Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
10. 7. 2010 ob 14:45 #3975zlati rezČlan
hahaha…….sem učeri gledala novice……pa sm slišala, da majo Nemci hobotnico, ki je napovedala tretje mesto nemške reprezentance in prvo mesto Špancev…….da best…..hahahaha…..pol so pa rekli, da imajo nevemkježe.com, tud papagaja, ki je pa napovedu prvo mesto Nizozemcem…..hahahaha…., pa, da se papagaj še nikol ni zmotu, k je že prej napovedoval rezultate……..hahahaha……matr, jst sm za papgaja……hahahaha…..ima daljšo življensko dobo, pa več izkušenj……hahahaha…….hobotnica baje živi sam tri leta in tale nemška hobotnica je že dve in pol leta stara, pa je lohk že mal senilna…..hahahaha…..no, ja, al pa modra, k je že v letih…….hahahaha……kva pa vem……..dejmo Nizozemska……..hahahaahahahaha…..sm dons že pir kupla za jutr, tk, da sm oborožena, pa tud eno oranžno majco sm najdla…….hahahaha…….dejmo oranje…..bravo Nizozemci…….dejmo…..hahahaha…..
10. 7. 2010 ob 23:01 #3987strelkaParticipantTale Pavle ..hobotnica je kar faca…je spet ta pravo školjko izbral…
Je zmagala Nemčija…
Papagaj , pa delfinček sta pa Argentincem napovedala zmago ..pa so kljub temu izgubili in odšli domov.dejmo Španija ..zdej če že ni Latinotov … mislim južnih Američanov…, latinoti so ne ..
strelka2010-07-10 23:08:47
11. 7. 2010 ob 18:00 #3999zlati rezČlanBr dan,
hahaha……..evo,so pršli ljudje nazaj z morja, pa je forum spet mal bl oživu……krasno……hja, je blo kar mal dolgčas tkole na forumu…..sej, naša Strelka,Zofka, pa Napša se ne dajo…..sodelujejo…….ampak Strelka je pa tanajbolj resna pri sodelovanju……..hahahaha……….hahahaha…… tk, da vsaj na Strelko lohk člouk računa…….hahahaha……..bravo Strelka……..hahahaha…
Hmmmm…..draga Strelka….men pa Latinoti niso nikol prou preveč potegnil…….hahahaha……od ostalih kontinentov mi je bila vedno všeč Afrika……….res pa še nikol nisem bila tam…..pa, če se zdele zamislim, da bi jo šla v Afriko mal turistično……njet…….mi tele Dolenjske gorice zdele tanajbolj pašejo…….hahahaha…….je vroče k pes…………ampak v senci je pa božansko…….hahahaha……
Tk, da jst jo grem zdele za mojga pesjanerja mal skuhat…….jetrca, zelenjavco pa makarončke, pa zadeve pol bom pa probala televizijo ven prinest, k bi rada fuzbal gledala na prostem…….hahahaha…..se mi zdi, da mi bo zuni bolj pasal gledat……pa navijat…….dejmo Nizozemci….dejmo oranje………..
Slišmo
12. 7. 2010 ob 8:35 #4001zlati rezČlanBr juter,
no, pa smo še fuzbal preživeli…….jst sm navijala k zmešana…..hahahaha…….bravo Španci….bravo Nizozemci…….dobro ste se borili…….hahahaha………bravo…….
Sem prejle mal prelistala en cajtng, ki mi je pršu v roke pred dnevi in sicer časopis : “Kralji ulice”….če sm slučajno v Ljubljani, pol ziher srečam kakšnega, ki ga prodaja, tk, da ga vedno z veseljem kupm……pa tud fajn se mi zdi, k piše, da polovico dobi prodajalec…….sej vem marsikej piše…..hahahaha……….
Pa sem se režala, k sm prebrala tole misel in sicer jo je izjavu Albert Ainstein ::::.”””” KAKŠNI ŽALOSTNI ČASI, KO JE LAŽJE RAZBITI ATOM, KOT PREDSODEK….”””””……hahhahahahaha……matr Albert, si pa res genij……….hahahaha……
No, pa še ena hudo dobra misel, za katero pravi avtor, da je banalna, ampak še kako resnična…….hahahahahaha……””””” DENAR TI NE PRINESE SREČE, TI PA MOČNO OLAJŠA ČAKANJE NANJO…””
fajn se mejte…….
slišmo
12. 7. 2010 ob 14:16 #4009strelkaParticipantzlati rez wrote: Br dan,
hahaha……..evo,so pršli ljudje nazaj z morja, pa je forum spet mal bl oživu……krasno……hja, je blo kar mal dolgčas tkole na forumu…..sej, naša Strelka,Zofka, pa Napša se ne dajo…..sodelujejo…….ampak Strelka je pa tanajbolj resna pri sodelovanju……..hahahaha……….hahahaha…… tk, da vsaj na Strelko lohk člouk računa…….hahahaha……..bravo Strelka……..hahahaha…
Hmmmm…..draga Strelka….men pa Latinoti niso nikol prou preveč potegnil…….hahahaha……od ostalih kontinentov mi je bila vedno všeč Afrika……….res pa še nikol nisem bila tam…..pa, če se zdele zamislim, da bi jo šla v Afriko mal turistično……njet…….mi tele Dolenjske gorice zdele tanajbolj pašejo…….hahahaha…….je vroče k pes…………ampak v senci je pa božansko…….hahahaha……
Tk, da jst jo grem zdele za mojga pesjanerja mal skuhat…….jetrca, zelenjavco pa makarončke, pa zadeve pol bom pa probala televizijo ven prinest, k bi rada fuzbal gledala na prostem…….hahahaha…..se mi zdi, da mi bo zuni bolj pasal gledat……pa navijat…….dejmo Nizozemci….dejmo oranje………..
