Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 211 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Br večer,

sem bla spet mal po obiskih…….prou zabavno…..pa kolk majo eni že fajn vrtove obdelane…….pa kakšni lepi dnevi……toplo, sonček……hja, res je lepo……..s pesjanarjem sva prou uživala…….

hahahaha…..sem se zdele spolnila, da včeraj nisem napisala nebuloz…..pa mi je prišlo na misel, a mogoče nisem dost resna pa te zadeve……..hahahaha………….hahahaha…….pa mi uleti na misel, da sem pa mogoče po drugi strani čist preveč resna, mogoče že mal ortodoks pa te stvari……hahahaha…..kuker skor vsak dan nebuliziram………hahahaha……al pol, če kdaj manjkam, nisem dost resna………hahahaha……al je pa mogoče dober, da kdaj manjkam, ker tako nisem ortodoks………hahahaha………pa si mislim, da sem pač čisto preprosto znanstvenik, ki predstavlja novo vedo oziroma znanost nebulizem……..hahahaha……po domače se tej znanosti reče tud egojeba……..hahahaha…..tk, da je čist dober, če ni glih enga reda, je pa tud dober, da red obstaja……..hja, sej vem, jest se tud brihtam s tole mojo logiko……tk, da sem ugotovila, da je prouzaprou vse o.k……….hahahahaha……al pišem, al pa ne, se znanost nebulizem pač odvija in razvija prou vsak moment…….hahahaha……sej vem, da sem zaenkrat še edini registrirani član, sam, sem pa prepričana, da je fulllllll neregistriranih članov, tk, da se glede številke registriranih članov nč ne sekiram……v bistvu sem prepričana, da se bodo glede te nove znanosti postavljale čist nove teorije, ki še zorijo v glavah neregistriranih članov…….hahahahaha…… prihodnost bo še nadzanimiva…….hahahahahaha………..je že sedanjost cela komedija…..hahahaha…….grem kar spat….hahahaha……..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hejga,

bom kar naravnost povedala……hahahaha…..mam obiske, pa se men zdi čist fajn, da se jim posvetim…..tk, da ga ne bom glih nevem kolk nebulizirala, mal je pa vseen fajn…..hahahaha……

Pa sem dobila končno “težko pričakovano” Marjanovo knjigo Iskanja in to, kot darilo……res hvaležna, sem že včeraj zvečer čist not in ven padla…..hahahaha……hja, kva čem rečt……sem pač fan Karmične diagnostike…..sej s tem ni nč narobe….al kaj ????……..hahahaha…….si lahko mislite, da bom čist uživala danes in jutri v branju, pravzaprou grem kar na drevo s tole Marjanovo knjigo in z ozirom na to, da brezpogojno zaupam sebi in obiskom, bom sigurno dobila na drevo tudi kakšno pivo ali kozarčk vinčka, pa tud kej za po zob…….hahahahaha………zdej pa tud, če mi na drevo ne bodo nč prnesel, bom čist veselo in brezpogojno splezala iz drevesa, odpeketala do hladilnika in evo, človk najde boga tud v hladilniku……sam zanimat ga mora, pa kej mora narest za to…..hahahaha……
    zdej grem pa na drevo………

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Živeli,

hahahahaha……teli prazniki so da best…..hahahaha…..sem dons zjutraj dobila čisto asociacijo na sebe v pionirski kapci, rdeči rutki, beli bluzci in plavi kikelci……hahahahaha……sem namreč zjutraj, k sem šla s pesjanarji na sprehod videla slovensko zastavo viset pri spomeniku žrtev iz druge svetovne vojne, pa fullll velko cipreso zraven…….hja, evo pa je bla asociacija na socializem…..hahahahaahhaha……sem se iz srca nasmejala…….hahahaha…..nakrohotala…..

