Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 414 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Ja , ja fajn bodi ..v svojem nebulizmuSmile tvojem razmišljanju.

Imam pa spet eno vprašanje..kako bi ti čist enmu preprostemu človeku nekaj povedala …ki ne ve kaj je zavest , ki ne ve kaj je galaktični čas …ki nima poojma kdo je tam en Slavinski al kaj že …pa zgoraj pa spodaj …
    skratka čist ..en preprosti človek …ki ima težavo..ki pa je absolutno drugačna kot tvoja…
    Naj začene tko knjige brat ,…gobe jest s tem res ne mislim jurčke , pa lisičke Big smile , pa psa si nabavit , pa s cvičkom nazdravljat …….no zraven pa še kakšenga Carlosa brat …Casteneda ..ki ti še bolj zmeša misli …da če človk ni ozemljen še bolj začne po luftu hodit …to pomeni ve tisoč in sto stavri ..pa jih ne zna ozemljit -beri realizirat.
    Potem pa sprobat ..al je to to al ni…in če ni kaj pol …
    jovo na novo ..al kako…
    Al pa govorit in na vsa usta razglašat , da točno take probeleme sem imela jaz ..pa sem tko in tko naredila ..in sem zdaj taka velika faca …nonstop se režim kot da bi mi nekaj manjkalo …skratka popolen lajf…Big smile
    Ker itak smo vsi kloni ..tko da rešitev je na dlani …
    To govorim kerikirano ….

Sicer je pa tako …en preprost človek s temi rečmi sploh nima problema …ker preprosti človek dojema svet točno tak kakršen je …brez polepšavanja , pa gršanja …ker zna preprosto živet …
    ker ena in ena je dva …ne tri al pa pet …da če koga udariš boli ….pač ..
    pač ene zakonitosti veljajo ….čist fizikalne …no pa če še številke ne poznaš .. pa časa ..veš da se enkrat rodiš , da si dojenček , pa odrasteš ..jp in enkrat se tvoja zemeljska pot konča …
    če govoriš o minljivosti je itak …začetek in enkrat konec…rojstvi in smrt.
    večnost pa je večnost ..ni začetka in ni konca …pač je nič in nič je vse …Big smile

Brez vsega nakladnja …LOL..ker tud čist simpel človeku je jasno , da ima um in ma srce …pa to spet lih ni mišleno možgani , pa srček , ki poganja kri…

jp zdej pa se lepo imej ….Big smile…moje razmišlanje na tvoje…Smile

strelka2010-08-19 16:15:48

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

strelka wrote:

Imam pa spet eno vprašanje..kako bi ti čist enmu preprostemu človeku nekaj povedala …ki ne ve kaj je zavest , ki ne ve kaj je galaktični čas …ki nima poojma kdo je tam en Slavinski al kaj že …pa zgoraj pa spodaj …
    skratka čist ..en preprosti človek …ki ima težavo..ki pa je absolutno drugačna kot tvoja…

Bravo Strelka….Clap……s preprostim bi se še najprej zmenla……hahahahaha…….pač pove težavo in itak v tej eni težavi je njegova cela egojeba (“zamrznjena” energija-vzorci, odvisnosti…..blabla…), ne pozabi, da vsi živimo s pogojenim umom……pol je pa itak od človeka odvisno ali se bo spopadel s svojo egojebo ali ne, al bo pa spet dobil izgovor zakaj je lahko prizadet, ali, zakaj mu je enkrat nekdo simpatičen in zakaj mu potem enkrat tudi ni več simpatičen…….hahahahaha…… človeku sploh ni treba predavat o galaktični zavesti, pa teh stvareh, sam vsak pa se mora spopasti s svjimi miselnimi konstrukti in mam občutek, da bi preprost človek mogoče še prej zaštekal, oziroma prišel v dogodku do spoznanja, ker spoznanje šteje…hahahahahah.. ……..se mi zdi pa sploh boljš, da člouk ne bere preveč, ampak, da bolj dela na sebi, v smislu, da se vpraša, zakaj sm pa jst zdej jezen, prizadet, zakaj me je zdej strah in ga mogoče še potencira s kakšnim dogodkom, ki se ga spomne iz preteklosti in energija strahu se sprosti, samo podoživeti-sprejeti se mora………. ne pa da si misle, da mu bodo tehnike rešile cel lajf, pa pol zbira in primerja različne tehnike………hahahahaha……tehnike lahko samo pomagajo, da se mogoče prej srečammo s svojimi blokadami, vzorci, odvisnostmi, da prej prepoznamo nizkovibracijska polja al pa težko energijo……ampak samo od človekove odločitve je odvisno ali se hoče spoznat globje in s tem rešit problemov in zaživeti svobodno, spontano…….in razumevanje pride kasneje…..hahahahaha…..sej veš, Strelka ……norc, kt norc……..hahahahaha……najprej daš svoj strah, prizadetost, jezo,sebe, da lahko človek sploh sprošča blokade……..no, ja tako sm se jst šla, pa nč ne pravm, da je tko prou……hahahaha…..njet…..vsak ima svoj prou………hahahahaha…….samo, če logično pogledaš je strah naprimer ena polarnost in ponavadi rečejo, da je hrabrost druga polaarnost…….hahahahaha…..in, da je treba obema polarnostima odvzeti naboj……..hahahahaha……no, v nebulizmu bomo rekel, da je strah ena polarnost in druga polarnost je samopomembnost in njet hrabrost ampak samopomembnost………..hahahahahahaha……..in, čee mi podoživljamo eno in drugo v dogodku, potem resnično oduzamemo tudi kao hrabrosti, ki je nasprotna strahu, se pravi svoji samopomembnosti velik energetski naboj, kajti samopomembnost se vzdržuje sama…….hahahahahaha…………..Wink…in so misli in dejanja veliko bolj usklajena…..Smile

