Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 442 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Smile

Karakter je lahko slab kao al pa dober …tukaj izobrazba nima vezeBig smile…tud neizobraženi imajo lahko dober karakter al pa gnil….kar seveda velja tud obratnoBig smile

Kaj je temperament?

Temperament je celota značilnosti pri čustvenem reagiranju in obnašanju posameznika; nanaša
    se bolj na načine kot na vsebino obnašanja.Wink

Kaj je karakter, kdaj nastane in kdaj ima človek pozitiven karakter?

Karakter je celota posameznikovih motivacijskih,
    voljnih in etično moralnih značilnosti. Nastane na podlagi vzgoje, prijateljev,
    dejavnosti in naše lastne aktivnosti ter na družbene razmere.

Ha Brezo…ti pa vedno priletiš ko se kaj dogaja….oz ko se stvari mal poležejo pa jih hočeš spet mal razburkat …Big smile…to ti je zgleda poslanstvoTongue

strelka2010-09-05 12:57:47

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

Da bo še mal bolj razburkano, ste pozabl mrbid še dodati misel o inteligenci in sicer, men kot zofkifilozofki je naslednje misel megalističnodebestična in sicer:
    Inteligentnost je predvsem sposobnost ustvarjalnega, novega in drugačnega soočanja s problemi in definiranju le teh=prilagodljivost in potem pridemo po vsej verjetnosti tudi do genijalnosti….., ki biva v sposobnosti presoje nasprotujočih si podatkov. Ampak, če pa človeku vooornk voda v grlo teče se pa lahko vsak človek v skrajni sili prelevi v genija…, vsaj tk pravjo…..

Zofa

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

Meni se ne da na dolgo razlagat in govorim samo full kratke verzije…ker predpostavljam da to že veste oz. so te zadevce full dobro razložene v nekaterih duhovnih knjigicah oz. knjigicah za osebnostno rast. Kdor hoče razumeti medsebojne odnose, se mu mora o tem pač vsaj malo sanjat…Pod karakter sem pa mislil vse človekove lastnosti in sposobnosti…Izobrazba ima kar velik pomen, ampak še večji ima pa vzgoja…Wink

Ali bo politik delal in kradel samo za svojo rit ali bo bil pošten in bo delal za dobro ljudi in okolja…Ali bo znanstvenik raziskoval človeku pogubne stvari ali dobrohotne…

Človek, ki ima veliko znanja lahko naredi več škode ali koristi…vse je odvisno od karakterja in vzgoje…To sem pa omenil glih usput, ker je Strelka omenila župnika, izobrazbo in druge stvari…Tongue

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Brezo wrote: Meni se ne da na dolgo razlagat in govorim samo full kratke verzije…ker predpostavljam da to že veste oz. so te zadevce full dobro razložene v nekaterih duhovnih knjigicah oz. knjigicah za osebnostno rast. Kdor hoče razumeti medsebojne odnose, se mu mora o tem pač vsaj malo sanjat…Pod karakter sem pa mislil vse človekove lastnosti in sposobnosti…Izobrazba ima kar velik pomen, ampak še večji ima pa vzgoja…Wink

Ha brezo ti tud rabiš učne ure Zlatega Reza….LOL, kar pejt, če se upaš…Big smileLOL, sam bod normalni človeček ..brez tvojih čuri muriWinkTongue

strelka2010-09-05 17:42:35

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

Ejga, štab 5 calling štab 1, dali smo na vezi: halo, halo, da li me čujete, berete, slišite, vidite, čutite oz. kukerkoli……Kar se pa tiče rezininih učnih uric in jajc, ki naj bi jih človek imel, vam pa in iz svojih dobrih tridesetletnih izkušenj lahko povem, da imejte na jajcih(kakršnihkoli že) napisano: što ne ubija, jaća!

Ejga, štab 5 calling štab 1: Dali je vse to sada logično, ali pa se gremo guno: Kdor ne skače ni slovenc, hej, hej in hej…..

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

Štab 1. zove štab 5…neprijatelj prijelazi reku a naša armija spava…ovo poslednja poruka…trčečim korakom u šumu…veza nema več, veza otišla…šššššššššššššššššššššš LOL

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

ejga, štab 5 caling štab 1: veza se čudežno pronašla, neka se oni dobro naspavaju, reka če i onako poplaviti….ako vas reka nepoplavi, avto če vas zgaziti…….tako, da je vrlo dobro ako je človek malo zaostao in se naprimer by the way naspi, kuker v smislu: Ako ne bi zaostao, avto bi me zgazio, simple ane……Big smile
    In rezi bi najbrž rekla…..iiiiinnnn to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo………

ZF…..po domače zofafilozofa

Lepo je če deliš
Prikaz 442 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.