Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
17. 7. 2010 ob 11:55 #4127zlati rezČlan
Br dan,
hahahaha….tele naše egojebe so da best…….hahahaha……ni boljše detektivke……hja, sam a ste kdaj premišljevali, da se detektivki pridruži tudi akcija in to podebljana…..hahahaha………to pa je pol dinamika……hahahaha……..sej vem, vsak ima svoj temperament in to se mi zdi da best…….sam vseeno akcija-reakcija je naše delovanje in delovanje vesolja……in delovanje je preprosto naša karma……tk, da gun, k sam na razumu zastop, da je delovanje karma…….je pač osvojil še eno besedo……..čestitam……jst mam prjatla, k mu je bilo v največje veselje in zabavo, da se je vsak dan iz različnih slovarjev učil po 50 besed, kot otrok seveda in dejansko danes govori kar nekaj jezikov…….bravo frend……..hahahaha…….sej, če mam kej za prevest se lohk zmeri zanesem na njega…….hvala, hvala……hahahahaha….se pravi, da je imel voljo, veselje in koncentracijo……čestitam…….a lohk rečemo, da je imel kompletno pozornost…….hahaahahaha……..pozornost ni nekaj, kar je zasidrano…….pozornost je gibka……dinamična…….in kdor si misle na razumu, da je pozornost nekaj statičnega……hja, tud prou…..sej se itak vse spreminja……itak je cela dinamika……torej se tud človek lohk spreminja….sej je dokazano, da se pri človeku koža obnovi vsake tolk in tolk let, torej vse je v nenehnem obnavljanju….vsaj tk se men kot norcu zdi…….vesolje je v nenehnem obnavljanju, akcija-reakcija, fullll vznemirljivo, vsaj za mene……..sej veste, norc pa te zadeve…….hahahaha……al pa znanstvenik nebulizma, se mogoče za kakšne boljš sliš……men je itak vseeno……čutm in živim namreč nebulistično enost…….hahahaha…….prouzaprou nebulistično praznino……hahahahaha…….evo, pa ima lahko praznina z nekaj pridevniki spet mal drgačn saund……hahahaha…..marbit bo kakšnen reku, matr sej, tole je navadna praznina…..ampak glej ga šmenta, tale baba ima pa že nadgradnjo……hahahaha…..nebulistična praznina…..hahahahaha………..sej, naprimer, če bi se tkole znajdla med jogijskimi fanatiki, bi enostavno rekla, da je to jogijska praznina, če bi se znajdla med muslimaskimi fanatiki, bi pač predstavila mohamedovo praznino, pa krščanarjem kristusovo praznino………pa budistom pač budistično…….hahahaha………..pa nobena praznina ni zdej boljša al pa slabša……….hahahahaha…….eno in isto sranje, samo drugo besedno pakovanje………hahahahahaha……..ampak, ker smo navajeni na igre našega uma, kva in kdo je boljš…….hahahahahahaha……..si pa lahko na razumu do onemoglosti razglamo in dokazujemo, da kera praznina je zdej boljš……..hahahahahaha……….kuker moj ata ima pa večji avto, kot vaš, se boljš noter vozi, pa še klimo ima, pa sedeže, da se lohk pozim segrejejo……hahahahaha……vi se pa vozte še zmeri v starem avtu, k mu že pol auspuha dol visi…….hahahahaha…….se pravi, da gun, k ma bolš avto, pač bolše trenira praznino…….hahahahaha…….sej ima vendar dokaz…..bolš avto…..al pa pomemben položaj v družbi……….hahahaahaha………matr tele naše egojebe so res svetovni humor…..hahahahahaha……dejmo se mal smejat sami seb……..hahahaha……..to je men najbolša vaja iz joge smeha…….hahahaha……no, ja, sej zdej, če je kdo alergičen na besedo joga……hahahaha…….lohk tud rečem, da imam diplomo iz smeha neskončnosti……hahahahaha…..men je vseeno…..point je, da se človek nauči režati sam sebi……in, da prinese več smeha v lajf, ker se mu pri režanju sproža tud glavna dihalna mišica, pa še vse celice se pretresejo v dobri frekvenci……..hahahaha……smeh neskončnosti……hahahahaha……..dejmo
slišmo
17. 7. 2010 ob 16:50 #4136zlati rezČlanBog dej,
