Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
8. 9. 2010 ob 14:58 #4915zofijaČlan
strelka wrote:
Tko da nobene mistike …
šamanstvo pač temelji .na tem , da vzroki bolezni povzročajo …hjm višje sile …
saj kuker se jaz spomnim ..ker me je včasih tole mal zanimal … čist informativno.Sicer pa kar je nam tuje …je itak mistika…
Hm, ne razumem, a šamanstvo bazera na tem, da vzroki bolezni povzročajo višje sile? Hm, zanimivo, se pravi, če jaz zbolim, so zato krive višje sile? In kaj so sedaj te višje sile? In kaj je sedaj šamanstvo?9. 9. 2010 ob 10:45 #4921zlati rezČlanBr juter, pa te stvari…..hahahaha….…
hahahhaha……matr je fleten, ane…….jst zadnje tri dni že veselo kurim na moj gašperček…..je tko fajna toplota…čist užitkarsko….hahahahaha……..sej, moj pesjanar je najraje zuni, k je zdej že boljš za njega, k je mal bol mraz…..končno se je začelo vreme, ki ga pesjanar obožuje……hladneje in seveda, če bi njega vprašal, bi reku…..matr, da komi čakam sneg…….hahahaha…..je pač kavkaški ovčar…….hov, hov…..
Pa, še neki se morm prou pohvalit, da še nikol v življenju nisem tolk gob nabrala, kt sm jih zadnje tri dni….hahahahaha….no, ja, spet ne grem v velike kilaže…..njet, lih prou…..kuker lisičke, pa enga bolj kapitalnega jureta sem najdla, pa marele, pač še nikol u lajfu nisem v treh dneh tolk gob najdla….sem bolj frišna gobarca……..hahahaha…..pa seveda je moja skrinja bogatejša kar za neki paketkov, tk, da jih bom ziher mal hčerki nesla……hja, pa dons bom tut mal u gmajno šla pogledat, zdej sem že ene dva placa krstila ,kuker od rezine placi……hahahahahahaha…….tk, da napredujem vsak dan s temi mojimi gobarskimi podvigi…..hahahaha……matr, volje imam tolk, da jo marbit lohk začnem prodajat……hahahahaha……mam voljo za nabirat gobe, mam voljo za čistit gobe, mam voljo za jest gobe….pa še, mam voljo tut za nakladat okol gob……hahahahaha……matr, bilo kuda, pr men je volja svuda……..hahahahaha….
Kar se pa tiče rastlin moči al pa kakšnih norih gob, al pa halocigenih……je pa po moje tko, da je pač od namere odvisno, kako bodo delovale…….hahahaha……vsaj jst tko mislem……hahahaha…….zdej, če se spomnem sebe, k sem takrat jedla pač kolač iz rdeče mušnice……pač namera je bila, da sem zadeta in sem tudi bila……..hahahahaha……jst takrat o kakšnih drugih stanjih zavesti, ki naj bi jih dosegala, pač nisem imela pojma…….hahahaha……se pravi, da je bila moja namera preprosto zadetost…..hahahaha…in to sem dobila…….hahahahaha…….tut s tem dogodkom sem se srečala v svoji zgoščenki spreminjanja….hahahaha….v prvi vrsti sem podoživela svoj strah, da se bom zastrupila in umrla……hahahahahaha…..se pravi nezaupanje…….hahahahaha………jp, v moji zgoščenki spreminjanja sem iskala predvsem svoje strahove in zraven pripadajoča se prepričanja……hahahahaha……in, če sem prepričanje spremenila, sem bila zelo pozorna, kaj mi zdej to novo prepričanje prinaša, oziroma, predvsem česa me je novo prepričanje osvobodilo, tuki sem bla še sploh čist pozorna…….hahahahahaha…….tk, da sem bla sama sebi en največjih gestapovcev……hahahahaha…..pa tale o gestapovcu ni na mojmu zelniku zrasla…..njet, to je zraslo na zelniku moje hčere……hahahaha…….prouzaprou je ona večkrat izjavila, ko je bila že polnoletna in naprej, če jo je slučajno kdo uprašal, kakšno vzgojo je imela……hahahahaha…..je znala večkrat odgovort……hja, moja mami je bila najhujši gestapovc v mojem življenju, njena vzgoja je bila čist vojaška……hahahahaha……matr, se me je bala…….hahahahaha……ma, ja….tk, je blo……hahahahaha….kakršen je človek do sebe, tak je do drugih…….hahahahaha…….sem bla pač SSS komandant…….hahahahaha………sem mela čisto kontrolo nad dogajanji……hahahaha….. sm zmeri hotla vedet, kje se otrok potika……hahahaha…..in tanajbolj sem bila pasja, če sem zavohala laž…….hahahaha………tk je blo……hahahaha…..in tut s tem sem se srečevala v svoji zgoščenki spreminjanja…….hahahahaha……
