Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 379 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Br dan,

evo, pr men tud kapljca dežja ni padla….hahahaha…..zgleda, da sm se preselila na zlo sončno stran……..na sončni strani alp……Slovenija, od kod lepote tvoje, pozdravljamo te iz srca in srečni tu smo doma…..Slovenija……..hahahaha…….sej ne vem lih a tole pojejo Avseniki al kdo drug…….ma, ja, sej nism na kvizu za miljon evrov, da morm vse vedet okol te pesemce……hahahahaha……ampak pesmco pa vseeno lohk pojem, ane…….tud pesmca je znanje…….hahahaha…….hja, ampak seveda se čist razumsko strinjam, da samo pesemco pojčkat ni popolno znanje okol te pesemce……namreč tud tele tonske lestvice, pa inštrumenti, ki zraven pašejo, tud to je znanje…..in zdej, če bi šla naprimer na kviz in bi imel pač temo okol slovenske goveje muzke…..hja, pol bi pa mogla res še en kup informacij skonzumirat in jih pač povezat v popolnejše znanje, sam to še ne pomeni, da znam tud igrat na vse te instrumente………no, ja na kvizu tega tudi ne zahtevajo….hahahaha……..izkušnja, ki pa jo bom s tem znanjem doživela, je pa seveda udeležba na kvizu…….hahahahaha…….zdej pa, če je mene strah pred nastopom na kvizu in mi vse zablokira, pol ni krivo moje znanje, ker znam……..ampak je krivda v mojem strahu……se pravi, da je čist brez veze, da si še naprej nabiram znanje okol slovenske goveje muzke…..znanja imam dost…..ampak morm pač delat na svojem strahu………..hja, zdej mam pa tud en kup tehnik na voljo…..pa se lohk odločm………in, če sm čist poštena z vso pogojenostjo…..hahahaha…..bi si bi verjetno izbrala tehniko, kjer bi jst lohk doživljala stanja brez strahu………hahahahaha……pošten povedan……..hahahaha……in se seveda naučim hoditi v željena stanja, kjer jst nč strahu ne čutm, ko sm na kvizu……in seveda sm tud naprimer s pomočjo tehnike kviz spelala…….hahahaha……….ampak naprimer teh stanj, kjer je mene strah je kar neki……….tk, da lohk pol dneva živim v eni realnosti, pol dneva pa v drugi…….no, ja tud fajn…….sej itak pravjo, da je vse iluzija…….hahahaha…….lohk pa mene začne resnično zanimati zakaj vraga čutm tak strah……od kje izvira……….sej koneckoncev je to moj strah……..sej ga torej jst sama napajam z vso svojo osebnostjo, razumsko nočm strahu, ampak strah je……….kako naj se prepričam, da ga ne bom več čutila……hahahahha………..fora je, da se ne morm prepričat……..njet, to pr men kot norcu ne dela…. …..hahahaha……..marbit sm bl kratkega razuma…..hahahaha……kva pa vem…….vendar sm pa ugotovila naprimer, da imam en kup prepričanj……..hahahaha………en kup prepričanj o sama sebi in o svetu okol sebe…..hahahahaha…….in jst ne bi bla norc, če ne bi šla ta prepričanja skrbno rekapitulirat……….v konkretnem primeru naprimer, da me je strah, da ne bom vse pozabila, kuker znanja za kviz…..pa, da se bom dober obnašala…..pa, da ne bom preveč krilila z rokami, pa kva bojo pa drugi rekel, če ne bom lih vse znala…..hahahaha……pa še sram sm odkrila…….hahahaha…..en kup enih blablabla okol tega straha pred kvizom……hahahaha………….tk, da jst bi poleg kakršnikoli tehnike za naprimer “strah pred nastopom” enostavno hotla vedet in priti do spoznanja, zakaj prouzaprou tale moj strah in od kje se napaja, to bi mi bila namera,…….pol je pa men vseeno ali zdej namero delimo na globjo, sredno in višjo…..torej bi tehniko izvajala z vso pozornostjo in spet z vso pozornostjo opravljala svoje delo al karkoli že delam, ko pač ne delam tehnike…….hahahaha……pozornost meni pomeni, da sm v dogodkih pozorna na svoja stanja, naprimer, ali zdej čutm olajšanje in seveda je pozornost z okolico v sočasju…….se pravi jst sm v dogodku in seveda se koncentriram na delo, pa vendar imam pozornost na te spremebe mojega občutja ali počutja v povezavi z okolico……tk, da po domače povedano,naprimer zaradi koncentracije na moje delo, sploh ne bi videla človeka, ki je prišel mimo, vendar bi ga pa čutila , nebi me pa niti zmotil niti motil…….pozornost ni statična…….pozornost je dinamika, pozornost je gibka in največja bedarija za mene kot norca je, da človek zasidra pozornost…….hahahaha……..no, ja, sej vem tole zasidranje pozornosti, se je v bistvu sam men dogajala v mojmu lajfu…..vam se gotov ne……hahahahahaha……

