Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
7. 3. 2012 ob 19:03 #14002zlati rezČlan
glas wrote:
…sej konec koncev smo vsi neki vizionarji, ampak mene zanima ta najvišja vizija foruma…..za razsvetlitev se že vnaprej zahvaljujem….hvaležna rezina…hahahahaha
….če se pa kdo
spomne te najvišje vizije foruma, nej pa še nas v nebulozah
razsvetli….jah mogoče bi to raje Tadej povedal.. ker vsak od nas ima lahko svojo osebno tolmačenje tega, tudi jaz!
lahko pa prilepim recimo par izjav na to temo:
tadej pretner wrote: Forum je mišljen kot vsaj približno
ezoterično-strokoven…tadej pretner wrote: … Forum je za izmenjavo mnenj …
tadej pretner wrote:
Ta
forum je bil mišljen kot prostor, kjer imajo predvsem tisti, ki hodijo
na Šolo za bioterapevte možnost izmenjave mnenj, ki naj bi bila predvsem
strokovna.Ja jaz osebno vidim najvišjo vizijo foruma v tem, da se bodoči bioterapevti, vsi ”ezoteriki prostega časa” , vsi ki jih zanima ezoterika/zdravilstvo/aktualnosti tega časa/itd,.. da če ima (kdo od omenjenih) kaj konstruktivnega za povedati na odprte teme, da je to zelo dobrodošlo! Ker od palete mnenj različno mislečih se največ naučimo!
Plus da so dobrodošle nove zanimive teme, ki bodo širile zavest ali znanje na vseh področjih, ki jih zajema ta forum!
Meni osebno se zdi tudi zelo dobrodošlo in zaželjeno da člani foruma objavljajo vse pozitivne informacije, ki pomagajo širiti informiranost na vseh področjih, ki jih forum zaobjema.
Vse to pa je mogoče početi le če:glas wrote: … bo prevladala želja po
sodelovanju in naša skupna vizija po sokreaciji pozitivnih in
konstruktivnih debat, ki nastaja iz mavrične palete različnomislečih oseb.juhej glas…resnično sem ti hvaležna, da si se potrudil z odgovorom…hvala, hvala….
se pravi, da tele nebuloze čist pašejo na tale forum, ker so po mojem nebuloznem mnenju nebulistično ezoterično strokovne, pa tut mnenja si izmenjujemo, razen, če nimam monologov, kar je v večini primerov…hahahaha….pa seveda se masikak bodoči bioterapevt lahko marsikaj praktičnega nauči,
naprimer, da je treba velik pit pa te stvari….hahahaha….matr lohka člouk dehridira al kako se že reče, pol mu pa tut nevem kero polje nč ne pomaga….hahahaha….seveda se čist komot tut motim….hahaha…tale mavrična paleta različnomislečih je pa men čist da best….in moja nebulistična želja je, da bi se vsi nadzavedali, da dejansko ljudje informacije al pa dogodke procesiramo različno in, da s tem ni nč narobe…če pa kdo misli, da ima samo on prou, pa tut prou….sej za sebe ima vsak svoj prou… spet mal nakladam…..hahahaha…
tk, da dragi glas želim ti še velik prijetnih uric pri tvojem ustvarjalnem delu, ki ga vodijo najvišje vizije šefa foruma…..juhuhuhu….
hvaležna rezina
7. 3. 2012 ob 19:18 #14003zlati rezČlanejga janko, sej moja špajza bo res kmal za pospravt….sem se odločla, da bom kar tebe počakala…sej v hladilniku mam pa tut kakšen pirček, tk, da ni blema…
drgač sm pa dons svoj prvi regrat nabrala in si ga tut bogato odjedla….njami, njami….sej pravm, če lahko kje pri sebi uporabim besedo totalna navlečenost ali obsedenost je pa to pri regratu…zdej ga bom itak jedla vsak dan….njami…včasih tut dvakrat na dan….pol bom pa še regratov sirup nardila, lansko leto mi je ratal in smo ga zelo hitro popili, tk, da za letos sem s praznimi flašami že v nizkem štartu….juhuhuhu..
