Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 393 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Br večer,

Ejga, sam, da se mal javm…..mam namreč obiske in nebulistično uživam, namreč je prišla frendica iz daljne dežele in nebulistično uživamo v našem nebulističnem druženju….tud naša miza, za katero sedimo je nebulistično polna…..hahahahaha…….tk, da obiski grejo jutri naprej…..hahahaha….pa seveda pridejo spet nazaj…..hahahaha…..verjetn čez kakšen teden al pa neki tacga….tk, da vsem skupi en nebulističen pozdrav……pa sej veste…..bilo kuda nebulizem svuda……

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

hahahaha…..evo, obiski so spokali na morje, pa še moja hčerka zraven…..tk, da jo uletijo spet čez en teden……jst mam pa itak tale moj živalski vrt, kuker mojga psa, pa od hčere psa, ki tudi ni prou majhen, od prjatlov muco, ki ima že tudi trinajst let in se pri domačih nikoli preveč rada me mucka, odkar je pa pr men, je pa čista mazica…..hahahaha…..se mi zdi, da bosta frenda čist presenečena nad spremembo pri gospe muci…..hahahaha….no, pa seveda tudi mami muci hodi pridno iskat za jest in se res neverjetno obnaša, kuker je poldivja muca, ampak se prou rada pusti božati, sicer ne za dolgo ali ipak……hahahaha……..pa tud mladički so že oddani, jih bodo vzeli vikendaši vsak enega domov, tk, da smo vse zrihtali…..hahahaha…….oziroma se je zrihtalo samo po sebi…….jst tud ust nism odprla……hahahahahaha….

Hja, tale energija je res da best……men se zadnje čase zdi energija resnično fulllll intenzivna……a kako jo občutm…..hja, nč drgač, kot v delovanju…..intenzivno delovanje…….hahahaha……sem še dva čist nora kamna dobila za darilo, kuker moldavit in herkimer diamant…….hvala, hvala…….se pripravljam na en svoj ritual s kamni, pa z gongom, pa s školjko……..hahahaha……pa seveda bo moj pesjanar tudi sodeloval zraven, namreč, ko piham v školjko on obvezno tuli, ko pa zakurblam svoj gong, ga pa v parih sekundah poleže na tla in seveda meditira……hahahahaha…….čeprou pravijo, da psi v bistvu ne marajo gonganja…..hahahahaha….pr men je spet drgač…….hahahaha……moj pesjaner obužuje gong kopeli……..hahahahahaha……pač tele frekvence gonga ga vržejo v alfa stanje…..hahahaha…….

Sej zdej že veste, da je nebulizm znanost ane……in to presneto resna……..hahahahaha……..v nebulizmu je vse energija in vse je med seboj povezano…….hahahaha…….pa sm premišljevala, kako bi vi, ki tole berete naprimer nardili preizkus, kako je ta znanost resna……..hahahahaha……in evo sem se spomnila…..hahahahahahhaha…….evo direkten preiskus, ki ga lohk nardite kadarkoli…….hahahaha…..in boste takoj ugotovili oziroma boste dobili takojšen prikaz, kako se energija obrača, samo, če vi to hočete oziroma, če se odločite……..hahahhahaha…….hahahahahahaha……in sicer preiskus poteka takole…….takoj, ko občutite preveč intenzivno energijo, ki se lahko kaže na ta način, da postanete slabe volje, ko vam nekaj ni všeč in, če se takrat v tistem momentu spomnete in se začnete na ves glas smejat samemu sebi……hahahahahahaha…….boste imeli direkten in takojšen prikaz, kako se je energija obrnila na bolje oziroma je dobila višje vibracije…….hahahahaha…….čisto preprosto…….hahahahahaha……..probajte………hahahahaha…….to je fulllll dobra nebulistična tehnika, ki ima takojšen učinek…….hahahahaha……..takojšen prikaz, kako iz nižjih vibracijskih polj z vašo odločitvijo pridete v višja vibracijska polja……hahahaha……samo odločiti se morate……hahahahahaha……en tak primer je tudi naprimer, če se vozite z avtom po mestu in se vam kao fulll mudi……hahahaha….in seveda imate vse rdeče semaforje……hahahaha…..mudi, mudi…….hahahaha……..vi pa bentite na semaforje….hahahahahaha…..probajte se spmniti pri semaforju z rdečo luč, ko ste spet jezni, da je rdeča…..hahahaha……dejte se takrat smejat samemu sebi…….hahahahaha……in energije se bo takoj obrnila, pa glih v tapravem času boste prišli…….hahahahaha…….pa še glavno dihalno mišico boste predihali s smehom…….hahahahahahaha……evo, nebulizm je resna veda in kot taka ima tud ene svoje tehnike……hahahaha…….in smejanje samemu sebi je glavna tehnika……..bilo kuda smejat se samemu sebi svuda……..hahahahahaha…….sej sem vam že omenila, da sem tanajbolj vesela svoje diplome iz yoge smeha, ppardon iz smeha neskončnosti, marbit je kakšen alergičen na besedo yoga……..hahahahaha……hahahahahaha……….hahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

