Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
24. 2. 2012 ob 12:05 #13844strelkaParticipant
Janko že pretirava s tem ..da imam vedno prav .
Ko mu zmanjka , pa ga zjezim pa je užaljen tko forumsko…al
pa se mu ne da, se z mano ment …pol pove da naj imam prav …Skratka pretirava v vsakem pogledu …saj kar se tiče o
strelkinem pravu.Jaz nisem PRAVnik.
Sam zdej je čist krotek ratal al kaj …
Janko ima preobrazbo …v pridni JankoJ))
Hec …
To mimo grede … na Strelkin prav.
Glede Ph organizma …
Meni je sploh zanimivo to, da so tudi vegeterjanci zakisani…
Sicer pa .. tud jaz ne znam več nebulizirat u nulo …tko mal
me pa zna še zanest …če bo prilika J))Rezinica fino šnopčka …vidim da je clo mal zaljubljena a se
men sam zdi …Bilo kuda ljubav svuda ….)))ni važen kje …
Kakorkoli že ..imejte se lepo …
Halohaaa…brez hibiskusa; )
27. 2. 2012 ob 21:18 #13875zlati rezČlanHejga…
juhuhuhu….bilo kuda nebulisti svuda……juhej…
matr zmajeslovka, še dober, da ti je janko spasio življenje…le glej, da ga boš dost pila, da novš res mela en kup problemov….sem pogruntala, da sploh ni važen kwa člouk pije…glavn, da ga pije….hahahaha….js naprimer zdele spet čajčkam…. mam lih dobro misel v šalci in je prou čist zares dobra…na zdravje…..
kar se pa zobarjev tiče sem pa jst tut zadnje čase kar velik v njihovi družbi….hahahah….mam protetiko že čist pretečeno, tk, da dobivam nove zobe, kuker mostičke pa te stvari….sem pa zobarco čist strenirala, tk, da, že ko me zagleda drži v roki inekcijo…hahahaha….pa zdej majo ene nove inekcije, take čist tanke, ker jo čist nč ne čutim, ko mi jo zarije v dlesni, tk, da ti priporočam treniranje zobarja….pač padeš ene dvakrat fejst vun, kuker v smislu, da ga nepričakovano nadereš in pol mu pač poveš, da si to nardila zaradi strahu in da, je tanartaboljš da te že počaka z inekcijo na vratih, ker drugače boš pač vedno vun padla…hahahaha…pr men je tale tehnika delovala…..hahahaha….
hahahaha….strelka, ti si tut ena luštna modelka…ti moram povedat, da ga dober trenaš v marjeticah…men namreč tale instant internet zadnje čase vleče, tk, da večkrat fletkano pojčkam in plešem na tvojo rolado….hahahaha…sploh ne dvomim, da si jankota strenirala, sej je bogi revež komi čaku, da ga kakšna mal v paco vzame….se mi zdi, da je janko mal pozabu na svojo tehniko metanja palce sam sebi, pol ma pa probleme s ph-aji sline, pa ph-aji glave, pa te stvari….juhej….
hahaha…strelka, a da se ti zdi, da sm zaljubljena…..hahahaha….hmmm….pa sej maš prou…res sem zaljubljena in to v Življenje….hahahaha…..matr je fletkano…življenje je lepo, če ga živiš…tralalatralala….
sem se pa zadnje čase čist strenirala v delanju domačega jogurta in kefirja, pa zdele si delam tut domači kajmak…..pač hodim h kmetu po mleko in sploh ne morem verjet kolk se te stvari u izi nardijo…že pred nekaj časa je nekdo, men se zdi, da strelka, na forumu objavil recept za izdelavo jogurta in kefirja… zelo enostavni recept in js ne bi bla jst, če se ne bi izdelave lotila, tk, da vam resnično priporočam….pred nekaj tedni sem dobila še recept za izdelavo domačega kajmaka in sem čist navdušena….matr je dober…njami….kajmak in marmelada…tralala….
sej pravm, da se mi je kar mal vftrgalo na tele domače proizvode, da ne govorim o kruhih, ki ji veselo pečem…..pa seveda sem se naučila tut sladice delat naprimer kremšnite, seveda iz domačega mleka in domačih jajc….ma so dobre, da me hiter zanese in jih popapcam cel pekač včasih v enem dnevu….hahahaha…a če se mii kej pozna na kilah…..hahahaha….čist nč….jst lahko jem in jem, pijem in pijem,pa ne gre ne gor ne dol…..hahahaha….sej pravm, mi norci mamo srečo…..hahahahaha…
aja, strelka, da ne pozabim, hvala za tist članek o svetlobi in vesolju….hahahaha…..matr, to je bil pa po dolgem času en dober članek….sej fiziko sem jst dost prešpricala v šoli, me pač ni zanimala, tk, da sem si z veseljem mal prebrala kwa se zdej kej učijo v šoli…hahahaha…..
