Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 386 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Bog dej,

hahaha…..sem z vso pasjo procesijo lih kar iz sprehoda ob Krki pršla……matr je fajn, k se je mal ohladilo….no, ja sej je poletje, tk, da mislem, da bo še vroče……mi tud vročina čist paše……hahahaha…..mam cisterne polne vode………hahahaha…..

Pa sm v klepetalnici prebrala, da ima naš Avatar v zelo bližnji prihodnosti dopust…….hahahaha……pa bi mu rada zaželela enga srečnga pa zdravga……..kuker dopust…..hahahaha…..evo, me je naš Avatar spet mal pesniško navdihnil…….hja, vsak pesnik je imel svojo muzo…….pa mam tud jst kt norc čist komod svojo…….hahahahahaha……tkle gre pesmca…….hahahaha……

Dopust bo Avatar imel…..
    Brez babe bo na morje šel……
    Marbit bo tam zagledal eno……
    Ki z roko nežno ga bo pogladila…..
    In glej ga šmenta…..
    Takrat namesto babe….
    Se bo prava Avatarjeva bejba rodila…….
    hahahahahahaha……..hahahahahaha…….pa še hopsasa……pa tralalallala……pa tud na zdravje…..

Tk, da dragi naš Avatar, kot rezina ti želim na dopustu čim manj blabla bab, pa velik bejb……..hahahahaha….Hug…..če ti bo pa kej dolgčas se pa lohk tud na nas forumske babe kej spomneš…….blabla….kvakva…..Wink

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

hahahaha…..tale luna…..jst, kt norc mam vsako polno al pa prazno luno praznik…..hahahaaha……ma, ja men so prazniki taboljš, sem mela učeri še god, kuker sveta Ana…hahahaha……hahahaha…..pa mam dons spet praznik……pač v delovanju je spontano praznovanje, k mi ena frendica uleti od daleč,……..hahahaha…..iz daljne dežele…..hahahaha…..pa nč ni šla s trebuhom za kruhom…..ampak ji je čist pasal mal zamenat države, je bla lih fajna situacija…….hahahaha…….pa mogoče ji bo spet čist pasal mal zamenat….kuker obratno, ne vem……..hahahaha…….spremembe se dogajajo vedno zdaj………in ne kuker nekje v bodočnosti…..hahahaha……..vedno zdaj…….hahahahaha…….tukaj in zdaj……vsak novi zdaj……hahahaha……..

Pa, k sm lih pr frendih…….hahahahaha…..sm včeraj po telefonu slišala enga frenda, k ga resnično že kar neki časa nisem…….mesece, pač moj god, pa te zadeve….hahahaha…….pa evo halo…..halo…….ooooo….. stari kva dogaja, kako si……in njegov odgovor je v večini, že leta…..hahahaha…..ejga stara…..vrhunsko…….vrhunsko dogaja in vrhunsko se počutm…….hahahahaha……mene je čist zvil od krohotanja, tk, da se je že mal vrhunsko za mene ustrašu….kuker kva pa je, da se tk režiš……..ejga stari sm dobila eno asociacijo…..hahahaha……na besedo vrhunsko……hahahaha……kuker a si kupu marbit vrhunsko potapljaško opremo……hahahahaha……….pa mu mal povem okol vrhunskih potapljačev in opreme…….hahahahaha……..hja, pa mi reče mirno……ampak stara…..sej vrhunski potapljač ne rata čez noč, sej to je šport, kuker smučanje al pa plavanje…….je treba trenirat…….to so leta treninga……..pa je pol tud oprema temu primerna, pa sponzorji, ma, ja to je spet cel biznis……..hahahaha…….sej je naš Bojan Križaj imel tud vrhunsko športno opremo, sej je bil vrhunski smučar, sej je leta in leta treniral…….hahahaha……pa se še neki reživa, se zmenva za en vrhunski obisk in se posloviva……hahahahaha……….