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

hahahaha….ja, kolk pa lepa jutra…..sm se zdele mal nadihala……kuker pasji al pa ognjeni dih……ta mi je vsako jutro za aktivacijo same sebe…..hahahahaha……pol mam pa rada dojenčkov dih, ta je tud mega kuker dvakrat zapovrstjo hitr vdihnt in pol čist uizi izdih…..hahahahaha…….pa seveda si vsako jutro z vso pozornostjo prediham eno in drugo nosnico, se pravi ido in pingalo, al pa lunin in sončev kanal……hahahahaha…….vmes med dihi se mal stresem……..kuker celo telo……hahahahaha…….pa seveda si pretegnem vse obrazne mišice…..hahahaha…..maori imajo za obrazne mišice za mene tanartaboljšo akcijsko obrazno grimaso, pa še en zvok, kuker krik spravm iz sebe, ga maori tut….hahahahaha…..pol pa počepnem, samo na prstih, položim komolce na kolena, napnem hrbtenico, pokrijem eno nosnico s prstom in z vso pozornostjo in čist počasi delam dih in sicer vdihnem in spremljam dih, kako potuje od nosnice do začetka hrbtenice, vijugavo, kuker kača in potem izdih, pri katerem zamenjaš nosnici in potuje od začetka hrbtenice po hrbtenici, malo vijugavo, kuker kača in skozi nosnico vun…….hahahaha….evo pa sm nardila svojo telovadbo……hahahahaha…….svaka čast jogijem, ki so obržali to znanost diha skozi tisočletja, …….hahahahaha……mislem, da vsak lohka kej za sebe najde……pa itak z dihom se začne naše življenje in slej ko prej se z dihom tudi zaključi…….hahahahaha….tk, da je zavestno dihanje v nebulizmu dost pomemben faktor……hahahahaha…….samo ni pa vse v dihu…….vse je v naši zavesti……dih lahko samo pomaga pri nameri, pol je pa vseeno al dela kdo kakšne tehnike, kjer se mora obračati mal levo, pa mal desno, pa mal naprej, pa mal nazaj……hahahahaha……in pol lohk tud zamenja levo z desno in se pol sekira, da je strani zamenjal in, da mu tehnika pač ne dela…..hahahahaha…….a je kej zlo važno na kero stran zdej člouk stopi al pa pogleda…..matr, da ne…..važna je namera……in, če je vaša namera, da se hočete samospoznati, potem se hočete spoznati s svojim strahom, jezo, žalostjo, smiljenjem, zapuščenostjo,….samopomembnostjo…. blabla… s svojimi prepričanji….., ki pa jih spet lahko spremenite…..kuker spremembe…..kuker spremembe so edina stalnica……torej, dokler časa bo človek sam sebe omejeval z nekimi prepričanji in sicer v smislu, da on al pa ona pa cel svoj lajf ne mara tega in tega in, da nikol ne bo……hahahahahaha……si pač dela uuuooooorrrnnnnnkkkkkk blokade, pa itak vsako prepričanje izhaja iz enga določenega človekovega obdobja, tk, da se člouk lohk fajn samospoznava……hahahahaha…..pa nč narobe…….spremembe so naša edina stalnica, torej……če človek hoče in se odloči, lahko dela spremembe, drgač pa itak samo svoja prepričanja brani in jih hrani……hahahahahaha…..in kamor gre naša pozornost, gre tudi naša energija……hahahahahaha……Wink