Tk, da mislem, da je najboljša namera človeka pač samospoznavanje in seveda tut samospoznanje……tako človek čist neodvisno kaj dela in kako deluje…..pač spoznava sebe…..si širi zavest o samem sebi….o svojih prepričanjih……pač rekapitulacije……in s tem se lahko spreminja…….čist zavestno…….sej, če malo pomislimo v bistvu mi neprestano rekapituliramo…….hahahaha……sej se spomini neprestano pojavljajo v našem notranjem dvogovoru in to nenamenoma……hahahahaha…….in potem jih sodimo in pač jemljemo kot jih jemljemo…….ampak, pomislite, da jih obujate čist namenoma, z namero samospoznavanja……in ste pozorni na svoj notranji dvogovor v povezavi s čustvi……..in namera vam je preprosto samospoznavanje, se pravi, da greste preprosto za svojo blokirano energijo….jo prepoznavate v dogodkih in sproščate…in seveda vam vsakdanje dogajanje, zalezovanje samega sebe pokaže kje je vaša pozornost…..in kamor gre naša pozornost, gre naša energija…….iz svojih izkušenj rekapitulacije al pa iskanja odvisnosti, miselnih vzorcev….blabla…..bom rekla, da sem večkrat prišla v eno stanje tišine svojega uma…..kuker, da ni blo več nč v umu……sej sploh ne vem, kako bi opisala……kuker preprosto stanje tišine v umu, kuker naprimer prepustitev……uma, kuker ni……hahahahahaha…….pa nobenih rastlin moči al pa gobic nism uporabljala…….v tistem času mi tut alko ni pasal…….njet, tut kozarc vina ne……..haahahaha……pa itak sem v času svoje zgoščenke spreminjanja jedla zelo neorganizirano…….večkrat mi sploh ni pasal jest…….pol sem spet jedla, kot bi bila utrgana…..hahahahaha……..in najbolj me je presenetilo, naj sem jedla al pa ne, so moje kile bile nekako vedno iste, mogoče je kdaj variralo za kilo al pa dve…..sej ne vem, sej zdele govorim na pamet o teh kilah, ker sploh nimam in nisem imela tehtnice…….hahahaha……ampak sem po kavbojkah nekako ugotavljala, da je vse kul, tut, če nism mogla jest…….hahahahaha…….sem si clo Bachove kapeljce kupla in jih celo flaško popila, ker pač druzga niti nisem mogla kej preveč konzumirat…..kuker vodo, mal čaja….pa kapelce……no, ja pa cigarete……hahahaha………po hrani sem takrat bruhala kt vidra, al pa srala……hahahhaha….hahahaha……mislem, da se mi je tako stanje vleklo skoraj tri tedne al pa še kakšen dan več…….hahahaha…….jst sm bla uuuooorrrnnnnkkk noter v sebi, v svojih odvisnostih, vzorcih…..pač zavestno sem šla za svojo energijo v preteklosti, jo podoživljala, sproščala, sprejemala…… in s tem sem si spreminjala energijo sedanjosti…….hahahahaha…..podirala sem svoja prepričanja….prevzemala nova in jih spet podirala……hahahahaha…in se opazovala, kaj mi dogaja in to dnevno v vsakdanjiku…..hahahaha……norc, kt norc…..hahahaha…….mater so bli cunamiji energije čustev…….hahahahaha……in razumevanje je prišlo kasneje………hahahaha……sej, zdej razumem, kaj pomeni duhovna norost……..hahahahaha……..takrat sem bila samo nora, cel kaos pr men…….hahahaha…….ma, ja norc sem zdej……..hahahaha……..ma, ja prej, zdej…..jst mislem, da sem se že kot norc rodila…….hahahahaha…….sam, da sem se mogla v tem svojem kaosu najdet…..hahahahaha………..se mi zdi, da bi ljudje, ki se ukvarjajo s tehniko Slavinskega, kuker Peat, lahko rekel, da je moja prvinska koda red-nered, če so te kode sploh kej važne….hahahaha………hahahahaha……..pa še prou bi imel, če se lih o kodah zgovarjamo……hahahahhaha…..sam, da sm jst do kode prišla skozi mojo zgošščenko spreminjanja……hahahaha…….iskanja…..odvisnosti, vzorcev, strahov…..in to v vsakdnjem življenju in z namero samospoznavanja……..Slaviskega sem brala lansko leto, pa sem se seveda narežala, prouzaprou se strinjam z njegovo razlago rdeče niti v človekovem življenju, kuker prvinska koda, sam, da ima v bistvu vsak človek, če pogleda na svoj lajf čist iz prve vedno nek red v kaosu svojga življenja, tk, da ma vsak za moje pojme prouzaprou čist vse te kode…kuker akcija-reakcija, kuker noter – ven…….jst sm pač en norc, pa vse taprvo pr eb najdem….hahahaha…….hahahaha …….in seveda sem pri mojih rekapitulacijah čist po domače ugotovila, da mi je pri vsem mojem delovanju skupna ideja, kako naj bi nekaj bilo, zgledalo, se pač zgod
ilo….itd…..in, ko sem dosegla realizacijo ideje, mi ni dala tistega zadovoljstva, kot pot, ki sem jo porabila, da sem idejo realizirala…….hahahahahaha……..in to je bilo na vseh področjih mojega delovanja, pač akcija-reakcija…..naj si bo nova služba…..svoj privat d.o.o……al pa bit direktor v državni firmi in to z mojo izobrazbo gospodinjske pomočnice, kuker gimnazija, pa te zadeve……hahahaha…..al pa se zaljubit in furat zaljubljenost, ki je itak prešla…….hahahaha……pa spet jovo na novo…..hahahaha……..tk, da jst sm skoz težila k nekemu redu, kako bi moral biti,seveda v svojem umu – ideji…….hahahaha…….ampak po drugi strani pogledano, sem pa živela v totalnem kaosu, za katerega sploh nisem vedla, da je kaos…hahahhahaha………..hahahaha………matr je blo fajn, če tkole nazaj pogledam…..hahahaha…..prou vsak moment v mojem življenju in prou vsak človek, ki mi je križal pot, je bil pomemben za mene, da sem dons pač enostavno en zadovoljen in radosten norc…….hahahahahahaha…..hvala, hvala, hvala……Hmmmm…..sem v bistvu hotla napisat nekaj o šamanizmu….hahahaha……ampak, sej v bistvu sem……hahahahaha……sej