Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 337 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Bog dej,

hahahaha…..sem še enkat prebrala, pa sem eno napako nardila……hahahaha…….Carlos pravi, da mora imet člouk železna jajca za zbiranje svoje energije in obračanje pozornosti iz zunanjosti v notranjost, se pravi iz tonala v nagual…………..hahahahaha…..aha, pa tale je tud dobra od Carlosa…...pravi, da vse kar šteje pri človeku je energija…….hahahaha…….in zdej pomislite, kako veliko energije člouk izgublja, da brani svojo samopodobo……kolk velik energije člouk zgublja, ko je jezen, besen, ko ga je strah, ko je v skrbeh, ko je ljubosumen, ko je zavisten…….in pol ni nč čudnega, da človek išče varnost v kopičenju stvari ali pa intelektualnega znanja……..kuker, da je pol varen al pa srečen in radosten al pa poln ljubezni………hahahahaha……….zgleda, da ni tko……..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

O moj Bog ..včasih se res vprašam jp…zakaj se ljudje začnejo ukvarjat z duhovnostjo …ker iščejo rešilno bilko zase…jp za svoje teževe..
    pol pa gredo iz ene skrajnosti v drugo.
    težko je najdet eno ravnovesje …pa še nekaj …jp vsi smo isti tko na daleč …že psihologija pravi …da podobno delujemo …samo niso pa vsi recepti enako uspešni pri različnih težavah ..
    ja ..enim je treba ego pohodet , ker so res polni same sebe ..pa še potem imajo težave …pa pač si morjo dati tud duška da se sprazijo …npr pisati razne bloge pa tko naprej …da jim da en ventil ..ker tolk v realnem svetu sebe tlačijo …
    Al pa se začnejo it veleumne zdravilce pa psihologe ..pa ne vem kaj še …ko se pa včasih tko jasno pokaže …da še vedno majo sami sabo težave …innim kakšebn citat la pa mislenost ..poišče pravi smer v življenju.
    Pa se potem vpraša človek …kako naj takmu verjamem…pa zupam …če pa on sam tud deluje tko …ma ja totalni psihič..skregan z mojo miselnostjo …in on mi bo pomagal moje teževe rešvat ..ko jebela cesta še s svojimi se vsak dan bori …pa je čist crknen ..ja je teba potem ljubezen talat…ker če talaš ljubezen žanješ ljubezen …
    Jp pol smo sebičneži ..pa z egojeba nas daje…jp človk se res lahk mal zamisl…pač tako kot sem jaz …ki mal drugače razmišljam …ker imam mal drugačne izkušnje tud s psiho napadi …
    pa ok ….
    to je pač moje razmišljanje…moje dogajanje v glavi …

tko no …vsak pa težave rešuje na svoj način ..eni da pišejo svoje izkušnje …pa kao so jih rešili …drugi drugače ….samo a če jih kdo ne napiše nekemu tujcu tukaj ….ker se vpraša zakva sploh …jp ma težave spet jp z vedenjskimi vzorci …
    eh …ljubezen se včasih more tud čutit ne sam z velikimi črkami pisat …pa jo opevat na vskem koraku …če pa jo kdo zavrne …jp itak …ne mara njene ljubezni katastrofa …velika …

mah …

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahahaha…….draga Strelka…….jp…..pr men je tko……bilo kuda, dinamika je prisotna svuda……hahahaha……sej ti ni treba nobenmu verjet……hahahaha………verjemi vase………hahahaha…..Approve…..jst preprosto živim sebe……..taka sem……hahahahahaha…….kar pa ne morem rečt za življenje, ki sem ga živela dolga desetletja…..hahahaha…….

papapapa…..lepo pozdravljena………hahahaha….Heart

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ja rez ..saj vem druzga mi tak ne veš povedat…pa sej te tud ne sprašujemWink
    drugač pa dejte začet sami sebe brat ..pa boste mogoče enkrat morda ugotovil kako ste nasilni …ja prav iz ljubezni do pomoči drugemu…Big smile

tud ti dobro vrtnari-vrtiučkaj..kje že jp na Dolenjskem…zdej pa neham …se približuje nevihta …Nuke

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha…..pošlji se sem mal dežja…….imam zbiralnik za vodo že skor prazen…..hahahahaha……..drgač pa draga Strelka……jest sm zmeri taka za človeka, kakršno me člouk jemlje………drgač sploh ne more bit……..hahahahahaha……….nasilje čuti in doživlja tisti, ga ima sam…….hahahaha…….nasilje v ljubezni….hahahaha…………no, ja vsak po svoje…….ampak je pa dinamično ane………hahahaha……

ejga, fajn bod…..si čist taprav model, tk, kuker vsi mi…….hahahaha………nasploh mam pa rada aktivne ljudi………Hug

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

zlati rez wrote:
    bit……..hahahahahaha……….nasilje čuti in doživlja tisti, ga ima sam…….hahahaha…..

A bejž no …a nisi tuki mal v meglo brcnila…
    dej še enkrat preber kakšne oslarije pišeš…Wink

ajd mej se…Smile

strelka2010-07-04 17:33:12

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha…….hvala, hvala……sem se že za skor vse okronala, kuker za norca, pa noro babo, pa take zadeve……….evo zdej se pa še okronnam za referenta, ki meša meglo, pač eden mora bit, pa bom jst…..hahahahaha……kar se pa oslov tiče….pa svaka jim kaka….jih mam zlo rada…..sva s prjatlom pred več, kot dvajsetimi leti imela enga osla…….no, oslico, ki ji je bilo ime Ružica……matr je bla fajn, najraje je pila pivo….. pa jedla kokice……hahahahaha……..jst sm v Portorožu na tržnici prodajala medico, prjatu je pa na oslu – Ružici sliku turiste…….žur je bil da best…..pa še dnarja je blo dost…..hahahahaha…..tk, da moje izkušnje z osli so res da best in sm prou vesela vsake primerjave z njimi……hahaahahahaha…..bilo kuda oslarije svuda…..hahahaha……….

hahahahahaha…..en lep nedeljski pozdrav……..bilo kuda sprejemanje svuda……hahahahahaha…….

Lepo je če deliš
Prikaz 337 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.