matr je fajn tole vreme ane…..lih prou topu sonček, zjutri lih prou sveže…..juhuhu……hahahahha…….prouzaprou jst uživam z mojim živalskim vrtom, pa tudi mami muci me obišče, ker pač ni vikend…….hahahaha………

Ejga, smo se lih najedel…..kuker pesjanarji, pa te zadeve…..men pa zadnje dva dni bolj paše se po vrtu mal past…..hahahaha…..se mi zdi, da pravijo temu mojmu pojavu presnojedec…….hahahahaha……sem še grozdje pojedla namesto popila kozarc vina……hahahaha…….evo, pa je fajn…….matr mam tko lepe in polne tele tamale party paradajzke, pa res majo dober okus, pa lih prou mi sede v usta……..hahahaha……
    Tk, da jst pač poslušan svoje telo kar se tiče hrane pa pijače……hahahahaha……..in, če mam kakšne obiske se čist z veseljem prilagodim in prouzaprou so zmeri spremembe…….hahahahaha…..kar se pa mojih kil tiče mi pa ne gre ne dol ne gor……hahahaha…..pol pa tud, če neki dni nč ne jem……hahahaha……ejga…..to so še vedno nebuloze in v nebulizmu je vse mogoče…….hahahaha……..men se zdi, da bi se poleg telesa človek mogu zavedati tudi svojih misli……hahahaha……..se mi zdi, da bi blo zavedanje svojih misli še tanajbolj zdravilno……kuker naprimer omejevalnih misli…….hahahaha……kuker naprimer, da nisem dost dobra, dober, da ne dobivam, zaslužim dovolj……..hahahaha….naprimer te misli so direktno omejevalne in prihajajo iz strahu in ustvarjajo strah……hahahaha……se pravi, da se človek indentificira s strahom, ki potem obarva naše nadaljne izkušnje…….no, ja, jst sm se v preteklosti indentificirala s strahom……hahahaha……vi, se verjetn ne…….hahaha…..naprimer, če gremo dalje z nebulozami, bi rekla, da ko človek prepozna to svojo mentalno zanko, ji lahko oddtegne pozornost…….hahahahahaha……in s tem ji odtegne tudi moč, ki jo potrebuje za ponavljanje……hahahaha……..sam, da ji pa odtegne pozornost…..hahahaha……to pa ni lih tko u izi…..se mi zdi, da mora človek res hoteti spoznati sam sebe in to skozi sprejemanje sebe in ne drugih…….sebe, svojih strahov……..z napadanjem na svoje bolečinsko jedro…….tako se mi kot nebulistu zdi, da si človek širi zavest o samem sebi…….in tako je tudi energija, ki jo človek vloži v spoznavanje svoje egojebe resnično dobro vložena…..kuker v sebe…….hahahaha…..ne v soseda, v sebe……v svoje samospoznavanje svoje egojebe……..hahahahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