šamanizem po filozofiji pač pravi, da sta za težave kriva dva vzroka : pomanjkanje življenske energije in drugi vzrok : v nas je “tuja” življenska energija…..hahahahaha….torej, jst sem bila, ko sem padla v svojo zgoščenko spreminjanja čist brez energije…..dotolčena, pregoreta…polna strahu, prepričanj, miselnih vzorcev, odvisnosti…….hahahahaha…….njet moje življenske energije, čisti minimum…….hahahahha……in vsa ta “tuja” energija, je bila energija kolektivne energije, ki nas vse fura, kuker strah in vse kar paše zraven, z vsemi miselnimi vzorci in odvisnostmi in s tem kako bi moglo biti in kako ne……hahahaha……tk, da šamanstvo je pradavna zanost duha-energije…..ki nam omogoča neposredno osebno izkušnjo realnosti izven “vsakdanje realnosti”, vsaj jst tk mislem……in, če je človekovo vsakdanje dogajanje, da je pač zadovoljen, pa tut ni, pa, da ga je mal strah, ampak ga pol tut ni, pa je mal ljubosumen, pa besen….pa te nizke frekvence, sej veste…..in, če se človek odloči, da se začne samospoznavat, se pač srečuje s svojimi prepričanji, ki izvirajo iz kolektivnih prepričanj…..srečuje se pač s “tujo”- kolektivno energijo, ki jo skozi svoje samospoznavanje sprejema in prepoznava na dogodkih…..brez obtoževanja in opravičevanja…….in s tem pridobiva na svoji življenski energiji……in ja, seveda je izkušnja življenja čist druga, če je človek brez strahu, ljubosumnosti, odvisnosti…..blabla…..
….. in privzgojenega načina razmišljanja……hahahahahahaha…..torej je tut realnost druga……..hahahahaha……to je logično ane…..hahahahaha…..ma, ja….norc, kt norc….….sej pravm, šaman je lohka vsak izmed nas……le osnovna, prvobitna človeška energija ga mora zanimat in mora se odločiti, da se začenja samospoznavat, ker brez tega pač ne gre, s tem se spoznava pač s kolektivno energijo in seveda s svojimi prepričanji, ki so bila v nas vgrajena skozi vzgojo in so vezana na kolektivno energijo……….to je pač evolucija naše zavesti….tk, da lahko rečem, da je vsako šamansko potovanje, pač enostavno potovanje k svojemu srcu ….izvoru….hahahahahaha……..pol lohka tut okol obrnemu in rečemo, da je vsako potovanje k svojemu srcu – izvoru, pač enostavno šamansko potovanje…….hahahhahaha…….in to so še vedno nebuloze, ki jihh skupaj soustvarjamo…..…..bravo mi…….hahahhahaha……..
slišmo13. 9. 2010 ob 16:22 #4939zlati rezČlanAloha….aloha…..aloha…..
sem mal manjkala……..hahahaha……no, ja s foruma……..hahahaha….sem bla v petek povabljena v eno družbo, ki je že kar dolg časa nism vidla…….pa so mel piknik…..pa jst tud cajt…..in sem ga šla po domače povedat mal žurat……hahahaha……kuker piknik varjanta in pol je blo tolk fajn, da sem kar vikend paket vzela…sej veste večerjo z zajtrkom…pa še enkrat, k je blo tko fajn…….hahahahaha……..matr mi je pasal plesat……….tipo ma namreč fullll občutek za filing…..hahahahaha…..mislem za muzko………no, ja men zmeri paše plesat, če mi je muzka všeč, drgač pa itak plešem tut k kuham……hahahahaha……..pa v vsaki zvrsti muzke lohka najdem kvaliteto…….men je fullll zvrsti muzke všeč…….hahahahaha….matr je fajn plesat………hahahahahaha
Pa sva s pesjanarjem domu pršla….pa je spet fajn…..matr, vrtnice majo tko lepe cvetova, da jemlje dih…….pa tut slak mam zlo lep, kuker je vzpenjalka z lepimi mogočnimi zelenimi listi in zdej ima lepo vijolično modre cvetove, pa kuker mal purple v cvetu…..matr so lepi..pa tele sončnice so čist nore……pa teli party paradajzki so res čist polni…….pa solatka, pa redkvica, pa motovilc je pokukal iz zemlje…….edino od špinače, ki sem jo posjala ni duha in sluha…….hahahaha……jo bom še enkrat, seveda na drug konc vrta, marbit ni bil taprav plac…….no, ja vsekakor bom mela lih prou zimske zelenjave in seveda zgodi spomlad tudi…….hvala, hvala………….hahahahaha……
Sem tut po forumu mal posrfala in se narežala……hahahahah…….matr je fletno tole srfanje…….hahahaha….pa naš Avatar se je spet mal javu……..hahahahahaha…..ja, kolk pa lušten…….hahahahaha……tole duhovno žlobudranje je pa skoz bolš…..hahahahaha……..pa prav Avatar, da je tanajboljš enga dobrga dedca najdet, pa se dol dat……hahahahaha…….hja, sej tole je včasih tut laufal, kuker doldajanje…….hahahaha……..hja, včasih je tut socializem laufal…..hahahahaha…….ni, da ni, da je včasih marsikej laufal…..hahahahaha……pa tut opravičevanja, kuker nimam cajta, pa se mi ne da, pa te stvari je včasih pr men laufal…….hahahahaha…….sej pravm, ni, da ni, da je vse laufal……hahahaha…….matr je fajn ane……hahahahaha….življenje prihaja iz življenja….hahahahaha……..sam men dons ni dost fizična privlačnost…….hahahahaha…….dons mi je jasno, da je vse energija…..hahahaha…..pa je men energija tanajbolj pomembna……hahahahahaa……sem pač en norc, ki je uflikan na energijo……kuker vampirji na kri……..hahahahaha…….notranja energija človeka je za mene vse, kar šteje……hahahaha…….proti tej energiji še spolna sla ne more čez……hahahahaha……sam, če sta pa dva skupi, k imata fulll velik notranje energije…….se pravi zbrano pozornost v tukaj in zdaj……..hmmmm, to zna bit pa zlo zanimivo, tak sex pa zna bit nadsex, prouzaprou celo potovanje……….hahahahaha….ma, ja tole moje duhovno duhovno žlubedranje…….hahahahaha…….ma, sej je fajn mal brat ane………hahahahahahaha
