Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 323 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Br dan,

no, evo, zdej je že znanstveno dokazano, da se naše izkušnje – občutki, strahovi, vsa negativna al pa pozitivna sranja pač po domače vtisnejo v trebušne možgane in verjetno posledično tudi v celice tkiva in organov, se pravi, da je vse povezano in, da toliko opevani veliki možgani mal izgubljajo na veredostojnosti, no, ja za racionalizacijo so še vedno najboljši, sej si z njimi organiziramo lajf, pa te zadeve, naprimer potovanja, selitve, nove službe,nakupovanja, učenje………hja, da bi si pa notranjo resnico organizirali, hja, za to se mi pa ne zdijo glih tapravi……sej v bistvu misel nastane v možganih, občutek pa izhaja iz naše notranjosti in v bistvu občutek misel preko izkušnje naredi za ugodnega ali pa neugodnega in mi vsi imamo svoje izkušnje in zdej, če glih niste zadovoljni s svojim življenjem ali pa ste zadovoljni do nekega procenta, potem vas tisti nezadovoljni procent pač rolajo občutki, ki ste jih sprejeli preko izkušenj in vam jih misel pač racionalno prevede kako je najboljš, seveda gre za primerjave in oh in sploh izkušnje……hahahaha….

V svoji zgoščenki spreminjanja sem se seveda srečala z občutkom užitka in, kaj naj bi zdej to bil užitek in kdaj sem v bistvu uživala in kdaj ne, in zakaj…..pa te zadeve…….sem skozi rekapitulacijo dogodkov ugotovila, da mi želje pač izhajajo iz užitkov…..čist po domače povedano, če mi je čokolada naredila užitek prvič in drugič je tretjič postala že želja…………se pravi, če sem prvič in drugič užiivala pri seksu, je seks postal želja, če sem prvič in drugič uživala v vožnji z motorjem, avtomobilom, je motor- avto postal želja, če sem uživala v svojem denarju, ki sem ga sama zaslužila, mi je postal želja…………pa tako naprej…….bilo kuda, užitki svuda…….hahahaha……tkole sem jest pač premišljevala o svojih užitkih, ki so postali želje in seveda tudi odvisnosti…….hahahaha……..v dogodkih, ki so se mi dnevno dogajali, kakor tudi vsakemu drugemu njegovi, sem začela spoznavat, da v užitkih pač ni nič novega, je sicer trenutno zadovoljstvo, pa lahko primerjam užitke s starimi in take budalaštine, kuker, da je zdej užitek v primerjavah al kaj, a je pol kej novega v užitkih, mogoče le zadovoljstvo, da sem nekaj poduživela drugače in z drugimi ljudmi…….hmmmm…….. sej čim človek reče, da uživa, se bo ta užitek hipoma nehal in bo ostal spomin in misel bo napredala svoje in primerjala in se pogovarjala s spominom in seveda planirala nove užitke v bodočnosti…..hahahahaha…in kje je pol “zdaj” moment…no, ja vsaj tako je bilo pri meni, pri vas je verjeten čist drugače…….uf…..uf…..uf…..

Že nekaj postov nazaj sem napisala, da sem se med svojo zgoščenko spreminjanja, natančno pri rekapitulaciji svojih partnerskih vez, začela zavedati, da sem po splavu in rojstvu svojega otroka izgubila strast, ampak ne spolno strast…..pač pa preprosto strast do vsega…..do življenja…..karakter je čist neki drugega….kot otrok sem delovala iz strasti, pa je bilo čist vseeno kakšne okoliščine sem imela, al je bil zdej foter alkoholik al ne , ali je bila mati vsa trpeča ali ne, al sem mogla vzgajat še dva brata al ne…..nč važen, to je bilo pač moje domače okolje in tukaj sem se počutila varno……. in pri svojem samospoznavanju mi je ta strast, ki sem jo čutila v otroških letih in kasneje res ne več, začela resnično zanimati, v smislu, kje sem jest zdej to strast pustila…….in seveda veliko kasneje sem skozi izkušnjo spoznala, da sem strast zamenjala za užitke, ki so se spremenili v želje, pač pot zmaterializiranega egota, sej vem, vi ste drgačni……kajti, ko sem bila otrok nisem primerjala, niti si nisem želela užitkov,jih še nisem poznala, hja, željo sem res imela, da bi postala baletka in plesala in plesala celo življenje……. baletka res nisem postala, sem pa plesala celo svoje življenje, pa še dons me dvigne pri muzki in že plešem, se pravi, da se mi je želja izpolnila in da jo preprosto živim……hahahaha……kot otrok sem živela, delovala z vso strastjo in nisem bila predvidljiva…..se pravi, da lohk kot norc trdim, pač iz svojih izkušenj, da strast nima spomina in da ni predvidljiva……..se pravi nobene odvisnosti ni, kakor pri užitkih, ki postanejo želje…….in želje vodijo do odvisnosti…..hahahahahaha………..hahahaha….vsaj za mene…….pri vas je verjetno drugače………sej sem jest norc in ne vi……hahahahaha…..