matr, je fajn vreme, men je u nulo všeč……hahahaha…..sej vem, zdej mi lohk kakšen reče, da nism bla učeri tam, kjer je toča lomila drevesa, pol pa neb tkole govorila……hahahaha……ejga, če bi bla včeri v kraju s točo, bi verjetno moje delovanje bilo v skladu z vremenom in bi mogoče vodo črpala iz kleti, ne vem……pač deluješ……..in si pri tem nč misliš, da kolk si pa revež, k moraš to in to delat in se smilit samemu sebal pa bit fouš gunim, k toče niso doživel……hahahahaha…….pač vremenarji pravjo, da nej se kar navadmo na tele hitre vremenske spremembe…….hahahaha…jst jim verjamem…….hahahaha…sej, če bi človek delu vreme, ga že nikjer ne bi bilo, je rekla naša stara mama…….hahahahaha…….tk, da spremembe so zgleda hitre……hahahaha……sej človek pa pol reče, hja, sej prej pred točo je blo še kar, sam zdej je pa slabo, mormo streho nanovo prekrit, pa te stvari, pa kje bomo dnar dobil………..hja, tk, to gre……..vreme nč ne vpraša…..vreme dogaja in je vedno in bo vedno dogajalo………svaka kaka……sej, naš um nam pa pove, a je zdej neki dober ali pa slabo za nas……hahahahahaha……vreme pa dogaja……pol je pa vreme krivo, da so ljudje slabe volje……vreme sam je in ni čist nč krivo, sam ljudje radi najdemo krivce izven nas, tk, da je prou fajn, da mamo vreme, je vsaj en čist komod lohk kriv…….hahahaha…….vreme pa samo dogaja……hahahaha…..matr je fajn mal nebulizirat……hahahahaha…….sej sm znansttvenik nebulizma………hahahaha…..al pa norc realizma….al kva…….hahahahah……..ma, ja vse je -izem, pol pa kukerkoli……..hahahahaha……

Pa sm se zdele spomenla, da sm enkat prebrala na na forumu, da sem odbita……hahahahaha……matr je fajn………kva zdej to pomen odbit…..vsako misel spremlja čustvo, pač v nebulizmu je to kuker pravilo na poti samospoznavanja…….hahahaha…..hahahaha…..odbit-pribit……hahahaha…..hmmmm, če tkole pogledamo je odbitek od davka dober, člouk se počut fajn, odbitek od plače al pa dobička, pa slab, človk se ne počut več tko fajn…….hahahahaha……matr je fajn, ane………pribitek k plači ali dobičku je dober, odbitek pa slab………hahahaha…….in vsako dobro-slabo spremlja pač čustvo…….in če se zagledamo v besedi odbit in prbit…..hahahaha…..gre v bistvo za eno in isto besedo BIT, črke pred njo pa izražajo stanje, ki nam pač z ostalimi besedami nekako da jasno sliko o izkušnji človeka……….hahahahah….kere nebuloze…..torej gre za našo BIT…..hahahahaha…..in to bit je brez veze negirati, se z njo boriti, bit pač obstaja…..hahahaha……men se zdi, da se je potrebno spustit v tiste črke pred bit, kuker, če vse obstaja in dogaja, kuker vreme…….je prouzaprou res samo od nas odvisno kako bit jemljemo in, če jo jemljemo kakorkoli ali dobro ali slabo in to z vsemi čustvi, ki zraven pašejo, se prouzaprou istovetimo s situacijo……hahahahahaha………….vse je in je blo in bo in samo mi sami sodimo ali je nekaj dobro ali slabo……in dokler časa človek sodi, se bojuje sam s seboj in posledično z okolico………hahahaahaha………in tako zgublja energijo…….hahahaha……kot norcu mi je jasno, da je energija edina stvar, ki šteje in, da je bolj realna kot miljon ojrov al pa dolarjev…….hahahahaha…….tk, da pribit, odbit, zabit,nabit……hahahaha…….zmeri gre za BIT……hahahahahahaha….in do te biti se pride po poti skozi sebe, čez sebe v sebe…..nikakor pa se do biti ne more priti po poti izven sebe, vsaj v nebulizmu ne……..hahahahaha……..no, ja to so še vedno nebuloze in jst sm še vedno edini registrirani član…….hahahaha…….a je zdej to dober ali slabo……hahahahaha…….jst sam sem, ravno tako, kot vi, če vam grem pa kao na živce ali pa na spolovilo, mate pa vi problem…….hahahaha…….in kuker sm enkrat nekje prebrala, da na nižjem nivoju zavesti ni rešitve, na višjem nivoju zavesti pa ni problema……..hahahahaha……matr se res ne spmnem več, kdo je to napisu……men se zdi, da je bil Roberto pa še neki….plosk,plosk, plosk…..hahahahaha…….a je zdej to dober al pa slabo…..ne vem…..hahahahahahaha…….režim se pa ploskam lohk lih tk…….hahahahaha….norc, kt norc…..hahahaha………sej zdej lohk tud kakšen reče, da se indentificiram z vlogo norca……hahahaha……tud lohk……..hahahahaha……mam velik vlog v lajfu…hahahaha…….kuker hči, mati, frendica, čistačica, kuharca……hahahaha……..ampak vloga norca je pa rdeča nit, ki se vleče skozi vse vloge…….hahahahaha……ena rdeča nit pa tud more bit……hahahahaha……ali pa tudi ne……..hahahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