Hja, tale naš razum je da best………se pravi, ko nekaj kao štekamo v razumu razumemo…..aj prou…….hahahahaha…….ampak, a je to že razumevanje ???????……..hmm…..po moje njet…..recimo, da jst nekaj preberem in mi je razumljeno ampak nimam pa še razumevanja……..hahahaha…..kuker naprimer definicije in lepe misli…….hahahaha…..al pa afirmacije……al pa miselni vzorci, al pa odvisnosti……sej na razumu mi marsikaj razumemo, zato imamo razum…….hahahaha……..sam razumevanje pa lahko pride šele s prakso, pa še to kasneje…….hahahaha…..mal z zamikom…..hahaha…..zato pa imamo linearni čas……hahahaha…….recimo, če grem jst zdej na tečaj avtomehanstva……hahahaha……by the way, sem nardila v socializmu tut izpit za težko gradbeno mehanizacijo, kuker bagerji, pa te stvari…..hahahahaha……no, ja, sej sem tipkarski tečaj tut delala…..hahahaha……ma, ni, da ni…..hahahaha……sem hotla rečt, da, če grem zdele na kakšno delavnico avtomehanstva in imamo teorijo, jst lahko čist zastopm tale štirtakten motor, pa dvatakten, kako delujeta, kako sta sestavljena, pa te stvari……ampka razumevanje za teorijo bom pa dobila s prakso….se pravi, ko bom v živo rastavila in sestavila mašino bom šele dobila razumevanje, za delovanje mašine in, ko bom avto dalj časa vozila in ga popravljala bom imela razumevanje tut za druge avtomobile……..se pravi, da razum obvlada terijo, potem je pa praksa važna, da pride do razumevanja znanja……..hahahaha…..tk nekak jst kot norc mislem okol naših miselnih in vedenjskih vzorcev, odvisnosti, pa te stvari…….tk, da razumevanje za delovanje vsakega izmed nas pride šele, ko se človek spusti v svoje delovanje in rekapitulira, se zasleduje, kajti čist vsak izmed nas je pod vplivom kolektivne energije, šele potem, ko to prepozna, ozavesti, sprejme……to pa meni pomeni, ne, da nekje samo prebereš nekaj, ampak, da vse te energije tut pri sebi poiščeš…..se pravi samospoznavanje in, če je samospoznavanje pride tutdi do samospoznanja, to pa men pomeni, da nisem več vpeta v kolektivno energijo in ne zato, ker nočem…..hahahaha…..ampak zato, ker sem jo pri sebi iskala, jo podoživela, sprejela……in seveda sem iskala vse take stvari, dogodke, prepričanja……ki so mi pač šli na živce, kjer sem ponavadi ven padla, al pa doživljala cunamije jeze, besa…..hvalisanja…..hahahahaahaha…….zaljubljenosti……hahahaha….ni, da ni, da smo si podobni…….hahahahahaha…….tk, da razumevanje pride vedno kasneje, najprej mora človek nekaj dati……a kva?????’………tanajboljš, da sebe……hahahahaha………se pravi mora človek sprejeti odločitev in stopiti na pot samospoznaavanja, to pa pomeni, da pri sebi išče prepričanja, miselne vzorce, odvisnosti….blabla… in se uuooornnnk spoznava s svojim dualizmom……ker, kar uuuoooornnnnk spoznaš v vsakdanjih dogodkih, ti lahko da razumevanje in potem lahko človek to pač preseže……..drugače je samo kopičenje nekega znanja, ki pa itak potem dela proti človeku in ne za človeka……kuker v smislu, da se mora človek vedno zagovarjati oziroma braniti……hahahahaha……in seveda energija gre tja, kamor gre naša pozornost in če človek nima zbrane in gibke pozornosti, je pač bolj zasidran v svojem lajfu in pol porabi en kup energije samo zato, da brani svoj jaz……..hahahaha……uf ….uf kolk dela……hahahaha……tut jst sem se branila do pred treh let nazaj kt lev……….hahahaha……..ampak njet več……hvala za take rože, kadim rajš tobak……hhahaahahaha…….in uživam v svoji gibki pozornosti…..kuker spremembe so moja edina stalnica in dogajajo se večno tukaj in zdaj in ne enkrat v prihodnosti……….hvala, hvala……hahahahaha….hahahhahaha……no, ja sej veste ….hahahaha…..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……..hahahahahhahaha……
slišmo…….…………
13. 9. 2010 ob 23:22 #4942AVATARČlanStara ne se toliko režat, da ti ne bo kaj ven padlo…
Tadej je moški, ki izgleda precej možato in tudi po župi ni priplaval…marsikatera bejba vrže očke na njega…in Zofija ni nobena izjema.