Matr sem ga nanebulizirala……uf….uf……uf……

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hejga,

juhuhu……..sej pravm, da na forumu zvem vse tapomembne novice, zato pa priznavam in sprejemam svojo odvisnost od tegale foruma…….juhuhuhu…….čez par dni bom že lepo živela na Dolenjskem, pa sem prebrala, da so lisičke glih v tem cajtu……juhuhu….no, ja mogoče zdele mal pretiravam kuker z veseljem, sej sploh še ne poznam terenov…….ampak novica je tolk dobra, da me tereni nč ne skrbijo, glavn, da sem v tapravmu času……hahahahaha……bova s pesjanarjem že našla kej, če nč druzga, si bova pa teren ogledala……in to z vso pozornostjo……..hahahaha…..

Tale moja zgoščenka spreminjaja pred leti, seveda se spreminjaja sploh ne bi šla, če ne bi imela tko “hude” dogodke na kupu…….hja, jest sem bila po domače povedano uničena, tako sem sama sebe vidla, sej mogoče bi kdo drug na mojem mestu odmahnil z roko in rekel, ma, ja, sej ti dogodki niso bogvekaj……hja, za kakšnega drugega res ne, za mene so bili pa največji in najbolj pomembni, kajti znašla sem se v stanjih popolnega strahu pred ljudmi, sramu, nemoči, razočaranja, smiljenja, obtoževanja predvsem sebe……av boli……in to so bila v bistvu ravno taprava stanja in to vse na kupu, da sem se s svojim hotenjem spoznati ta stanja in to vsakega posebej, začela spoznavati sebe in svoje delovanje skozi spoznavanje svojih odvisnosti, razpoznavanja vedenjskh vzorcev, pač pot samospoznanja……in tako sem najprej s koncentracijo na različne dogodke, počasi, prou počasi začela pozornost iz zunanjosti usmerjati v notranjost, kajti, ko sem v umu priklicala dogodek, so uletela čustva in so me čist zmetala…..in še misli zraven in sem bila v dogodku spet čist v pizdi…sej sem sprejemala, ampak šele potem, ko me je čist zmetalo…seveda sem se istovetila s svojimi čustvi in svojimi misli…..ni blo druge…….tako je bilo……ker pa sem šla itak večkrat v isti dogodek, danes mi je jasno, da sem s tem sproščala čustveni naboj, lohk rečem tudi energijo nizko vibracijskih polj, sem pa jest sčasoma opazila, da “nekako” sproščeno” doživljam isti dogodek in, ko sem začela bolj zasledovati svoje misli ob dogodku, sem pa sčasoma ugotovila, da imam pri večina dogodkih zlo podobne misli in sicer me je zmeraj zjebalo, da mi je bilo človeka žal, ali pa škoda, ali pa, da se mi je smilil……in sem pomagala……hahahaha…….vse isto sranje……..in jest sem se uuooornnnk spoprijela s tem svojim stanjem, da mi je ljudi žal, škoda, oziroma se mi smilijo,…..zdej lohk kdo reče, da so to različna stanja……tud lohk…..jest sem en norc in meni so to pač čist enaka stanja, samo druga besedna pakovanja…..hahahaha…..pri nebulistih je vse mal bolj preprosto……..hahahahaha……..