ejga……prou ponižno javlam, da pr ns mal smrdi po nevihti…….tk, da sm mal vrt oplela, pa te zadeve, pa cev sm si naštimala v zbiralnik za vodo, no, cev iz žleba…….hahahaha….tk, da jst sm prpravljena s tremi praznimi rezervarji…..hahahahaha….sm prevzela vso odgovornost, seveda v svoji situaciji……..pa nč zdej ne molim, da nej pada dež, ampak ne toča, da mi ne bo zbila po vrtu vso zelenjavo…….hahahaha….njet…tud kakšnih drugih tehnik za kao moja željena stanja brez toče ne delam za tole vremensko situacijo……..hahahaha…….ampak čisto preprosto zaupam in naredim vse kar je v moji moči v tej situaciji, kjer sm se znajdla……..kuker nevihte, pa te zadeve…..hahahahahahaha…….nebulistična praznina…….hahahahaha……lohk se pa zdele začnem ukvarjati z nevemkerimi tehnikami za željena stanja in jih kao doživljam………hja, to pol pomeni, da hočem eksplecitno stanje z dežjem in ne toče……hahahahaha……….pol delam tehniko iz prepričanja, da ja, seveda, takle vreme je, nevihte pa toča so napovedane, ampak jst sm prepričana, da kljub vsemu obstaja druga realnost, kjer toča lih pr men ne pada, ampak lepo zmerno dežuje in mi napolni rezervarje, ker…….hahahaha…..bog ne dej toča…….hahahaha…njet, ne delam nobenih tehnik, ampak sem pa nardila vse potrebno, da zberem vodo, ker mi jo je lih učeri zmanjkal za zalivanje rož, tk, da so mi že enkat s trahtorjem, pa cisterno prpelal………hahahahaha……….in seveda nebulliziram, svaka kaka nebulizmu……..hahahahaha….mi prou paše………hahahaha…..sm čist v svojmu nebulizmu……..hahahaha…..
Tk, da, evo, sm se spomnila….hahahaha…..k, sm plela na vrtu, mi je uletela ena taka čist navadna zgodbica, ki pa se mi zdi, da se dogaja kar velik po naši ljubi zemeljci…….tk, da mislm, da smo vsi kar mal avtorji tele zgodbice……oziroma glavni igralci……hahahahaha…ampak razlaga in opis zgodbice je pa na ravni vede oziroma znanosti, ki se ji reče “nebulizem”, tk, da z ozirom na to, da še nimam registriranih nobenih članov, ampak po ogledih se vidi, da je pač kar neki,/ to pomeni, da sm se zdele v konkretnem primeru bolj razumsko skromno postavila…..hahahah….ker ego) zanimanja za mojo znanost……..hahahaha….ampak razumsko v realnosti, ki jo zdele dožćivljate, dejstva pa te zadeve…..hahahahahahah…….. vodim v ogledih…….matr sm nabila zdele XXXXXXXXXLLLLLLLLLLLL samopomembnost, a čutite, no, ja jest lohk čutm, vi pa lohk razumete, kakor pač razumete………..hahahahahaha……..juhuhuhuhuhhuhjuu……sej samopomembnost je itak stranski produkt razuma………hahahahahaha…..in jst sm jo točn zdele nabila na petstošestnajst……kuker mam največ ogledov na forumu….hahahahaha………to je moja razumska samopomembnost…….hahahahahaa……to je preprosto al pa po domače stranski produkt mojega razuma…….k, če ga zdele tkole pogledam,v tem momentu “zdaj” ne morm druzga rečt, kot, da je samopomembnost sama sebi namen, torej vzdržuje sama sebe……hahahahahahaha….evo sm ji že vzela naboj in sm vam hvaležna, da me tkole podpirate…..hahahaha……prouzaprou sploh dovolite, da me gverate………hahahahaha……..to pa je sprejemanje v nulo al kva……aja, spet sm si nabila samopomembnost……..hahahahahaha……….le zakva……..hahahahahaha…….marbit zarad moje vede, pač nebulizm……..kakršnikoli izem se je po moje začel preprosto…ideja-delovanje, ki je seveda nasprotna realnosti tedanjega družbenega dogovora….občutki……. in, ko je prerasel v evforijo…..hahahahaha……je začel delati samomor, se pravi postal je komercializacija……..hahahahahahah….cajt teče v obeh smereh…….hahahaha……in ne samo iz preteklosti v prihodnost…..hahahahahaha…..tk, da mate čist prou, da se kot član pač ne registrirate, ….čestitam, nism mislna, da ste tolk razumni……hahahaha….ampak iz varne razdalje pač opazujete……varnost je varnost……hahahahaha……mam čisto razumevanje za realistično al pa iluzorno varnost…..hahahaha….ampak jst mam pa še vseeno največ ogledov……hahahaha…..a to marbit pomeni, da mam že kakšen družbeni status na forumu, al to pomeni, da me iz usmiljenja berete, kuker, evo pustmo babi, da se izrazi, s tem ji pomagamo v njeni egojebi, sej vem, da me razumete…..kdo bi si pa želel tako egojebo k jo mam jst……hahahahaha……hahahaha……..tk, da vi ste lohk vsi pomirjeni, moja egojeba je sam ena….hahahahahaha……blazno ste fajn, pa te zadeve…..pa res mate empatijo zlo visoko razvito……hahahaha……hvala, hvala…..
