Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
7. 7. 2010 ob 15:43 #3950strelkaParticipant
Ja rezin a..glasba ne pozna meja ..pol pa tud če Indijanc na gong dež kliče……treba bojda tud plesat zraven….to bi bil šov…
A za Nizozemce …men pa sploh niso všeč..čeprav ..oranžna barva , menda veselje prinaša …sam ne vem kolko so se včeraj Urugvajci veselili…ko so tekmo izgubili.
Jaz sem bila toliko, kot sem gledala včeraj na Urugvajski strani ….
pa kakšen nogomet je to? …če vsi izpadejo tam kjer je nogomet doma …in to je Južna Amerika , pa Afrika …
velik bolj simpatični so mi bili Ganci.( ko se tolk fajn veselijo ..ko zabijejo gol)..takrat so jih pa Urugvajci namahali….
tko je žoga je okrogla in se kotali …strelka2010-07-07 16:02:15
7. 7. 2010 ob 16:17 #3952zlati rezČlanEjga, Napša hvala za tole poročilo direkt iz Amsterdama……..hja, sej zdele bi men čist pasal bit ..tam…..matr je žurrrrrr………bilo kuda oranje svuda……hahahaha…….si bom jst tud kakšno oranžno barvo oblekla…..hja, pa če hočm bit taprav Nizozemc morm še pir imet v rokah……hahahaha…..prost….kuker nazdravje….hahaha..
Draga Strelka, tegale taindijanskega z gongi bom pa ziher kdaj udarla…..tko kuker priprošnjo za dež…..sej, lohk se tud poveževa na daljavo, pa enga indijanskega skup užgeva….to bi bil šou…….pa še delal bi….sem kot norc čist prepričana……..hahaha…….ejga Strelka, fajn bod, pa, če te lohk prepričam, dej naviji za Nizozemce……..hahahaha……dejmo Nizozemci…….juhuhuhuhuhuhu
7. 7. 2010 ob 16:31 #3953NapshaČlanzlati rez wrote:
Ejga, Napša hvala za tole poročilo direkt iz Amsterdama……..hja, sej zdele bi men čist pasal bit ..tam…..matr je žurrrrrr………bilo kuda oranje svuda……hahahaha…….si bom jst tud kakšno oranžno barvo oblekla…..hja, pa če hočm bit taprav Nizozemc morm še pir imet v rokah……hahahaha…..prost….kuker nazdravje….hahaha..Ja ja, ce ces bit kej resna si hitr en pirck odpri, prost, na zdravje
7. 7. 2010 ob 16:44 #3954zlati rezČlan7. 7. 2010 ob 16:48 #3955strelkaParticipantzlati rez wrote:
.sem kot norc čist prepričana……..hahaha…….ejga Strelka, fajn bod, pa, če te lohk prepričam, dej naviji za Nizozemce……..hahahaha……dejmo Nizozemci…….juhuhuhuhuhuhuFuzbal je fuzbal……men bi bilo ljubše ..če bi bilo v finalu kej bolj temperamentnega …a ne …npr ne pa nemci , pa nizozemci severnjaki …ki bodo ziher v finalu…no mogoče pa tudi ne …
tko …
pa tko tolko kot se jaz spoznam na fuzbal …nič od niča..ampak ..tili “črni “..temni imajo čist drugačen slog …kot bi plesali z žogo ..tili naši evropejci pa se totalno pobijajo po igrišču … če jih primerjaš…
sej pravim naj zmaga najboljši … potem pa kdorkoli bo že…Zakaj so ti pa nizozemci tolko všeč.?…menda je res ..imajo legalizirano mehko drogo , potem pri njih bojda ni te nestrpnosti do drugačnih …npr homoseksulcev ..se mi zdi edina država kjer se že poročajo med sabo …
potem če se ni nihče zadeval …ko pride v Amsterdam se ziher ..saj proba …tko no pa pozabila sem …na sire, pa na tulipane …
velja za najbolj liberalno državo ….saj tko sem prebralasicer pa saj pridejo informacije lahko iz prve roke …samo zakaj ravno nizozemska?
7. 7. 2010 ob 17:02 #3956zlati rezČlanEj, Strelka, na Nizozemskem sem živela dobrih sedem let…….pa je blo prou fajn…….zdej pa že dolga leta kot turistični vodič vodm pač turiste na Nizozemsko, tulipani, siri, pa te zadeve…..hahaha……tk, da jst navijam za Nizozemce, pol pa tud, če s cvičkom v roki, sm pač na Dolenjskem……..hahahaha…..
7. 7. 2010 ob 17:09 #3957NapshaČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.