Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 449 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

halo, štabovi…..Big smileClapBig smile
    Clap
    hahahahaha…..halo, halo štabovi, dal se čujemo…..izgleda, da je kod nas mirovanje…..i u šumi ništa novo, samo sam pronašla lisičke……hahahahaha………sem se že na gobarskem forumu hiter pohvalila, beri naložila….hahahahahahahaha……..tk, da kvota nalaganja za dons je dosežena…..hhahahahah……ali pa tudi ne……hahahahahaha….

hahahahaha, Strelka, ti si res en fajn model…….preprosto in resnično me nakrohotaš…..hahahahaha…….zdej pa , kako se ti z mojo preprosto resnico krohotanja soočaš, je pa tvoja zadeva……..hahahahaha…….simple ane…….hahahahaha……

A zakaj pišem…….hahahahahhaha……..iz čisto preproste resnice…….ker rada pišem…….hahahahahaha…….simple ane……..a si predstavljate, da jst tkole pišem in se blazno matram zraven……hahahahahaha…..njet ……..ne gre…….preprosto, rada pišem……..hahahahaha…..resnica je pri meni zlo preprosta…….večina stvari delam zato, ker jih rada…….hahahahaha……..še, ko se odločim, da bom pospravila, pač uživam pri pospravljanju…..hahahahaha…….dons bom uživala pri kuhanju lisičkinega golaža s polento….hahahaha…….pa še uživala bom, ko ga bom jedla……hahahaha……pa še uživala sem, ko sem nabirala lisičke……..hahahahaha……preprosto stvari delam zato, ker jih rada in v delu in delovanju uživam…….tut z vrtičkanjem imam en kup užitkov in vsak dan spoznavam kakšne nove zadeve in, kar sem se v življenju naučila, prouzaprou vsakršnjo znanje, ki ga imam, mi pride prou……hahahahaha…..sem se pa odločila, da si bom razširila znanje o gobah……..matr, kolk vellik gob je v gozdu, jst poznam pa sam jurčke, lisičke, brezovčke, turke in marele…….tk, da sem si rekla, da si bom ubodla eno gobarsko delavnico……….kle mi znanja čist manjka……..hahahahaha……in prou z veseljem si ga bom nadgradila……..hahahahaha…….bom čist uživala v pridobivanju novega znanja…..hahahahaha…..že zdej uživam……..hahahahaha…….

hahahahaha……jst prevzamem čist vso odgovornost za tele nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hahahahaha……..si nikol nism mislila, da bi bile lahko nebuloze neka metoda zdravljenja………hahahahaha…….matr je fajn, ane……še vedno pa je moje prepričanje okoli zdravljenja, da vsak človek lahko zdravi in ozdravi le sam sebe, če seveda hoče, kle mislim na strahove, odvisnosti in ne na zlomljene roke in noge…..hahahaha……vsak človek se lahko odloči vsak moment, da se začne samospoznavat in, ko mu je to namera pride tudi do samospoznanja…..in nihče, čist gotov da nihče ne more to nameravati namesto njega……samo človek sam lahko s svojo namero pride do samospoznanja, nihče ne more tega nameravati namesto njega…….hahahahahaha…..Wink

