Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
15. 5. 2010 ob 13:29 #3073strelkaParticipant15. 5. 2010 ob 14:38 #3074AVATARČlan15. 5. 2010 ob 17:41 #3075ANAČlan
AVATAR wrote: Tako kot babe imajo tudi dedi svojo pogovore…in marsi kdaj se sliši obžalovanje…da so v razmerju…sploh tistih, ki imajo družine…če bi imeli še eno priložnost, bi se drugače odločili…šli drugo pot…Tega ti seveda ne bodo povedali ali obešali na zvon…to nosijo v sebi.
Ja, samo so si čist sami krivi, da je tako. Zakaj vztrajati v razmerju, ki ti ne paše več? Zaradi otrok? Izgovori, bedni izgovori, ki ne pomenijo čisto nič drugega, da so ti primerki vidijo v indetiteti žrtve…govorim za dedce in babe…vsi so glih….joj pa moj satri/a to pa ono, pa kolk ga/jo mam polhn kufr…lej al se zmenta pa rešta težave, al pa poki pa pejt…druge ni…vztrajam zaradi družine…bul sh*t…z tem dela vsem še večjo škodo….onžalovanje…lej naredi nekaj…ne pa jokcat nad trenutno situacijo pa čakt da bo bolš….al pa se ga zapijat v kafani, zato ker babe videt ne more ( al pa dedca…)…jah lej….vsi imamo izbiro…lahko izbiramo tako ali pa drugače…nihče nas ne sili, da smo nekje, kjer smo nesrečni…vedno je še en izhod…tudi zate velja Avatar…ni nujno da so vse babe glih…sem pa še vedno mnenja, da je vzrok tvojega odnosa do žensk samo v tebi…notri v tvoji dušici….ni pa nič narobe, da si se odločil biti brez ženske…pač tvoja svobodna odločitev…nihče te zaradi tega ne obsoja….al pa da bi blo to kaj narobe….jaz ti želim samo, da bi našel srečo….ker si jo zaslušiš…vsi si jo zaslužimo…samo tega se ppremalo zavedamo….
15. 5. 2010 ob 18:02 #3076strelkaParticipantAVATAR wrote: Tako kot babe imajo tudi dedi svojo pogovore…in marsi kdaj se sliši obžalovanje…da so v razmerju…sploh tistih, ki imajo družine…če bi imeli še eno priložnost, bi se drugače odločili…šli drugo pot…Tega ti seveda ne bodo povedali ali obešali na zvon…to nosijo v sebi.
eh ..veš kaj ne verjamem, da si zares tako to želijo t…ponavadi govorijo to tisti …ki še sekundo ne zdržijo bit sami ….
Ponavadi odvisneži…sej to sem razumela …nisem razumela stavka mal ga maš…koga ali česa…
pa ok …je že mim me sploh ne zanima več.18. 5. 2010 ob 20:44 #3109zlati rezČlanBr večer,
hahahaha…..evo mene back………sej vem, da nism resna……kva pa čem….taka sm………hahahahaha…..hvala, hvala Avatar in ženske, da ste nadaljevale nebuloze, sm res hvaležna…..hahahahaha……..sam, niste pa prou vztrajni……hahahaha………
Hja, res je, svoje pogovore majo babe, pa dedi, pa otroci…….hahahaha……pa skupaj živimo, tk, da zgleda, da mamo svoje pogovore in skupno življenje…..hahahaha…..nč novga……..tipičn primer današnje družbe pogojenega uma, energije ti meni-jaz tebi…..pa te stvari…..hahahahaha….al pa zmaterializiranega egota……..al pa egota, ki je fulllll navešen z odvisnostmi od odnosov, al pa kako bi moralo biti…..pa zakva……a zakva ???…..hahahaha….zaradi strahu pred preživetjem, zaradi strahu pred sprejetjem v družbo, službo……..se prau bodočnostjo……blablabla….pa vse te zadeve zraven…….hahahaha……….bilo kuda, puno straha svuda……hahahaha………strah je dons zgleda čist in…….moda pa te zadeve……hahaha
Evo, jest sem se mela da best na delavnici…….kva čem rečt, sem bla pač glavni humorist…..hahahaha…….hja, uživam v muzki, zvokih….bolj so naravni in v ritmu al pa v navideznem kaosu, jest preprosto uživam…….plešem, pojem, ggongam……men je da best….hahahahaha….glavn, da je men užietk…..hahahaha….vsak ma svoje….hahahhaha…
Dons se glih ne bom spuščala v kakšne svoje zgoščenke v preteklosti……….ni tak dan…….hahahhaha….sem se pa spolnila enga dogodka z delavnice na kateri sem bila čez vikend in zaradi katerega smo se cel vikend zlo sprosčeno smejali……hahahahaha….