zdej lih ne vem v kateri temi sem brala, da se nekomu, ki diha po nevem keri tehniki pač pojavljajo stranski učinki, kuker razbijanje srca in te zadeve….hmmm….tkle bom rekla, seveda iz svojih izkušenj….ljudje smo si različni, nekateri imajo mogoče tudi mal zvišan pritisk in, če tak človek dela tehniko dihanja, pri katrem je dihanje mogoče malo pospešeno in povezano, se mu pritisk še bolj dvigne in pride tudi do pospešenega razbijanja srca, tk, da bi ljudje, ki propagirajo vse vrste dihanja morali opozoriti ljudi, da ni vsaka tehnika dihanja za vsakega….naprimer ognjeni dih je fajn, če ga delajo ljudje z nizkim ali z normalnim pritiskom, nikakor pa ne ljudje z visokim pritiskom….za ljudi z visokim pritiskom je ognjeni dih prouzaprou dokaj nevaren….tk, da ni za posploševati in se iti svakojake dihalne tehnike….
ane kolk je fajn vreme…sem danes podrobno raziskavo okol regrata nardila in ugotovila, da ga bom čez kakšen teden že veselo nabirala…njami…pa tut zvončki in trobentice že veselo cvetijo….pa kakšna lepa lunca je na nebu, pa kolk zvezdic….sej se mi bo kar vtrgalo od lepote življenja….juhuhuhu…
se slišmo
27. 2. 2012 ob 22:07 #13876strelkaParticipantOh hvala nebu in zemlji ..končno me je spet en mal —nasmejal in to ti Rezina-kremšnita.
Lepo , da ti kremšnite uspevajo …z domačimi jajci.:)
In vesela sem, si opazila
kakšne modrosti limam tukaj na forum …Npr. tisto o Svetlobi in Vesolju ..je čist osnova ..na to se
potem vse nadgrajuje…Je bil ravno moment ..ampak se pa lahko zdavnlovda ..tko da …če
tist prebereš ..nekako osvojiš osnove …zakaj je ne predmet predmet …podoba NI podoba …pa tako dalje …Lahko rešuješ globoke filozofska vprašanja…
Lahko pa tudi obratno …kakor komu paše.
Tako da zlo poučna zadeva …
Pa ok …, zdelo se mi je smešno …
Glede treniranja ..jaz sem bolj slab trener ..ker nimam trde
roke …, pa disciplina mi šepa pa tko …Se m i zdi ,da sem bolj jing …kot jang ..tko da bi po moje
jaz mal treninga rabila…, pa samodiscipline…Tisti z bolj jing .. ne rinemo v ospredje , pa komandiramo …tko
da …kaj pa vem , za tist je najbrž kdo drug odgovoren ..:.Sem ravno prej mal srfala …pa sem najdla tole ( sem res
navdušena, ko si me tako lepo phvalila.:…ti kot vidim zdej vse sama delaš ,
pa si ekološka pa tako dalje ..lahko tud to probaš …Jaz tega še nisem …po ta novem pa uporabljam, za mehčalec
kar alkoholni kis …tko cerka mal manj kot dva deci v izpiranje …Bom čist originale prilepla tko kot sem si sposodila :
RECEPT ZA DOMAČI
PRALNI PRAŠEKTorej, gre za tekoče pralno
sredstvo za perilo, njegova priprava vzame 5 min in cca. 30 centov na liter.
gre pa takole:1 Marseijsko milo (kupi se ga v DM-u npr.) ali drugo naravno rastlinsko milo na
zelo male koščke naribaš na ribežnu. Posebej si pripraviš 3 L vroče vode (jo seveda
greješ na štedilniku
),
v njo pa potem začneš počasi umešavati milo, da se raztopi. Dodaš 1 veliko
žlico sode bikarbone (za 50 centov za pol kile se jo kupi v Eurospinu) in
pomešaš. Vodo (oz. zdaj že pralno sredstvo) ni treba zavreti – samo, da se milo
stopi. Potem še toplo, preden se začne strjevati, vliješ v posodo, v kateri naj
ostane še nekaj prostora (idealno je vsaj še za 1 liter prostora), posoda
pa naj bo nujno plastična, saj se zaradi še nepojasnjenega razloga (verjetno
kakšna bizarna reakcija) tole sredstvo strdi v kamen, če ga daš v steklo ali
kakšno drugo posodo. Posodo daš na hladno, da se začne tekočina ohlajati, vsake
toliko pa jo malo premešaš (zato pride prav prostor v posodi), da se ne strdi
preveč. če se to slučajno zgodi, se čisto lepo utekočini, če premešaš s kuhlo.
Ko se ohladi, dodaj 20-30 kapljic poljubnega eteričnega olja in voila
.