In vse, kar je človek doživel, so preprosto njegove izkušnje……in vsak ima svoje……ne se primerjat……vsak skozi svoje izkušnje doživlja življenje, ljubezen, žalost, veselje, ljubosumnost, strah………to se mi zdi fer in logično…….in v središču vsakega našega dejanja, navade ali reakcije je skrito prepričanje……..hahahahaha…….in najboljša detektivka, ki sem jo kdaj koli doživela, je bila v iskanju izvora mojih prepričanj……hahahaha……..pač, včasih sem bila prepričana, da zdravilci zdravijo…..hahahahahaha…….dons sem spremenila prepričanje…..hahahahaha…..in dons imam prepričanje, da nobeden drug ne more odstraniti-pozdraviti glavnih vzrokov bolezni, problemov, strahov….blabla, samo človek sam, če se je za to odločil…….vsi drugi lahko samo pomagajo s tem, da pač delujejo kakor pač delujejo…….eni so dohtarji, drugi zdravilci, tretji šamani, bioterapevti…….blablabla…..in vsi lahko pomagajo, ne morejo pa odstraniti glvnih vzrokov strahu……hahahaha……..te lahko odstrani le človek sam, ko se pač odloči in jih hoče spoznati……..sej je logično, da človek ne more naprimer odstraniti strahu, ki ga fura, če ga prej ne spozna…….seveda pa mora človek hoteti se samospoznavati in hoteti priti do samospoznanja, noben drug ne more tega hoteti namesto njega, no, ja mogoče lahko, sam tko lih ni rešitev…….hahahahahaha……simple ane……..hahahaha….no, ja tko, jst mislem……hahaha…..pr men je vse bolj preprosto…….hahahahaha……žal, je vse še bolj preprosto Wink……hahahahaha…..zato pa rabimo naš racionalni um, da lohka kej zakompliciramo……hahahaha…..no, ja za popis stvari , al pa za natančne analize, kje recimo ležijo izvori naših prepričanj, je naš razum kar dober Clap……hahahaha……bravo razum……hahahaha……hvala, hvala, za tale moj razum……hahahahaha….in to mislim čist resno in čist preprosto…..hvala…….hahahahaha….sam jst res nism sam moj razum in moje telo……hahahaha…..kuker davčna pa matična, pa diplome, pa otroc,pa hiše,pa te stvari ……hahahaha……….hahahaha…..razum je sam del moje zavesti in ga je pač fajn uporabljat……hahahaha…….hvala, hvala…..kuker je tut fajn uporabljat hišo, če jo človek ima, pa otroke, da pomagajo pri vsakdanjih opravilih, da se naučijo naprimer tut vsakdanjega dela in ne samo zbiranja znanja v šolah, pa vse stvari je fajn uborabljat in ne samo imeti……tut uporabljati…….sem bolj praktične narave………hahahahaha…….

ma, ja……jst sm še vedno en norc in to so še vedno nebuloze…….hahahaha……….pa enkrat sem že napisala guno…..hahahaha…..a kero……evo, tole…….LAKO SE SPREMA, KAD NEMA ŠTA NEMA……hahahahahahahaha…………….bodimo v cvetju al pa men se boljš sliš bodimo v rožcah Big smile……hahahahahahaha…………..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ah rezi ..ja tvoje krohotanje mi gre pa resno na jetra …
    sam bom upoštevala nasvet tvoje hčere …kar ne ubije te krepi…LOL

tko …ma ne ne bom hinavla bod kot bod …svejedno mi jeWinkBig smile

Pričakujem pa zdej ..še večji krohot …ma ne metanje ob tla ….upam , da maš saj blazinoLOLBig smile

strelka2010-09-06 20:12:48

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hejga,

hahahahaha…..draga Strelka, hvala za tale tvoj blagoslov okol mojga režanja…..hahahahahaWink…….hahahaha……Big smile

Kar se pa tvojih jetrc tiče, pa poskrbi zanje, saj so tvoje…..hahahahaha…..jst skrbim za svoje…..hahahahaha……….mogoče bi blo za jetrca še tanajboljš, če bi se čim več smejala……Big smile, sej čist mogoče bi ti potem kdo reku, da si mal uflikana…..hahahaha…….ampak jst pravm, da je boljš bit uflikana za druge, sam, da sm jst zdrava in vesela, srečna, zadovoljna…. in, da ga uživam v mojem delovanju, pač moja egojeba…..hahahahaha…….Wink….men je čist useen kakšna prepričanja imajo ljudje okol mene al pa o meni……hahahahaha……Big smile……pač norc, kt norc……hahahahaha……