Tk, da jest sem čisto preprosto odkrila, da mene pač zmoti, da nekdo rabi pomoč in, da mu zato pomagam in vendarle sem imela glavne dogodke z mojimi frendi ravno zaradi tega…..sem si čist po domače mislila, če jest ne bi pomagala, sploh ne bi prišlo do teh dogodkov…….matr jest sem delala svoje postopke, zalezovanja same sebe vsak dan v dnevnih dogodkih, bom rekla v vsakem momentu…..hahahaha…..in sčasoma prišla do spoznanja, da s tem, ko sem pomagala drugim, sem delalo to zato, ker me je zmotilo in sem sebi pač s tem, da sem pripravljena pomagati drugim, po domače kupila svoj mir, da si pol nisem več očitala, da pač nekdo nima stvari, ki jih mam jest, al pa, da sem pomagala z nasveti in si seveda s tem kupila svoj notranji mir, kakšna velehinavščna………..in seveda posledično pomembnost….hahahahahaha…….matr, to pa je čisti in totalni egoizem na tisočpetsto….uf te potence…….hahahahaha…..sej vem, pr vas je drugače…..

Danes trdim, kot norc seveda, da pri usmiljenju ni sočutja…….sočutje je za mene čustvo, pri katerem pomagaš, ne, da boš kaj dobil v zameno, sej vem, tole ste že večkrat kje prebrali…..hahahahaha……..in tako lahko človek deluje, vsaj za moje pojme, ko deluje iz časa “zdaj”…….naprimer danes mi je jasno, da se ljudje pač istovetijo s svojimi čustvi in mislimi, zato mi dejansko sploh ni problem razumeti, saj itak celo civilizacijo rola eksistenčni strah in s tem posledično nastajajo vsa ostala negativna stanja, pač civilizacijska egojeba, ki je zgrajena na osnovnem eksistenčnem strahu in, če človek sam nima eksistenčnega strahu, potem pač ni teh nizkofrekvenčnih energij in brez problema pomagam-delujem v dogodkih, največkrat s tem, da speljem pogovor v humor, smeh……hahahaaha……ne pokam vicev, ker jih niti sama ne poznam prou velik, ampak speljem človeka največkrat v smeh s humorističnimi prijavami na njegove dogodke, da se pol vsi mal smejemo, kuker kakšni buteljni smo, pa še kakšnemu mal pride in začne mogoče mal premišljevati……hahahaha…..sej vem, zdej mi tud lohk kdo reče, matr si čisti ego, se pravi, da se smeješ s človekom, ki je naprimer invalid, brez nog, pa te stvari……ja seveda se smejem in to s čistim veseljem , sej ni nč več in nč manj od mene…..hahahaha……pa tud s sprjatlom, ki je naprimer zasvojen s kakšno drogo al pa alkotom……hahahahaha…….pa čist nč mu ne pametujem, tako, kot včasih, kako bi blo fajn, da bi se rešu kakršnekoli zasvojenosti, le – te so itak samo posledica, vzroki so drugje……..hahahahaha………..jest jih razumem in spoštujem njihove odločitve, brez kao škoda pa to…..hahahahaha….vsak se lahko odloči vsak moment drugače in se začne spreminjati……..čist nč se mi ne smiljo…..hahahahaha…….pa tud ljudje, ki doživljajo svoje življenske katasrofe, naprimer brez službe čez noč, brez partnerja, nesreče z otroki…….karkoli…….., se mi prou nč ne smiljo, res pa “čutim” njihovo bolečino v bistvu ne kot bolečino, ampak recimo kot “uvid” in jo razumem ( sam, da ne bo zdej kdo mislu, da slikovno vidim stvari, njet…hahahaha) pri meni ni usmiljenja in nekih moralnih obvez in iz tega ven etično obnašanje, ampak preprosto delovanje vsak dan, etika je delovanje…živim, delujem v svojih dogodkih, tako, kot vi, le, da meni pomeni “škoda” pač dost dober avto….hahahaha…..ko bodo pa kakšen nov model avta dal na tržišče z imenom “usmiljenje”. ali “smiljenje”……hahahahaha…..ga bom pa marbit tud kupla, hja, če bo kasonar, mam svojga mogočnega pesjanarja, ki ni glih pes za v torbico…….hahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Živjo,

hahahaha…evo, tole pesemco pa pošiljam Avatarju……..no, ja Avatarčku, otroku, ki ga Avatar nosi v sebi…….HeartHeartHeart

