahahaha….in na žuru sem se sprostila in uživala in predvsem plesala, ker moja hiperaktivnost je tut na žurih delala…..hahahaha…… in itak sem vedla, da guni, k so pridni pa živijo srednjo pot, si takih žurov ne privoščijo, kuker sosedova….blablabla….in seveda sem vlekla žur dokler se je dalo, to je bila moja energija hlastanja….eni so imel dost en dan, jst, če sem mela čas, sem ga žurala tut tri dni, no, ja, sej takih nas je blo več……hahahahahaha…..ampak seveda vmes in pol kuj slaba vest, pa to… kuker srednja pot…..hahahahaha…….vsi v pogojenem umu imamo opraviti z slabo vestjo…..hahahahaha…….pa sploh ni problem v žuru, al pa v dolžini žura, al pa v substancah,ampak v odnosu, energiji, s katero delujemo…….in tut, če se veselimo, kuker žur, pa to…..hahahaha…niso visoke frekvence, pa ne zarad alkohola……hahahaha……..vse je odvisno od našega doživljanja dogajanja……….hahahaha…….vsaj tk sem jst to doživela in tako je moje razumevanje za moje dogajanje……hahahahaha….ma, ja jst sem zmeri rada imela akcijo……hahahaha……hahahaha………tut v moji zgoščenki spreminjanja……hahahahahhaha…….
Hja, sej zadnjič sem ga tut cel vikend žurala, se prav, da se prou spremenilo ni velik v mojem lajfu al kaj…..hahahahaha…….bi lohka rekli…….hahahaha…………tkole na zuni mogoče res ne ne…….sam zdej ga žuram brez hlastanja in brez slabe vesti……hahahahaha……..preprosto rada plešem in najraje na glasbo, pri kateri občutm tut globino v gibanju in hja, res mam rada psy trance……hahahaha….sej, jst sem rockenrol generacija, pa tut punck, pa tut heavy metal….hahahaha…..sam, mam rada tut elekrtonko, kjer nisem omejena samo s štirimi inšrtumenti in glasom, ampak ima glasba in ritem in globino in fuullll zvokov…….hahahahaha……hahahaha……pa nč več hlastanja in slabe vesti……..hahahahaha…….pač plešem …..in plešem…..hahahahaha……sej ga tko, kt sem zadnjič plesala, kuker dva dni…..hahahaha……. u bistvu nisem že nekaj let……hahahahahaha…….doma mam bolj kratke…….kuker uro al pa dve……hahahahahaha……..hahahaha………..no, ja tut tri ure se najde……pač ples……izrazni ples……..hahahahahaha………trance dance…….hahahahahaha……..ma, ja norc, kt norc…..
slišmo
24. 9. 2010 ob 9:07 #5220zlati rezČlanBr dan,
zdele lih kavico pijem…..sej ponavadi greva s pesjanarjem v takem cajtu že mal naokoli, kuker u gmajno, pa te svtari al pa do Krke…….hahahah…..sam, dons je pa megla tut tuki gor pr men, tk, da bova mal počakala, da se dvigne…..hahahaha….a kdo, da se dvigne…….hahahahaha……sej nč dol ne visi ane……hahahahaha……ali pa tudi…….hahahahaha…no, ja megla že ne mora viset, lohk pa marbit lebdi, se marbit boljš sliš………hahahaha…..men pa itak lohk visi kamorkoli…..hahahahaha…….sploh ni pomembno…..glavno, da visi……hahahahaha……ali pa tudi ne….hahahahaha….kakorkoli…….hahahahaha….