sedim zdele na terasi…..pogled je veličasten…..pogled v dolino je čist mističn, kuker megla in iz te megle se dvigajo vrhovi smrek, lipe…..sem in tja se sliši hrup avtomobila……..je lih tk, kt, da bi sedela iznad oblakov in samo slutila in slišala življenje spodaj na zemlji…..hahahahaha……zgleda, da me je tale kamen moldavit kar prenesel v vesolje…..hahahahaha……halo zemlja, tuki rezina…..halo, halo…….hahahahaha…..mal prekinja…..halo….halo…..ma ja tale moj mobi je tud že mal dotrajan….hahahahahahahaha……kva čem….tk je….kk je…..

Dons dobim obisk, ki sem ga prou res vesela…….hahahahaha….namreč se je javila ena frendica, ki se ni javila že kar nekaj časa in sem ji pred meseci stisnila sms, da, če se počuti za kakšen bla,bla…..naj se javi kadarkoli…..nč važen…….čas sploh ni pomemben, tud dogodki so samo dogodki in čist nč druzga…….hahahahaha……tk, da se je učeri javila in dons bova lepo mal čvekale, pa blebetale, pa te zadeve…….hahahahahaha……..matr je fajn……ane……

Drgač pa lohk v večih knjigah preberemo, da je zemlja tud živo bitje, da ima tud svoje čakre in meridiane, čist lih tk, kt mi ljudje in, da se energija zemlje menja……..se pravi, da gre zemlja tudi čez transformacijski proces, katerega težnja je, da se aktivira negativna energija, ki zmoti naše življenje tako kot ga pač poznamo…..tk, da bilo kuda, transformacije svuda…….hahahahaha…….ne se upirat…..sprejemajte sebe v teh spremembah in to pomeni, da sprejemate svoja čustva v povezavi z mislimi, brez, da obtožujete in se opravičujete……hahahahaha….no, ja vsaj v nebulizmu……hahahaha….dogodki se dajo čist komod opisati brez obtoževanja in opravičevanja……brez notranjih in zunanjih bojev…….dogodki se lahko opišejo s popolnim razumevanjem za vse vpletene…….hahahahaha…..sej vemo guno nebolistično misel, da ima pač vsak svojo egojebo……..hahahahaha…….in, če ste usekali že kakšno potovanje v sebe, v spoznavanje sebe, svojih misli, svojih občutkov, se pravi, da ste se rešili že marsikatere odvisnosti, kle ne mislim na cigarete……hahahahaha……ampak na odvisnosti od odnosov, sistema…….na odvisnost od svoje samopomembnosti…..hahahahaha……..ste tud verjetno že spoznali marsikateri miselni vzorec in ga rešili energije, ki ga podpira……hahahaha…….tk, da ste se verjetno že rešili kritik in obsodb in strahu iz telesa…….hahahahaha…..no,ja……ali pa tudi ne…….hahahaha…..nč važen, kar še ni, pa še bo, sam, če človek hoče, oziroma se odloči……..hahahahaha…..odločitev je važna……vsaj v nebulizmu…..hahahahaha…….sej nas podpira vso vesolje in naša mati zemlja in jst sm kot norc prepričana, da naši reptilni možgani delajo na transformaciji prou vsak moment…….hahahahaha……ma, ja norc, kt norc, kva pa čem………ampak pr men je blo prouzaprou pred leti lih