JAZ SEM MOJ SONČEK…
    MOJ ZLATI SONČEK….
    JAZ SE LJUBIM, VESELO LJUBIM…..
    IN, KER SE LJUBIM, VAS VSE LJUBIM….
    IN LJUBIMO SE VSI…….
    MI VSI SMO SONČKI….
    VESELI ZLATI SONČKI…
    MI VSI SMO LJUBEZEN…..
    MI VSI SMO VSE…
    ZATO PO POTI LJUBEZNI POJMO…
    IN ZAPOJMO SI PROU VSI….
    JAZ SEM MOJ SONČEK…
    TRALALALALALA…….

LOVE YOU…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

matr je fajn vroče, ane…….jest ga še kar bluzim s pospravljanjem…..hahahaha…….sem res bolj u izi……no, ja, jutri začnem vozit, selit stvari, pa bom verjeten ene dvakrat gor pa dol pelala………sej ne bom sama, mi bo tud hčerka pomagala…..bilo kuda, družina pomaga svuda…….hahahaha……no, ja, vsaj pr norcih……hahaha…..

Pa sem spet en list najdla in dobila asociacijo na Amedejino astrološko razlago v zvezi z Bachom, se z Bachom čist strinjam, kratko in jedrnato……hahahaha……..prou dobre povezave z astrologijo, priznam, da sem takoj preverila nekaj znamenj, pa kar lepo drži……… priznam pa tud, da se na astrologijo nč kej preveč ne zastopm, nekaj osnove mi je znano, to je pa tudi vse……sem vam pa že omenila, da mam rada muzko in, da igram gong…….hahahaaha…..tale moj gong igram bolj za sebe in ga u bistvu tudi raziskujem…….hahahaha…….sej prou velik ni za raziskovat, ampak teli toni v bistvu nadtoni, pa frekvence, pa resonance men kar ne dajo miru, sem čist not…….hahahahaha………pa mam seveda tud literaturo, ki je itak ne more člouk dobit v slovenskem jeziku in se prebijam z mojo “yes and no” angleščino in sploh ugotavljam kolk je pa dober, da ne znam preveč angleščine, ker se tako veliko bolj poglobim v besedilo in seveda z vso pozornostjo v sam ton pravzaprou nadton, ki po nekem “čudežu” potuje v zlatem rezu, sploh je dokazano, če igra skupaj več gongov, seveda vse brez not, uglašenih na različne te herce, pa te zadeve, matematično dokazano, zmerjeno, ni, da ni…… nadtoni potujejo v zlatem rezu, kar je naprimer pri klavirjih al pa kitarah, ki igrajo različno, čist nemogoče, je pač mehansko, se pravi, da so toni na lestvici mehansko določeni in je potem cel kaos, če nimajo not ……hahahahaha………aja, pa ne mislim zdej nakladat od zvoka, pa resonanc, pa frekvenc, pa te stvari, mi še ni čist jasen v mentalu…….hahahahaha….. ( zlo dobra knjiga v angleščini se dobi in je naslov The Cosmisc Octave od Hans Coustoja, pa še Gong yoga od Methoba Bentona )………je tud fulllllll matematike……hahahahaha……..rabm več prakse, sem bolj praktičen tip človeka…….hahahaha……….morda kdaj drugič, sem pa najdla od Don Conreauxa, to je tipo z gongi, ki že desetletja hodi po celmu svetu in širi zvok gonga in seveda na delavnicah poučuje igranje na gong in druge instrumente, ker je pa tud strokovnjak za kundalini kriya yogo, mu pa domače rečemo, da predava na delavnicah gong yogo….in ta tipo, ki je že kar v letih, tam čez petinsedemdeset jih ima, je naredil The Chiometer, kjer tud astrološko povezuje ton, frekvenco, planete, tarot, pa še več drugih stvari povezuje in to čist v kratkem, mislim v parih besedah……hahahahaha ……..kratko in jedrnato…….hahahahahaha….. tk, da jest bi vam danes napisala kako je astrološkim znamenjem pridal astrološki besedni ključ…….tk nekak sem prevedla iz angleščine, kao “keyword of astrological sign” ……..mal astrologije nč ne škodje ……..hahahahahha….je prou zabavno tkle za nedeljo…………hahahahaha…..

