Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 428 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Andreja wrote:

…sem se spet nakrohotala, k sm lih kar že kar dolg post napisala…..hahahaha……pa mi je zginu……..hahahahaha………matr je fajn žvet…….hahahaahaha

Thumbs Up Bravo teb. Men pa čist zakuha, če se mi kej tazga zgodi…Ouch

hahahaha…….hvala, hvala……..hahahaha……sej, jst sm bla do pred tremi leti kt tempirana bomba……hahahahaha….če bi se mi takrat kaj takega zgodilo, bi mi verjetno žila na vratu nabreknila, barva na obrazu se mi je ponavadi zelo hitro obarvala na rdeče in že sm pizdila kt strela, pa kar skakala, pa mahala sem…..hahahaha…… čist komod sem tut v kaj prbila……kuker brcnila, naprimer, če mi je avto crknu, al pa kar kej ob tla vrgla…..hahahaha…..v bistvu sm bla sama nase jezna, zato so jo tut vsi okol mene skasiral, tut avto, če je stal prebliz…..hahahahaha…..tk, da se ob tej priložnosti, ki se mi je v tem trenutku pokazala, opravičujem vsem, ki zaradi mene kdaj pizdijo……hahahahaha…….pa oblubm, da bom še dolg časa pisala….pač dokler bo potrebno, da boste svoje pizdenje prepoznali in sprejeli, kajti jst res nč ne pizdim, torej je pizdenje samo vaše in vaši zavesti……hahahahahaha…..se prau, da se tud za opravičevat nimam kej…….hahahaha…….ampak neki pa tut zdele lohk nardim in sicer se vam prou vsem skupaj zahvaljujem za sodelovanje, kajti tole znanost nebulizem mi vsi skupaj soustvarjamo…..hahahahaha……hvala, hvala…..Clap…..

ALOHA VSEM Flower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

tale plac, kjer zdej živim je čist magičen zjutraj, namreč v dolini je megla, jst pa zasedam kuker nad meglo…..hahahhaha….kuker v nebesih…..hahahaha…….matr je fletno……hahahaha……kuker, halo vi tam spodi, a laufa……hahahahahaha….

Pa tale moj vrt napreduje fulll dober……..tale enostavna metoda za pridobivanje novih gredic je res fenomenalna……prou rda bi dobila tole knjigo v kateri so opisane tele stare metode, ziher je tale Križančič še velik kakšnih starih, preprostih zadev okol vrtov napisu in obrazložu……..prouzaprou me zanima vse kar je preprosto in je ponavadi tudi praktično, tk, da si bom tole knjigo ubodla slej ko prej……ma, ja sej je verjetno že na poti, kuker knjiga mislim……hahahaha…….se mi zadnje čase vse želje izpolnejo……hahahaha…..mogoče bi kdo reku, da imam pač čist preskromne želje…..hahahaha……. bi si verjetno mogla želet marcedesa al pa kej tacga…..hahahahaha……ampak njet, jst sm zadovoljna z mojim cliotom miotom……pa moj pesjanar ga tud obožuje…..hahahaha……zadi sploh nimam zicov, da se pesjanar lohk v avto pospravi……hahahaha……je prou zanimiv včasih, k jo prkurblam v Lublano in jo parkirava s pesjanarjem, pol mu pa odprem vrata in on čist počas izstopi…….hahahaha……..ljudem, ki ga pa zagledajo, pa mal taspodnja čeljust dol pade……kuker, matr kakšen pes, ja, kva pa je to zaena pasma…..a je zmeri tko prjazen…..hahahahahaha…….pa seveda vedno sledi vprašanje, ja, kolk pa poje takle pes…..sej to je drag šport imet tacga velkega psa…….hahahahaha…..pred kratkim mi je ena gospa mojih let prjavla, da takle pes ziher dost poje in dost stane in, da bi ona imela raje otroka namesto tolk velicga psa…..hahahaha…..jst jo gledam vsa vesela in ji rečem, ja, sej, kakšen drug bi pa raje mercedesa namesto otroka….hahahahaha……..pa me pogleda presenečeno in reče, ja, sej to ste pa dober povedal, pa sva se skupi režale dalje in gospa je ugotovila, da je pes čist prjazen, ampak se pa ni dala, kuker v smislu, da takle velik pesjanar pač velik poje in, da to velik stane……hahahahaha……neverjetno, kako vsi takoj vse v everčke preračunajo, to jim je point in jim seveda everčki narekujejo stil lajfa, kuker v smislu, bog ne daj psa imet, to stane, pa kam nej ga damo, ko gremo na morje, pa take stvari……hahahahaha…..pač velik ljudi v psu vidi samo odgovornost in nč prijetnega……hahahahaha……..seveda je odgovornost…….v prvi vrsti je odgovornost za svoj lajf…..in moj stil lajfa je življenje s psom že skoraj sedem let in prou z veseljem se vsak dan sprehajava…..zmeri dobiva tut kakšne sponzorje, kuker mesarje al pa kakšnega frenda, ki dela v kakšni dobri restavraciji in trenutno moj pesjanaar dobiva t-bone……..hahahahaha…..matr, pa tud biftke……hahahahahaha……jst mu pa večkrat skuham kakšna goveja jetrca z vso zelenjavo, pa riž noter al pa makarončke……kar se pa briketov tiče, jih pa sem in tja mal poje, lih tolk, da ve, kaj so briketi…..hahahaha………hov, hov…..