Hja, tale egomanija je kul ane……kdo sem, od kod prihajam, kam grem……hahahaha……hahahaha……jst grem dons po vsej verjetnosti po drva…..hahahahaha…….sej veste bukova drva za kurt v mojem gašperčku…….hahahahaha……….pa neki moram še v trgovino skočt, pa k mesarju, mi je v skrinji že zmanjkal paketkov za pesjanarja…..pa tud tale mačor Metalc, ki pomaga pesjanarju praznit vsebino skrinje….hahahahaha….. je bil že zjutri pred vrati, tk, da sem mu hiter dala mal meska……hahahaha…..aja, sej, zdej sem mal v dilemi……hahahahaha…..men se zdi, da tole ni Metalc….njet……hahahahaha……ampak Metalka….hahahahahaha…matr, sem ekspert za mačke, ane…….hahahahaha……ampak, spet nisem čist sigurna, a je Metalc, a je Metalka……hahahahaha……sej v končni fazi je čist vseeno…….hahahahaha…….ima pa tale Metalc al pa Metalka sinjemodre oči, kar pa res še nisem vidla pr mačku……sej vedla sem, da imajo eni mački pač sinjemodre oči, ampak vidla pa še nikoli…….hahahaha…..hahahahaha…..matr, kva use člouk ne doživi…..hahahahaha….
Pa sem se učeri neki na klepetalnici pogovarjala z Avatarjem……hahahahaha……in je Avatar pač izjavu, da pač rad liže…….hahahahaha……sej, jst pa firbčna, k svina….pa kuj sprašujem po tehniki…..hahahahaha………sem mislila, da ima pač kakšno posebno tehniko lizanja, recimo sladoleda……hahahahaha………hahahahaha…….ampak njet, me sploh ni več jebu, kuker, da zdej noče nč povedat o svoji tehniki al kva……….hahahahaha…..sej, mogoče jo bo pa patentiral……hahahahaha…..sej, to pa lahko razumem ane……če jo bo pa patentiral, pol pa res boljš, da je ne razlaga……hahahahaha…..hahahahaha…………sej, zdej si pa jst lahko samo mislem, kakšna je ta njegova tehnika lizanja…….hahahahahaha……evo, če uklopm mal domišljijo in pelem misel naprej, bi rekla, da je tanartaboljš, da liže iz praznine……..hahahahahaha……hahahahahaha……hmmmm, sam pol smo pa tut prebrali, da ti v stanju praznine čist komod dol visi………hahahahaha……hahahahaha…..a, da to pa ni uredu, če ti dol visi…….hahahahaha……..men se zdi čist kul…….sej vendar človek liže sladoled naprimer in je torej čist pozorn v lizanju sladoleda……se pravi tukaj in zdaj in lizanje sladoleda……hahahahaha…..in pri dogajanju lizanja je pa res čist vseeno kam kakšenmu zdej kaj visi, ane……..hahaahahaha…….hahahahaha…….lizanje je lizanje in to z vso pozornostjo, z obiljem prisnih občutkov radosti, sreče…….hahahahaha…….hahahahahaha………..hahahaha….ma, ja norc, kt norc…..hahahahaha…..hahahahaha……pol sm pa zjutraj prebrala na klepetalnici, da je Avatarja pač učeri zvečer obiskal Jiddu…….hahahahaha……sej, marbit mu je pa Jiddu razložu tole okrog lizanja, kuker sladoleda……hahahahahaha………kuker iz praznine……hahahahaha……pol pa tut, če mu visi, gor al pa dol, sploh ni pomembno………hahahahahaha……….gre se za tukaj in zdaj…..in, če se tukaj in zdaj dogaja pač lizanje sladoleda, je tanartaboljš, da se človek posveti lizanju sladoleda in to z vso pozornostjo in naredi vse kar je v njegovi moči, da je dogajanje lizanje sladoleda da best izvedeno, ne samo tehnički, tudi z vsemi občutki obilja zraven…….hahahahahaha…….hahahahaha…….kompletno recimo tri v enem…..hahahahaha…..kuker fizika, čustva, misli, so usklajene z dejanjem…….hahahahaha…..hahahaha…..torej ga sloh ne briga, kam mu visi, ker, če ga briga, kam mu zdej visi, pol