OVEN – jaz obstajam

BIK – jaz imam

DVOJČKI – jaz premislim

RAK – jaz začutim

LEV – jaz hočem

DEVICA – jaz analiziram

TEHTNICA – jaz uravnavam

ŠKORPIJON – jaz hrepenim

STRELEC – jaz zaznam

KOZOROG – jaz uporabim

VODNAR – jaz vem

RIBI – jaz verjamem

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br večer,

matr Brezo, ti pa si model……hahahahaha…..kva je dober tale taduhovni link…….hahahaha……sam tole je pa čist hudo, sej mogoče si vi niste prebrali tist link o prireditvi v Bohinju……hja, sej plac pod skalco zlo dober poznam, sem kar nekaj let tam prodajala medico, pač štant, pa te zadeve, kuker, gospod a boste eno medico, pa prav on, ne gospa, pa pol jest rečem o.k., a boste marbit pol dve medici, k mate tko simpatično ženo zraven……hahahaha……in ponavadi jo je seveda spil,pa žena tud……..hahahaha…. sej, če je blo mogoče sem še balone uturila, pa še kakšen frend je uletu s kokicam, pa penco…….hahahaha…..no, ja tole zdej v Bohunju je sicer mal drgačen žur…..sej ne morem verjet……hahahahaha…….tole je res komedija……hahahahaha…..ob kresovih bodo plesali z venčki v laseh…….hahahahaha…….v belih oblačilih…..hahahahah……kuker druge barve verjeten ne pridejo v poštev, ker marbit energija ne more skoz druge barve nemoteno prehajat, kuker da so marbit barve ovira za energijo……..hahahaha……matr take komercijale pa še ne……hahahahaha……tale link me je pa čist nakrohotal, se mi vse čakre veselo v desno vrtijo……..hahahahaha……sem dobila idejo, k bodo imel tud štante z kamni, pa kremcami, pa takimi zadevami……hahahaha……..evo moja ideja, ampak bi pa po moje bil Avatar da best za tole idejo, rabm kompanjona……ejga Avatar, jest zamešam medico, oblečeva se v črno, se ovijeva v črne tančice, pa črna očala, da bova undercover, postaviva štant in napiševa, da prodajava ” eleksir ljubezni in modrosti”…..hahahahaha…..sem miselna, da bi eleksir predstavila tako, da pač najbolj deluje na prve tri čakre in potem se počasi dviga čez srčno čakro na peto grleno čakro….. bodo lohk boljš peli in se govorno povezovali…….hahahaha…..seveda se potem ta eleksir dvigne na šesto čakro in potem čira-čara in dvigne, prouzaprou kar otplofne sedmo čakro in je človek povezan, sam jih mora pa mal več spit, pač človek mora bit mal vztrajen…..hahahahaha….. in potem kanalizira vse te angele in mojstre, lohk tud po abecedi, da bo racionalno, da ne bo kakšnega spustu……hahahaha………matr Avatar, tole bi lohk midva čist komod na hitrco zaslužla, pa še dober bi se narežala……hahahaha……