Mislim, da si svojo hčerko preveč nafilala z duhovnim žlobrundarjem…na drugi strani njenega realnega življenja pa zija praznina…ki je ni mogoča zapolniti s kokodakanjem…marsikatera ženska taji sebe in svoje potrebe…kakšne pač ima…ali išče zadovoljitev svojih potreb na povsem napačnem mestu… …Da si ženska poišče dedca in se pošteno dol da…velikokrat sprosti marsikatero napetost…ter odpre nove možnosti.
O tem bi morala tudi ti premislit, ki namesto s dobrim dedcem spiš s kristali.
Ljudje se nasplošno premalo zavedajo da je treba dejansko živet…in ne lebdet na nekih teorijah in filozofijah.
14. 9. 2010 ob 13:24 #4953zlati rezČlanAloha, Avatar…….hahahaha…..dej si tuki predstavljaj eno fletkano havajko, v evinem kustimu in z venčkom rožc okol vratu, ki drsijo po polnih prsih…….hhahahahahaha….matr je fajna domišljija ane……hahahahhaha….hvala domišljija…….hahahahhahaha…..
hahahahaha…..dragi Avatar……hahahahaha…….. je fletno ane, tk življenje pa te stvari……hahahahaha……a da mi bo kej vun padlo……..hahahahaha……vse tist, kar mi je že vun padlo in kar mi mogoče še bo, nikoli zares ni bilo moje…..hahahahaha…….tuki mislem na kakšne ciste okol ledvic, pa jajčnikov, pa seveda u prvi vrsti tuut na moje odvisnosti in vedenjske vzorce, ker ciste so ble samo posledica….hahahaha…….njet…..to nikoli ni bilo zares moje…….hahahaha…….to kar mejte……hahahahahaha…
Hja, kar se tiče pa moje ljube hčerkice…..hahahahaha……hahahaha…….je bla pa moja vzgoja prbližno takale…….hahahaha…….ko je bila otrok sva šle kdaj tut v slaščičarno…..pa sva se taprvo zagledale v vse te tortice, pa kremšnite ……hahahaha…….fulll teh tortic…….hahahaha…..no, pa so se oči najedle…….pač preprosto počakaš, da te prvi napad mine…..hahahahaha….evo, oči so ble site, pol sva si pa čist komot naročili lih taprave tortice in lih prou, da sva z užitkom pojedle…….hahahahaha…….hahahahahaha……..tuki sem se spomnla na guno iz Malega Princa….kdor hoče videti, mora gledati s srcem, bistvo je očem nevidno……..bravo Princ……hahahahaha……..ma, ja zgleda, da te tole moje duhovno žlubedranje čist dober zabava …..hahahahaha……..hahahahaa…..pa moje režanjje tut……hahahahahaha……
Ejga, stari, jst sm prepričana, da fullll tapravih dedcev in žensk živi po svetu……hahahaha……vsak izmed nas je taprav…….hahahaha…….sam, da se tega še sami ne zavedajo……hahahahaha……hahahahaha…..se je treba zavedat……hahahahaha…..in z vso pozornostjo in brez napetosti seksat……hahahaha…njet napetost……hahahahhaa…..sproščeni, spontani sex je velik boljš……in čist zavestno in z vso pozornostjo…kamor gre naša pozornost, gre naša energija…….hahahaha…..brez hlastanja……hahahaha…..brez posesivnosti……hahahahaa….pol je pa vseen al plačaš za sex, al ga maš pa doma, al se pa zgodi by the way………..hahahahaha…..sproščenost…..spontanost…….hahahaha…njet napetost in spraznitev, hlastanje……hahahahahahaha…….hahahahahaha…..je treba dejansko polno sproščeno živet in ne se sam praznit…..hahahahaha………..če se hoče človek sam praznit porab preveč energije prvo za napetosti in pol še za praznitev, to je vendar čist preprosta logika ane……..hahahahaha…a ni škoda energije……hahahahaha…….ne hvala……napetosti prepuščam kar teb Avatar…..jst sem se od njih poslovila……hahahahaha…….tk, da mi tut praznitev ne pride v poštev……hahahaha…….pač pa sproščen sex……hahahaha…..kuker višje frekvence…….hahahahaha……njet posesivnost, napetost……, pa te zadeve, ampak sproščenost…….hahahahahahaha……..hahahahaha…..ma, ja norc, kt norc……..hja, seveda mam neki kristalov v svoji spalnici, ampak to še ni nč…..hahahahahaha…bi mogu videt še moje konkretne kamne iz reke Nadiže……ti so šele komadi……hahahaha…..in vsakršnih oblik…..hahahaha…….tk, da sm mimgrede butnjena…..hahahaha….al pa kakšen drug…….hahahahahaha…….kuker butnskala….butn,butn,butn…hahahahahaha…….hahahahahaha…