No, evo, pa sm spet mal blabla…….pa tista zgodbica k sm jo omenila……hahahaha…..aja, tkle gre…….nekoč je živela Rezina in je srečala enga Rezota…..hahahaha…..no, ja u glavnem po nekaj rezosrečnih letih ( jst mislem, da tele besede novte najdl v nobenm slovarju, ampak to še ni rečen, da ne obstaja…..hahahahah…..)…..evo po nekaj rezosrečnih letih, so prišla tud rezosrečna nasprotja, nesoglasja in rezosrečna leta so se prevesila v rezonesrečna leta…….hahahahaha……no, pa sta se rezosporazumno ločila in se še mal prepirala okol tega, komu pripada pes…..hahahaha……apak, evo Rezina in Rezo sta nekak rešila in šla vsak po svoji poti naprej in lejga šmenta, rezina sreča rezota številka 2……hahahaha…bilo kuda rezo svuda…….hahahaha…..no in tale številka dva jo pa res zastop, razume, sploh se ma fajn…….hahahahahaha………pa začut rezina da jo neki žolč daje…..hahahahaha….pa si misle, ejga jst jo grem k bioenergetiku, bo on tole spedenal….hahahaha……pa ji bioenergetik rreče, nej mal pove o sebi, kaj jo muči, pa te zadeve…..in jo posluša in seveda vidi, kako se ji obraz kar razjasni, ko govori o rezotu številka dve,ugotovu je, da rezina rezota številka dve začuti direkt v srcu, srce se ji naravnost vzradosti, pa te zadeve, ko pa govori o Rezotu številka 1……hahahaha……pa bioenergetik opazi, da se ji vse nekako skrči, zmanjša……torej, je bioenergetik ugotovu, da ima tanarbolj verjetno blokado energije v dogodkih z rezotom številka 1 in, da jo žolč daje po vsej verjetnosti, zarad teh blokad….pa te stvari…….sej vem, to je bil pač nebulistični bioenergetik, za tega ni potrebna licenca……hahahaha…..tk, da ji bioenergetik bilo keri lohk priporoča, da misli sam na Rezota številka dve in bo vsa srečna, nasmejana, fulllll da best…….sploh čim večkrat……..Rezota številka dve pa pač pozabi, ker ta ji je itak sam žolč prnesu…….hhahahahah……in pol k mine ta rezosreča številka dve, pride pač rezo številka tri…..pač….bilo kuda rezo svuda………hahahaha…………lohk se pa rezina začne tud samospoznavat…..hahahahaha…..ampak pol bi se morala vprašat, zakaj pa men dela tako telesno reakcijo rezo številka ena…….in seveda je odgovor čist komod, zato, ker je tak in tak in tak in tak……hahahahha……..pogojena razlaga …….hahahahaha……, pač na razumu……….hahahahaha……dokler človek pač ne umre……hahahahaha….sej, recimo ena taka za tiskanje majc je “”””””povsod drugod vam lahko spodleti, umreti vam sigurno ne bo…..””””