ni popolnoma v dejanju lizanja, ampak se ukvarja, kam mu visi……..hahahahahaha……..in to ni več tri v enem in ni več skladno z dogajanjem, ampak ga pri dogajnju lizanja sladoleda pač skrbi…….hmmmmm……..pač skrbi so nizke frekvence…….hahahahaha……..skrbi izvirajo iz straha……torej dogajanje lizanja ne more biti več v domeni visokih frekvenc……..hahahahaha………hahahahaha……se pravi, dragi naš Avatar, sej, marbit ti je že Jiddu učeri zvečer razložu, da je tanartaboljš lizanje sladoleda…..hahahahaha…….iz use praznine……kuker tukaj in sedaj in z vso pozornostjo, s polno svojo življensko energijo
in z vsemi obiljem občutkov, sicer pa informacije al pa razlaga, je le pot, cilj je vedenje……..hahahahaha……..hahahahaha……….hahahahahaha…..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……hahahahahaha…….hvala, hvala…….hahahahahahahaha…….slišmo
24. 9. 2010 ob 13:10 #5223AnonimnežNedejavnoE rezica mislim da je čas da malo obnoviš zaloge…kot v YU časih…toliko da boš lahko preživela sa pasom in mico maco par mesecov brez problemov…se kao bliža stavka…in med njimi naj bi bili tudi veterinarji…skratka možnost da pride do motenj pri distribuciji mesa…
Hm kaj pa če bi te tvoje živalce imele kakšnen post al pa hujšanje ob polni luni…Ma rajš ne, bi se jim sigurno mal zmešal in bi začel tulit…ubogi sosedi…Kaj pa če bi postali vegiji…psiček, ki papca travco, mačka ki gloda korenček…full dobra pot da se pristane na živalski psihiatriji…Ah, kar naj bo po starem najbolj sigurno a ne…? Kroketki, polpetki, čevapi…in stvar rešena…samo upam da ni tvoja mica maca podobna Garfieldu…25. 9. 2010 ob 17:41 #5232zlati rezČlanAloha……
hahahaha…..dragi naš Brezo……hahahahaha……..sej moj pesjanar tut z veseljem papca kuker špagete z zelenjavo, al pa mlečno kašo, al pa polento z mlekom…..hahahaha……pa v raznih zelenjavnih župcah tut uživa, no graha lih ne mara prou zlo, ampak, ga pa tut popapca…..hahahaha…..solate lih ne papca, ampak solato iz rdeče pese pa tut poje……hahahahaha……..tk, da tele spremembe smo mi že dal pošteno skoz in jih pač živimo…….hahahahahaha………kar se pa muckov tiče, so pa itak na pol divji, pač živijo zunaj, v okolici in so mi verjetn čist hvaležni da jih mal nafutram…mijav, mijav……hahahahah…….sej, če pa nimam nč meska za mucke, mam pa ziher kej sira, k na sir sm pa mal navlečena….hahahaha……pa mački z veseljem pojejo kos sira…..tk, da mi se kar znajdemo……..hahhahahaha…….drgač pa miške v naravi…..hahahahaha…..sej do zdej mi še nobene niso na prag prnesli, kuker glej stara, kva sem ujel……hahahahaha….ampak, lohk pa tut to doživim se mi zdi, poseben, če se kakšen mačk preveč udomači…..hahahahaha……sva s hčerko kar nekaj let nazaj imeli mačka Štefana, pa nama je v dnevno sobo, kjer sva obe pred tevejem zaspali, lepo prnesu pokazat živo žabo, ki jo je ujel…..hahahahaha……sva midve veliko bolj skakali, kot ta žaba……hahahahaha……k sva se ustrašli, k svina, kva nama zdej skače pred nosom……hahahahaha……sva zgleda tako paniko nardili da Štefan ni nikol več nč noter prnesu pokazat, kar je ujel, ampak je vse pustu zuni na pragu…..hahahahahaa……valjda sva ga zmeri pohvalili, kadar sva kej najdli zjutraj pred vrati…..hahahaha…..hahahaha…….matr Štefan je bil kar legenda…..hahahaha………je bil taprav lovec…..hahahaha…..