Hja, sem si ogledala tole web-side od tega fenomenalnega duhovnega planetarnega centra ljubezni in modrosti v Bohinju………matr, vse tole njuno skupno delovanje, sej zdej vem, zakva me tale duhovna univerza v Ljubljani ni nikoli zanimala niti toliko, da bi si prebrala program…..hahahaha……zdej mi je res jasno…….po teli referenci iz Bohinja mi je čist po domače jasno, da tale Duhovna univerza pač ni za takele norce kt sem jest…….sem pač nebulističen norc, to je že bolj ozka specializacija……hahahaha……..tale Planetarni duhovni center ljubezni in modrosti v Bohinju, me z vsemi temi dejavnostmi spominja na gun naš balkanski stari rek……a ker ???….hahahahahaha….. evo tale…..brijam, šišam, zube vadim.….hahahahaha…….hahahahahaha…..pol sem pa tud prebrala, da sta pač obadva ful vodena, pa, da so angeli svetlobe zmeraj zraven, ampak mojstri modrosti pa pridejo samo občasno……..hahahaha……kuker, da so mojstri fullll zasedeni…..svet je velik, morjo še na kakšen drug konc skočt……hahahahaha……al pa mogoče obstaja kakšna pisarna v astralu, da te mojstre pač rezerviraš, sej vem, pol je ziher dražje, če so mojstri zraven…..hahahahaha…..pa še njun podpis mi je najbolj všeč in sicer sta se podpisala kot “služitelja”, res to se mi zdi pa fer podpis, služitelja denarja…….hahahahaha…..pa sej vsi služmo denar…..hahahaha……torej smo vsi služitelji……hahahaha…..fer je fer…….hahaahahaha……..

Pa me firbec babji ni pustu pr miru in sem čist po domače poklicala Kristusa v astral, sem ga pač vprašala, če bo pršu na žur, k je res na super mestu, kuker zraven našega čarobnega bohinjskega jezera, sem mu rekla, da bi zdej pa v živo lahko pokazu kako se hodi po vodi, pa vodo spremeni v vin, pa te zadeve…..hahahahaha…..pa se mi je režu, pa mi je reku, da naj ljudje najprej začnejo pač bolj od začetka in naj se spolnejo na njegove besede in sicer…..kdor manipulira, bo zmanipuliran, kdor obtožuje, bo obtožen, kdor krade, bo okraden….je reku Kristus, da hoja po vodi pride šele pol…….mi je pa Kristus oblubu, da bo govoru še z Mohammedom, pa Budetom, pa da se bodo mogoče le zmenil in uletel mal na žur, marbit še clo kot ansanbel, sej pravi, da imajo astralovci licenco na ime Heavy mental from the astral, sveda, če bodo dobil kakšne bele cune, da se mal ovijejo, bojo marbit tabelim duhcem rjuhce pobral……….hahahahahaha….

Sej, men je pa tud zdej jasno, zakva jest ne morem bit vodena……hahahahaha…..a vas zanima…..hahahaha……..evo, jest mam licenco na gospodarski zbornici za vodnika že dobri deset let, torej vodim sama sebe……hahahaha…….mam licenco….plačam vsak let tud članarino…..hahahahaha……tk, da sem ugotovila tržno nišo…..hahahaha…..ljudje pač zgleda da ne morejo drugače kot, da so vodeni…..kva čem rečt ovce…….hahahaha……evo, jest mam pa licenco in to na gospodaarski zbornici narjeno, pa če so tile mojstri modrosti zasedeni, lohk jest čist komod vodm vse te ljudi………sej se v modro poštriham, pa bom modra k svina, glavn, da mam licenco……..hahahaha…….

uuuuuuuuu……..matr kere debulozeWacko……hahhahahaha……….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    Napsha
    Član

Tole sem snela z neta:

Humor

“I think
    laughter may be a form of courage… As humans we sometimes stand tall
    and look
    into the sun and laugh, and I think we are never more brave than when we
    do
    that.”

Al pa smeh je pol zdravja, kt bi rekla moja stara mama (ceprav jo nism nikol vprasala zakva samo pol hahaha), no rezina jst sm se fajn nasmejala na tvoje nebu-debuloze!

