Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 435 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Aloha……

Tkle je Strelka….jst sm zadnje dve leti dobesedno vesela enih ki odhajajo in drugih, ki prihajajo…..hahahahaha……Wink

Hja, Strelka, s tvojimi vprašanji je pa tkole, dokler časa bodo postavljena drugemu človeku, ne bo veliko od sprememb, ko pa jih boš začela postavljati sama sebi, se pa znajo zgoditi korenite spremembe……hahahahaha…………
    pa kolk se mi res fajn zdi, ko vidim iz tvojega posta, kako sploh beres in seveda dojemaš prebrano…..hahahahahahaha………jst naprimer napišem, da je strah, ljubosumnost, odvisnost pač trpljenje na katerega je po moje mislu Jezus, ko je govoru o trpljenju……ti pa pravš, da jst trpim, ker sem mela pač čist direktno izkušnjo z duhovnikom, ko mi je pač komaj krstil otroka…..haahahaha……..jst sem takrat res zamerla župniku, kar se tiče cerkve sem bila tut nasprotnik in točno s tem sem se srečala v svoji zgoščenki spreminjanja in takrat in še do pred dvemi leti sem trpela…..hahahahah…….ampak sem se v svoji zgoščenki spreminjanja direktno srečala z vprašanji, zakaj sem zamerla župniku, zakaj sem imela tko negativni odnos do cerkve skor cel moj lajf……..hahahahaha…….in, ko sprašuješ sebe, lahko dobiš odgovor……in, ko podoživiš svojo jezo, ki pač temelji na strahu, al pa po domače rečeno na na nesprejemanu sebe in okolice…….potem se lahko čustveni naboj sprosti in razumevanje pride kasneje……haahahaha……

Hja, seveda živali vodijo njihovi nagoni…….hahahahaha…..pa človeka tut……samo z eno razliko, da ima človek razum, ki pa ga vsak uporablja kakor ga pač uporablja……hahahahaha…..in, če se človeku čist razumsko zdi, da je pač kul, da ga je strah, da je ljubosumen…in je s tem zadovoljen……kul……hahahahaha……nč narobe….pa tut ni nč narobe, če mene ni nč več strah, pa da nisem nč ljubosumna, pa zamerljiva, pa te sccene…….nč narobe……vsak se zase odloči…..to možnost ima vsak od nas………hahahahahah…..odločitev je važna……..hahahaha…..

Sem se zdele spmenla ene misli, ki spet ne vem, kdo jo je napisu…..ampak….hahhahahahaha……men je da best misel…….MOŽGANI TEPCA SPREMENIJO FILOZOFIJO V NEUMNOST, ZNANOST V VRAŽEVERJE IN UMETNOST V PEDANTNOST – OD TOD IZVIRA UNIVERZITETNA IZOBRAZBA………..hahahahaha….ani dobra misel…..hahahaha………in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……hahahahahaha…….hvala, hvala……hahahahaha…..

Zdej jo pa spet mal na vrt kurblam……to je pač moja meditacija……hahahahaha…….sem čist pozorna, kaj mi govorijo rožce, pa solatka, pa paradajzek, pa tale sonček, ki bo kmalu zašel in recimo včeraj zvečer je bila tuki pr men čist magična večerna zarja…..kuker močno rdeče oranžna in oblaki so bili čist ožarjeni z ene strani, z druge strani je bila pa barva oblakov močno tintne barve…………hahahahahaha……….matr je fajn…….a ni lepo ane…….hahahaha…

pozdravčke vsem in flower power…….hahahaha….Flower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

No ja misilim-vem, da mam tud kakšne vrline ..poleg tega , da racionalno razmišljam , da delujem iz pogojenega uma …no na koncu pa še Rez narobe berem…npr. zanimivo delujem…LOL
    ker za Rez to ni dobro , ker se ne spreminjaš , ker ne znaš reševat problemov…
    Ker Rez uporablja super pralni prašek ..za pranje možganov …
    Ker sprejemat drugačne je nuja kao, ocenjevanje je grdo in to se ne dela …
    čeprav prav to ona delaSmile ocenjuje
    Če ne razmišljaš, ne delaš , se ne poglobiš vase tko globoko kot ona to reče …potem hjm ja ne razumeš sebe , maš probleme z egom …pa tko naprej …

Pa kdo ma sedaj probleme z egom….Big smile
    jaz samo tolk …ker ji ne napišem cel življenepis tukaj …in to moti.Wink in da bi skupno reševali moj probleme…Smile
    no tko …zdej me pa zanima s čim se ukvarjaš …s provokacijo na katere temelji tvoje zdravljenje drugih ….
    ker obstaja ena taka tehnika…
    a si amater …pa ti je to zabava?

samo še to vprašanje …pa čaoSmile

strelka2010-09-02 21:55:00

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br juter,

matr Strelka, ti me pa znaš nakrohotat…..hahahahaha…….