Sej Brezo tista tvoja prjava na egomaniji, kuker, da je boljš skoz videt na pol polno čašo, kot pa napol prazno…….hahahahaha………hahahaahaha……..matr sem se narežala…….sej načeloma al pa naguzoma maš čist prou……hahaahahaha……..hahahahaha……sam, da si pozabu, da so spremembe edina stalnica in, da je v realnosti kozarc čist normalno lahko enkrat poln, drugič napol poln, pol je lahko napol prazen……..nč važen…….še najboljš je, če je čist prazen……..hahahahaha……hahahahha….se mi zdi, da takrat, ko je kozarc čist prazen, takrat imamo prouzaprou edino korist z njim, ma,ja, norc, kt norc……..hahahahaha……se pravi, če peljem svojo misel naprej, bi rekla, da je to, kako si mi razlagamo kozarc, ki ga vidimo pred seboj pač naše prepričanje…….hahahahaha……in zdej, če človek živi v prepričanju, da je najboljš za njega, da si razlaga kozarc, da je zmeri napol poln…..hahahaha…..bi rekla, da je utopija, ne more bit skoz isto….hahahaha…..hahahaha…….to se mi zdi kot nebulistu pač enostavno miselni konstrukt, ki temelji na prepričanju, da je za nas najboljš, da si razlagamo kozarc, da je napol poln…….hahahaha…..in iz kje izhaja tako prepričanje……hahahahaha…..se mi zdi, da iz strahu…….in seveda iz ugodja, ki nam ga da razlaga…..hahahaha…….hahahahaha…….in spet živimo v nekem pogojenem prepričanju, kako je najboljš, da “vidimo ” in živimo življenje……hahahaha……torej je prepričanje, da je narobe, če je kozarc napol prazen tut čist brez veze…….hahahaha…….hmmmm…..nč ni brez veze…….pr nebulistih je povsod veza…..kuker halo štabovi, dal se čujemo, dal ima veze…….halo, halo…….hahahaha…..vse ima pač vezo……hahahaha……halo, halo…….hahahaha……največjo vezo s samim seboj dobimo, če uuooornnnk pregledamo svoja prepričanja, predvsem iz kje izhajajo…….kao prepričanja pri napol praznem kozarcu in pri napol polnem kozarcu……in kaj v zvezi s tem prepričanji občutimo v sebi……a je to olajšanje, a je to ponos, a je to ugodje, a je strah………..hahahaha….ali recimo s sprejemanjem prepričanj bolj razumemo kuker sami sebe…..hahahahaha……haahaha…..men se zdi, da so prepričanje bolj naša ovira, ne pa odskočna deska…….ali pa tudi ne…….seveda so prepričanja lahko tudi odskočna deska…..hahahaha….lahko so eno ali drugo….hahahahahaha……odskočna deska so takrat, kadar jih hočemo spoznati čist do izvora, pač od kje se napajajo…..torej se začnemo samospoznavati in zato pač z vso pozornostjo, ki je usmerjena v sebe opazujemo, kaj se zgodi v nas, ko naprimer čist po domače ugotovimo, da je kozarc na pol prazen in kaj se v nas dogaja, ko je kozarc napol poln…….se pravi z vso pozornostjo……tako bomo lahko recimo prišli prou do izvora naših prepričanj s katerimi se naš um pač