Tale moj drevo je bil zlo konstruktiven, z Marjanovimi Iskanji sem se dobr iskala, evo sem se najdla….pa sem si rekla, da z ozirom, da imam svojo vedo Nebulizem, da vam podam nadaljne rezultate svojih nebuloznih raziskovanj……hahahahaha……..sem pač en norc vesel, rad vesele pesmi pel……hahahhahhahaha……a ste že ugotovil, da za žensko norca sploh nimamo besede…….hahhahhaha……a zdej sem jest norica, al mam jest zdej norice…….hahahahahaha……jest sem en norc vesel, rad happpy pesmi pel……ampak zdej pa resno…..tkole je …..jest se za norico res ne morem imet……men se ne rima………lahko si rečem z veseljem rezina…..ampak norica to pa res ne……hahahaha….norice sem že kot otrok prebolela, tk, da jest sem norc al pa klovn……tud s klovnico se ne strinjam…… da sem ženska v to ni dvoma……..hahahahahaha…….in sem norc al pa klovn…..in se mi pač spet zdi, da sem mal mim padla……hahahahahaha………sicer pa, po drugi strani……hahahaha…..druga stran za :” a sem spet mim padlla”, ker mim padla res ni neka dobra energija al kva…..no ja druga stran je pa, da jest nisem nč mim padla, če sem ženska in še norc povrhu, kar je moškega spola, ampak imam preprosto ekskluzivo…….hahahahahaha….to se pa že boljš sliš ane… ekskluziva…..hahahahaha….jest sem en norc vesel……hahahahahahaha…..

Evo, zdej pa resno…….hahahaha…… sem na drevesu meditirala na naš slovenski jezik in seveda sem se spolnila kritik, da naš jezik ni tolk speven, kot naprimer jezik naših južnih bratov……….hmmmmmm……..evo jest se ne srinjam…….sem imela globoooookkkkkkoooooo meditacijo in to na drevesu, sem sedela visokooooo na vejiiiii in zato zelooooo daleč videelllaaaaaaaa…….in seveda imela dalekouvid…….hahahahhahaha…….sej, jest res ne vem, če je kdo že dalekouviden…..tud v cajtengu še nisem zasledila dalekouvidnosti , torej se mi zdi, da je dalekouvid tipična posledica nebulizma…….hahahahaha………men se dogaja……hahahahaha…..

Sem dobila dalekouvid, da je Slovenski jezik najbližje božjemu jeziku……..hahahahaha…….vam bom razložila svojo teorijo, ki seveda izhaja iz znanosti, ki se imenuje nebulizem……hahahahaha……torej…..jest sem čist fascinirana, očarana nad besedo praznina…..hahahaha….in zdej, če je praznina, to pomeni, da je prazo……prazno….prazno……..to je praznina…….torej, zdej, če damo praznino ali prazno v delovanje……hahahahahahahahaha…….to pomeni prazno-vanje……….hahahahaha……juhuhuhuhu….praznovanje…..juhuhuhu….to se pa zdej men kot norcu zdi čist logično, kajti…..hahahahhahaha……jest kot norc imam prou vsak dan, vsako minuto, sekundo, trenutek….tik-tak…… praznovanje…….hahahahaha……še, ko spim jest praznujem….hahahaha…..ali se mogoče zdej sprašujete, kaj, da jest praznujem……..hahahahaha……evo vam direkten odgovor……..ker živim…….ker…..ljubim…….ker…..diham……preprosto sem srečna in praznujem ker živim…….hahahahaha……..torej prou vsak moment praznujem……in bi vam tud priporočala ne samo praznino……ampak delovanje…..ki pomeni praznovanje………hahahahaha……pa ker smo glih v praznikih, NAM VSEM SKUPAJ ŽELIM PROU VSAK MOMENT ENO SAMO PRAZNOVANJE………..hahahahahahaha……..ampak naj to ne bo pričakovanje…….hahahahahaha……….naj vam bo to preprosto delovanje……hahahahaha…..praznovanje-delovanje…….hahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

hahahahaha…..sem spet mal z drevesa pršla…..hahahaha…..pa kolk je fajn…..na drevesu al pa pod njim…………hahahahaha…..pa sem spet mal posrfala…….se narežala……hja, kva pa čem……bog je ziher humorist, drgač sploh ne gre……….hahahaha……..mene zdej muči “taprava moška roka “…….sej, jest sem že imela tapravo moško roko pri vzgoji…….moj foter je bil tud z gasilskim pasom oborožen…….hahahahaha……ampak……kva pa moja hčera…….njet moška roka…..njet……hahahaha…..sam se pa brihtam……zdej, če je vse kriv sistem, ki ga dela taista moška roka, ki doma vzgaja otroke…….hmmmmm…….moja logika je spet v kontradiktornosti……zgleda, da je to enostavno moja karma…..hja, kva pa čem……jest sem se sprijaznila s svojo karmo, ki se imenuje kontradiktornost…..tk, da res ne razumem vseh teh moških rok, ki trdo vzgajajo, pa tud ženskih ne, ki so za vse krive……men se pr teh rokah že mal meša……..leva -desna……uf….uf….uf……hahahahaha……..pol sem pa glih kar uradno prebrala na forumu, da je nadzor iluzija, kle sem bla pa fullll vesela, sem mislila, da je to samo logika norcev………..hahahahahaha……in kva naj zdej človk s tem “nadzornimi rokami” dela, pol mi je pa vseeno al so moške ali ženske……..hahahaha ……tk, da sem se odločila, da se z rokami sploh ne ukvarjam več v glavi ampak jih uporabljam, recimo zdele držim kozarc šampanjčka, moram rečt, da mi kozarc prou fajn paše v roko, ……jhuhuhuhuh……..beseda iluzija mi je pa prouzaprou resnično pri srcu……..je res simpatična beseda……..da best beseda……….sem čist navdušena……sej, če bi zdele rodila še eno hčerko……hahahahaha……..jest vam povem, da ji dam ime iluzija…….hahahahahaha……se mi zdi ime ILUZIJA v tem času tanajbolj moderno ime za deklico……..hahahaha……..čist in…….hahahaha…..