Hahahaha, stari, drgač pa moja hčerka res uboga mamico, pridna, lezi, tačko da…..hahahahaha….čist ponižna, sej se ji pozna na forumu ane…..hahahahaha…….hahahahaha…….buci, buci….kuker čisti škorpjon, ponižen k strela……….hahahahahaha….sem jo prouzaprou jst v šolo k Marjanu in Tadeju poslala, pač ubogljiva, ………hahahaha…ubogi otrok ane…?????…..hahahahaha…..sem ji rekla,tamala…..hahahaha…… pejd ti mal u šolo, da se naučiš vseh teh modernih besed, kuker bolj znanstvenih, pa te stvari…..hahahahaha…….sej vidiš, draga hčerka, da sva midve pač bolj preproste…njet faksi, pa te zadeve……hahahaha….pa še to sm ji rekla….hahahahahaha…….. draga hčerka, če nč druzga, ti bosta vsaj dva dobra tipa predavala, pa se ti bodo vsaj oči spočile…….hahahaha…..spočite oči so pa tut neki vredne ane Avatar ????……hahahahahahahaha……hahahahahaha……matr je fajn, če člouk preprosto resnico o svojih dejanjih govori……..hahahahha…..hja, Avatar tk, je blo……kva čem rečt….hčerka res posluša mamico in gre zdej z veseljem v tretji letnik, komi čaka……hahahahaha……..hahahahaha…..hahahahaha……sej moram pa priznat, da sem tut jst svoje cajte hotla it u tole šolo za bioterapevte …hahahahahaha……ampak, mi pač ni bilo usojeno……hahahahaha……hahahahaha……pa se pol tkle izživljam……hahahahaha…..ani fajn….hahahahaha……..bilo kuda, nebuloze svakome sviraju svuda……..hahahahahahahaha………..hahahahahaha…….love you Avatar…..hahahaha……pa tut ostalim želim čim več sproščenosti…….hahahahaha……kuker u smislu bilo kuda, sproščenost je da best svuda….hahahahahahaha…….love you…….hahahahaha
slišmo
17. 9. 2010 ob 23:03 #5068zlati rezČlanBr večer,
hahahaha……..včasih so rekli, da sejem bil je živ……..hahahah……….jst pa lohka zdele prjavm…..matr, forum bil je živ…….oziroma je živ……..hahahaha…….sej ni nč čudnega…..hahaha….tema je lih taprava….kuker egomanija…….hahahaha…….bilo kuda egojeba se razpravlja svuda……hahahaha…..sej men se zdi, da bi tole egojebo prouzaprou lahko priznal kuker znanost…..mogoče bi bil taprav naslov kuker egojebizem, ker egoizem je pač verjetno samo podnivo egojebizma…….hahahahaha……..pa buh ve, kolk nivojev al pa podnivojev bi se pač spomnili za egojebizem…….men se zdi, da bi blo treba uuuoooorrrnnnkkkkk, kuker pregledat vsa ozadja, kuker čim več ozadja in seveda tut odspredja, da bi se lahko odločal o nivojih in podnivojih……hahahahaha……..matr, bom prou razmislila o teli novi znanosti…..za ta cajt je pa nebulizem še vedno najmlajša meni znana znanost, ki itak nima velik članov, pač mojo malenkost……al pa večlenkost……sej je vseeno……a je zdej to dober al je slabo…..res ne vem……pač se mi zdi, da je za kakšno stvar dober, za kakšno je pa slabo…….hahahaha…….dobro-slabo gresta pač z roko v roki…..hahahaha….a zakva je slabo, da ma nebulizem sam enga člana…….hmmmm……no, marbit bi lohka pol, če bi blo več članov pobirali pač članarino, pa piknike bi loha mel, marbit tut kakšno svojo dobro blagovno znamko…..hahahahaha…..ma, ja so pač ugodnosti……..hahahaha……..ampak je pa tut dober, da ma nebulizem sam enga člana, kuker mene, no, ja marbit lohka računam še na mojo hčerko…..ne vem, se bo že sama javla……sej dva člana al pa trije, al pa tam do trinajst še niso množica, ane………tk, da je izredna prednost, če ima nebulizzem čim manj članov…….a zakva……hahahahaha……recimo v prvi vrsti zato, ker, ko postane nebulizem priznana veda in kuker znanost množic…..hahahaha….izgubi svojo prvinskost…….hahahaha……čim je to množično ima že roke vmes ena al pa druga inštitucija…..kuker naprimer država al pa mafija in pol je itak vse skomercializiran in postane moda, pač v imenu dobička, taka je realnost…..hahahaha……hahahaha……in seveda gre prvinskost pač papapapapa……hahahahahaha……tk, da, jst se ne bom nč borila niti za člane, niti proti članom……hahahahaha……..pač nej se razvija ali pa tudi ne…….hahahahahahha…….men je vseeno……hahahahahaha……..pač norc, kt norc…..hahahahaha…………
Matr je fajn ane, fletkano…..hahahaha…..zdej a je Jezus sploh živel al ne…….al je Jezus Kristus en in isti človek al ne……pa kva je reku, pa kva ni, pa kako kdo zastop, pa kako ne…..pa kolk je treba še vse okol vedet, pa kolk ne……matr mate dela……..hahahahaha…..no, ja, člouk vsaj kej zve…….hvala vsem, da ste mi posredovali pač neki svojga znanja…….sej znanja ni nikol zadosti……ali pa tudi……hja, vsak se odloča za sebe…..znanje je res fajna zadeva, posebaj, če gre z roko v roki skupaj z izkušnjo, ker pol pride tut do razumevanja znanja…..hahahahaha………jst sem čist vesela svojga znanja…….hahahahaha……..pol pa tut, če me v šoli ni prou zanimal, kva so imel za povedat…….hhahahahaha….pač, vsak