indentificira…….kajti, ko v umu ni več indentificiranj s prepričanji, pol se je naš um verjetno čist sposoben gledati takšnega kot je……….in, če pelem svojo misel dalje, pol bi rekla, da na tej točki zagotovo obstaja začetek razumevanja sebe kot življenja…….hahahahaha…….in ne ločeno jaz in življenje……hahahaha………jaz sem življenje……….hahahahaha……….jaz sem duša…….hahahaha……….jaz sem igra……hahahaha…..in jaz sem en norc vesel….hahahahahaha…….matr, kera huda indentifikacija ane…….hahahahaha……ampak je pa edina k mi nč ne škodje, kuker se ne napaja iz preteklosti….hahahaha…….njet, v preteklosti sem bila vse drugo, sam norc lih ne……hahahahaha………pa tut želela si nisem bit norc…….hahahahaha…..to je pač sedanjost…..hahahaha…………in seveda se vse spreminja, tk, da enkrat norc, enkrat znanstvenik , nč važen…..hahahaha………enkrat svetnica, drugič prasica…….hahahahaha……..hahahaha……sej, če tko pogledamo enkrat reka Iška je, drugič je ni……hahahahaha……pa kao še nikol se ni zgodilo……..hahahahaha…..vse se dogaja tukaj in sedaj……reka Iška je in reke ni, pa spet je…..hahahahaha…….matr, so spremembe……tk, da spremembe se dogajajo vedno zdaj in ne enkrat v prihodnosti……..hahahahahaha……
hahahaha…..sej lohka se pa tut gremo pogovarjat recimo al se roka dotika mize, al se miza dotika roke……hahahahahaha….kere hude nebuloze ane…..kdo se zdej kerga dotika…..hahahahaha……matr, ampak enim je res važen kdo se zdej kerga dotika…….hahahaha……majo clo delavnice na temo kdo se zdej kerga dotika…….hahahahahaha……..to je verjetno študiranje subtilizma………hahahahaha……..
slišmo
26. 9. 2010 ob 10:59 #5233zlati rezČlanBr dan….
sem se zdele spomnila na Ajnštajnovega Alberta, prouzaprou na eno njegovo misel……hahahahaha……pa se mi zdi, da glede na naše vremenske razmere prou paše v tale nebulizem……hahahahaha…..in sicer….
Albert pravi::::: Čas je način, na katerega narava preprečuje, da se zgodi vse v istem trenutku……hahahahahahahhaha…………
pa še na eno misel sem se spomnila, pa res ne vem kdo jo je izjavu…… mi je pa všeč……hahahahahahahaha……..pa se mi zdi, da z napolpraznimi in napolpolnimi kozarci skupi paše…….hahahahaha……..in sicer…::::: dobro je največji sovražnik čudovitega….…..hahahahahahaha….…..hahahahaha…….
slišmo
27. 9. 2010 ob 9:28 #5237strelkaParticipantRez sem ravno danes premišljevala mi je na misel prišlo ..
to vse je sprememba …kaj ljudje ne maramo sprememb..
Poglej kakšen upor , pa zdravstvo , pa javne službe …
npr …poglej kakšen halo zdej …pa javne službe , pa vsak mesec redna plača…
ma ja men se res smiljo …res morjo stavkat ..saj jih čist razumemNo sem tukaj napisala …pač nebuloze
27. 9. 2010 ob 12:33 #5239zlati rezČlanAloooohhhhhaaaaa…….