Vsak človek, ki živi, tudi deluje…..ne more bit drugače…..hahahahaha…….dobro-slabo…..to je samo igra našega pogojenega uma, evolucija pač…..hahahahahaha,,,,,,,kar je za enega dobro ni nujno, da je tudi za drugega in obratno….hahahahhaaha…..

Probleme reši lahko samo človek sam, seveda, če se je odločil…….lahko si pomaga s kakšno tehniko, ki jih je seveda dosti na razpolago…….vendar pa mislim, da je pri vsaki tehniki potrebno vključiti odkritosrčnost in resniceljubnost do sebe, drgač je za moje pojme tut tehnika brez veze…….hahahahaha…..

Kar se pa tiće zdravljenja…..hahahahaha…….hahahahaha……..vsak človek lahko zdravi in pozdravi le samega sebe, seveda, če se je za to odloču……..hahahahaha…….meni še misel ne pride, da bi koga zdravila……hahahahaha…….tolk visok pa moj ego ne seže……..hahahahaha…….odločitev vsakega posameznika je pomembna…….hahahahaha…

Racionalni um je da best za organiziranje življenja, popis stvari…….ne pa za organiziranje notranje ali božanske resnice……..jst verjamem, da vsak človek lahko spremeni svojo “usodo”, ker drugače sploh ne bi imelo smisla, da bi samo stopali po vnaprej določeni poti, potem tudi izkušnje, ki jih doživljamo in nas oblikujejo v to kar smo..npr. ljubezen, žalost, ljubosumnost, veselje, spreminjanje….blabla, ne bi bile pomembne…..hahhahahaha…..vendar pa so izkušnje posameznika tanajbolj pomembne za vsakega……..hahahahaha….in razumevanje sebe, je vir življenske radosti……hahahahaha….

Itak sem en norc Wacko…….pol je pa tut čist vseeno al sem amaterski norc…..hahahaha…..al pa še kakšen drgačen…..pridevnikov je en kup…….hahahahaha…….jp, to je moja egojeba…….hahahahha…..a zabava……….itak……hahahahahaha…..jst sem igra……hahahahaha…….jst ne igram, ampak semWink……hahahahahahaha……hahahahahaha……..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

zlati rez wrote: Br juter,

matr Strelka, ti me pa znaš nakrohotat…..hahahahaha…….

Vsak človek, ki živi, tudi deluje…..ne more bit drugače…..hahahahaha…….dobro-slabo…..to je samo igra našega pogojenega uma, evolucija pač…..hahahahahaha,,,,,,,kar je za enega dobro ni nujno, da je tudi za drugega in obratno….hahahahhaaha…..

Probleme reši lahko samo človek sam, seveda, če se je odločil…….lahko si pomaga s kakšno tehniko, ki jih je seveda dosti na razpolago…….vendar pa mislim, da je pri vsaki tehniki potrebno vključiti odkritosrčnost in resniceljubnost do sebe, drgač je za moje pojme tut tehnika brez veze…….hahahahaha…..

Kar se pa tiće zdravljenja…..hahahahaha…….hahahahaha……..vsak človek lahko zdravi in pozdravi le samega sebe, seveda, če se je za to odloču……..hahahahaha…….meni še misel ne pride, da bi koga zdravila……hahahahaha…….tolk visok pa moj ego ne seže……..hahahahaha…….odločitev vsakega posameznika je pomembna…….hahahahaha…

Racionalni um je da best za organiziranje življenja, popis stvari…….ne pa za organiziranje notranje ali božanske resnice……..jst verjamem, da vsak človek lahko spremeni svojo “usodo”, ker drugače sploh ne bi imelo smisla, da bi samo stopali po vnaprej določeni poti, potem tudi izkušnje, ki jih doživljamo in nas oblikujejo v to kar smo..npr. ljubezen, žalost, ljubosumnost, veselje, spreminjanje….blabla, ne bi bile pomembne…..hahhahahaha…..vendar pa so izkušnje posameznika tanajbolj pomembne za vsakega……..hahahahaha….in razumevanje sebe, je vir življenske radosti……hahahahaha….