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

matr je bla lepa luna včeri…….sm ležala zih pol noči pod milim jasnim nebom in gledala v luno, šajn okol lune je bil mavričen, tk, da nism mogla odtegnt pogleda z nje, pesjanar je vsake tolk časa mal zatulu, js sm pa tud mal gong prbila……..hahahahaha…….no, pol sm pa zaspala……hahahahahahahahaha……ga bom dons tut kar mal z luno žurala…….aaaaauuuuuuuuuuu…………hahahaha……

Evo, moj živalski vrt se je zmanjšal na normalo, se pravi, js pa moj pesjanar…..hahahaha……no, ja mami muci pride včasih okol mal pogledat, pa še en blazno lep mačor, prou mal metalne barve, kuker sivo črn in dlaka se mu sveti k strela……sem mu dala ime metalc in je tut že kar mal udomačen, tk, da k pesjanarja ni na zgornji terasi, kjer ima za jest, jo metalc hitr uleti, poje kulker mu paše in jo prou počas odpizdi……hahahahaha………matr je lep mačor, pa še kar mlad mi zgleda…….je pa poldivji, tk, da se bova še mal spoznavala……….hahahahaha……

tole vam pa morm sčvekat…..hahahahha…..pred dnevi se zamislim, k gledam svoj vrt, da pač tole ni nč kej pognojena zemlja in, da bi blo treba mal gnoja zrihtat, pa te stvari…..pač mal premišljujem, k bi tole zimsko zelenjavo mal usjala, da probam kva mi bo sploh ratal, pa testvari……hahahaha……in učeri sedim na terasi in jo prkurbla soseda in mi neki maha, pač majo vikend, doma pa kmetijo……hahahaha……pa mi maha in jo zzletim mal bližje in mi pravi…….sem mislila, da tale tvoja zemlja na vrtu, k ga tk pridno obdeluješ ni nč kej pognojena, pa sem ti kar mal gnoja prpelala………hahahaha……………..hvala, hvala…….lih to sm rabila…….hahahahaha……tk, da sm dons že ves gnoj porabila in vse dober pognojila in seveda sm bla čist vesela, k mi je dons en reku, k sm ga srečala v gozdu, da bo v sredo deževalo, tk, da se mi zdi, da se mi želje kar sprot realizirajo……hahahahaha……lih prou……..hahahahaha……mantra lih prou je resnično dobra mantra…….js sm jo prvič uporabla pred tremi leti,v moji zgoščenki spreminjanja k sm mela obiske, pa sm kuhala kosilo, pa seveda kvakala z obiski, pa tud mal pozabla na kuhno, pa uletim v kuhno in zrealiziram v momentu, da se mi je krompir mal prsmodu in v istem trenutku sm se začela smejat in rekla lih prou…….hahahahaha…..ker po navadi bi še nekaj časa žlubedrala okol zasmojenega krompirja in kakšna trapa sm bla, da sm pozabla……njet…….js sm se zalotila v momentu občutek-misli in se odločila za drug scenarij……hahahahahaha……preprosto sem se zalotila v dogodku v svojem vzorcu – energiji, ki bi jo po domače povedano prevedel prbližno tkole…..no, a spet ne morš neki uredu narest, a si spet falila……….hahahahahaha…..sej, verjetn sm sam jst mela takele scene s svojo egojebo, vi je verjetn nimate……hahahahahahahaha…..hja, nebulizem je resna veda…….hahahahaha…..z mantro lih prou…….se lohk tud fajn spoznavate…….hahahahahahaha…….Wink

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Rezi …sam veš , če boš zdele tale gnoj na vrta dala….bo učinek tisti pravi šele drugo leto…Smile, ko mal gnoj strohni.
    Tko da …solato zimsko komot poseješ…za endivjo npr pa radičkem ….sam pokrijo čez zimo, da jo boš na spomladi jedlaWink
    Naša mati je naprimer mal prej ..se pravi štirinajst dni prej še nizki fižol še enkrat vsadila ..menda ga bomo oktobra lahko jedli…al pa še prej…( bomo vidli …to je zdej nekeaj novga LOL)

Metalc…maš imenaBig smile za mačka.