Slišmo
tko …
Všeč mi je latino glasba , včeš so mi njihovi plesi ..všeč so mi Gipsy kingsi ……tko no kot ljudje so pa ljudje kot vsi …
unih žajfnic pa ne gledam …da bi se tolk v karakter njihov spuščala …( hecam se Rez ….)
Afrika…nisem nikoli pomislila , me tudi ne vleče tja …v bistvo sem en zapečkar …jaz sem kar rada v Sloveniji
Uf pa še nekaj sem pozabila ..Sangria ..eto to je pa dobro
strelka2010-07-12 14:18:0414. 7. 2010 ob 21:14 #4059zlati rezČlanEjga,
hahahaha…..zdele sm se pa spet nakrohotala……hahahahaha…….namreč, prou ponižno javljam, da sm napisala kuker kar dolge nebuloze……hahahaha…..pa, ker mi je miška crknla……od raćunalnika namreč, tk, da ne bom nobenga pokopavala, ampak si bom pač novo miško kupla, s tole miško, ki pa je naa lapi topiju pa nism lih domača, tk, da sem v šusu vse zbrisala….hahahahaha…..
Bi pa še enkrat citirala našga relativnostnega Alberta in to prou ponižno iz use praznine……….”MATR KAKŠNI ČUDNI CAJTI, KO JE LAŽJE RAZBITI ATOM, KOT PREDSODEK……..bravo Aalbert…….bilo kuda Alber svuda…..hahahahaha……
slišmo
16. 7. 2010 ob 14:01 #4102zlati rezČlanBr dan,
evo mene…….bom spet mal blablabla……hahahaha……..sej dolgčas mi ni, mam tud obiske……hahaha….ampak sem pa mal odvisna od foruma….hahahaha……..sej, zdej ne vem čist kolk procentov sm zdej odvisna …….hahahaha…….teli procenti iz trenutka v trenutek varirajo…..tk, da so v nenehni dinamiki…..hahahaha…….in končno zastopm mojga profesorja matematike, ki mi je večkrat reku, draga Ana, matematika je dinamika, ne pa dolgčas……..hahahahaha…..jst sm pa zehala, pa zehala…..hahahahahaha……..hvala profesor, res je matematika je dinamika in teli procenti so skoz mal drgačni…….hahahaha……..hja, sledit jim pa res ne morm in pisat neke statistike, pa te stvari……haahahaha…………preprosto nisem za tak biznis……..hja, jst sm sebe sprejela…..hahahaha…….se pa še vi dejte…….pardon……mene dejte sprejet……..aha……me že pol leta sprejemate…….hahahaha……..to je dejstvo…….bravo…….evo sprejemanje drugih vam res laufa…..hahahahahahaha………dokazano…….vam kot znanstvenik nebulizma lohk tud izdam diplomo, pa te stvari…….hahahahahaha………sej sm mal mislila, da bi mogoce določla kakšno obletnico, pa bi dala tud majce tiskat s tekstom……jst sprejemam druge……..hahahahaha……..jst pravm, da kdor je mene sprejel…..hahahahahaha……..ma čist dost jajc, da lohk tud sebe…….hahahahaha……hja, izpiti so del našga pogojenega sveta in v nebulizmu je sam en izpit…….sprejemanje sebe…..hahahaha…….sprejemanje mene je pa nujno zlo, k tk je, kak je……tudi nujno zlo mora obstajati……drgač pa pejte v praznino…..hahahahaha…..pa se boste marbit glih tega naučili, da vse obstaja, tud vi, tud jst, tud vesolje, tud materializm, tud vere, tud sistemi in vse je v delovanju, nič ni statično…..je dinamika……in samo od vas je odvisno ali vi to dinamiko iz vse praznine občutite resnično brezpogojno……..brez otoževanj, brez opravičevanj, brez namišljenih stanj koncentracije, brez kakršnekoli blokade…..resnično brezpogojno…..no, če to vse to tkole fajn čutite, pol pejte v praznino in me resnično čist brezpogojno sprejmite……hahahahaha……….matr so fajn ta stanja praznine, ani fajn…….hahahahaha…….pa pol marbit še večkrat ponovite, da pač ne bo pomote tud v pogojenem svetu, brez praznine…..hahahaahaha……tk, da jst se počutm čist sprejeta………hahahahahaha………recimo tale matra je tud fajn…….če mi gre na qurac rezina…….me seveda čaka proces praznina…….hahahahahah
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.