Prouzaprou yoga smeha pravi o smehu sledeče :::: beter fake it, as long you dont make it…..hahahahaha………..hahahahahaha…..smeh se mi zdi boljše zdravilo kt tableti al pa čipi…..hahahahaha…….pri smehu namreč dosegamo višje vibracije……hahahahaha……pa še glavna dihalna mišica dela…….hahahaha…….visoke frekvence in dihalna telovadba skupi, pa še obrazne mišice si človek pretelovadi……hahahahaha…..tk, da se ubije kar nekaj muh v enem delovanju krohotanjaWink……..hahahahaha……hahahahaha……..Big smileBig smileBig smile……. zgleda, da jst svojo diplomo iz yoge smeha čist zares jemljem…..hahahahahaha……..in tut uporabljam v vsakdanjem lajfu Wink…….hahahahaha……kar človek ima, je treba tudi uporabljati……hahahahaha…….vsaj tk pravjo……hahahahaha…..no, ja, jst se čist strinjam……hahahahaha……SmileWacko
    Approve
    hahahahaha……….što ne ubija, jaća……hahahahaha……hja, Zofki bi blo kar za verjet, ali pa tudi ne Wink……hahahahaha…..pa ne bom rekla, da jabolko ne pade daleč od drevesa…..hahahaha……bom uporabla od Avatarja guno…..in jabolke padajo v nebo……hahahahaha……Wink……hahahahaha……

Ejga, Strelka, pa seveda tut drugi, ki tele kolobocije berete…..hahahaha…….želim vam čim več smejalnih uric…….to so ene izmed boljših učnih uric, ki takoj pomagajo, vsaj za mene…….hahahaha….kuker visoke freekvenceeeeeee……hahahahaha……Big smile…..hahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Jp smeh je najboljša obramba ..posebej, če ti kdo na žulj stopi al pa zjezi…Big smile

Mah veš kaj …večeraj sem šla brat vse skupaj ..tole kar ti zgoraj pišeš …k da me nekdo vodi , pa mi reče ..pa ko jebe tole zmešano babo …preber poanto tele teme …LOL, (najpiše tko kot misli ..ti pa pišii tko kot ti misliš …big deal…Big smile)

nebuloze ….no pa sem šla brat prvi tvoj post ….pa ja je naredil klik ..da so to pač tvoje borbe same s s sabo ..tvoje egojebe …pač tvoje doživljanje …
    čeprav se men zdijo na oko take odtrgane …tko npr ..kako se moreš kregat z enmu , ki je knjigo napisal …pa ga prepričvat da nima prav , …bemu no to je res mal čudno ..pol pa še knjigo čez okno metat…
    no skratka sem pač dojela , da je tole moje ..bom rekla moje prekarjanje s tabo čist brez potrebe …
    da je to pač tvoja bitka ..je bila in bo …
    če bom pa kaj koristnega pobrala iz te tvoje bitke ..pa tud prav…

Tisto o jabolčkih …hjm ja …pri nama je tko …ti ga mečeš v luft ..in ti pada v nebo …pri meni pa iz neba na tla…oz je v nebu in na tleh …
    tko obe pa po svoje misliva prav …pač kako že tist gre vsak ima prav ..pač na svojem nivoju razmišljanja.

strelka2010-09-07 11:49:21

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

E Rezica, če si že poznavalka in ljubiteljica gob…a si kdaj pomislila da bi imela predavanje “Uporaba norih gob in mušnic za doseganje višjih stanj zavesti”…Wink

Bi imela takoj dost kandidatov, mogoče bi se celo jaz namalal tam…Predavanje s praktičnim primerom valjda…nekak v tem smislu- dragi človečki rdečo mušnico lahko pripravimo na 101. način izberite si tistega, ki vam je všeč, nato jo zaužijte x gramov, prižgite svečo ali vžigalnik, glejte vanjo…tralala…postopoma lahko začnete uporabljat telefon za duhce…”Halo bako javi se…” LOL
    Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Aloha……hahahaha….

Ejga, Strelka, če se člouk brani itak vse gleda in doživlja kot obrambo……pa tut smeh…..hahahahaha……nč narobi…..vsak ma svojo egojebo…..hahahahaha….pa tut nč narobi, če se nekdo sam iz srca smeje, tut, če ni nč ogrožen in mu je pač samo smešen, pa kle mislim na prijeten, radostni smeh……….hahahahaha…..nč narobe…..hahahaha…..bilo kuda, vsak doživlja svojo egojebo svda……hahahahahaha…….