Itak sem en norc Wacko…….pol je pa tut čist vseeno al sem amaterski norc…..hahahaha…..al pa še kakšen drgačen…..pridevnikov je en kup…….hahahahaha…….jp, to je moja egojeba…….hahahahha…..a zabava……….itak……hahahahahaha…..jst sem igra……hahahahaha…….jst ne igram, ampak semWink……hahahahahahaha……hahahahahaha……..

slišmoFlower

Eh rez ne nakladaj ..kaj te v smeh spravljam ….lažeš, kradeš, polže ješ v šolo prideš nič ne več…
    AL pa ne …nos ti zraste…Approve, kot ostržkuSmile

Nisi mi odgovorila na vprašanje ….ampak kot razumem se ne ukvarjaš z ničemer takim ..
    samo to me je zanimalo Smile..ostalo, kar si napisla si že vse povedala….kdor bere tele kolobocije tukaj …jih zna že na pametLOL

strelka2010-09-03 11:04:47

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Draga Strelka,

sej to mi je znano, ko človek pač govori preprosto resnico, pač naklada……hahahahahaha……polže mam pa kar rada, tko za predjed v marinadi…. sam jih sam ne znam prpravit, ampak, če se pa znajdem v kakšni restavraciji, kjer jih majo, jih pa tut jst z veseljem pojem……..hahahahahahahaha……pa tud nosurino mam proporcialno mojmu obrazu kar velko…….kuker, da je Ostržek moj brat……hahahahaha….

To, da nč nevem, to mi je da best……hahahahaha…..res nism velik odnesla iz gimnazije……tut nisem bla velik pr pouku……hahahahaha……ampak v tole Sokratovo vem, da nč ne vem, sem se pa v svoji zgoščenki spreminjanja spustila in in preprosto doživela občutek,da vem, da nč ne vem, skozi izkušnjo oziroma dogodek…….hahahahaha……pa tut Sokratov zadnji nagovor, kuker apologija me je pred leti čist not potegnu……..kuker opravičevanja in zagovor…….hahahahaha……..tk, da bravo Sokrat, svakaa kaka……hahahahaha…….vem, da nč ne vem……hahahahaha……….ampak sem se pa tut kar neki s Platonom ukvarjala, tk, da men je Platon mega……..hahahahahaha……med drugimi je Platon trdil, da je resnično človeško vedenje (sej veste apostrof na pvem e….hahahahh) mogoče doseči neposredno iz duhovnega sveta brez vsakršnih posrednikov, cerkev in maš in to je Platon imenoval Gnosis…….hahahahaha……..matr je dober povedu……..hahahahaha……svaka kaka……hahahaha..

Draga Strelka, jst čist sigurn nism nč novga napisala v vseh svojih nebulozah, kar ne bi bilo že veke napisano al pa znano………hahahahahaha…….njet, nč novga……….hahahahahaha…….mogoče sm kakšno besedo prilagodila modaliteti časa…….hahahahaha…….pa še to ne vem……hahahahaha……

Kar se pa tiče tvojega vprašanja o provokaciji…….in zdravljenju……hahahahaha…..sploh nism vedla, da je to tut tehnika…….hahahahaha…..in, če me človek pač doživlja provokativno, se pravi, če me ti doživljaš provokativno, me pač tako doživljaš v svoji zavesti in tvoje reakcije oziroma delovanje je pač temu primerno……..hahahahahaha….in to je tvoja realnost…….vse kar se človeku v zavesti dogaja, je njegova realnost ni pa nujno, da je to tudi moja realnost……njet…….hahahahaha…….sej to je logično ane…….hahahahahaha……..

Kuker sem rekla, men še na misel ne pride, da bi koga zdravila…….hahahahaha……njet, to se mi zdi totalno nemogoče…………hahahahaha…….vsak ima možnost, da lahko zdravi sam sebe, če pa rab pomoč, nej gre pa k zdravniku al pa k bioterapevtu……….hahahahahaha…….pomoč pa lahko človek najde tudi v informaciji, v knjigah, ki jih mogoče prebira……in res je, vse je že bilo napisano………hahahahaha……..vse, kar je že blo, še bo in kar še bo, je že blo…….hahahahahaha…..

hahahaha……Strelka, ajde uživaj….Big smile…pa vsem, ki tele kolobocije…..hahahahaha….berete……hahahaha….tut želim en fajn dan in tut fajno noč ………mogoče bi tale nebulizem preimenovali v kolobocionizem………haahahahaha…….sam, da je -izem…….hahahahaha…

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Če človek ne želi razumet ..in je nonstop v svoji šupri…itak je polže, pa naklada ko govori resnico…to ti.