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

evo mene, sem spet iz gmajne pršla, no, pred parimi urami….hahahaha…….čist brez gob……..gobe njet……….ampak v rukzaku sem pa prnesla en lep kamen in sicer v obliki srčka………sej kamnov v obliki srčka sem že velik najdla… na starem placu seveda, ob reki, kjer sem prej živela…..dons sem pa štafnala za gobami, na mojem novem koncu domovanja in si pojem kekčevo pesemco……jaz pa pojdem in zasejem……. pa zagledam resnično čudovit kamen v obliki srčka, sej je bolj majhen, ampak lep k svina……hahahaha……..evo sem si rekla, rezina draga moja, tudi narava te je vesela….. ti kar srčke v obliki kamnov podarja, se bom lohk z domačimi kamni butala…….hahahaha…..hvala, hvala……sej pol sem se pa spet mal znajdla, kuker me je zanimalo,kje bi jest juter po gobe šla, pa sem jo zavila v vaško trgovino, majo tud bife zraven, se vsedem na kavico, cigaretek in si veselo ogledujem……pa evo ni minilo deset minut, k dva domorodca prisedeta in sem vse zvedla…..hahahaha……a kva sem zdej zvedla……hja, vse……hahahaha…….naprimer kje rastejo jurčki in kje lisičke…….hahahaha……sta mi domorodca vse na licu mesta z roko smeri pokazala, na ker konc naj greva s pesjanarjem…….pa tolk sta se režala, češ stara, ampak tale tvoj tovariš je pa res pes, da se šika……kuker velik, debu in prjazen……..hahahaha…..pa seveda sta mi rekla naj se kej v njuni zidanci ustavm, da sta dober vinčk pridelala lansko leto, pa, da bi se spodobl, da jo kej mimo prbremzam……hahahahaha…….sej se mi je že kuj zdel, da sem prilendala na en tak konc, kjer imajo že 0,5 % alkohola v zraku…..hahahaha…..sem jima pa rekla odkritosrčno, da mi tale njihov vin glih ne sede najbolj, kuker mam rada bolj vina kot so refel (refošk), teran, merlot, frankinjo, cabernet…., pa te zadeve……glih cvileta (cvičk ) mi prou ne sede……hahahaha…….sta se začela smejat in mi rekla, da mata zmeraj tud kej domačga zraven za pomezit, kuker domače klobase,pa vložene jurčke, pa da mama dober kruh peče……hja, sej pol sem bla pa čist navdušena, sem rekla, pol pa cvile lohk tud v potokih teče……hahahaha…….hja, sta rekla, da sem njihove gore list….hahahahahaa……matr je fajn…….lajf je res da best…….čudovit……..hahahaha…..