Tk, da bom čist po domače povedala, da je tut misel predstava našega jaza…..vse je predstava našega jaza….hahahaha…..notranja izkušnja je manifestacija globje ravni jaza…..Sanje so naprimer izkušnja……, naprimer, če imate šizofrene sanje, je to izraz vašega jaza……recimo tudi glasba je izraz vašega jaza, pa je vseeno ali glasbo delate ali jo samo poslušate oziroma občudujete…..hahahaha…tut slike, kipi so izraz vašega jaza, pa je čist vseeno ali jih sami delate, ali pa občudujete……..a se strinjate……hahahahaha……recimo zunanji brezup ali pa lepota, sta prav tako vaša izkušnja…..tk, da vse je naša izkušnja, kako mi to doživljamo……se pravi, da je zunanji svet manifestacija naše notranje izkušnje……..hahahahaha……in izkušnjo lahko izboljšujete kolikor hočete ali pa jo poslabšate……hahahaha……..prouzaprou lahko večkrat preberemo, da mi nismo samo misel, smo tudi telo, ki je še kako resnično, ampak ni pa nujno, da človek samo z izboljšanjem stanja telesa omogoči svojemu umu izkusiti srečo……hahahaha…..to je pa po vsej verjetnosti zato, ker človek ni samo telo in um, je tudi čustvo in želja….in je tut nekaj onstran uma in duše…….hahahaha……sej veste nebulizem je resna znanost………..hahahahaha……..matr je fajn, ane……hahahahah…

Zato so pa tehnike, prouzaprou čist uuuureeeduuuu zadeve, sploh pa, če jih človek dela z namenom, da izboljša kakovost izkušnje v njemu in seveda tudi izven njega……predvsem tehnike delajo, če jih človek uporablja za širitev zavesti o samem sebi in ne samo za pridobitev materialnosti, materialnost je u bistvu stranski produkt, glavni produkt je človeška zavest, čist brezpogojno……..u kolikor je tehnika delana samo za pridobitev materialnosti, potem tehnika slej ko prej dela proti človeku……hahahahaha…..ker pa je na svetu fuuullll tehnik, pa še skoz nove prhajajo, se pa človek lahko seveda odloči, da bo pač iskal vedno nove tehnike……hahahaha…..se je pač odloču, da se bo še odločal……hahahaha…..ma, ja, se bo že enkrat marbit odloču, da se začne samospoznavat in, da bi rad doživu samospoznanje…..hahahaha…..ma, ja, norc kt norc, sam, da počas ne vem več, kdo je norc……hahahahaha…..kva pa vi mislite Wink…..hahahaha….no, ja, zdej smo itak že navajeni, da sem jst norc, pa nej tk tut ostane……sej itak nč ne ostane, ker smo pač v času korenitih sprememb, tk, da spremembe so moja edina stalnica….hahahahaha……….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