hahahaha……sej dons lohk tut jst pojčkam tisto……magla svuda, magla oko nas……..hahahaha……sicer pr men ni prou gosta, ko pa gledam v dolino, pa nč ne vidm…..tk, da megleno…..in deževno…..hahahaha……hja, to je dejstvo moje realnosti, kar se tiče vremena…….hahahaha………sej, zdej mam jst tut lohka svoje mišlenje o tem dejstvu, kuker, hja, sej je jesen, pa seveda dežuje, jesensko vreme………hja, to je naprimer mišlenje, ki recimo lohka bazira na preteklosti in na znanju, da je jeseni pač manj sonca in več dežja, tako pač potekajo naši letni časi……..hahahaha…….lahko pa imam tudi naslednje mišlenje, da pač za dežjem zmeri posije sonce in, da se bo deževje že umirilo, bo že boljš………hahahaha……to mišlenje pa izvira naprimer iz izkušenj, ki pa je spet moje znanje, ker pač za dežjem vedno posije sonce …..hahahaha……hahahahaha…..hahahaha…..dejstvo pa je, da je zdaj megla in dež……matr, jst se mam čist fajn ob mojmu gašperčku…..hahahahahaha…..in to je dejanska situacija in če na situacijo pogledamo brez mišlenja, brez gibanja, kajti mišlenje je gibanje……hahahahahahaha…..se pravi, če na situacijo pogledamo brez mišlenja, je pač taka kot je…….hahahahahaha…….megla in dež………hahahaha…..sej, zdej lohka kdo reče, hja, stara, sam poglej kakšne poplave lahko prinese tale dež in takole vreme…….hahahahaha….tut lohka…….seveda vreme lahko prinese marsikaj…….hahahahaha……..to je dejstvo…..hahahahaha…….in ta dejstva bi naprimer morali sprejeti, brez mišlenj okoli kdo je zdej za poplave kriv……..vreme je vreme in kako ga mi sprejemamo-doživljamo v naši zavesti, je pa čist od posameznika odvisno……in, če je ljudi strah, prouzaprou strah izvira iz mišlenja, kva bi lahko blo, al pa kva so že doživeli in tako se pač borijo proti sedanjosti……in seveda so prizadeti, saj se je mnogim ljudem na poplavnih področjih realnost iz danes na jutri čisto spremenila……..hmmmmmm…in seveda nam meterologi napovedujejo u bistvu še bolj nestabilno vreme…..in vreme se dogaja povsod po naši zemeljci, če smo pred meseci gledali poplave na drugem koncu sveta, jih danes doživljamo pri nas…..in to je realnost…….in zdej, če nas je strah te ralnosti se pač borimo z njo in nismo usklajeni v delovanju…….hmmmmmmm……..in zakaj nas je strah…….aja, da bomo ob ugodje, ki nam ga prinaša hiša, stanovanje, premoženje……hmmmmm……sej to je normalno, da nas je strah, da bomo vse izgubil, če so poplave……..hmmmmm…….seveda je normalno za naš pogojeni um…….sam dejstvo je pa še zmeri, da je vreme tako kot je in, da vremenoslovci ne vedo povedat čist nč sigurnega in, da nam marbit obetajo še več naravnih nesreč, pa te stvari…….tk, da bo kolektivna energija, ki bazira na eksistenčnem strahu še močnejša…….vsaj jst, kot norc to tko vidm……njet, nism dalekovidna al pa jasnovidna…….hahahaha……..njet……..ampak, kot norcu se mi pa zdi, da v bistvu celo vesolje dela z nami, s človeštvom, da se bomo lahko še bolj intenzivno srečali z našim osnovnim eksistenčnim strahom…….hahahahahaha……..men se tut, kot norcu zdi, da strah pač popači realnost……in zakaj nas je strah…….da izgubimo ugodje, ki smo si ga pridobili in smo ga navajeni……..hja, tole naše ugodje je pač čist po domače rečeno ena izmed naših gonilnih sil……hahahaha…..recimo ugodje ob posedovanju materialnih dobrin, ugodje ob znanju, ki ga imamo, ugodje ob statusu, ki ga mogoče dosegamo, ugodje ob spolnosti, ugodje ob sledenju nekemu učitelju, veri, prepričanju…blabla….pač bilo kuda, ugodje svuda……hahahahaha……a