Tk, da vsak vrhunski šprtnik al pa ekonomist, arhitekt, dohtar obrtnik, podjetnik…..pa te stvari……so verjetn mogli mal študirati, se koncentrirati na svoje znanje in na pridobivanje novega in seveda so imel dost volje…..pa seveda veselje do svojega dela……pa tk naprej……..čestitam vsem bivšim, sedanjim in bodočim vrhunskim športnikom in ostalim vrhunskim dohtarjem, pa tk naprej…. in jim vsem želim vrhunsko opremo………hahahahaha……..ampak, me pa zanima ali so zaradi tega kej boljši ljudje…….mislim v smislu človeških vrednot, kot so naprimer ljubezen……sočutje……spoštovanje…hja, ne vem…….bi jih pač mogla poznati, da bi lahko komentirala…….ljudje smo res ena vrhunska reprodukcijska vrsta…..hahahahaha…..se čist strinjam……vsak od nas je vrhunski…….oziroma lahko postane vrhunski človek, poln obilja radosti in sreče, ljubezni, harmonije…..le, da kot norc mislem, da tak vrhunski človek lahko postane samo skozi razumevanje sebe, hoteti se spoznati skozi svoja čustva v povezavi z mislimi……misli recimo oblikujejo naš sistem vrednot, vsaj jst tk mislem……vsaka misel vsebuje neko čustvo……hahahahaha…..naprimer strah-ljubezen….in misli v povezavi s strahom so pač energije nizkih frekvenc, se pravi nizke hitrosti…..hahahaha…….nizki štart……..hahahaha……to se pravi, da energijsko stagniramo……nasprotno pa misli, ki vsebujejo ljubezen, radost, veselje, srečo……pomenijo višje frekvence…….hahahaha…..višjo hitrost……hahahaha……..vendar pa kukerkoli, frekvence gor al pa frekvence dol, men je bil Emerson Fitipaldi, kar se tiče frekvenc formule 1 da best……………..hahahaha……miselno osredotočenje na nekaj v bodočnosti……tud lohka,mam čisto razumevanje, sem bla sama dolga desetletja mal v preteklosti, mal v bodočnosti, ni blema…..hahahahahaha……ampak spremebe se dogajajo vedno zdaj…..in vedno živimo zdaj, to je za mene kot norca ta večnost življenja….hahahahaha ……..po drugi strani pa spet lohk kt norc rečem, da je tud reinkarnacija ena oblika večnega življenja…..hahahaha……norc kt norc…….hahahahaha

Tony Sammara je napisal nasledno misel…..”””””…..spontana, resnična sreča je izven misli in to je modrost prvinske narave…..””””””

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Eh Rez …ko sem tole brala …sem se spomnila enga ….znanc…kupec.
    Takrat so bili ravno tiste očiščevalne akcije ….Big smile, ko so vsi na veliko smeti pobirali…
    Pa je pravil ta …preprost človk , neizobražen …(delal je v svojih časih v jami …tko so rekli tej jami pri nas , ko so Kaolin kopali …no zdej so ga itak zaprli …)
    Pa pravi …sem ravno prej videl dve gospe …vse lepe , pač sprehajalke a pohodnice …in flok piksna po tleh pa ena plasternka…
    ma veš takrat me je pa kar nekaj razjezil …ja no sej jast sem itak en “Kmet”..pa nimam pojma kako pa kaj …ampak tolk kulture pa imam , pa se zavedam …da smeti po tleh ne mečem in ne svinam okOli…

no tako je ..včasih sploh ni važen kaj kdo je, pa kaj kdo ma …pa tko naprej …enim deset doktoratov ne pomaga …so v svoji špuri …nekulturni , packasti …

to mem grede …
    Rez vse najboljšeFlower …jaz sem mislila , da ti ne praznuješ goda ….Smile

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Ejga, Strelka, hvala……..drgač pa, jst praznujem vse, kar je mogoče….hahahaha….hahahaha…..sem dons že moji sosedovi mačji družini dala mal faširanga mesa za jest…….pa sm opazila, da je mami muci tud prou veselo praznovala-uživala v njami, njami……..se pa s tvojim prjatlom kmetom čist strinjam, sam tud gune gospe razumem….ker kdor ne živi naravo v sebi, jo pač svinja……sej, gunim gospem, ki so smetile, bi pa tud verjetno pomagalo recimo na vsake deset metrov opozorilo….tam, kjer se osel valja, tam tud dlako pusti……hahahaha…..mamo po mestih tudi en kup takih opozoril, kuker ne meči smeti po zelenici…….hahahaha……..sam zgleda, da je velik ljudi marbit še vedno nepismenih al se pa njih te prepovedi preprosto ne tičejo, kuker so iztopili iz kolektivne energije……hahahaha…..sem enkrat enga vprašala, k sm nekaj sto metrov za njim hodila in vidla, da je vrgu piksno pira fletkano v travo…..hahahha…..pa ga prehitim, pa ga čist veselo vprašam da zakva je pa recimo to naredu, da ga nč ne obsojam, ampak me iz čiste firbčnosti zanima…..en cajta me je gledu, kt bi padla naprimer iz Siriusa……hahahhaha…….pol mi je pa reku…..ma,tko sem navajen……..hahahaha……sej, k sm se jst začela smejat njegovi izjavi, se je še on začel preprosto smejat in jo odšel po piksno, jo pospravu v rukzak in me vprašu, če mam cajt za en pir, ker jih ima še neki v rukzaku…..pa sva pol veselo kramljala in se smejala…..hahahaha……je reku, da bo svoje navade spremenu……hahahaha……

