Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
8. 8. 2010 ob 7:43 #4517zlati rezČlan
hahahahahah……..ti me pa znaš nakrohotat……sem si čist predihala tole mojo glavno dihalno mišico že navsezgodi zjutraj…..hvala, hvala ……..hahahahaha…..pa tale muci, ki ga žura z muzko, je da best, k sm ga zagledala, kako mi v ritmu pleše pred očmi, sm v momentu padla v ritem in že sm ga migala, kuker, vem, da danes je srečen dan, to sm zaćutla že zjutraj, zagotovo danes je srečn dan, prou za vse ljudi ………hahahahahaha…….
hahahaha…..v nebulizmu sm zaenkrat še edini registrirani član, tk, da dobrodošla……hahahahaha…..edino pomembna zadeva v nebulizmu je, da se člouk zaveda, da ima vsak svojo egojebo……hahahahaha…..
za tvojo glavo pa mislim, da je nasajena čist varno na tvoj vrat…….pa noge maš tud verjeten do tal, ker ti pač rastejo iz riti, tko kt men……hahahahaha…….se mi zdi, da si čist kul in tud dosegaš pač vse normative racionalnnega uma …….hahahahaha….nebulistična analiza …..hahahahahaha….
hahahahaha……..pa tud tkole, k berem tvoje poste, si zlo odkritosrčna…..tk, da čist nebulistično mislem, da bi lohk tud tiste kontrole, ki jih omenjaš, pač postopoma razpustila….hahahahaha…..sej veš, norc, kt norc……..hahahahhaha……kuker, pošlji kontrolorko Strelko mal na dopust……..hahahahaha……
ej, en lep sončni dan ti želim …….hahahaha…..pa tko, kt prauš, smeh je pol zdravja…….hahahahaha…..
9. 8. 2010 ob 13:56 #4525strelkaParticipantHe, he ..Rez …samo si ti tudi modelska …
Ker kot meni pravi moj racionalni um …si tudi ti mene ocenila na podlagi racionalnega uma ..torej kar si prebrala (tudi o širokosrčnosti) ..ker veš kakšni smo ljudje imamo glavo , roke pa noge …
Kaj pa, če sem vesoljc….Racionalni um ..o ti presneti racionalni um…zaradi racionalnega uma , znamo pisati, znamo peti recimo recetirati Prešerna , znamo sklepati , znamo govoriti , znamo hoditi, jp uporabljat mobitel , pa računalnik ….jp in znamo itak tud komplicirati …
Tko da brez tega bi bila draga moja Rez tud mrzla….frozi …
Tko da jp …treba je uporabljati desno in levo polovico možganov ..ker ko delatu skupaj …jp sta idealni tandem ..laufa vse kot po maslu ….:))))Čaooo
strelka2010-08-09 14:06:53
9. 8. 2010 ob 17:03 #4528zlati rezČlanhahahahaa…..Strelka….prou maš, naš racionalni um je res da best……hahahahahaha……sam, da sm jst imela dolga desetletja “racionalno zaveso” čez ta moj um, beri egojebo …….hahahahaha…….pa sem mogla vse kontrolirat, kar je blo pred zaveso …….hahahaahahaha….
matr, ampak tale tvoj muci je pa res da best ……..hahahahahaha…….ga bom kar mal žurala preostanek dneva…..je tud luna taka, se mi zdi , ma ja, vsak izgovor je dober……..hahahaha…….ajd, fajn bod……pa drugi tud…….
9. 8. 2010 ob 22:45 #4530strelkaParticipant
Kontrolirat ..v tem smislu , da veš kdaj uporabljat levo al pa desno ..al pa oboje na enkrat…ej pa ti misliš ..da tisti tam ..evo primitivna ljudstva , ki jim je pač …znanost kot taka , ki je znana nam razvitiemu svetu španska vas..pa nimajo ega ..no tko kot ti imenuješ ..egojebe …jaz mislim da jo tud oni majo …samo v drugi obliki …pa npr.oni večinoma uporabljajo eto neracionalni um …instinkt.
Skratka ..ego je del nas …um gor al pa dol ( notko jaz menim)
Tko da po moje lih ni kriv vse racionalni um…o fino ..no ..ti ga kar žuraj …pa se mi zdi , ker že tok tega mačona mojga hvališ …da bi ti tud kašnega rada…
No evodva na vidiku ..