tko……hahahahaha…..ko sem pristala v svoji depri, sem imela kuker en vakum, al pa tud bolečine zadaj v glavi in to se mi je selilo po vratu in potem v rame, pa tko naprej…….hahahaha……sej vem, lohk bi šla k zdravniku, pa bi mi dal tablete, ampak njet…….jst nisem hotla malcat tabletov……sploh pa ne za umiritev…..hahahahaha…..in, ko sem se začela samospoznavat, svoje miselne vzorce v povezavi s čustvi in jih sprejemat, to pa tako, da sem dopustila, da so se samo dogajali, brez, da bi obtoževala al pa se opravičevala…..sem pa jst sproščala energijo, ki je bila blokirana v vzorcih, al pa odvisnostih……in tako dobivala večje razumevanje za svoje delovanje in posledično tudi za delovanje drugih……..hahahahaha…….in seveda vedno več svobode in spontanosti……hahahahahaha……..sej, ko sem se reševala kritik, obsodb, kontrole pa seveda konckoncev strahu, sem prouzaprou ugotovila, da postajam lažja in lažja in zaštekala čist v praksi, da je naše telo resnično ena sama energija, ki je seveda povezana z energijo zemlje, vesolja…….in energija je vse, kar šteje…….vsaj za mene…….hahahahaha…..mi itak živimo v materialnem svetu……svaka kaka, sej smo na zemlji……ni pa point, da se počutimo varni samo, če imamo okoli sebe stvari, ki jih kao posedujemo…..hahahahaha…..njet, v nebulizmu pomeni, da vse česar se dolgo časa držiš, se prilepi na človeka in človek je v bistvu posedovan……..hahahahha……..vse na tem svetu je za nas ljudi, drgač tega ne bi bilo…..tk, da se mi zdi, da mi komod vse stvari uporabljamo, če jih pa zlorabljamo, smo pa posedovani…….in takrat raste strah, ki pa rasste nekako premosorazmerno z kopičenjem imetja……hahahahaha……imetje je da best, sam ne, da bi potem morali delati neke tehhnike, da ga obdržimo…….hahahahaha….njet v nebulizmu to ne gre……se pravi, da tehnike delamo potem v prvi vrsti zato, da obdržimo materialne dobrine in ne, da se samospoznavamo, se pravi, da spoznavamo svoje miselne vzorce-konstrukte v povezavi s čustvi, prouzaprou svojo egojebo…..hahahahaha…….večina tehnik je da best, sam je pa od človeka odvisno v kakšen namen jih uporablja…….molitev je tud ena taka dobra tehnika……hahahahaha……sam, če človek moli v smislu, da nej dobi zdravje, službo, dnar……hahahahaha……je to čist brez veze…….hahahahah…..če pa človek moli, da dobi razumevanje za svojo situacijo, za svojo egojebo…..se mi pa zdi, da je molitev, al pa katerakoli tehnika v veliki meri uspešna…..no, ja vsaj v nebulizmu……tk, da razumevanje svoje pogojenosti vodi v svobodo…….hahahahaha……ali pa tudi ne……..hahahahaha……hahahahaha….kuker se boste odločili, tako pa bo……hahahahaha……..matr je fajn tale nebulizem…..ane…….hahhahahahahaha……no, ja, vsaj za mene……hahahhahahaha…….Wacko….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