Fajn jo uživaj čez dan, draga Strelka……..pr nas na Dolenjskem, oče sonce prou lepo greje mati zemljico, tk, da si čist komod mislem, da mate pr vas tud sonce…..

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ha , ha ..si pa najdla ja Sirius …človk bi pričakoval da z Lune ..pa ok…LOL

No jaz pa pravim tako ..da nekaterim ne pomaga nič …imajo komunalo da za njim pospravlja…LOL.
    Morjo nekaj doživet ..izkusit …potem mogoče bodo začeli delat drugače.

skratka …zame so packi ..obsojanje gor ali dol …Tongue..so pač packi.
    Midva z bratom sva postavla eno tablo tko veliko ..ko so se najini starši preselili pač na deželo …in takrat ko pač nas še ni bilo tule ..so ti vrli someščani ..svo svinarijo metali …v našo gmajno ..(je bolj strmo …pač breg)…in vse kar se ne rabi gre v breg …
    Mal viši pa stoji tud ena kapelica …majčkena…in tud za njo je breg pa svinarija …
    in veš kaj je bilo …še tisto tablo so v breg floknili …kao kaj se midva mestna greva tukajLOL

tko da jaz tud kmetov čist nič ne zagovarjam, da ne začenem govorit o zlivanju gnojevke….pa bi spet človk pričakoval , da tisti ki pač živijo bolj na gorskih kmetijah …da mogoče drugače gledajo na vse skupaj …no eni ja drugi pa pač ne …
    tuki, ko si je rekel kmet ..je mislil da ni izobražen …tko …Smile
    Sto ljudi sto čudi …Smile

Sonček ..mi imamo sonček že od jutra …ni pa toplo-vroče …sam men je čist fajnWink. mi ni všeč, če je prevroče , zato so mi tudi hribi všeč…Smile

mej se Rez …

strelka2010-07-28 11:41:58

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hja, prou maš Strelka,…….nobenga ni za zagovarjat……bi rekla, da je ena taka preprosta “kmečka” kultura človeka v naslednji misli……ne delaj drugim in zemlji tisto, kar sam ne bi rad videl, da delajo tebi……
    po domače rečeno….zemla ni kanta za smeti, kakor tudi človek ne…….hahahahaha……sej veš moji prevodi nebulističnega norca……..hahahaha….

sem tud sama pred leti živela na 800 metrov nadmorske in zrak je bil res fenomenalen……to je bilo v času mojega turbo zgoščenega samospoznavanja, depre, pa te scene…..hahahaha……..morm priznat, da sm takrat ponovno začutila dinamiko v sebi in to čist v povezavi z naravo…….sej, deloholik sem bla že prej,moj cel lajf, sam to ni tista dinamika, ki se ji reče preprosto življenska kreativna energija…….

Tk, da teli tvoji hribi so res da best…….evo, mal zdravega smeha iz mojih natanko 333 metrov nadmorske višine…..hahahaha……je zadnjič frend s telefonom zmeru………pa še številko na hiši imam 33….hahahaha…hahahahaha…..kere hude nebuloze v številih……hahahahaha……

pozdravčke tebi v hribovje in vam, ki tole berete…….pa še…..hahahahahahahahaha……mi mamo se fajn, če vam prou je al neeeeee…..nam važno je le, da mamo se fajn…….hahahahaha……hahahahaahah Smile

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

zlati rez wrote: hja, prou maš Strelka,…….nobenga ni za zagovarjat……bi rekla, da je ena taka preprosta “kmečka” kultura človeka v naslednji misli……ne delaj drugim in zemlji tisto, kar sam ne bi rad videl, da delajo tebi……
    po domače rečeno….zemla ni kanta za smeti, kakor tudi človek ne…….hahahahaha……sej veš moji prevodi nebulističnega norca……..hahahaha….

točno to ..veš kolk bi bil svet potem velik lepši …Approve

Lepo je če deliš
Prikaz 386 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.