mej se …Wink

Polna luna bo pa v Ribah…Wink

strelka2010-08-23 21:44:11

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Aloha, Strelka…..Smile

ja, sej to lih mislem……namreč tale vikend al pa bivša zidanca je od enga mojga frenda, ki pa ni živel v njemu, le mal vrta si je naredu…….je pa tuki mal v hrib in seveda dost skale, ki jih pa obožujem…..hahahaha….pa je letos spomladi delu gredice po eni metodi, mislem da Križančičevi…….neka zlo u izi zadeva fulll dobra za tak teren in sicer preprosto odkoplješ zaplate trave in jih zlagaš v ob rob gredice in pol pokoplješ zemljo pod zaplatami in vsadiš krompir, pa seveda daš na krompir tud zaplate trave in nism mogla verjet…..hahahaha…pred dnevi sem odkopala krompir, ki je fulll dober naredu in gredica je pripravljena za nadaljno uporabo, zdej sem jo sam prekopala, pognojila in čakam dež……preprosto in praktično…….hahhahaha…..pol bi pa tole zimsko solatko , pa motovilc, pa črno redkev usjala, pa še za eno blitvo sm slišala, pa špinačko……bom probala…….bom pa pognojila mal bolj tam, kjer bom drug let posadila plodovke, kuker paradajz, kumare, paprike, čilije, pa te stvari…….

Bom pa ziher še par gredic po tej metodi nardila…..spomlad, pa te zadeve…….je res u izi, pa še krompir imam prou en mal poseben, kuker vijolčast……pa še dober dela po tej metodi….pol, k ga pa poberem, je to pač nova gredica za zelenjavo…..
    Sem si včeraj nardila prvič tavijolčast krompir za južno…..hahahahaha……matr je dober zgledal….kuker barvno……..okus je pa krompirjevsk…..hahahahhaha…….

Je pa tuki, k živim zdej zadnja dva mesca, pač teren mal v hribu, kar mam rada…..pa tud dost skale je….sem se čist narežala, k sem uletela, se preselila….. s celim kombijem svojih skal iz reke Nadiže in reke Bele……hahahaha……obožujem kamne…….pol sem pa še slišala, da je taisto zidanco včasih, kar nekaj let nazaj, seveda v socializmu imel v lasti naš slovenski pesnik Ivan Minati, ki je napisal guno pesemco…..nekoga moraš imeti rad, pa makari kamen……..hahahahaha…….matr sem čist na tapravem mestu…..hahahaha………….obožujem kamne…….hahahahaha………se mi zdi kamen tut zlo ….praktičn……recimo, če se hočem mal butat, se ga lohk direkt v skalo…..kuker v smislu butnskala…….hahahahahaha…….butn…..butn….butn………hahahahaha…..ma, ja norc, kt norc…….Wacko…hahahahahahaha…..

ejga, Strelka, uživaj……pa tud vam, ki tole nakladanje berete, želim en preprost dan uživanja…….hahahaha…..luna je lih taprava……kuker zmeri Wink…….hahahahaha….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Big smile
    Sej jaz tud ne morem verjeti …da pod travo -rušo trav kaj raste …razen …kaj pa vem razen tartufovBig smile
    Skratka prvič slišim …

ne poznam tega …pri nas krompir raste …po ameriški metodiLOL ..se pravi prekopljemo zemljo, pa skopljemo razorje -grobove , pa raste ..vmes ga moraš pokopat , 1 al dvakrat …pa vsuti, ..zadnja faza …potem pa raste.
    letos je lep …samo miške so ga že mal načele…že od kar pomnim jem domači krompirček. Še ko smo vsi živeli v bloku …pač ata je doma z dežele , pa ima zemljo ..smo vrtnaril in sadili krompir …
    Je razlika težka …ne moreš verjet…Wink

tko da, če le imaš možnost ..ti kar mal vsadi..Thumbs Up
    Vijolični krompir …sem ga vidla že na slikci …sam mi je pa tko smešen …prvič vijoličen ..pa tud gomolji so bolj abstraktni …francoski al kako se mu že reče…Big smile

Luna v Ribah ..pa pravijo tako , da smo bolj občutljivi, pa romantični bojda…pa nadčutne zaznave so danes na višku …tko da pokliči vesoljce…Big smile (hec Rez)
    Jaz sem danes bolj lene zaspane sorte …ima luna mal drugačni učinek name …zaspanLOL
    Ajd dober vrtičkaj …al pa karkoli že boš danes počela…Wink

Flower

strelka2010-08-24 10:07:14

Lepo je če deliš
Prikaz 414 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.