Evo, tkle je blo…….mel smo pač delavnico gonganja, je pršu en mal bl star tipo, tk bolj pri osemdesetih….. iz Amerike…..da best tipo………..hahahhaha…….pa uleti zvečer in pravi, da ima en problem, pa če bi ga lahko kdo od nas rešu….hahahahaha……..nas je blo neki čez trideset in mi valjda vsi poslušamo kva bo zdej prjavu, de kakšen problem……..hahahahaha…..pa pravi tipo, da je on res že star in, da ne je mesa, pa, da je bil pr enmu prjatlu iz Slovenije doma, pa so mu dali domačo klobaso in kruh, pa, ker sam ne je mesa, nas sprašuje, če ga kdo je, pa da bi ga rešu klobase……haahahaha…….evo čista tišina…….in dvignem roko, namreč, jest prou rada pojem kakšno domačo klobaso……hahahahaha……tipo, se je kar oddahnu in se mi zahvalu, da sem ga rešila problema……hahahaha…..in evo mene s klobaso, kao vsi ostali pa vegetarijanci….in hahahahaha…..jest pač ne bi bla jest, če jih nebi začela po domače povedano mal jebat skoz vse naslednje dni, kuker, jest jem meso in imam fulll energije za trance dance……sem gibčna……vitka…..polna energije……smeha……ampak….njet vegetarijanc…….pa še kadim……hahahahahaha……pač ne spadam, med tipične duhovneže……hahahahaha………večina je bla mal bolj rejena v trebuh……hja, sem mmela pripombe, da pač sama zelenjavca redi v trebuh al kaj ???….ampak so mi rekel, da si jest lohk prvoščim vse te prjave, ker sem baje zlo izvirna in pristna…….hahahahaha…..zgleda, da mi pol meso, pa cigareti, pa kakšen kozarc vina pomaga pri moji pristnosti in izvirnosti…….hahahahaha……drugi pa pristnost verjetno iščejo v nekih pravilih prehranjevanja pa te stvari….pravila, pravila, da bi me udavila ili kućmu savila, neka glupa pravila u crnome zavila…….oooo joj……hahahahaha……..jest, kot norc pa raje poslušam svoje telo, pa sem zmenena, glavn, da sm zmenena sama s seboj, pa srečna, pa zadovoljna, pa te zadeve……….haahahahahaha……..sej s tem nobenmu ne škodim al kaj…….sem pač duhovnež z napako…….hahahahaha……..
Bom kar nehala za dons, že žlubodram, bi marbit reku Avatar, pa tak mir je bil, k me ni blo, al kaj……hahahahahaha……njet mir……akcija….pa te stvari, mal žlubodranja nč ne škodje………hahahahaha…..fajn bodte…..jest jo grem dons zgodi počivat…..bom kar s kurami udarla eno skupno drnjohanje……hahahahaha…..sej včasih sva s hčerko imeli dve kuri, eni je bilo ime Mary in druga je bila Jane……hahahaha……pa fulll sta z veseljem jajca nesli…..hahahahahahaha……..
slišmo
19. 5. 2010 ob 22:51 #3128zlati rezČlanBr večer,
res lep sončni dan danes, ane ???? Hja, sem ga mal po vrtu bluzila, pa te stvari, pa spet se bom selila, tk, da jest sem pač nomad……hahahaha……vesel nomadski norec……hahahaha……res je dober živet….hahahahaha…..vsak dan je kej novga…….nikad kraja učenju…..hahahaha…..spremebe so resnično moja stalnica…….kva čem rečt, eni zgleda vzamemo vse zares……hahahaha…….
Sem mal posrfala, pa sem opazila, da sem včeraj spregledala , da je Mojka imela rojstenga, juhuhuhu Mojka……sem ga zgleda na tvoj rojstni dan fajn žurala, evo sm bla čist v stilu……..