No temu so vešč bolj divji ritmi-hausmačo
Mej Se Zlati Rez…
Ja otročja kot sto mamic … (jaz)
strelka2010-08-09 23:11:55
10. 8. 2010 ob 10:30 #4536zlati rezČlanhej Strelka,
hahahahaha…..matr so mega ti mački, evo, zdej mam spet število tri…..hahahahaha……hausmačo me dobesedno spominja na mene pred leti……hahahaha……dobesedno………hahahahaha……hvala, hvala…
hmmmmm……kontrolirat sm mislila tud dobesedno……hahahahaha……..in sicer sm dolga desetletja kontrolirala moj lajf, da pač ne boom prizadeta, pa te zadeve in tega se pač nism zavedala……..hahahahaha…….seveda je ego del nas…….svaka kaka……..ego je da best, sam če je pa ovešen z vsemi emocionalnimi smetmi, beri negativne energije al pa energije nizkih frekvenc al pa odvisnostmi al pa miselnimi vzorci al pa črne enrgije…….kuker duhci pa te zadeve……hahahahaha……….pa seveda deluje tako, da nas proba obvarovati, da bi še doživeli prizadetost, al pa poraz, strah……..pa te zadeve……..zato kontrola in seveda obtoževanja in opravičevanja……….hahahahaha…….in kar se človek trudi, da nebi več doživljal….hahahaha……..pač doživlja…tk je to…..trud je zgleda napačno vložen……..hahahaha……….a si že kdaj pomislila, da bi čist zavestno tukaj in zdaj še enkrat podoživela kakšen svoj dogodek iz preteklosti v katerem si bila mučos prizadeta,kuker v smislu cunami negativne energije……kajti, ko je človek mučos prizadet, takrat je v objemu totalnih nizkovibracijskih polj al pa črnih energij, pa te zadeve, cunami težke energije al pa cunami nizkovibracijskih polj…..hahahahaha……..in ker ego bi to hotu….hahahahaha………ampak, meni se je dogodilo, govorim iz svojih izkušenj, da, ko sm zanalašč sprovocirala v mislih dogodke iz preteklosti, ki so me mučos prizadel in sm še enkrat doživela dogodek čustveno,miselno, telesno in samo pustila, da se odvija in s tem sm sprejemala sebe, situacije….. se je pa ta težka energija sprostila in jst sem posledično dobivala razumevanje za svoje reakcije, kot tudi za reakcije drugih….…….hahahaha……sej veš, norc kt norc …….hahahahaha…..
Tud primitivna ljudstva imajo svojo egojebo…….kolektivna energija……..hahahaha……….sam, da imajo v svoji kulturi večinoma iniciacije, se pravi korake, s katerimi se spoznavajo s svojim strahom, vsaj tk si jst to predstavljam, še nism bla nikol v stiku s kakšnimi …..hahahahaha…….pol pa lohk iniciacije preživi al pa ne…..hahahaha……….tk, da bilo kuda egojeba svuda………to je pač evolucija naše zavesti………hahahaha………….hahahahahaha……..hmmmmm…….ali pa tudi ne……..sej veš, norc, kt norc….…..
pozdravčke tebi, draga naša Strelka…..pa seveda tud vsem, k tele nebuloze berejo…….bilo kuda smeh energija dela čudeže svuda…….hahahahahaha…..10. 8. 2010 ob 19:24 #4538strelkaParticipantHausmačo …veš kolk je bilo teh mačonov ..sam ne najdem več na netu …edenj e bil tko soulmačo…sam namesto črn je bila siva perzika..drugač pa ganav …smešen.
Hja ..saj sem imela full veliko napisano ..o wordu …pol sem morala pa računalnik ugasent, shranila pa nisem nič….no je že tako moralo bit …lih prov..mam pa občutek da tja kamor so bile namenjene so že prišle ..po moje…moje misli.
Drugač pa plavajo tam nek …..ko jih šljivi
Sam Rez nekaj me pa zanima …kako svoje misli sprovociraš…seb npr…izkjljučno.
Ne drugemu ampak seb…10. 8. 2010 ob 20:40 #4540 -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.