hahahahahaha……..tale stavk ni v mojem zelniku zrasu……njet….tole je reku Carlos Castanjeda na eni izmed svojih delavnic……hahahahahahaha……..bravo Carlitos…..hahahahaha…. no, zdej pa lohk zamenjamo imena…..a kako….hja, rezotu številka ena damo ime pponižnost, rezotu številka dve pa obilje…..pa še enkat preberte zgodbico………sej veste, jst sm en norc……..hahahhahhaha….pa lohk tud besede pa imena menjam…..hahahhaa….v nebulizmu je vse mogoče……torej……Drgač pa ne pozabit, da sm jst kot rezina spet nabila samopomebnost točn v tem zdaju iz use praznine….z vso povezavo z vesoljem……če nebi tolk dobr doživljala svoje praznine….hahahaha….ne bi bila najbolj obiskan podforum foruma…..še na klepetalnici ni tolk zanimanja, kot ga je za nebulizm……hahahahaha…..seveda se pa
spet prou ponižno zahvaljujem za tale plac tuki, pa da me tolk časa gverate……pa blablablablabla…….hahahahah….mam pa prvo mesto……a ni to razumska samopomembnost…….hahahaha…….kuker največ klikov na forumu…..no, ja lohk me zdej tud sabotirate….hahahahaha…..lohk me ukinte…..hahahaha…….kar čte……hahahahaha……nimam nobene notranje občutljivosti več, tud nobene biološke razlage se ne bom šla, kar se pa tiče družbenega dogovora, pa tud nism nč podpisala…….hahahaha……mislem pa, da zarad notranje občutljivosti, biološke razlage in družbenega dogovora imamo svet, kakršnega zaznavamo, preprosto za dejstvo…..hahahahaha…..kje je pa dinamika…..hahahahaha……..dejstvo nima dinamike…….hahahahaha…..življenje prihaja iz življenja….hahahahahaha……….Matr, France, zdele si mi pa spet uletu……ta Prešernov France……zdravljica pa te zadeve…..hahahaha…..pesnik…….kuker slovenska himna……..hahahaha…..pa dohtar……hahahahahaha….pa pijanec…..hahahaha….pa oče nezakonskih otrok……hahahaha…..matr France s tabo se ga pa da žurat……hahahaha…..pa še cela Slovenija te pozna…..hja, to je mal manj kot dva miljona ljudi……hahahaha…….a poznate Prešernovo vero………..hahahahaha……..tkle gre…..
KAR JE, BEŽI….
AL BEG NI BOG….
KI VODI VEKOMAJ V NEBO…..
KAR JE, KAR BLO JE IN KAR BO……..France…………..namaste….
slišmo
17. 7. 2010 ob 17:01 #4137zlati rezČlanhahahaha…..tole sm hotla napisat na nebuloze, pač v svoj foglovž…..hahahahahaha…..ampak evo…..ne obvlada, moje miške lapi topija, ker še zmeri nism nove kupla……..hahahahahaha…..pa sm tkle prtisnla…..al pa je tk mogl bit…..hahahahaha……..hvala, hvala……..bomo pa na ponižnosti več prbitkov nardil…..hahahaha………kera huda moja samopomembnost……hahahaha……no, ja sej je razumsko ane….hahahahahaha….……..oziroma razumljivo……hahahaha……..bom naslednjič mal pazila, da se bom spravla v svoj foglovž……hahahaha…..hvala, hvala……..I love you……sej vem….zdej se že vadim, pa te zadeve……pač rezina……..hahahahah……je pa dinamika ane…..hahahaha….
17. 7. 2010 ob 17:12 #4138zlati rezČlanEjga, ejga….
evo mene v mojmu foglovžu….hahahaha…….tk, da sm se spomenla, da se lohk post tud prenese iz enga podforuma na druzga…..pa bi rada nardila vse kar je v moji moči, da pač pride post iz foruma ponižnosti v nebuloze……..ampak mam pa problem……..hahahaha…..jst tega preprosto ne znam……hahahaha…..zdej, mene tud nč ne mot, tud če je post pač v ponižnosti,čeprou sm bla prepričana, da sm v nebulozah…..hahahahaha……če pa kakšnega druzga mot….nej pa poskrbi, da bo red konc koncev na forumu……kva se pa to prav…..sej si tud ne morm prvoščt takele prmejdun…….hahahahahaha…….
odgovornim za tale forum se oproščam za tehnična motnje, ki sem jih nenamirnoo nardila v svojem nebulističnem delovanju……hahahahaha……ali pa tudi ne…..hahahahaha………namera je namera….hahahaha…….namero človek živi…..hahahahaha…..ma, ja norc, kt norc…..
slišmo
17. 7. 2010 ob 17:34 #4139zlati rezČlanEjga,
hahaha…..to pa je akcija…..hvala, hvala……..si zaželim in je storjeno……..to pa je direktn dogodek, kako deluje nebulistična praznina…….hahahahaha……jst si sam zaželim, nardim vse, kar je v moji moči in evo…..se že zgodi…….hahahaha……..občutek ponižnosti številka dve……..hahahahaha…….pa še obilje v krohotanju zraven……..kuker hvala, spet so se mi misli uresničile….pravi čudež ane….hahahahaha….