Tk, da tele tehnike so meni vse ql…..prouzaprou čist da best…….zdijo se mi tud učinkovite, sem se jih kar nekaj tud sama šla……sam, da smm se na svoji koži naučila, da je tehnike treba presežt, drgač je človek spet v odvisnosti……..hahhahaha……pač norc, kt norc……a kako presežt…..hahahaha…….s pozornostjo…….in veliko mero odkritosrčnosti in resnicoljubnosti do sebe v vsakem momentu lajfa, ne samo v neki tehniki…..no, ja vsak po svoje……..in to je men da best…..to je v bistvu sploh men point lajfa, kuker vsak po svoje……..vsi smo ljudje, vsi bi radi čutili enost z vsem kar nas obdaja…..in vsak po svoje hodi po tej poti….in ta pot je človekova osebna zgovdovina, ki pa je čist logično prklopljena na kolektivno……sej drgač za moje pojme sploh ne more bit…….hahahahaha…….svojo osebno zgodovino pa vsak tanrbolj sam pozna……….

Carlitos je tole izjavu na eni izmed svojih delavnic……”””””Če ti tvoje prepričanje nekaj vzame, se pazi, bodi pozorn, vse, kar ne osvobaja, te zasužnjuje…””””…hahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

matr je dobr tale šport….kuker srfanje po forumu…….hahahaha…….kere hude egojebe, kuker hude, mislem svojo, k se skoz krohotam, sej vem, tole je že verjetn mal tu mač, bom v bližnji prihodnosti stopila do kakšnega bioenergetika, sm slišala za eno novo zvrst bioterapije in sicer rezoterapija, bom poročala……….hahahaha…….sej, to je pa res fajn, da ima vsak svojo egojebo ane….. je bol zanimivo…….hahahahaha…….še tanajbolj fajn pa je, da se je člouk sploh ne zaveda, kuker jst moje, vi se svoje verjetn čist al pa verjetn vsaj boljš, kt jst moje………..hahahahaha……..mi mamo se fajn, če vam prou je al ne…..nam važno je le…….da mamo se fajn……..hahahahahaha………hja, to je pa moja egojeba….kuker fajn se met, pa te stvari…..hahahahaha…..pa krohotanje…….hahahaha…..pa žlobudranje…..hahahaha…..pa pesmce pet…..hahahahaha…..pa seveda nebulizirati………svaka kaka teli znanosti nebulizm…..hahahahaha……pa sm prebrala na forumu Osho in dobila čisto asociacijo na Oshota, kuker, da mu večina “duhovnežev ” nekako ne priznava duhovnost oziroma ” razsvetljenja”, ker je bil baje fulll bogat, pa te stvari, kuker bi mogu bit skromen, pa te zadeve…….pač, men se zdi, da je bil tud zlo produktiven, je velik knjig napisu……fulll učencev, pa ašrami, pa te zadeve….pa glede na njegovo bogastvo, se mi zdi, da je bila njegova” praznina” ena najboljših…….hahahahaha….če že primerjam…hahahahaha…sej povsod piše, da je bil zadovoljen, energetski, sploh je oddajal ne samo karizmo pa tud da best energijo, notranji mir, modrost… tk sm prebrala…….pa še duhovnost se mu je materializirala in to naddober, baje je imel celo kolekcijo rolsijev kuker avtoti pa te zadeve……hahahahaha……men se zdi, da ma po teh merilih Osho prvo mesto, sm slišala, da je bil pravi uživač………….hahahahaha……hja, sej za Jezusa sm tud slišala, da je bil zadovoljen, srečn, pa še