evo mene spet……hahahaha…….je tko lep in topu sonček zdele, da sm čist raznežena….hahahhahaha…..tale nežnost je prou lepa, sej dolga desetletja nisem vedla, da sploh obstaja…….hahahahaha…….jp, nežnost je eno tako stanje, ki ga jst dolga desetletja nism poznala……hahahahaha……sm mislila, da sm se raznežila samo takrat, ko sm vidla al dojenčke al pa kakšne mlade živalce, mucke al pa kužke……hahahahah……njet, to ni bla nežnost……to so bli eni taki dogodki, ki so mi v moji zavesti pač prevedli situacijo al pa dogodek……kuker glej ga bejbi…buci…buci…..in sem bla kao raznežena, že kuj naslednji moment, k je bil drug dogodek, je pa tisto stanje šlo papapapapa…….pozabljeno……hahahahaha…….pa spet oooo bejbi….buci….buci….hhahahahaha……..kar neki…….hahahahaha……sej nism mogla bit nežna, če pa te nežnosti ni bilo v meni…….njet…….v meni je bla borba za preživetje, torej strah in tam kjer je strah pač ni ljubezni……..hahahaha……..se pravi, če vzamemo strah kot eno polarnost in ljubezen kot drugo polarnost………in potem lahko rečemo, da ima strah več nivojev in podnivojev, kot naprimer jeza in agresija sta nivoja strahu in podnivoji so zavist, ljubosumje, prizadetost, opravičevanje, žalost…..blabla…..in vzamemo ljubezen, ki ima nivoje in podnivoje in sicer sta nivoja lahko brezpogojno sprejemanje, strast in podnivoji nežnost, radost, notranji mir…..blabla……hahahaha….evo pa imamo polarnosti, nivoje in podnivoje kuker jih čmo…..hahahaha…….sej zato imamo naš racionalni um, da skombinira vse te nivoje in podnivoje…….hahahahahaha……..ampak vse pa smo mi točno v tem zdaj momentu……..pa mi povejte, na katerem nivoju ali pa podnivoju ste……hahahahahaha…….sej je čist enostavno ane……vse se dogaja v naši zavesti………hahahahaha……vsi ti nivoji in podnivoji…….hahahahaha…….