zlati rez wrote: Akoha, hahahahaha

hahahaha, Strelka , ti si res en fajn model……hahahaha……..se mi zdi, da je kar velik zahodnega sveta vzgojenga kuker kristjani, pa te stvari…….pa js tut…….hahahahaha……sem tut svojo hčerko dala krstit, pa te zadve, birma, pa to………hahahaha…..mi je župnik po dolgem prepričevanju reku, da mi bo hčerko krstil, ampak vsakega naslednjega otroka pa ne več……hahahaha……….po mojem mnenju je vsem nam ljudem nekaj lastno in to je vera, bilo kakšna….al vera v naravo, al vera v boga, al vera v samega sebe, al v znanost……tk, da se mi zdi, da mamo vero v genih…..hahahaha………..sej vem, nebuloze……hahahaha…….ampak js mam globoko vero v človeka, v vsaakem trenutku lahko v vsakem človeku, pol pa karkoli ta že dela, lahko najdeš nekaj, kar človeka odlikuje in ga pohvališ…….priznam pa, da je težko, če je človek poln nekih miselnih vzorcev, takrat je taka hvala ena sma osladna prijaznost in to se tudi čuti……tk, da, draga, Strelka, ti se res en fajn model…..hahahaha….odkritosrčnaClap……a, pa te je kdaj zanimalo, zakaj pa ti zdej si ljubosumna…..kaj se ti vzbudi v telesu in kakšne misli te obidejo…….probi se enkrat mal opazovat s čisto pozornostjo na sebe v dogodku……in mogoče boš opazila-občutila en moment, ko se lahko drugače odločiš in čustveni naboj bo mogoče popustil…..in, ga ni potrebno prekrivati, kuker v smislu, jst sm rajš bolj tih, k kuham špagete……hahahahaha……..ma, ja, sej nočem nobenmu kuker kakšne tehnike vsiljevat……hahahaha….življenje in tehnika……hahahaha……..matr je fajn…….ampak, če sami sebe poskušate v dogodkih, ki vam razburka energijo v smislu cunamija negative, kuker, jeza, ljubosumje, zamere, užaljenosti, strahu………če se mal opazujete s pozornostjo na vaše telo, kako pride do čustvenega izpada in seveda kakšne misli vam v dogodkih šopajo po umu…….matr jst mislem, da ne bi blo s tem čist nč narobe………drgač pa v nebulizmu velja, da bilo kuda, vsak nosi svojo egojebo svuda…….hahahahaha……….Wacko

slišmoFlower…..pa bodite v cvetju…..hahahahahaha…….

No mislila sem ..glede vere to …pač budisti predvsem govorijo o sočutju….kristjani pa bolj o usmiljenju …v bistvu pa vsi govorijo enako …
    Nikdar nisem secirala te dve besedi …
    Čeprav ne vem …Kristus je na svet oznanil ljubezen jo tud izrazil …tko čisto preprosto …vse prej je bilo bolj tisto bogoboječe …
    Pa ok ..to je pač čisto mimo grede …moje mnenje…

A glede ljubosumnosti …uf Rezi ..a veš da so se v to tud že psihologi upičl …pa jim je to težka naloga …ljubosumnost mislim.