po vodi je hodu……torej……no, ja knjig lih ni nč napisu……ampak je pa okol njega velik napisanga…….hahahaha……sej, marbit pa sploh pisat ni znal……ne vem……hahahahaha………ma, ja sej ni lih nujno, da vse vem……hahahaha……….bravo Osho, zaenkrat vodiš v materializaciji duhovnosti…..hahahahahaha………tk, da mislem, da bodo verjetno Oshotove knjige ljudje še bolj radi brali, sej, kdo si pa ne želi obilja…aja, Osho je že umrl…..hahahaha…..vsi bomo umrli….hahahaha…..no, ja obilje v občutkih, v polnosti v zaupanju, sreči, radosti….. in ne v materialnosti,, ampak, če se pa materialnost na zunaj ne kaže na način, ki je nam domač in ga pričakujemo, pol pa to ni uredu…..pa tud, če je človek srečn, zadovoljen in to izžareva, nima nobenih znamenj notranje ali zunanje borbe za svoj obstoj…..hahahahahahaha……..to ni uredu, borba mora bit al kva……se strinjam….borba mora bit…….ni kej……in to borba za energijo……hahahahaha……..za svojo energijo………hahahaha…….kamor gre naša pozornost, gre naša energija………to je meni kt norcu presneto jasno…….v pogojenem umu gre v obtoževanje, ali pa v opravičevanje ali pa dokazovanje…….hahahahaha…….ko pa tega ni več…….hahahahaha……je pa notranji mir……hahahaha…..preprosto, kot pasulj, seveda v nebulističnem stanju, se pravi nebullističen notranji mir, kuker nebulističen pogojeni in nebulističen nepogojeni um…….hahahahaha……pr men je vse firmirano…..hahahaha………..hahahaha……in človek lahko humoristično nebulistično komunicira in je seveda velikokrat čist čudn v svoji komunikaciji……hahahahhaha……..ali pa tudi ne…..hahahahaha…..sej veste norc, kt norc……matr je fajn živet…….prou uživam…….hahahaha…..a mislite, da sm zdej odvisna od užitka…….hahahahaha……tud če……mi bodo že dogodki pokazali, kakor so mi tudi v preteklosti…….hahahahaha………sej nism nč posebnega, če sm nebulista…..hahahhaha…..bilo kuda, nebulizem svuda……..hahahahaha……..dogodki se dogajajo vsak dan in to vsem nam in samo človek sam lahko sebi odkritosrčno in resniceljubno prizna ali je izpolnjen, ali se čuti povezanega, sprejetega, spoštovanega, ali živi z zaupanjem…..pol je pa čist vseeno ali ima tri korenčke, ali pet korenčkov, ali paa celo gredico korenjčkov, marbit trgovino s korenčki, ali pa že grosira, ……….hahahahaha……pr men je namreč lih korenjček iz zemeljce pokukal…..hahhahahaha………pa jih še nism preštela……hahahahaha……po moje jih je “glih prou”…..hahahahahaha……sej veste, to je pač moja nebulistična mantra moje egojebe….GLIH PROU….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

pravo poletje ane………vroče, pa te zadeve…….hahahahha…….prou uživam……..seveda zalivam svojo zelenjavco, pa rožce in to z vso ljubeznijo in seveda akcijo……je treba zalit……hahahaha…….je treba delat……hahahahaha…..bravo Adi Smolar…..ta komad …..je treba delat…..mi je bil zmeri fajn……hahahaha…………pa Adi ma tud fajno dinamiko v glasu……..hahahaha…..no, ja vsaj za mene…..hahahahahaha………..