No jaz polžke ne jem …jih pa vidim , te s hišco …sem jih pa nabrala ko sem bila še kot otrok…jp Eta jih je včasih odkopuvala ( no da povem Eta je kamniška prehrambena tovarna) …hja nam je padlo mal cvenka …

Sam to sploh ni poanta ….pa kaj čem razlagat …boš prekotalila pa obrnila …v. svojo religijo , ki je spoznavanje sebe po tvoji metodi….

Kar te vprašam ..pa sprašuj sebe to je tvoj odgovor…torej ne veš..in spet jovo na novo …uporabiš tvojo lastno religijo …
    Ostržka pa poznaš, no saj upam ..luštna pravljica , ko se je zlagal…mu je zrastel nosek….jp ker je lagal…
    Kakšn je pa tvoj nos pa spet nimam pojma …oz. Ostržek ni imel v tej temi veze s tvojo karakteristiko nosu ..ampak lažjo…
    Kuker ti ne veš kakšna je moja izobrazba ..aha razen če si prebrala …ko sem napisala hja tud tuki , se spomnim..da ko človek diplomira , da pade eno veliko breme iz srca …( sam ti to ne veš ….ker si večinoma tvojih šolskih let preskočila potem pa kakor koli že mogoč si špricala , mogoč si pač imela kakšno drugo prelomnico v življenju ..kdo ve …to veš ti)
    Ampak za to ker ti nekaj nisi dosegala …pa mogoče bi, ne vem …zato je univerzitena izobrazba izobrazba bedakov ( to pripoveduje tista tvoja misel , ki se tebi zdi tko fajn)….? Nič jasno Rez …kot da bi jest rekla da vsi tisti , ki so naredili srednjo šolo da so falirani študenti …tisti pa ki nimajo nič so imbecili al kaj…
    Mislim kar nekaj ….
    Saj pravim nič jasno…!!!!

Čeprav pišeš tukaj , pa me izobražuješ ….kako moramo živet , da mi bo dobro na zemlji …iz tebe vre marsikaj …
    Zato sem te tudi vprašala …zakaj to počneš , da bom razumela poanto…
    No pa ni bilo nič od tega …
    No kot tudi tisto , ko sem v šestem razredu pri verouku župnika vprašala. Ko je pripovedoval o religijah sveta …da poznamo več verstev …ampak edino katoliška vera je prava vera. In ja Vprašala sem zakaj ..pa spet ni bilo odgovora …
    Torej jp kar nekaj ….sem v šestem razredu nehala obiskovati verouk J.
    Ampak uh ..ja to je spet moj zavest …moje dojemanje …
    Kot glede izkušen ..še vedno trdim, če bi vse izkušali , da mogoče sploh ne bi doživeli starosti…
    Npr pojej zeleno mušnico , ker je ne poznaš..pa jo poskusi izkusi jo …no mogoč boš mela srečo, pa boš preživela in ne bo posledic…mogoče boš pristala na dializi , al pa čakala na presjanju jeter….
    Sem pač gobe omenila , lahko bi kaj drugega…

Si mogoče pomislila na to , da sem to povedla …?

Glede zdravja pa zdravljenja…so terapevti , ki poznajo metode , ki človeka pripeljejo do tega , da se začne zdravit sam ….da prepozna svoje delovanje , svoje reakcije ….s s pomočjo terapevta.
    In ja imaš prav ….ti ne zdraviš , ampak pacienta pripelješ do tega, da se začne nekaj dogajat in imaš prav tako veliko odgovornost pri tem pri zdravljenju …torej tudi ti zdraviš.

In to sem te spraševala …

Zato pa pravim jaz nisem ti ..in ti nisem jaz….
    mej se Rez …vrtičkaj , gongaj …karkoli že počneš v življenjuSmile

strelka2010-09-05 11:29:44

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

Hm zdravljenje…različni človečki različna tolmačenja…Wink

Zdravi se lahko posredno ali neposredno…Posredno je kao polaganje rok, različne čira čare preko čaker, manualne terapije, tudi pogovor…Neposredno je pa dogajanje oz. žarčenje preko aure in na višjih nivojih….Tongue

Izobrazba brez dobrega karakterja pa ni vredna nič…LOL
    Lepo je če deliš
Prikaz 435 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.