Drugač pa saj sam veš zakaj si ljubosumen….zakaj se ne počutiš varen , itd itd ….zakaj ne zaupaš…pa tko naprej.
    Pa zakaj si mal posestniški …
    Ker ljubosumnsot je prav to …nimaš tiste varnosti in zaupanja…
    mah ne vem, če je ravno ljubosumnot povezana z samozavestju ..ker tud pri tistih zna fajn ljubosumnost ven sekat …

Reagirati drugače … …čez sebe se včasih tud ne da …moraš pač tud mal upoštevat ..da je pač kdo mal ljubosumen…al pa dat vedet , da je ljubosumje čist brez potrebe …
    ..če ni to že bolezensko stanje ..tist pa zna bit hudo… za ljubosumneža pa tistga tudi, ki prenaša to ljubosumnost…

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Aloha,

hej, Strelka……..preprosto hvala za tole tvoje razmišljanje…….ClapBig smileThumbs Up……..to je pač razmišljanje v pogojenem umu……..ja, tut jst sm včasih podobno razmišljala, danes ne več……..danes je to za mene dejstvo pogojenega uma, ki samo je, vendar pa na mene več ne vpliva……..to je pač kolektivna energija in, če človek človek gre za vzroki svoje ljubosumnosti in jih doživlja v izkušnji, kaj kmalu pride v dogodku do spoznanja, da je ljubosumnost dejansko posesivnost in, da je človek iz svoje odločitve pač posedovan, to je pač samo oklepanje poznanega načina delovanja……. po domače kolektivc……..hahahahaha……vendar pa to dejansko ni in ne more biti prvinsko stanje človeka, tk, da je energija ljubosumnosti čist brez veze in je vzdrževana zato, ker jo človek sam vzdržuje v zvezi z nekimi svojimi prepričanji…….Wink……..v nebulizmu ni dovolj, da se prepričanja samo napišejo na list papirja, ampak je ta svoja prepričanja potrebno doživeti, da se lahko sprosti energija, ki jih podpira in razumevanje pride kasneje…….hahahaha…….ker, če so prepričanja samo na listu papirja, je itak brez veze….človek neki obvlada v razumu, ampak v praksi jo pa kurbla po starem naprej……hahahaha……

Nekdo je napisal naslednjo misel ::::: NE POSTAJAMO PAMETNI, ZARADI TEGA, KAR SMO SLIŠALI ALI PREBRALI, AMPAK ZARADI TEGA, KAR SMO DOŽIVELI…………..hahahahahaha….

Pa še tale je dobra ::::. ŽIVLJENJE NI PROBLEM, KI GA MORAMO REŠITI, TEMVEČ RESNIČNOST, KI JO MORAMO IZKUSITI………..hahahahaha…….

slišmo Flower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ni za kej Rez …lahko pa še kaj napišemBig smile

Tisto kar smo doživeli …Rez . če bi vse samo izkušali …hm starosti sploh ne bi doživeliBig smile, ker bi nas prej pobralo…

Pa ni problemčka …jaz marsikaj štekam , čeprav tega ne izrazim …Big smile,no ne vsaj na tak način …kot ti , ker ti nisi jaz in jaz nisi ti …
    pika.
    Hvala za tole …tvoje razmišljanje.
    Me pa zanima s kašnimi prepričanji človek vzdržuje ljubosumnost….? Ne zanima me individualno , tukaj je marsikakšen vzrok Ampk kolektivno.
    Če govoriš o kolektivcu …kolektivc kot jaz vem ljubosumnost ne povzdiguje ampak ima zlo negativno mnenje o njem …
    Torej potem takem bi potem bilo to nekaj grdega …
    Tud duhovni , nimate nič kaj lepega za povedat o ljubosumnu , ker tudi tu je nekja grdega , kar človeka zavira, ker je posesiven , materialističen …ljubezen naj bi bila brezpogojna pa tko naprej .. ane ….