Ringa ringa raja…..
    iluzija nam nagaja…..
    vzrok-posledica se dogaja….
    zato mislemo, da nam vse nagaja…
    saj, kot koledar nam podaja….
    bi rekli, da čebela zaostaja….
    sej zato se še bolj dogaja….
    razum izvaja vija-vaja….
    roke mahajo do kraja…..
    intuicija navaja….
    ejga tuki še ni kraja….
    torej, šopajmo naprej do raja…..
    ker, tam se pa res dogaja….
    torej naša maya-maya….
    nam navaja….
    da, ljubezni res ni kraja….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

En lep dober dan,

hahahahaha…….kolk je dober bit ženščina…..hahahah…..evo, kot ženska sem lohk srečna, tud brezpogojno………sam mal žlubodram in to je to…..hahahaha……..ja, kolk je pa res življenje čudovito……hahahahaha…..sej zdej, če bi bila moški…..evo, če bi bila zdele moški, garant ne bi mogla bit srečna…..hahahaha…..kajti sem glih prebrala, da pač na tem forumu ni srečnih moških……..hahahhaha……..se pravi, da imam na tem forumu na razpolago dva tipa moških, eni, ki niso srečni in drugi, ki so deloholiki……hahahaha……se bom zamislila…….hahahaha……še dober, da sem ženščina…..hahhahahhaha……..noseča nism………hahaha…….srečna sm……hahahaha…….hmmmmm, mogoče bi blo faajn, če bi bla lezbijka….to je pa za premislit, kajti sori, če pa ni srečnih moških in so samo srečne ženske…….hja, pol nimam velik za premišljevat……..jest sem za srečo in to brezpogojno…..hahahahahahaha…..sploh ni treba velik delat…….ampak, ko pa delam, pa delam brezpogojno in, če zdej samo ženščine obvladajo to brezpogojnost skozi svoje žlubodranje……kva čem rečt…….pol sem jest definitivno za ženščine……hahahaha……bom naslednjič raje namesto jogijev iz Indije, pa Carlosa Castanjedo povabila na svoj žur Amazonke……hahahahaha……že z tipoti sem se imela dober, ampak, zdej k vem, da pač ali so deloholiki ali niso srečni……hja……zdej je pa drgač…..zdej mi je tud čist jasno, zakaj imam že dobra tri leta kamen Amazonit…..hja, baje prihaja iz dežele brez moških………hahahhahahahaha……pa naj Tadej pove, če to ni res, sem namreč prebrala v njegovi enciklopediji……hahahaha…….tk, da javljam, da jest sm en norc, pa ženščina in imam torej vse pogoje izpolnjene za brezpogojno srečo…….hahahaha……pa še s kamni sem oborožena, kajti tale Celestin dela k svina…..no, ja mal čudna primerjava s tole svino…….hahahaaha…..sem hotla, rečt, da je energija Celestina nadnežna…..ampak men je tud primerjava s svino čist všeč, kajti po kitajskem horoskopu sem namreč dobrodušna svinja……tk, da jest sem da best……pa moj kamen Celestin tudi……hahahaha…..pa Amazonit tudi………hahahaha……..srečni smo…….hahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,
    hahaha, no, pa smo dočakal…..hahaha……a kaj ???…..hahaha…..hja, konc praznikov…..hahaha….to pa še ni nujno, da je konec praznovanja……hahahahaha…..evo, tud moji gostje so šli…..smo rekel včasih, svakog gosta tri dana dosta……no, ja….to velja verjetn za večino…..hahahaha……evo izjeme potrjujejo pravilo, pr men so gostje čist veselo tud po dva krat tri dni……hahahaha……pa še jest zraven…….hahahahaha….jest preprosto že cel življenje obožujem izjeme, izjemne trenutke, izjemne ljudi…… še vedno me fascinirajo izjeme…..al pa izjemni placi……al pa kar kej, kar je izjemnega…….hahahaha…….čeprou skoz bolj ugotavljem, da je izjemen prou vsak trenutek v življenju in prou vsak človek….hahahaha……za kar prej res nisem bila prepričana……..dons sem pa skoz bolj, prouzaprou čist vem, da je izjemen vsak trenutek in vsak človek…………hahahhaha……..sem pač fan izjemnosti…..hahahaha……