Drgač sm pa dons na forumu, k sm mal srfala……..hahahaha……..tale moja odvisnost od srfanja….hahahahahaha ……..sm dobila asociacijo na svoja otroška leta in mladost…..hahahaha……no, ja pa tud na moja kasnejša leta……hahahahaha……sploh sm dobila asociacijo na slovensko zgodovino……energijo…….hahahahaha…….ma, ja tele moje asociacije……hahahahaha…….so pač v imenu znansvene vede nebulizem, kuker veda obstaja že stoletja, sam nihče ji res ni dajal nobenga pomena, sploh je niso odkrili……..hahahahaha…..bom rekla, da sm se pač nekakko morala roditi, drgač zgleda, da nebulizm sploh še ne bi bil odkrit, matr Rezina…… kera huda samopomembnost, kuker lih mene so čakal, da se odkrije nebulizm……..hahahaha……..hja, valjda……sej je Newton tud odkril gravitacijo……..aja, gravitaciija je tud že prej obstajala, sam, da jo je Newton spravu v formulo, pa jo mi zdej lohk razumemo in zdej čist štekamo, sam formulo pogledamo, matr jst sm zdele formulo čist pozabila, ampak gravitacijo pa vseeno štekam, lohk tud povem prispodobo z drevesom, pa jabkom, pa še kakšne druge, mamo tud hruške, pa slive., pa tropsko sadje……..hahahahahaha…….ampak gravitacijo lohk vsak tud šteka brez sadja ane…..pač zlo verjetno, da skoz izkušnje, ki obsega pač od informacije do razumevanja informacije in do dogodka kjer sm to informacijo dojela z vso svojo bitjo, ki pač obsega mentalno in čustveno telo in vsa ostala telesa, ki jih baje imamo…………njet, formule pa zdele ne vem………..hahahaha…….tk, da vsak ima svojo pot…..hahahahahaha…….fora pa je, da je treba s te poti sestopiti…….hahahahaha………šele potem jo prepoznamo, kot pot…….hahahaha……sam to je spet nebulizm, tk, da …..blablabla…..in hahahahaha…….in juhuhuhu……..