Ker vdim da vsi pač hlastate pa naj si bodi materilnost al pa duhovnost …v popolnost…

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

evo, sm jo včeri mal kurblala po Sloveniji……matr, je lepa naša dežela…….tk, vsa zelena, pa hribčki, pa nč kej preveč prenaseljena………res čudovita……hahahahaha…..pa sm dobila tut kar neki flanc za moj vrt……kuker radiček…….hahahaha………pa neki šnopsa sm dobila…..kuker hruškovga, pa neki domačga borovga sirupa, pa te domače stvari, tk, da bom dons mal medice zamešala, k mam še neki domačga medu, pa borovčka bom nardila, pa smrekovčka tut, k mam še od lanskega leta smrekov sirup…….tk, da jst jo prima šopam…..hahahaha……..no, ja, po moje……..hahahaha……I like it….sem čist povezana……hahahahahhaha…….noter-ven, levo-desno, zgori- spodi……hahahahahaha….dobim lih tist, kar rabm……hahahahahaha…….sem še celo ene gumjaste škornje dobila…..hahahaha….moje so ble že čist zgonene, pa se že tedne odpravljam v šoping, ampak evo, sem jih kar dobila…….hahahahaha….pa to čist nove, so ble premajhne kuplene……lih prou……hahahahaha……

hahahaha….Strelka, ti pa si model Clap…….hahahahaha……vse, kar smo doživeli, so naše izkušnje….ni druge……..kar pa še bomo, bodo pa spet izkušnje……….hahahaha…..kar pa človek prebere, to pa niso izkušnje….to pa je informacija……..hahahaha……in informacija je samo pot, cilj je vedenje, je nekdo napisal……..hahahahaha…..morm rečt, da se čist strinjam z njim……informacija je samo pot…….cilj je vedenje (hahaha….jst ne znam prtisnt na tist apostrof nad črko e……hahahaha……)

Hja, Strelka, kolektivc tut nima dobrega mnenja o vojnah…..hahaha…..pa vendarle se zapirajo in odpirajo skoz nove fronte…..hahahaha…….ni mnenje, ki nas fura……fura nas energija, ne pa mnenje……hahahahaha…….in kolektivna energija, je energija strahu, ljubosumja, nezaupanja, lohk čist komot rečem trpljenja……hahahahaha……..kajti to je za mene trpljenje o katerem je govoru Jezus Kristus………vsa ta negativa, odvisnosti, miselni vzorci, vedenjski vzorci……to je za moje pojme trpljenje o katerem je govoru Jezus in to čisto preprosto…..pa o katerem govorijo vse religije, razen znanstvene….hahahahahah……

Kuker jst mislem…..se kolektivna energija ljubosumja izraža v misli….::: to je moje in s tem lahko delam kar hočem……..hahahahaha………preprosto…….hahahahaha…….recimo, to je moj otrok, to je moj partner, to je moja hiša, to je moj avto, to je moja igrača……..hahahahahaha……in, če razpredam naprej moje misli ni tukaj nobene odgovornosti, samo preprosto eneergija posedovanja in s tem je človek sam posedovan…….hahahahahahaha………seveda ima pa vsak svojo osebno zgodovino in skozi to svojo osebno zgodovino pač deluje v kolektivni energiji, ki šteje v sedanjem času cirka šest miljard in pol osebnih zgodovin, ki ustvarjajo kolektivno energijo………tk jst to vidm, čutm in mislem…….tk, da človek lahko izstopi iz kolektivne energije samo s samospoznanjem, ki pa ga doseže s samospoznavanjem in to je pač proces vsakega posameznika in za moje pojme ni neke univerzalne tehnike, edina tehnika na katero prisegam je odkritosrčnost in resniceljubnost do sebe in trma……..hahahahahaha…………..hahahahaha…….

Kar se pa popolnosti tiče, se je pa to itak spomnu človek v svojem pogojenem umu……hahahahaha…….pač ocenjevanje in primerjanje……recimo, če boš tko nardila, pa bo popolno al pa če boš še to znala, pa bo popolno……hahahahaha…….če že govorimo o popolnosti, je popoln čist vsak moment v človekovem življenju, kako si ga pa človek razlaga, je pa seveda njegova razlaga, ki izhaja iz njegove osebne zgodovine in njegovega pogojenega uma…….tk, da če se človek odloči samospoznavati v nameri, da doživi samospoznanje………hahahahaha…….pol po moje išče za najglobjimi vzroki svojega obstoja tukaj in zdaj v tem fizičnem telesu in v tej zavesti……in se ne ukvarja samo s problemi……seveda pa izkoristi probleme, za katere je lahko hvaležen, da jih ima in se začne samospoznavati in si s tem širi zavest o samem sebi in s tem skozi izkušnje ozavesti in prihaja do razumevanja o kolektivni energiji in o sebi…….se pravi o kapljici in o morju…….hahahahahaha……….seveda pa mora hoteti se samospoznavati in ne samo neki by the way, ker je lih moda al kaj…….hahahahaha…….