Verjeten ste opazil, da takrat, ko grem po obiskih, ali imam goste pač ne pišem o svoji zgoščenki….hahahaha……njet……takrat mam pač družabni žur….in to čist z veseljem in vsem zadovoljstvom…….in vso odgovornostjo……kuker lohk tud sami opazite…….hahahhahahaha…..ko mam goste ali pa sama grem mal naokol raje uporabljam kakšne druge zgoščenke, kot je rokni ga rol, heavy mental, rave, rape………hahahaha…..pa te zadeve……hja, pa ne pozabte na kakšne slovenske evergreene….pa cigane…….al pa ta goveje…….hahahaha…….zapojem zraven brez problema……hahahaha……plešem pa itak…….hahahaha…….

Pa men, kot norcu, al pa znanstveniku nebuloz vseen ni šlo iz glave, da bi zdej svet bil brez moških…..kuker srečnih, čist zadovoljnih ………pa te zadeve………hahaha….pa, da mamo sam ženske eksluzivo na brezpogojno srečo samo zaradi našga žlubodranja…….hmmmmmmmmmm…….njet…..to ne bo držal……men kle teorija res ne drži…..al sem pa glupa……hja, sej vem, se bom kar sama za glupo proglasila, da mi ne bo spet kakšen kaj dokazoval, je škoda cajta, kad sam glupa, sam glupa…hahahaha…….pr men teorija ne gre skoz…….hahahaha…….no, ja, zdej se sama sebe lohk vprašam al sem mogoče čist navlečena na moške….kuker zasvojena pa te zadeve, pa si sveta brez brezpogojno srečnih moških pač ne znam predstavljat..?????…….evo, moj um dela…..analizira……pa te zadeve……hahahahaha……no, ja, zdej, če sem navlečena, hja……kva čem rečt…….pol je čista logika, da je bog tud navlečen……sam na kerga je pol bog bolj navlečen al kaj, na moškega al na žensko……hahahaha……..hja, sej vem, spet moja logika…….men se tole zdi mal prehuda nebuloza……..tale moja logika norca……kva pa vem…….sem tud Amazonke povprašala……hahahaha……pa so tud rekle……hahahahaha…… da brez srečnih moških jim živeti ni, to srce jim govori……..hahahahahaha…….jest jim preprosto verjamem……in sem se odločila, da lohk velik nardim, da bodo moški srečnejši……mogoče sčasoma tud brezpogojno……hahahaha……a kva bom zdej nardila………ja to bi pa čist lohk vedel, sej se vendar ukvarjate z duhovnostjo…….a kva bom nardila????…..hahahahhaha…….meditirala bom……..hahahaha…….meditacija je huda tehnika…..hahahaha……..če vi mislite, da bom kakšno srečo komu pošiljala, se krepko motite……hahahaha……..jest bom enostavno meditirala, da brezpogojno srečni moški že so, ne pa, da šele bodo……..hahahahaha…..jest sem en norc vesel, preproste pesmi pel……..hahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hojla,

mi tale dež prou paše, me je že pesjanar zjutraj pogledu kuker, da mi ne boš težila, da moram na sprehod…..hahahahaahaha…….sem ga vmes že mal vprašala, če hoče na sprehod, ampak on se ne da…..ne mi težit, pa raj mi kej skuhaj, je reku, tk, da res ne vem, kaj bo dons kej z najinim sprehodom……..a da nej grem sama……hahahaha…..mi še na misel ne pride…….hahahaha….je tak dan……….hahahaha……ima moj pesjanar čist prou…..ne mi težit s sprehodom……hahahaha..