No, sm dobila asociacijo na moja otroška leta……hahahaha…..kvapavem, mogoče sm bla stara šest, sedem let…..tam nekje…… sm spraševala mamo, kje so vsi te moji strici, kuker njeni bratje, ki jih je bilo pač več, kot sm jih poznala…….hahahahaha………številke mi niso štimale v moji otroški glavi…….hahahaha…….pa zmeri, kadar se je žlahta po mamini strani srečala, je pač govorila o stricu Mihu, pa o stricu Lojzetu, ki pa jih nisem nikol vidla……hahahahaha……no, pa sprašujem mojo zlato mami, kje sta zdej ta dva moja strica, pa pravi mami……ja, veš, draga hčerka, sta šla pa s trebuhom za kruhom v širni svet…….hahahahahaha……..sej, takrat se je to meni zdel čist vse neznano, ta širni svet, pa te stvari…..hahahahahhahaha…….no, ja pa sm šla v šolo in smo se tud v šoli učil, da je veliko Slovencev, moški al pa ženske, šlo s trebuhom za kruhom……….hja, taki časi so bli……..moja mama je rekla, da je enmu svojmu bratu, k se je poslovu od nje, kuker, da zdej pa on gre po svetu……..mu je dala suho klobaso in kos kruha, je rekla, da je kruh imela sama, klobaso je pa atu sunla…..in seveda bla pol tud tepena, k je po resnic povedala…….hahahaha…..čeprou, je rekla, da je pol njen ata zmeri reku, sej bi mulc lohk povedu, da gre, pa bi mu dal kakšno klobaso več za sabo…no, ja sej kasneje sm tud oba strica spoznala…….hahahahaha……….in moj ata je zmeri reku, da je vse sam naredu……..pa sm ga kot otrok včasih vprašala, kako to misle, če vendarle hodi v službo in dobi denar, da potem lahko kaj naredi in, da v službi nikakor ni sam……..hja, sej ata mi je kmalu prepovedal misliti z mojo glavo, ampak to še ni pomenilo, da nisem……hahahahaha……ko mi pač ni znal več odgovoriti mi je rekel…….ti zdej še čist nč ne razumeš, ker si še otrok, ampak zavedaj se, da je tvoj ata bil v zaporu in, da mu država in starši nisoo nč dal in, da je vse čist sam naredu, no, ja mami mi pomaga, je še reku…….in moj ata je že v socializmu imel svojo obrt, seveda popoldansko…….hahahahaha…….je hodu v službo počivat, da je lohka doma fizično delal…..in to ga je resnično izpopolnjevalo, počutu se je resnično svobodnega……..mislem, da ga lohk čist zastopmo……… bil je tud iskan v svoji obrti……..in danes je star čez osemdeset let……seveda ima hišo, ki jo je sam naredu…..hahaha…..in ima s čistim veseljem svoj zadnji s.p……..hahahaha…..kuker svobodni penzionist…….ata pravi, da služba le ni bila tako slaba, ker iz službe se je vedno vrnil iz tegala s.p. se pa resnično ne bo več, ga bo mel do konca lajfa……….svobodni penzionist….hahahahaha……pa še penzion ima dober, ker mu je država priznala leta, ki jih je prebil v zaporu, pa seveda je država priznala krivdo in je ata dubu tud izplačano v denarju za vsako minuto svojega zapora……..tk, da dragi moj ata, ti si zaenkrat za mene še tanajbolj duhovni človek, kar jih poznam…in, ja bil si oproščen, ampak evo, tud to je moogu sam narest, namreč mogu je vložit prošnjo za ponovno sojenje, ker drgač država nebi niti mrdnla……hahahahaha……..tk, da dragi ata, res je…..vse si sam naredu in, ja, prou maš, da so komunisti vsega krivi…..hahahahahaha………….vsaj po določenih merilih, ki jih pa človek spet ne more zanikati…….merila so merila, in vsak si postavlja neka svoja merila, ki postanejo pol že kar pravila…..hahahaha…….kuker gun komad od riblje čorbe…..pravila, pravila, da bi me udavila ili kićmu savila i skroz ………..hahahaha….neka glupa pravila u crnome zavila….ooooooooo……..hahahahaha……pravila postoje, kad se dvoje vole……mama mi je rekla, ne daj prve noći……..može tvoja sam……hahahaaha…..pravila pravila, da bi me udavila ili kićmu savila…..hahahahahahaha…….ma, ja norc, kt norc…….menda sm bla neki življenj nazaj dvorni norec na enmu znanmu dvoru…….pa zdej ponavljam svojo karmo……to mi je reku en rezoterapevt, sam moram še sama prevert, pa si bom v bližnji prihodnosti omislila astralno potovanje v mojo preteklost, kuker prejšnja življenja, pa mi bo potem mogoče čist jasno, zakaj sm v tem življenju spet norc……..hahahahahha…….me prou zanima……hahahahahaha……ali pa tudi ne……..sej veste….nebuloze kt nebuloze in nebulizm je pač čist nova veda oziroma znanost, ki pa zaenkrat še nima nobenih članov, razen moje malenkosti……..oziroma nč ne bom malenkostna……hahahahaha…….kaj pa je prouzaprou nasprotje malenkosti……..ne vem….mogoče nadlenkost…….matr zdele mam čisto praznino v možganih……..dejte si sami pomagat…….hahahahahaha……..verjetn mi je vročina stopila v glavo in to najbrž razumete…..tukaj trkam pač na vaše razmevanje za moje trenutno neznanje…….hahahahah……ampak sm pa čist srečna, radostna, vesela, polna zaupanja v sebe in v vas, da si boste pač sami najdli nasprotje besede malenkost……………ma, ja, naš forumski Brezo pravi who cares………hahahahaha……. moj ata pa še zmeri pravi……bilo kuda, komunisti so krivi svuda……hahahahaha……pa, če ga kdo hoče poslušat, mu z veseljem pove svojo življensko zgodbo, ki jo lahko podkrepi tudi z zgodovinskimi dejstvi……je prou hvaležn, če ga hoče kdo poslušat, ampak, ko pa govori o svojem zaporu, pa lahko človek opazi, da svoje situacije iz preteklosti ne sprejema brezpogojno……ampak, da ga rola pač njegovo bolečinsko jedro…..kakor vse nas, sam priznati si moramo in ga hoteti podoživeti, da lahko sprostimo energije, ki so blokirane v čist tem lajfu…….in kakor pravi Castanjeda……če ti tvoje prepričanje nekaj vzame, se pazi, bodi pozoren, ker vse, kar te ne osvobaja, te zasužnjuje…….
    ..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