razpolaga s svojim znanjem…….tk, da v nebulizmu je vse zlo preprost…..hahahaha…….seveda ima nebulizem tut nivoje in podnivoje in to lih tolk, kolikor se kakšnemu v kakšnem momentu zdi pomembno, tk, da vse varira in to vsak moment……in, če nekdo pač ne vidi ali pa ne čuti nobenih nivojev in podnivojev, je tut uredu……vse je kul…….lohka tut, da enkrat nivoji so, pol pa spizdijo……tut to je kul……v nebulizmu je vse kul……sam, da ima človek namero samospoznavanja, se pravi, da hoče spoznati in skozi izkušnje dobiti razumevanje, zakaj se sprašuje ali je dobro naredu, ali ne, zakaj ni enostavno ppreprosto prepričan, da je dobro naredu, zakaj je odvisen od zunanje potrditve……sej, če je človek naredu vse, kar je v njegovi moči tisti moment in seveda vsak moment, ki ga živi, potem se je čist potrudu in pač naredu najboljše, kar je bilo možno……če pa človek sam pri sebi ni prepričan, da je naredu dober in seveda čaka potrditev……potem pač čaka……pa nej se vpraša zakaj čaka, mogoče je kle smisel čakanja……..sej tut s čakanjem ni nč narobe….hahahahaha……njet…..čakanje je tud umentost….hahahaha…..sej kle ne mislim, da se člouk usede na mister kavča in pač čaka in čaka in razmišljja, kdaj bo konec čakanja ker se mu že mudi, ga čas priganja……….hahahahaha…..njet……sej, če tko pogledate, zmeri nekaj čakamo, al na avtobus, al na zeleno luč na semaforju, al na vikend, al na službo, al na dnar na računu, al na konc službe, pa te stvari……pač čakanje…….hahahaha…..zdej pa, če se člouk skoz opominja, da čaka na kva že, pa zakva že, pa za, pa proti……pol je skoz pod stresom, nestrpen, pač ni lih fletno, ta energija, ki spremlja čakanje ni prijetna, če je odvisna od cajta, kuker čimprej….. al pa tista, še to, pa bo……hahahaha……hahahahaha……..in cajt dela proti njemu, kuker čakanje se ponavadi še podaljša, če je člouk prou nestrpen, pa dogodki niso lih kul, al pa v nepravem vrstnem redu, pa te stvari…….če pa člouk med tem časom ko čaka, da bo naprimer konec službe, v bistvu z vesljem dela, potem pa to ni več čakanje…..pa čeprou dočaka lih tko konec službe…….matr sem ga zdele nanebulizirala…….a na kva jst čakam…..hahahahaha…..največkrat na kakšno znamenje na moji poti….hahahaha…..kuker sej veste, vozi 50 v naselju, pa te stvari…..hahahahaha…..ma, ja, norc kt norc…..hahahaha
Ma, ja, mene je vseeno zanimalo kako je zdej Jezus Kristus učil in hodu po svetu, pa te stvari……hahahaha……pa sm se znajdla in ga lepo poklicala v astral, mam njegovo privat številko…..hahahaha….njet, ne smem povedat……..hahahaha……hja, a ker opereter me servisira….hahahaha…….evo, to pa lohk povem….hahahaha…..to je pa Janezfone…….hahahahaha……..no, ja, Jezus Kristus mi je reku, da, če še nismo pogruntal, da se je on velik velik družu z raznoraznimi ljudmi in, da je blo med njimi zmeri tut kar neki pastirjev…..hahahahaha……pastirja si pa itak prepoznal v tistih časih, da je……… imel zakrivljeno palico v roki, za trakom pa šopek cvetic, kot kralj po planini visoki, pohajam za tropom ovčic…pač pastirji s palcami…….hahahaha…..pa prau, da si je itak velikrat sposodu pač kakšno pastirsko palico in tut nalomu človeka če je mislu tist moment, da je pač to najboljš za njega……hahahaha……je reku, da jih je s tem spravu velikokrat v tak šok, da je tako pridobu njihovo pozornost – energijo veliko prej, kot pa če bi jih božal po laseh in buci, buci, pač odvisno od situacije, se je tut takrat spreminnjalo, ni bilo nič kej statičnega………hahahahahaha………prau, da mu lih kar tut Buda maha, da je on tut večkrat reagiral zelo burno, ampak, da je v borbi za energijo- pozornost vse dovoljeno, ker, kar je za enega slabo, je lahko za drugega dobro…….no, ja ubijat, pa te zadeve, s tem se itak ne ukvarjamo na tej frekvenci zavesti, to mate vi v vaši zavesti še vedno ekskluzivo, je reku ….hahahahahha……..hahahahaha…..tk, da je blo čist od situacije odvisno, kako sta reagirala, je reku Kristus…..res pa je, da nista iskala nobenega ozadja, nista živela življenja, ampak sta bila življenje…..bila sta “vesoljna – božja zavest”, ki se zaveda sama sebe, svoje kreacije in sta neizmerno uživala, polno, obiljno in preprosto živela, kuker za tiste cajte…….pač še ni blo telefonov, pa diskotek, ampak so ga pa lih tko žural je reku….hahahaha……….no, ja, pa še to je reku, da jima je bila pač zgleda notranja in zunanja namera, da doživita pač doživita preskok v zavesti, na tak al pa na drgačen način, nč važen……hahahaha……..hahahaha……hahahaha…