Jp, Strelka, jst pišem o svoji egojebi…..hahahaha…..to tanajboljš poznam……hahahahaha……vendar pa smo si globoko v sebi vsi podobni…..hahahahaha…..Wink

Hja, tole moje metanje knjig skozi okno…..hahahaha……hja, kva čem rečt…tkle je blo pr men….jsz sm zmeri zlo rada brala, že kot otrok……branje je bilo lahko rečem moj hobi….jst sm živela v knjigah….kuker sm imela zmeri domišljijo razvito in že sem igrala glavno vlogo v knjigi….hahahaha……ko pa sm prišla iz pripora, pa ziher dobro leto nism mogla nč prebrat…..enostavno nism imela koncentracije in v glavi zadi mi je butalo in imela sem kuker en vakum……depra pač……nism pa nism hotla k dohtarju, ker sem vedela, da mi bo dal tablete za umiritev….jst pa tablet nism hotla jest……hahahahaha….pa sem takrat velik zelišča nabirala in čaje pila, tk, da sm se mal umirila, pa tut cajt je preteku in po enem dobrem letu sem pri frendih zagledala taplavo knjigo od Marjana Ogorevca – Karmična diagnostika in si jo sposodila…..k sm prišla domu, sem jo odprla in je nism zaprla, dokler je nism prebrala….sej štekala nism nč, ampak sem pa ugotovila, da sem po enem letu končno lahko prebrala knjigo……tut zapomnila si nisem velik…..vse, kar sem si zapomnila je bilo, da sem za vse kar se mi je dogajalo in kar se mi dogaja čist sama kriva-odgovorna…..in, da mam po vsej verjetnosti en kup odvisnosti al pa napak…..ampak, da smo vsi v istem zosu……hahahaha……sej, Karmično sem pol še velikrat prebrala……hahahahha…..ampak, k sem pa začela brat še druge knjige, naprimer tale Carlos Castanjeda me je čist znerviral……hahahaha…..jst sm ga brala in brala ampak nism ama čist nč zastopla…….hahahaha……sej čutila sem, da se ne dela norca in, da piše o svojih izkušnjah…..hahahahah….in, ker sem imela noter v sebi še veliko jeze na samo sebe, beri podzavestne agresije….. in, ker sem tut ogenj……hahahaha………sm večkrat v momentu, k nism in nism mogla štekat prebranega, pač po domače povedano popizdila, nadirala avtorja z vsemi mogočimi izrazi in jp……odprla sm okno in knjige so letele skozi……hahahahaha……se spomnem, k sem tut Tadejevo knjigo enciklopedijo zdravilnih kamnov z vso močjo zagnala skoz okno, da se je odbila od drevesa in še nekaj časa letela nazaj proti oknu……hahahahaha…mislem, da me je en stavek zmotu na 33 strani in sem se čist skregala z njim, kuker s knjigo……hahahaha…..men je bla pač kakšna informacija čist kontradiktorna, pa pol nč velik jasen……haahahahahaha……no, ja, sej, če bi živela v bloku po vsej verjetnosti ne bi metala knjig skoz okno, ampak bi jih pa ziher vrgla ob tla……hahahaha…..sem bla pač jezna na sebe, ker ne štekam……kuker, mater sem neumna…….hahahahahaha……in seveda sem se v svoji zgoščenki spreminjanja srečala točn s to energijo jeze, besa, strahu……s svojimi prepričanji o sebi in življenju in seveda sem se pošteno srečala s svojimi željami……hahahaha……..res pa je, da sm bla zmeri energičen človek…….kuker akcija………hahahahahaha…….tk, da kadarkoli jst česa nisem zastopila, me ni bilo sram vprašat…..ampak, tkrat v svoji zgoščenki spreminjanja pa nisem mela koga vprašat……pa še vsa moja vprašanja so se mi zdela na moment čist neumna…….hahahaha….tk, da sm spraševala samo sebe, sveda skozi kreganje s knjigo in avtorji……hahahaha……matr sem se srečala s svojim dualizmom v vsej veličini……..hahahaha….še dons pravm, če bi me slučajno kdo snemal, bi me ziher v tistih dveh letih parkrat urgentno v psihiatrično bolnico pelal…….hahahahaha……še dober, da sm sama živela s svojimi pesjanarji……hahahahaha……..hahahaha…..tk je blo…….hahahaha..