Sej men je tale naša civilizacija čist všeč, edino se ne strinjam z eksistenčnim strahom, kuker da za eksistenco mi zdej nucamo ves ta strah in smo seveda posledično žrtve, se indentificiramo s situacijami in nas zmeče jeza, strah, obtoževanja,, opravičevanja……hmmmmm………kukerkoli obračam gor in dol, levo in desno se men kot norcu zdi oziroma mi je logično, da mi za eksistenco čist nč strahu ne rabimo in tud ne rabmo bit žrtve……ampak, če pa pogledamo kolektivno energijo, je pa bazirana na strahu…….in, če tkole na forumu preberem, da misli kreirajo svet……..matr je velik misli strahu in to dejansko strah za eksistenco in energija gre tja kamor gre naša pozornost, torej čist razpršeno na zunanje dobrine, cekine, primerjanja, tekmovanja, žrtvovanja, opravičevanja, obtoževanja…….in seveda, če se tega zavedamo, potem poskušamo po domače povedano spoznavati sebe, pa je čist vseeno s pomočjo katere tehnike, ali več njih skupaj, samo, da ne ostane vse na tehniki, kuker človek obvlada tehniko v nulo ampak je ne zna prenesti v normalni lajf, kuker, da je spoznavanje samega sebe izven vsakdanjosti sploh mogoče……….hahahaha…..hja, seveda človek najraje sliši, da ima lahko veliko različnih realnosti, kuker v smislu, da, če sedaj živi v pomanjkanju, obstaja premik v realnost v katerem živi v izobilju…in že dela tehnike…,hhahhaha……hja, jest se čist strinjam, sej obstaja realnost, kjer človek živi brez ljubezni in premik v realnost, kjer je človek poln ljubezni, človek je ljubezen, to je moja realnost……..le, da mora za vse te realnosti človek preprosto usekati potovanje skozi sebe, se pravi v samospoznanje, da lahko sprosti vse te čustvene energetske blokade in se sprejme, tak, kot je in seveda s tem izstopa iz kolektivne energije……..si seveda širi zavest o svojem avtomatičnem manipulativnem zmaterializiranem delovanju, s tem sprošča energijo nižjih frekvenc in delovanje človeka je posledično vedno bolj odgovorno na vseh področjih, torej tudi misli, ki kreirajo svet, postanejo drugačne………..jest sem en norc, al pa znanstvenik nebulizma, men se zdi to ena in ista zadeva kuker znanstvenik al pa norc, samo drugo besedno pakovanje, tk, da tudi misli je treba presežt……..hahahahaha……..sej vem, nebuloze pač, ampak a ste se že kdaj vprašali, kaj je onstran naših misli ?????????……….jst, kot ozko specializiran nebuslističen norc, pokorno javljam iz svoje realnosti, da je za mene onstran misli……. preprosto vedenje……(hmmm, tistega apostrofa na prvi e nism mogla prtisnt, al pa ne znam…)……se pravi, če hočemo imeti ljubezen, jo moramo najprej živeti v sebi, to pa s strahom ni mogoče, tam, kjer je strah preprosto ni ljubezni, to je moja realnost kot norca, potem tudi izobilje človek jemlje drugače, ne živi v imenu izobilja, ampak živi izobilje v ljubezni in posledično je izobilje tudi v zunanjosti v materialnosti, ni pa več odvisnosti od izobilja, torej ima izobilje prosto pot……..hahahahaha……vse poti peljejo skozi samospoznavanje in to z vso trmo……..trma je da best ko dela za človeka, za samospoznanje, kamor usmerjamo pozornost, gre naša energija…….hahahaha……..če si pa človek namisle nek namišljeni svet, pa tud uredu, sej to je itak navajen, jest sem desetletja živela moj namišljeni pogojeni svet, šele, ko sem stopila na pot samospoznavanja, sem sčasoma začela zavestno spoznavati, da so vedno nove-stare situacije bile in bodo in so vedno “zdaj ” in, da je to dinamika našga življenja, vzrok – poslledica, le, da sem se sčasoma prenehala indentificirati s situacijami in s tem pridobivala uuoooornnnkkk velik volje, sem bla čist presenečena, najprej zaupanje in potem volja, strast……..hvala, hvala……….dejansko smo vsi vodeni z našim pogojenim umom, zato si tudi večina ljudi ne zna predstavljati drugače, kot, da so tudi v duhovnosti vodeni naprimer z različnimi angeli in mojstri, al pa kakšnimi drugimi vodniki……pogojenost je pač pogojenost in seveda, če pravjo, da so vodeni, kar jim jst čist verjamem, spet na nekoga prelagajo odgovornost……hahahaha……človek zgleda, da ne mara odgovornosti……. pač rabi vodstvo……nč novga…to je človek navajen in je najlažje……astral pa itak vse prenese…..hahahaha……..kar je že blo, še bo in kar še bo, je že blo……hahahahaha……bom spet mal Kristusa poklicala v astral, mu moram še povedat, da sem prebrala na forumu, je Brezo napisu, je pobral iz zanesljivih virov enih človečkov, teli Brezotovi človečki so da best………hahhahahaha……hahaha….. da Jezus zdej živi v Rimu in čaka in čaka in čaka….kva že ??????……aja, da mu bo RKC ponudila vodstvo…….hahahahaha…….me prou zanima, kva bo kej Kristus reku na tole novo Jezusovo reinkarnacijo usred Rima…..hahahaha……..Wacko….no, ja marbit ga bo pa v rit brcnu, da bo nehu čakat……hahaha…Wink

slišmoFlower

Lepo je če deliš
Prikaz 323 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.