Ampak, žal, je to še veliko bolj zakomplicirano…….hahahahaha……..ta stavek imam najraje…..a kaj v tem stavku…….hja, taprvo je beseda “žal”…..se prou mene prou res žalosti, da so komplikacije tako velike……hahahahahaha……..matr je fajn ta naš racionalni um……..komplikacije na višku……hahahaha……tk, da če je meni žal, da je nebulizm tk zakompliciran, mam jst problem in ne vi, ker pač z ozirom na to, da vi znanosti nebulizm ne jemljete kot zakomplicirano, se morm pač jst poprijeti z mojo žalostjo in kompliciranostjo……hahahahaha…..ni druge……kar se men dogaja, je za mene pomembno……hahahaha…..kar se vam dogaja, je pomembno za vas……..hahahahaha……….se pravi, da je to moja tema….kuker noč…….tema, ni svetlobe……ampak, glej ga šmenta…..hahahaha…..tam kjer je tema, je tudi svetloba…….hahahaha……..ker pač svetloba, brez teme ne more obstajati in obratno……hahahahahaha……….to sta pač dve polarnosti……….tk, da evo jst sm resno vzela mojo nebulistično temo in seveda sem resno vzela, da obstaja pač tudi svetloba……hahahaha…….tk, da vam sporočam, da men ni nč več žal, da je vse še bolj zakomplicirano……hahahaha……a zakva ne…..hahahahahahaha……zato, ker pač ni……vse je čist preveč enostavno…….. evo preprosto tam, kjer je strah, ni ljubezni in tam kjer je ljubezen ni strahu in ni žalosti in komplikacij in bolečin, ki so samo obleke, ki si jih strah nadene……..hahahahaha……..sej poznate guno zgodbo Adama in Eve, ki sta živela v raju in sta bila naga….kuker ni blo mure, pa vrsačija……hahahaha….edina firma je bla Adamova in Evina obleka…….hahahahahaha…..enostavno ane……..dons je preveč firm, pa člouk ne ve za kero bi se odloču……hahahahaha……..kuker ali bi se odloču za črne, temne energije al bi se odloču za nizkovibracijska polja, al bi se odloču za vedenjske vzorce, al za odvisnosti al pa za prejšnja življenja, da si pač lahko razloži, zakaj je pa zdej jezen na nekoga……..ampak to so samo opravičila za stanje, ki ga živimo……in kuker vemo, vsak odvisnok najde opravičilo…..hahahahaha……hahhahahaha

Tk, da v nebulizmu je čist vseeno, s kakšnimi besedami pač člouk opiše svoja stanja……hahahahaha…….v nebulizmu je pomembna energija……to je vse, kar šteje v tem vesolju………hahahahaha……čist enostavno in če imamo in doživljamo jezo in agresijo in si potem lepo razložimo, da pač smo lahko jezni na človeka, ker nam je tolk življenj nazaj nevem kva naredu……hahahaha……krasno opravičilo…..hahahahaha…….to je isto kot soseda, ki mi razlaga, da jezna na gunga, k ji je deset let nazaj pokradu to in to, al pa ena moja znanka je dobra, k mi je zadnjič prjavla po telefonu, da seveda je točno zdej ljubosumna, sej je mož šel sam s frendi za par dni na dopust, se pravi, da ima opravičilo za svoje stanje……hahahaha…….to je pač naš pogojeni um, ki nam takoj servira opravičilo za naša stanja…….hahahahahahaha…….in kje je tukaj širjenje zavesti o svojem pogojenem delovanju…….sama opravičevanja……….hahahahaha……matr je fajn ane…..hahahaha……