Dons nč več skoz oken ne mečem in se ne kregam……hahahaha…..tut jezim se ne več……hahahaha……sm pač en norc…….hahahahaha…..sam, da za take norce, kt sm jst nimajo oddelka na psihiatrični……hahahahaha…….pa me morte vi, ki tole berete mal gverat……hahahahaha….sej, k vam bo dopizdilo, vi kar povejte…….hahahaha…….men je useen……hahahaha….me bo že šef skenslal, če ga bom preveč srala…..hahahaha….no, se mi zdi……hahahahaha……pač rada pišem…….hahahaha….

Hja, Brezo, sej tele rdeče mušence sm jst že enkrat jedla…..hahahaha…..pač en frend se je neki zastopu in je baje samo mušnice posušu, zmlel in naredu kolač…….matr, k je povedu, kva je naredu, pa da bi nas ene par tut tole probal, sem imela čist knedel v grlu, kuker strah……hahahahaha……sam, ko je pa razložu kako se je lotu postopka in kva je preštudiru pa te stvari…..hahahaha…..smo pa mi tut kolač pojedel…….hahahaha…..kolač je bil fenomenalni, kar se tiče pa zadetosti…….hahahaha….smo pa ugotovil, da je dal kar mal premal v kolač Wink……hahahaha…..hahahahaha….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Brezo wrote:

E Rezica, če si že poznavalka in ljubiteljica gob…a si kdaj pomislila da bi imela predavanje “Uporaba norih gob in mušnic za doseganje višjih stanj zavesti”…Wink

Bi imela takoj dost kandidatov, mogoče bi se celo jaz namalal tam…Predavanje s praktičnim primerom valjda…nekak v tem smislu- dragi človečki rdečo mušnico lahko pripravimo na 101. način izberite si tistega, ki vam je všeč, nato jo zaužijte x gramov, prižgite svečo ali vžigalnik, glejte vanjo…tralala…postopoma lahko začnete uporabljat telefon za duhce…”Halo bako javi se…” LOL

LOLLOLLOLLOL

Tole me pa spominja …na eno oddajo , ko sta dva tipčka raziskovala naravna zdravila …zelišča južna amerika

no pa je prišlo tud do teh rastlinic, ki jih konzumirajo …

Jaz sem tud mislila , da se te rastlince uporabljajo samo pri teh ljudstvih , za doživljanje višjih stanj ..ampak oni se ga čist tko fino zadenejo …cela vas…tko kot ena veselicaLOL
    so gledali ko ene prikazni , nič prijetno gledati totalno odsotne face , zraaven nekaj pojčakali ..pa doživljali svoje privide …tko da Big smile
    No drug primer pa je bil ..pač uporabljli isto rastlinico …namen pa je bil iskati vzrok zdravilo za eno bolezen….oteklina na vratu ..
    pač zopet zadevanje ..ampak z namenom.
    No ugotovili nič , vaška vračula ni najdla vzroka …razen mraveljSmile
    potem jim je pa šaman, druge vasi, (do katerega sta potovala , ker zahodna protivnetna zdravila niso pomagala) dal čist en tak nasvet …ene liste ene rastline , ki je rastla v bližini …uporabljali so jo proti oteklinam.
    (Pa še nekaj mi je fasciniralo sicer nima ravno veze s gobicami …mapk sam ta šaman si je poškodoval nogo , oni tak hodijo bosi ..pa zemlja …in to živo rano si je spiral samo spet z enim poprakom enega lubja …in fora noga umazana..ampak rana čista ko solzica ..poleg seveda hraste …)

Tist je pomagal…in verjamem, da so imeli tisti listi pač eno učinkovino ….protistrup…
    Ampak ugotovilo so da so vzrok mravlje…ki so jih mimogrede zlo spoštovali …
    No in spet so bile krivi duhovi mravelj …so jih potem pokuril pa zažgal ….
    zakaj najberž vejo sam oni …

no tolko od teh rastlincah …in uporabi le teh…
    mimo grede sem se lih spomnila …čeprav se ne tiče lih direktno tvojega posta.

Tko da nobene mistike …Smile
    šamanstvo pač temelji .na tem , da vzroki bolezni povzročajo …hjm višje sile …Big smile
    saj kuker se jaz spomnim ..ker me je včasih tole mal zanimal …Smile čist informativno.

Sicer pa kar je nam tuje …je itak mistika…Big smile

strelka2010-09-07 17:54:34

Lepo je če deliš
Prikaz 449 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.