ste že pogruntali, da strah in ugodje gresta pač z roko v roki……..hahahahaha…….hahahaha…..točn s tem sem se srečevala v moji zgoščenki spreminjanja…….sem pač ostala v momentu brez vsega…..njet denar, njet služba, njet ugodje ob varnosti materialnih dobrin…….tema in strah in razočaranje, bolečina, sram, smiljenje sama sebi……..hahahahaha……in v svoji zgoščenki spreminjanja sem ugotavljala, da sem se zmeri gnala za nekim ugodjem in to z vso tekmovalnostjo, primerjanjem, posnemanjem, pač borbo……in seveda je ta moja gonilna sila izvirala iz eksistenčnega straha, vsaj tk je blo pr men……hahahahaha………hahahahaha…….sej pr vas je verjetno čist drugače……..hahahahaha……danes je meni jasno, da sta mi strah na eni strani in ugodje na drugi strani pač čist po domače popačila mojo preteklost…..se pravi kar se je dejansko odvijalo…..hahahaha……aja, de kva se je zdej odvijalo……..pač preprosto življenje, tako kot se odvija zdaj……….življenje samo……..in narava je življenje, vreme je življenje…….živimo preprosto v času, ko se bolj zgoščeno dogajajo in se bodo še bolj vse te vremenske spremembe in z njimi človeška realnost, pa potresi, pa cunamiji, pa take stvari……..tako je, zdej pa mi lohka iščemo krivce…….ampak dejstvo je dejstvo in pri vremenu lih nekih krivcev ni za iskati, vreme je vreme, tako, kot je…….to pa pomeni za nas spremembe……in spremembe…….in seveda spremembe…..in do je dejstvo sedanjosti, kar se dejansko odvija pred našimi očmi, so spremembe……in kako mi te spremebe sprejemamo, je pa odvisno od vsakega posameznika……spremembe se dogajajo, tut, če mi mislemo, da ne……..spremembe se dogajajo……..pol je pa čist vseeno, kdo je za kej kriv-odgovoren, ker odgovorni smo mi sami, ljudje, človeška reprodukcijska vrsta…in vreme je vedno bilo in bo in je v sedanjosti, pač tako, kot je……..pa ne pravm, da smo mi odgovorni-krivi za vreme…..hahahahaha……to je pa že čist presamopomemben ego……hahahahaha……..kuker mi smo krivi, da je tako vreme……hahahahaha……njet, tko jst lih ne mislem…..sej, če bi ljudje delal vreme, ga verjetno že nikjer ne bi bilo…….tk, da mi lih ne delamo vreme……hahahahaha……..je pa seveda pomembno za nas kako ga mi sprejemamo in doživljamo………to pa je pomembno……..vreme je tako, kot je……..vreme je recimo dejansko stanje……in, ali smo mi sposobni sprejeti dejansko stanje brez strahu za svoje udobje……..to pa je vprašanje…….in dokler je v nas strah, pač mi dejanskega stanja ne moramo sprejeti tako kot je, ampak je v nas pač strah, ki nam popači realnost, ki se dejansko odvija……ma, ja, norc, kt norc……hahahahaha
hahahaha…..pa sem spet mal znebulizirala…..hahahahaha…….sej, kva pa čem, tak je, kak je…..življenje prihaja iz življenja, iz nč ni nč……hahahahaha……in spremembe se dogajajo vedno tukaj in zdaj…..in borbo proti njim, je brez veze vojskovat….hahahaha……se mi zdi, da je najboljša borba v lajfu človeka, pač borba za svojo energijo, ki jo je brez veze zgubljat na strahu, sovraštvu, tekmovalnosti, primerjanjem, obtoževanju, opravičevanju …….blablabla……in na gonilu naše civilizacije, kuker imeti še več ugodja in iskanju le-tega, ker tako človek pač po moje živi v popačeni realnosti…….in avomatično al pa že čist mehanično išče krivce, kuker, da je življenje samo mehanika………hahahahaha………..hahahahaha…….krivci morjo bit……hahahaha…..kuker lov na čarovnice…….hahahahahahaha……..in to so še vedno nebuloze…….hahahahahhaha…
slišmo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.