hahahaha…..evo, jst mam čist u izi moje cisterne za vodo polne…..hvala, hvala……je blo že mal na tesno…..hahahahaha…….prouzaprou glih prou, se mi je z vsemi rožcami ama u nulo izšlo izšlo……hahahaha……sej sm čist zaupala…..hahahaha…..drgač mam pa mobi od enga, k mi vodo za rožce pa zelenjaco prpele, pa mi jo natanka v cisterne……..tk, da je glih prou s temle dežjem……..hvala, hvala……..sej guni k imate vodovod verjetn sploh ne čutite te moje hvaležnosti…….ali pa tudi……hahahaha……sej, res ne vem čist točn, a je tkole k jst živim sploh dostojno…..hahahaha…….si morm mal merila oziroma pravila dostojnega življenja prebrat…..hahahaha……tacajt sm pa srečna, radostna…..prouzaprou uživam….hahahaha……njet, nč stresa…….hahahaha…..čeprou pravijo, da je določena stopnja stresa čist konstruktivna…..njet….pr men še te stopnje ni………sej vem, jst sm bl slaba v teh stopnjah, pa nivojih…..hahahaha……ali pa tudi ne……hahahahahaha…..

Drgač sem dobila pa ojačanje in sicer sta mi frenda na počitnice prinesla svojo mačko, pa še od hčerke psa sem dobila za kakšen teden al pa dva……hahahaha….tk, da pr men je pestro……hahahaha…..pa vsi se dober zastopmo……smo prou zadovoljni……aja, pa še neki……mal naprej od mene je ena muci nekako takrat, ko sm se preselila povrgla tri čudovite mucice…..hahahaha……seveda je mami muci ugotovila, da jst zdej stalno živim in seveda je prišla povedat, da je tud lačna, kar sm jo čist zastopla, je bla tud dost shirana, ampak lepa, čista…..prou polna življenja, tk, da sm ji vedno dala jest, ko je prišla pred hišo in zamjavkala……hahahaha…….sej hrane mam pa res dost tud še za mami muco…….hahahahaha………pa sm se tud zmenila z njo, da nej kar pomjavka, kadar bo lačna, ni blema, da pa se v hišo ne bo vselila, pokazala sem ji tudi črto do kje lahko gre in od kje naprej je moje privat…..hahahaha…….je čist vse poštekala v samo enem pozornem pogovoru….hahahaha……sej nism mogla verjet, kljub temu, da imam vrata skoraj vedno odprta, ne gre noter, ampak pride in se vsede na stopnico in me pokliče……hahahaha…..bravo mami muci s tabo se da vse zment……hahahahaha…….mi je že tudi mucke prpelala pokazat in to dobesedno pokazat,matr so luštni, pol jih je pa spet nazaj odpelala…….hahahahaha…..bravo mami muci, s tabo se res da vse zment, pa z ostalo mojo pasjo in mačjo družbo, ki je pr men na počitnicah tudi…….hahahaha…..matr je res čist enostavn…….hahahahahaha…….se mi zdi, da se je s človekom mal težje zment…….hahahaha…..ali pa tudi ne……hahahahaha…..ma, ja verjetn lih ne izpolnjujem vsa pravila, pa je res mal težje, kuker z mano mislim……z vami je čist lahko…….imate verjetn dostojno življenje, vodovod, pa te zadeve, sem mislila, ker pr men sm odvisna od dežja………hahahahaha………ma, ja ene odvisnosti so men zgleda čist pr srcu……kvapavem……..čist zaupam………..hahahaha…….vmes se grem pa večkrat v gozd dobesedno in z vso pozornostjo usrat, tk, da sranje mam da best…….hahahahaha……… sej veste, kamor gre naša pozornost, gre naša energija……hahahahaha…….ma,ja, norc, kt norc……hahahahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Zdravo z naravo v naravi ..RezBig smile

No kot vidim …se ti bo -je mačja družina povečala …počakaj zdej-kmalu …mišk ne boš dolgo ne imela nobeneBig smile

Big smileFlower
    Flower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Ejga, Strelka res je …z naravo v naravi……Thumbs Up….pa tale moj živalski vrt je da best, sm lih kar poslušala arijo od mojga pesjanarja, namreč on izredno rad tuli, ko se pokaže luna na nebu, tk, da čist vem, kdaj se približuje polna……mam vse pomembne novice na dosegu ruke……hahahaha……fajn bod…Big smile

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Je že velika in okrogla …luna …to je še dobro da sam pes tuli…Big smile….
    Pa včasih so rekli …da luna tudi na vreme vpliva ….Smile

ok dovolj naj bo …tud ti mej se lepoWink

Lepo je če deliš
Prikaz 379 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.