Pa naš Avatar se je spet mal javu……hahahaha…….bravo stari………ostani z nami, ostani z nami do…..hahahaha…….luštna tale pesmca……….hahahaha……mi bomo peli……mi bomo peli in pili…..hahahaha….mi bomo žlobudrali……blablabla…….
matr, dost me mate za dons, ane….????????………uf….uf…..uf….
slišmo
18. 7. 2010 ob 18:06 #4168strelkaParticipantZdej gre pa meni tudi na smeh..sam še tole manjka …
http://fs-server.uni-mb.si/si/inst/itm/lm/GRADIVA_UC/Realna_zgradba/4_2_1_praznina.htmlpa bo vse na kupu…razumsko pa ne razumsko …
Tkole , se mi je zdelo da tole tuki prlepim …v vice ne morem …ker se ne bo nihče smejal …tuki se pa lahko krohotam..samo jaz ..ker drugim itak ni smešno…
drugače pa Rez …sem prebrala tisto zgoraj…ko govoriš o nevihti pa toči …
Vse tko …samo veš ko ti pa enkrat odnese grušt s hiše,lomi drevesa okrog , slišiš poke ko se vse podira, da o strahu sploh ne govorim ……ko sploh ne pričakuješ, ker takrat še niso govorili pri vremenskih napovodh o možnih neurjih, pa vidiš tiste težke megle ko jih samo zabije v tla ….te čist preseneti…tist ni prav prijetno …
Sem to doživela…zato lahko to povem …
Takrat se zavedaš …naše nemoči ….se lahko sam predaš in zaupaš… moliš , dugega ne moreš …strelka2010-07-18 18:07:31
18. 7. 2010 ob 18:37 #4171zlati rezČlanstrelka wrote:
Zdej gre pa meni tudi na smeh..sam še tole manjka …
http://fs-server.uni-mb.si/si/inst/itm/lm/GRADIVA_UC/Realna_zgradba/4_2_1_praznina.htmlpa bo vse na kupu…razumsko pa ne razumsko …
Tkole , se mi je zdelo da tole tuki prlepim …v vice ne morem …ker se ne bo nihče smejal …tuki se pa lahko krohotam..samo jaz ..ker drugim itak ni smešno…
drugače pa Rez …sem prebrala tisto zgoraj…ko govoriš o nevihti pa toči …
Vse tko …samo veš ko ti pa enkrat odnese grušt s hiše,lomi drevesa okrog , slišiš poke ko se vse podira, da o strahu sploh ne govorim ……ko sploh ne pričakuješ, ker takrat še niso govorili pri vremenskih napovodh o možnih neurjih, pa vidiš tiste težke megle ko jih samo zabije v tla ….te čist preseneti…tist ni prav prijetno …
Sem to doživela…zato lahko to povem …
Takrat se zavedaš …naše nemoči ….se lahko sam predaš in zaupaš… moliš , dugega ne moreš …bravo Strelka…….točn to je tista ponižnost, ki pač ne obstaja v prevodu v slovarju slovenskega knjižnega jezika……točn takrat, ko sm točn to doživela, sm se zavedala svoje majčkenosti, pa hkrati sm bla v istem momentu polna obilja v občutkih sprejemanja situacije in sm se počutila nadvarno….. čeprou nism mela nobene kontrole……življenje pač prihaja iz življenja in življenje je preprosto dinamika in sprejemaje situacije, al pa bi mogla v tistem trenutku, ko je vse okol mene pokalo in se lomilo delat mogoče kakšno tehniko za drgačne željene situacije, al kva……..preprosto sm sprejemala situacijo tako kot je in seveda v istem trenutku delovala……….in takih vremenskih nesreč se bo vse več dogajalao……hahahaha…nism vedeževlka, ampak to nam obetajo pač naši znanstveni vremenarji……hahahahahha……jst pa kot nebulističn norc vsem nam skupaj priporočam……..bilo kuda……..spreejemanje vremenskih situacij svuda……..al pa bilo kuda, sprejemanje življenskih situacij svuda……….hahahhahahha……..sej veš, draga Strelka, norc, kt, norc…..kuker v smislu napovedana nevihta odpade, ker nam je oblak spizdu……..hahahahahhaahahha………ajd, fajn bod……..
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.