…….sem ga hotla še mal o tehnikah povprašat, pa je šla veza papapa…..tk, da bom mal premislila, marbit bom operaterja zamenala……hahahaha……moram mal ponudbe pregledat…..hahahahaha……ma, ja, norc, kt norc……..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hvala, havala……hahahahahaha……no, ja, sej vem, da jst pišem, sam pisat zna vsak….hahahahaha….tk, da hvala za vašo podporo, pa te stvari……hahahahaha…….ma, ja, boste že kej vun iz sebe dal, če vam grem tako ali pa drugače na jetrca, pa ne pozabit živcev, pa prebavni trakt, pa genitalije, pa na tasrčnega tut ne pozabit……….hahahahahaha……tk, da nam vsem skupaj želim visoke frekvence……hahahahah……njet bodimo v cvetju…..hahahaha….bodimo v visokih frekvencah……..hahahahahaslišmo…….love you……aja, pa zdej po tanavem tut off……hahahahahaha….
18. 9. 2010 ob 11:50 #5076zlati rezČlanAloha…..
hahahahaha………prou lepo ga dežuva, tk, da lih neki pospravljam, dobim namreč obiske……hahahahaha……a, zdej, če nebi dobila obiskov, pa nebi pospravila……hja, nevem……čist komod, da še ne…….nevem……..jih pač dobim in to je moja realnost…….hahahahaha…….no, ja in prou veselo pospravljam in padeta iz knjig dva listka…….hahahahaha……..pa na njih piše…….hahahahaha……..
prvi listek……..:::: Če povprečnemu človeku vzamete njegovo življensko laž, ste mu hkrati vzeli tudi njegovo življensko srečo……….hahhahahahaha…….
pa drugi listek…….:::::::: Razblinite svoje želje in dosegli boste duševni mir, povečajte svoje želje in pristali boste v norišnici………….hahahahahaha……..
Sej, kdo je zdej to napisu, nevem…….hahahahaha…….ma, ja, marsikej je napisano in razloženo in kuker razumemo, sam fora je v tem, kako mi to, kar razumemo v življenju tut živimo, kajti življenje je duhovnost…..kako mi živimo, kar v razumu pač razumemo……in, če naprimer razumemo, da je vse zelo zakomplicirano, pač živimo zakomplicirano……v nebulizmu je vse zlo preprosto………hahahahaha…….v nebulizmu je najvažnejše stanje, ki ga človek hoče dosegati, da je to kar misli, govori in dela usklajeno…..hahahahaha…….misli so usklajene z besedami in dejanji…….hahahaha…….njet guna, neki mislem, drugo govorim in tretje delam…….hahahahaha……..njet, to je je potrebno uskladiti in kako še tanarboljš sam človek najde pot, seveda če hoče……ampak, ta pot pač vodi skozi samospoznavanje, se pravi, da človeka zanima zakaj nekaj misli, drugo govori in tretje dela…….hahahaha……in hoče spoznati svoje miselne konstrukte in svoje čustvene investicije……hahahahaha…….kam jih je investiral in zaradi katerih prepričanj…….hahahaha……..in, če naleti na strah, ki si ga razlaga tako, da, če bo živel nepogojeno, da bo pol vse, kar se je naučil pozabil in bo uničeno in, da mu bo pol vseeno al mu bo kdo odsekal glavo al pa nogo…….hahahahahaha…….bi se jst, kot norc mal zamislila, kajti ta miselni koncept pač temelji na strahu…….in pri tem miselnem konceptu človek čist pozabi, da je vse energija, vibracije…..torej energija strahu privlači strah……..sej, kle ni potrebno prou velik ozadja in odspredja vedet v razumu da je človeku jasno, kaj privlači…..človek privlači take dogodke, kakršno energetsko stanje ima sam…….hahahahahahaha……..tk, da mislim, da sem že enkrat napisala, da je spontana, resnična sreča izven misli in, da je to modrost prvinske narave…….hahahahaha……sej tele zadnje stavke se nisem jst spomnila…..hahahahaha…..njet……ti dve misli je napisal Tonny Samara……hahahaha….hvala Tonny…..sej na njegovi delavnici še nisem bla, jst sem ga sam enkrat srečala, k sem pila pivo, pa se je prsedu, pa sva mal klepetala in mi je daroval svoj izvod knjige s svojim podpisom in z besedami…..sej nisem do zdej vedu, zakaj sem že zjutraj podpisu en izvod knjige, evo, zdej vem in ti z veseljem podarjam knjigo………hahahahaha….hvala Tonny………hahahahahaha……
Ejga, vsem nam skupi želim prijetno soboto in seveda vam želim visoke frekvence……hahaha…..
slišmo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.