Tadej tud raztura v temi Praznina, pa drugi tud, tk, da ni kej za rečt…..matr smo pridni, pa tud čas vsak po svoje mal jemlje, tk, da je res zanimiv lajf, tale pogojenost našga uma je genijalna za naše egojebe…….hahahahaha……aja, kva pa kej naš Avatar………ejga, stari, ni treba nč hitet, se boš že javu, sej, če ti grem na jetra, je to prouzaprou zlo dober, se človk vsaj zaveda, da ima jetrca…….hahahaha…..no, ja, Avatar, saj vem, da me maš čist rad……..hja, ali pa tudi ne…… če človk nima sebe rad, kako naj bi imel druge………..hahahahahah……babje žlubodranje, še dober, da sem baba…..hahahahahaha….pa še norc………hahahahahaha…..tolk dober se še v nobeni koži nisem mela…….hahahhahahaha……matr je fajn………
Tud dons ne bom hodila v svoje zgoščenke moje egojebe, je tak dan, pa rajš mal žlubodram, ma sej verjeten zmeri žlubodram…….hahahahahaha…..zgleda, da sem nekak eno nujno zlo na tem forumu……hahahahahaha…….pa še ne mislim tko hiter zapustit moje službe norca, no, ja, lohk me tud pristojni skenslajo………..hahahaha….ma ,mi je tale norčevska služba pri srcu, sej prau Brezo, da je treba cel cajt iz srca delovat, tk, da tale forum je čist v mojem srcu……hahahahahahahaha……evo, Brezo, delujem čist iz srca……pa tud nobene aritmije ne čutm, tk, da tale srčna men čist fajn laufa, sploh pa na tem forumu………hahahahahaha……
slišmo, grem kar spat……
21. 5. 2010 ob 0:25 #3145zlati rezČlanBr večer,
hahaha…..zgleda, da mi zadnje čase bolj zvečer paše ukurblat tale moj lapi topi, pa te stvari……hahahaha…..sej zdej ne trdim, da sem cel dan prooduktivna v smeri deloholika, kuker moram bit zaposlena, kuker zaposlena z zunanjimi stvarmi……te zunanje stvari imam kar hitro zrihtane, naredim pač čist vse, kar je v moji moči in moj gumb za brezpogojno sprejemanje je itak zašteku, tk, da s tem se mi ni treba več ukvarjat, pa lohk normalno ustvarjam v svojem ne-delu….hahahahaha….kot norc si celo mislim, da je v ne-delu point ustvarjanja….sej vem, spet moja čist kontradiktorna……sam taka sem……..kva pa čem, jest sem sebe sprejela, pa tud vam iskreno želim enako……hahahahaha…kar se tiče sprejemanja moje malenkosti…….hahahaha….kar se pa tiče sprejemanja samega sebe, kuker vas osebno, vam pa tud želim prijetno prebijanje svojih blokad, al pa spoznavanja svojih miselnih vzorcev, al pa bluzenja po svojem astralu do onemoglosti……..hahahahaha…. kakršno energijo človek ima, to se mu dogaja in tako lahko spoznava pri sebi, seveda, če se ne skriva, pač svoje blokade, jest kot norc verjamem, da so blokade zato, da se jih deblokira……..hahahahaha…….sam priznat si jih je treba in se naprimer ne oklepat nekega dogovora, katerega odgovor je beseda ” nikoli “……hahahaha………kot norc pač verjamem, da živimo prou zdej ravno v pravih cajtih, da se skoz vse zunanje dogodke lahko krasno samospoznavamo in klestimo naš zmaterializirani ego, ego je da best, sam ne ovešen kot novoletna jelka z vsemi odvisnostmi , opravičili in obtožbami, strahom, pač vsem, kar ga dela zmaterializiranega, al pa pogojnega………sej, ko človek z različnimi tehnikami sprošča svoj strah, sej to je da best, sam, da ne ostane samo pri tehnikah, kuker, sej sem petnajst minut zavestno dihal, pol pa še jogo delal, pa tud sam zelenjavco jem, pa te stvari, pol jo pa normalno po svoje kurbla naprej, kao svoje vaje duhovnosti sem odklenkal, zdej je pa spet normaln lajf in lohk spet obtožuje in se opravičuje naprej in se seveda s tem varuje……..hmmmmm…….no, ja tud to je laljf, kva pa čmo, vsak po svoje, to je samo moje skromno razmišljanje norca………pa še narežim se zraven……hahahahaha…..
slišmo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.