Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 260 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

hahahaha….Ana, a kuker….znam te puško, kad si pištolj bila……hahahahaha…..jest nimam nč proti kotom , mene nč ne motjo al moji al pa tuji…..hahahahaha…….čira-čara 2 krat trije koti, pa jih povežem, pa je heksagram…..hahahaha……..glavn, da se zabavam….pa da sm srečna…..tk, saj kvalitetno čas preživljam….hahahhahahahaha…..

mam novo himno…..sem jo že napisala…je bl borbena, kuker tista – tam, kjer breze cveto, tam kjer ptički pojo, pri moji dragi……spet smo nagi…….haahahahaahaha…….tale je u stilu borbe….hahahaha…

Tu na zemlji usred mraka, rodila se šestokraka
    šetokrakka sa šest lista….hej , to je značka NEBULISTA….

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    ANA
    Član

zlati rez wrote: hahahaha….Ana, a kuker….znam te puško, kad si pištolj bila……hahahahaha…..

Tko nekak ja LOL …. Sam tebi jaz ravno tako ne morem rečt…1x sm jo zinla , kot ponavadi, jst k jo zinem, jo skor 90% tudi pihnem…pa sm 1x starejšemu gospodu ( 60+) , bil je moj takratni sodelavec, znam te tico, kad si bila jaje….pa cela pisarna u smeh…kukr jst, mladič pr 20tih, zinem eno tako gospodu pr 60tih Wacko . Ja takele ga lohk sam jst pihnem…

Beer Party

Party

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

ANA wrote:

hahahaha….Ana, a kuker….znam te puško, kad si pištolj bila……hahahahaha…..

Tko nekak ja LOL …. Sam tebi jaz ravno tako ne morem rečt…1x sm jo zinla , kot ponavadi, jst k jo zinem, jo skor 90% tudi pihnem…pa sm 1x starejšemu gospodu ( 60+) , bil je moj takratni sodelavec, znam te tico, kad si bila jaje….pa cela pisarna u smeh…kukr jst, mladič pr 20tih, zinem eno tako gospodu pr 60tih Wacko . Ja takele ga lohk sam jst pihnem…

Beer Party

Party

hahahahaha…….evo…tipečn primer energije naše družbe……..dobra prjava…ljudje padejo v zdaj moment…..se začnejo smejat……vibracije šibajo…….pol se pa pojavi um in začne sodit, kva je zdej prou al pa ne, pa kolk je kdo star, da lohk kej prjav, pa ostane živ…… al pa v službi, pa da se še spodob…….hahahahahahaha……..zato sm jest rajš okronani forumski norc……hahahahaha….pa tud v privat lajfu sem zgleda norc….al pa tko dober igram……hahahahaha…..kdo ve…CoolGeekWackoPartyBeer…juhuhuhuhu

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

bom kar direktenga užgala…..hahahahahah……..zdele bom spakirala in jo odjadrala za nekaj dni…..hahahaha………kot forumski norc, si jemljem pravico do dopusta, ker sem pa deloholik, se pa zna zgodit, da se še clo z dopusta javm………hahahahaha…..

bodte fajn….pa te zadeve…..Flower

Lepo je če deliš
    Član

ANA wrote: Tistega tvojega prijatelja bi pa jaz na gobec…kako more dvignit roko nad babo?

1. Ni moj prijatelj…ampak…kolega-znanec.

2. Babe na splošno velikokrat dobesedno prosite, da dobite granato…Že marsikateri moški mi je rekel, da bi raje živel sam…ker odkar ima babo nima več miru…samo probleme-obveznosti-pizdarije.

3. Na mojo srečo se jaz s tem ne rabim ukvarjati

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Tistega tvojega prijatelja bi pa jaz na gobec…kako more dvignit roko nad babo?

2. Babe na splošno velikokrat dobesedno prosite, da dobite granato...Že marsikateri moški mi je rekel, da bi raje živel sam…ker odkar ima babo nima več miru…samo probleme-obveznosti-pizdarije.

A ti to resno ..a rad provociraš…Smile

Čeprav pravjo ja da znajo bit ženske velik boljše vojakinje…Big smile

Wacko

Lepo je če deliš
    Član

Malo ga maš ha…

Lepo je če deliš
Prikaz 260 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.