Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
hahahaha….Ana, a kuker….znam te puško, kad si pištolj bila……hahahahaha…..jest nimam nč proti kotom , mene nč ne motjo al moji al pa tuji…..hahahahaha…….čira-čara 2 krat trije koti, pa jih povežem, pa je heksagram…..hahahaha……..glavn, da se zabavam….pa da sm srečna…..tk, saj kvalitetno čas preživljam….hahahhahahahaha…..
mam novo himno…..sem jo že napisala…je bl borbena, kuker tista – tam, kjer breze cveto, tam kjer ptički pojo, pri moji dragi……spet smo nagi…….haahahahaahaha…….tale je u stilu borbe….hahahaha…
Tu na zemlji usred mraka, rodila se šestokraka
šetokrakka sa šest lista….hej , to je značka NEBULISTA….
slišmo
zlati rez wrote: hahahaha….Ana, a kuker….znam te puško, kad si pištolj bila……hahahahaha…..
Tko nekak ja …. Sam tebi jaz ravno tako ne morem rečt…1x sm jo zinla , kot ponavadi, jst k jo zinem, jo skor 90% tudi pihnem…pa sm 1x starejšemu gospodu ( 60+) , bil je moj takratni sodelavec, znam te tico, kad si bila jaje….pa cela pisarna u smeh…kukr jst, mladič pr 20tih, zinem eno tako gospodu pr 60tih . Ja takele ga lohk sam jst pihnem…
ANA wrote:
hahahaha….Ana, a kuker….znam te puško, kad si pištolj bila……hahahahaha…..
Tko nekak ja …. Sam tebi jaz ravno tako ne morem rečt…1x sm jo zinla , kot ponavadi, jst k jo zinem, jo skor 90% tudi pihnem…pa sm 1x starejšemu gospodu ( 60+) , bil je moj takratni sodelavec, znam te tico, kad si bila jaje….pa cela pisarna u smeh…kukr jst, mladič pr 20tih, zinem eno tako gospodu pr 60tih . Ja takele ga lohk sam jst pihnem…
hahahahaha…….evo…tipečn primer energije naše družbe……..dobra prjava…ljudje padejo v zdaj moment…..se začnejo smejat……vibracije šibajo…….pol se pa pojavi um in začne sodit, kva je zdej prou al pa ne, pa kolk je kdo star, da lohk kej prjav, pa ostane živ…… al pa v službi, pa da se še spodob…….hahahahahahaha……..zato sm jest rajš okronani forumski norc……hahahahaha….pa tud v privat lajfu sem zgleda norc….al pa tko dober igram……hahahahaha…..kdo ve……juhuhuhuhu
ANA wrote: Tistega tvojega prijatelja bi pa jaz na gobec…kako more dvignit roko nad babo?
1. Ni moj prijatelj…ampak…kolega-znanec.
2. Babe na splošno velikokrat dobesedno prosite, da dobite granato…Že marsikateri moški mi je rekel, da bi raje živel sam…ker odkar ima babo nima več miru…samo probleme-obveznosti-pizdarije.
3. Na mojo srečo se jaz s tem ne rabim ukvarjati
Tistega tvojega prijatelja bi pa jaz na gobec…kako more dvignit roko nad babo?
2. Babe na splošno velikokrat dobesedno prosite, da dobite granato...Že marsikateri moški mi je rekel, da bi raje živel sam…ker odkar ima babo nima več miru…samo probleme-obveznosti-pizdarije.
A ti to resno ..a rad provociraš…
Čeprav pravjo ja da znajo bit ženske velik boljše vojakinje…