Pa sem seveda spet mal posrfala in se narežala, pa, sej me poznate, jest sem en norc in se skoz neki režim, kva pa čem, če mi je pa smešen…….hahahaha…..a zdej nej iz vljudnosti držim smeh noter al kaj, tk kot prej strah al kaj…….eeeeee neću……ne strah, ne smeh…..jest dam vse ven……hahahahahaha…..sem mela pred dvemi leti eno mantro, tako mojo, ko sem zaštekala, da se gre pri vsej stvari, da se rešim enga strahu, ki sploh nisem vedla, da obstaja pa to, zakaj obstaja sem vztrajno iskala…..hahahaha……ko pa sem po svoje “zaštekala”, da je bistvo v našem strahu, sem si pa v svoji glavi namislila indijansko mantro in to je bila……..heja, hoja, vun iz mene……..hahahaha……zdej pa vi to lohk verjamete al pa ne…..men je vseeno…….hahahaha……jest sem en norc vesel……kvaj dober mal srfat ane…..no, ja men se kuj kaksne asociacije sprožjo, pa se že zvijam od smeha……sej vam bom razložila, sam vam drgač ne znam, kot po moje, pač jest mam sam gimnazijo, se pravi, da imam izobrazbo gospodinjske pomočnice……hahahaha…..torej nekako “znam” brat navodila za uporabo gospodinjskih aparatov, sej priznam, da včasih čist mim udarim s kakšnim navodilom, pol si pa rečem, da bom v drugem življenju v šoli boljš poslušala…….hahahahahaha…..kva pa čem, sem bolj butaste narave zgleda, tk, da se jest z mojo gimnazijo čist dober počutm, sem brezpogojno sprejela svojo butasto naravo, kar se tiče navodil za gospodinjske stroje…….hahahahaha……in sem srečna……hahahahaha….

Sem prebrala na forumu, da je pametno, da zavarujemo svoje premoženje, da se pač dogaja na finančnem trgu…….hja, sej povsod se dogaja, ne sam na financnem trgu, sej, če pogledamo bolj kompleksno, saj ne gre drugače, kot, da se dogaja, sej je že naša slovenska znanstvenica razložila, da je treba gledati bolj sistemsko in ne linearno…….pa je tisti nori Melkizedek tud povedu, da se zna kej dogajat z naravo, ni trdil, da se bo dogajalo, samo lepo je pojasnil zakaj se lahko dogaja, če se pa bo, bomo pa videli in, da ni treba prou nobene panike, ampak samo brezpogojno sprejemanje dogodkov, ki lahko v nas vzbudijo strah in, strah je nizka vibracija, pa te stvari……in valjda se pri dvigu zavesti rušijo gospodarstva, ki slonijo na moči in izkoriščanju in ne na soustvarjanju in valjda se rušijo vse naše predstave o zavarovanju,varovanju, sej se sesuje tudi sistem zavarovalnic, eno potegne drugo s seboj, ljudje, ki mislijo, da bodo varovali svoje premoženje s puškami, to je z nasiljem…….hahahahaha……njet dobra vibracija……njet…..strah, ki sproža zavarovanja premoženja je njet dober…..se je pa fajn vprašat, zakaj ga imamo in ga hranimo……..hahahahaha…….tak strah ima samo namen varovati človeka pred sočlovekom in nima z brezpogojnim sprejemanjem “božje volje ” ali dviga zavesti nobene veze, je ravno nasprotje……hahahahaha…….sej verjamem, ja srebro, zlato, pa diamanti…….hahahah…pa te stvari……ampak ali ste sploh pomislili, da je to druga zavest in kot taka ji ne bo šlo za prevlado, ampak za sobivanje in soustvarjanje, brezpogojno sprejemanje človeka…….. brezpogojno sprejemanje situacije……..kle nima strah kej delat……..hahahahaha…..zato pa iščemo svoje vzorce, pa odvisnosti, pa integriramo, pa se spoznavamo, da se rešimo teh nizkofrekvencnih energij……..ampak ali ste kdaj pomislili, da je samopomembnost ena izredno močnih nizkofrekvenčnih energij……….samopomembnost skriva v sebi pač en zellooooo globok strah…..no, ja vsaj pri meni ga je moja samopomembnost, kuker jest mam prou in se ne motim…….hahahaha……..tale samopomembnost je tud naš Carlos Castanjeda omenjal………..človk je tolk samopomemben, da vidi samo sebe in se proba zaščititi, kuker strah pa to……namesto, da bi pogledal tako kot mi norci malo bolj holistično……..hahahaahhahaha…..sej vem, jest sem en norc, pa še na drevesu vsak dan meditiram, da so srečni moški že, ne pa, da šele bodo, no, ja če sem na drevesu, pač dlje vidim…….hahahahaha…….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
Prikaz 211 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.