Pa, če se še mal ustavim pri tej temi človeštva……recimo, znanstveniki, kuker inžinerji, pa te zadeve so v temi, ker ne znajo rešit in pogasit požara, ki je zajel Moskovo….opravičilo je, da takega stanja temperatur na tem koncu sveta še ne poznajo, niso navajeni in pač ne vedo kaj naj naredijo, so pač mislili, da bo skoz isto…..še ne poznajo guno, da so spremembe naša edina stalnica……….hahahahaha……pa ta je tud dobra s tisto nafto v mehiškem zalivu, kuker še niso imel tacga primera………..niso pač vajeni sprememb, v bistvu jih sploh ne ukalkulirajo……matr jaka muda od inžinerjev……….hahahahaha……… pa vsa ta vremenske razmere, ki jih kao nismo navajeni…….spet so mislili, da bo skoz isto……….hahahahaha……pa tale naša gospodarska situacija je dobra, kuker še ni blo take situacije, pa ne vedo kva narest vsi ti študirani ljudje………hahahahaha…..pa, če pogledamo samo človeka, ki tudi dnevno pada v svoje krize in nekrize, kuker borba za dnar, pa te stvari…..hahahahha………a vas tole vse res ne spominja na temo, na noč…….pa seveda sama opravičevanja, zakaj je temu tako in zakaj je drgač tko……blablabla…….mi s svojo zavestjo doživljamo svet, kakršen je in ga potem sodimo…….pa vendarle, če se sami vase zagledamo, pogledamo in gremo za energijo kuker jeza, strah in uporabimo katerikoli tehniko, da se soočimo s svojimi čustvi v povezavi s svojimi miselnimi konstrukti, potem se mi zdi kuker nebulistu, da lahko pridemo do izvora strahu v nas, do našega bolečinskega jedra, seveda lahko začnemo kuker s podnivoji, kuker jeza, bolečine, razočaranje…….nek je treba začet……vse to je v nas in samo sami s svojo odločitvijo, da hočemo pač razumevanje za svoja stanja in ne opravičevanja ampak razumevanje, ki prinaša s seboj spontanost, strast, humor, radost in koneckoncev brezpogojno ljubezen, samo sami lahko zberemo vso to svojo energijo in jo potem, ker pride do razumevanja enostavno več ne trošimo za nizkovibracijska polja, al pa temne energije, al pa negativne enrgije, ni več vzvoda za trošenje………..je pa to resnično delo, ki ni plačano z everčki, pa še fulll mora biti odkritosrčnosti in resniceljubnosti in popolnega zaupanja………everčki pridejo kasneje……hahahahaha…….sej vem, jst sm en norc…….hahahahaha……..aja vas zanima samo kdaj pridejo everčki…….hahahahaha……hja, vsacga kej zaanima…..teli everčki zanimajo tudi vse svetovne banke, pa koorporacije, pa davkarijo, pa državo……..tk, da niste nč posebnega, če vas sam everčki zanimajo……hahahahah…..sej jst tud z verčki plačujem položnice, pač tako je danes…….ni pa nujno, da so nam everčki cilj……..vsi neki delamo……..tud gun, k je na socialni, je pa prej delav, al pa še bo, sej ni potrebno soditi in se primerjati……..ampak glavno delo, ki pa naj bi ga človek opravljal v tem
    času, je pa samospoznavanje in s tem zbiranje svoje energije in s tem se človek nauči kaj je prouzaprou pozornost in kamor gre pozornost, gre tudi naša energija………vsaj pr norcih……res pa je, da se v tem momentu ne morem hvaliti z mučos everčkov…..hahahaha……manjka mi pa tud nč ne……tk, da sem zdrava, vesela, radostna, nežna, strastna…..hahahahaha……..pa čist nč me ni strah……pa v prejšnjih življenjih sem bla tud že vse, lih tko kt vi……..hahahahaha……pa nej mi kdo dokaže, da pač nism bla lih kakrkoli si zdejle v tem momentu namislim…….hahahahaha……..tale astral je res fajn, sam dokler časa smo v odvisnosti od njega, se pač zgubljamo v njem in seveda imamo astral žur, en na wall sreetu en pa Sloveniji….hahahaha….. a je kej važen kje natanko……blablabla……hahahahaha…….in še hopsasa….tralalala….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

joj Rez …bi ti postnila en link …kako znajo bit mucke nežne …Big smile, prave zverineBig smile, tko zanjo pihat pa praskat ..pa prov hudičkove zvoke iz sebe dajat.
    No jaz sem pa danes ugotovila …da morem mal izklopa naredit iz tega neta ..pa foruma.
    Ker že škodi tole mojem mentalnemu zdravju…Big smile

Mam navado da potem za seboj berem kake imam globokoumne včasih ….pa vidim kaj ga biksam…
    Sam zanimivo ..to se mi sam dogaja po kakšnih forumih…v živo mam ponavadi glavo namestu….tko se znam kontrolirat…
    …jao…čista zbrka…

a je to spet egojeba …Rez kaj pravišBig smile..a so to kakšne take forumske energije…LOL
    Saj veš indetifikacije , pa ne identifikacija .
    tko da ja …zdej se mi zdi da sam še v tole temo pašem …LOL

lep večer …Wink

Lepo je če deliš
Prikaz 393 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.