Draga Strelka, nobeden ni slab v koreninah……hahahahaha……slabo-dobro….to je samo evolucija naše zavesti……hahahahaha…..to pa so še vedno nebuloze in to je samo moje mnenje…….hahhahahhahaha…..lahko je vse res…..hahahaha……lahko pa tudi ne……hahahahaha……matr je fajn ane……zdele lih sonček prou lepo toplo sije…….pa tele barve, sem pa tja že kakšen rumen al pa rdečkast list na drevesu mi prou počasi napoveduje jesen, ki jo pa spet obožujem……hahahahaha…..prouzaprou obožujem vse štiri letne čase…….jih ne zammenjam za nobene everčke al pa dolarčke, al pa sklade, al pa srebro, al pa zlato……hahahahahaha……..hvala narava,hvala……..hahahahaha…………love you alllllll HeartHeartHeart……….hahahahahaha….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Smile

he , he ..no jaz bi ti lahko postavla še najmnj tisoč vprašanj …pa ne bom ..ker se mi zdi da ne bom čist nikamor prišla …Big smile

Sam bom vseeno ..torej v čem je bistvo zdej tega tvojega spreminjanja ..če ne da bi bila fajn , pa dobro ..pa čim bolj usklajena..pa tko naprej …pa zdrava , …
    Tko da ja …težite do popolnosti ..itak o tem že ptički na strehi čivkajo,…( pač tista popolnost , ki ste jo skreirali v svojih glavah,vaša realnost)
    Tud ti rez …pa če priznaš al pa ne…
    praviš da je to človeško ocenjevanje ..itak da je …kdo je rekel da ni …
    kolkokrat sem že slišala ..da delujem iz pogojenega uma , pa da racionalno razmišljam …aha zdej je pa še pamet na vidik prišlaBig smile, pa kaj kdo prebere pa kaj izkusi…
    Tud živali majo najbrž oceno kdo je dober samec al pa dobra samička …da bo potomstvo…LOLLOLLOL
    imajo pač živalsko ocenjevanje…Big smile
    LOL
    Glede religija …ja se strinjam slišiš tisto kar želiš slišat …čutiš ponavd niti ne tisto ampak je potem ponavadi um tisti ..ki to čutenje saj ponavad povozi
    Skratka…jaz osebno ne čutim nobenega trplenja , ko slišim ime Kristus …ti pa ga najbrž že ..ker ja imaš slabo iskušnjo ampak ne z njim ampak z župnikiBig smile potem pa katerikoli že religije so ..to pa ni eno in isto …( no saj kar sem razbrala iz postov …)
    Tko da izkušnje so že fajn …samo pozabljamo na to …to kar ti nonstop govoriš …svet se spreminja in mi z njim ….tko da tisto kar je veljalo dvajset let nazaj ne velja več ….človk mora bit v tem času veliko bolj prilagodljiv m klikerji mu morajo sto na uro delat…,da sploh dohaja….

Sicer pa mi lahko poveš ..zakaj si se ravno v prejšnem postu vtaknila v pamet , pa kaj kdo prebere , …eh Rez …zdej si pa že ti predvidljiva Big smile

lepo se imej ….Strelka bo počasi zapustila tale nebulizemBig smile
    hvala za potrpežljivost FlowerSmile

strelka2010-09-02 15:45:14

Lepo je če deliš
Prikaz 428 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.