lunca je spet čudovo okrogla …….vsem želim prijetno lunarjenje al pa lunčenje…juhej…
se slišmo
8. 3. 2012 ob 22:31 #14020jankoČlan8. 3. 2012 ob 22:34 #14021jankoČlanzlati rez wrote: halooohahahaha…
janko ti pa dejansko poskrbiš, da ma formski moderator kar nekaj dela….ma, ja, sej kuker berem, baje tolk duhovnih tehnik obvlada, da je končno najdu tist tardeč knof za brisanje, ki mu je bil pri eriku pearlu tk všeč…..tk, da ugotavljam, da je zrekonektan kt dojenček na mamine dojke….hahahaha…lohka je pa tut tisto buljenje v sonce pustilo svoje posledice…..hahahaha….hvala oče sonce in mati zemlja….hahaha….a zakwa se zdej jst zahvaljujem…..hahahaha….mal iz navade, mal pa kr tk…hahahaha……
ma ja… mal se žrtwujem, da ljudem osmislim njihow obstoj
9. 3. 2012 ob 7:11 #14028zlati rezČlanhahaha….dragi janko…a neprizemljenost pravš….matr, sem se kuj v špegu pogledala in ugotovila, da mi noge še vedno rastejo iz riti in do tal, tk, da veselo tlačim zemljo….hahaha…no, ja sem pa res vidla, da mam po glavi kuker neke antene…hahaha….sej, k sm bolj uornk pogledala, sem ugotovila, da sm samo skuštrana, kuker v smislu, da zgledam v glavo kt petarda….hahahaha….sm hiter krtačo vzela in se mal počesala, da neb nevem kakšnih čudnih informacij potegnila vun iz biopolja….hahahaha….
4. 4. 2012 ob 14:07 #14413zlati rezČlanJuhej nebulozniki…..
sem si dons mal forum prebrala in seveda svaka kaka strelki za njen prispevek o vodikovem peroksidu…hvala, hvala….
no, ja, kar se tiče vseh tistih različnih polj, ki jih naš šef propagira, kuker v smislu polja politikov, pa pol loh rečem tut polja trgovk, pa učiteljev, pa poštarjev, pa vrtnarjev, pa duhovnikov, pa njuejdžerjev, pa te stvari…..hahahaha….bom pa jst kar v polju norcev ostala in se ne dam motit…..juhuhuhu….tk, da kar se tiče teh polj, mam jst najraje polja krompirja, pa koruze, pa zelenjave, pa recimo tulipanov na Nizozemskem…..sm pač norc in dejansko obožujem vsa ta polja rastlin….haahaha…
matr, jst bom uornk ples indijancev za dež na našem koncu odplesala, suša.com….sem v teh tednih s sosedom, ki je zidar, no, ja pa še en frend je pomagal, preprosto sezidala 25 kubično cisterno za vodo, tk, da zdele se še suši in vsak dan pridno zalivam plato, čez kakšen teden oziroma po petnajstem aprilu pa zakurblam svoj gong, začnem pihat v školjko, bobna nimam…hahaha…..mam pa fullll energije in plešem dokler se mi nad glavo ne bo uscalo….pa še sosedi so rekli, da prnesejo gajbo piva in mi pomagajo priklicati dež….juhuhuhu….no, ja, gajba piva lih ne bo zadosti…hahahaha….
tut vrt pridno obdelujem, delam sadike zelenjave,rožc, pa tut taprave čebulce žafranov sm dobila,kuker 200 čebulc in me prou zanima, če bodo jeseni cvetovi, pa seveda,če bo že kej pestičev za pobrat, čeprou se mi zdi, da ene dve leti ni nč, vsaj tk sem prebrala na netu, po dveh letih je pa prva berba….matr, taprav žafran pa jst obožujem, sem ga enkrat dobila direkt iz Teherana in ne morem pozabit tega polnega okusa žafrana….njami….
fajn se mejte…..se slišmo….in ne se pozabit smejat…..hahahahaha….
slišmo
8. 4. 2012 ob 7:00 #14440zlati rezČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.