Če želite še malo mehkejše perilo, dodajte še kakšni žlico kisa. Perilo se
odlično opere (saj veste, kako se hvalijo, da ima Ava koščke mila v prašku), diši
pa po starih cajtih, v glavnem prijetno. Pa še prijazen do narave si in
prišparaš: mi smo v 6 mes prišparali verjetno med 120 in 150 EUR! Ne moreš
verjet, kolko denarja dajemo za tole kemijo…prijazno posredovala Lučka Helena Cesar
tko …mejte se…
28. 2. 2012 ob 0:30 #13878zlati rezČlanaleluža…aleluža….tale recept je pa zdele men lih prou pršu, pa tist mehčalc, kuker v smislu alkoholni kis tut…
mar, strelka, dejstvo je, da znaš brat misli …lih te dni sem razmišljala okol teh praškov, pa mehčalcev….sem si rekla, da bom mal posrfala, ampak še nisem in evo tebe na prvi peron….hvala, hvala…pozdravčki iz dolenjskih goric od rezine kremšnite z domačih jajc ….hahahahaha…hahahaha…
4. 3. 2012 ob 19:33 #13935zlati rezČlanŽivjo…..
hahaha….sem si mal forum prebrala…….hahahaha….sej se kar ne morem nehat režat….hahaha…hvala, glas, ti si pa tanartaboljši moderator…..hahahaha….a kwa sem brala…..tema o navalu misli in adekvatne informacije…matr da je naš glas tanajboljši glas, ki seže v deveto vas….juhuhuhuhu…hahahaha….sej tacga pisanja je pa res nemogoče, da bi ga člouk najdu pri nebulozah….njet…to bi ble pa že nebuloze za višji jaz al pa za tanajvišji jaz….hahahaha…njet, jst nimam vizije in verjetno posledično tut ne volje za višji al pa najvišji jaz, tk, da nov nč z višjimi nebulozami, pa tut z nižjimi ne…hahahaha…..
in pol berem strelko in me tut nareži….hahaha….in pridem do strelkinega stavka, kjer preprosto modruje o čigumiju in sicer citiram strelka…: “vsak čigumi enkrat razpade…tale je pa zgleda zlo trdoživ”….
tkle bom rekla draga strelka…ta trdoživi čigumi po vsej verjetnosti tut usmerja najvišja vizija foruma,zato ne more razpasti, tk kt drugi čigumiji…… kajti naš dragi glas, ki ga citiram…:” pomaga voditi forum v smeri, ki ga usmerja najvišja vizija foruma”……uf…uf…uf…hahahaha….
sej, jst se zdej mal brihtam, pa tumbam okoli teh nižjih, srednjih, višjih in najvišjih vizij….sem šla še enkrat tut mal prebrat kuker pravila foruma, pa te stvari, ker se nisem spomnila, da bi kje zasledila kera je zdej ta tanajvišja vizija foruma, sej tut najnižjje nisem zasledila…al ne znam brat, al pa teh vizij niti nižjih, niti najvišjih ni napisanih….tk, da bi blo fajn, če bi nas glas mal razsvetlil okol teh vizij in po kermu principu jih delimo na nižje, višje in te zadeve in zraven priporoču še kakšno tehniko, da bomo lahko postopoma napredovali oziroma, da se ne bomo plazili, če lahko letamo po najvišjih vizijah…..hahahahaha….sej konec koncev smo vsi neki vizionarji, ampak mene zanima ta najvišja vizija foruma…..za razsvetlitev se že vnaprej zahvaljujem….hvaležna rezina…hahahahaha
drgač je pa nadlepa lunca zuni…vsem nam želim lahko noč…..če se pa kdo spomne te najvišje vizije foruma, nej pa še nas v nebulozah razsvetli….al pa tut ne…bom pa svečo pržgala, pa je tut lepa svetloba…in je prostor čist simpatično, romantično razsvetljen in, če je lahko prostor z eno svečo razsvetljen, sem jst tut….hahahahaha…
se slišmo
4. 3. 2012 ob 19:43 #13937CeresParticipant4. 3. 2012 ob 20:21 #13938strelkaParticipantzlati rez wrote: Živjo…..
in pol berem strelko in me tut nareži….hahaha….in pridem do strelkinega stavka, kjer preprosto modruje o čigumiju in sicer citiram strelka…: “vsak čigumi enkrat razpade…tale je pa zgleda zlo trdoživ”….
tkle bom rekla draga strelka…ta trdoživi čigumi po vsej verjetnosti tut usmerja najvišja vizija foruma,zato ne more razpasti, tk kt drugi čigumiji…… kajti naš dragi glas, ki ga citiram…:” pomaga voditi forum v smeri, ki ga usmerja najvišja vizija foruma”……uf…uf…uf…hahahaha….
Njet rezina ..ta čigumi sploh ni vizija , oseba …ali kaj podobnega …ta čigumi je en dogooodek v preteklosti foruma, ki kvari vizijo foruma .. In se vleče v nedooogled …od prvega poka.zato bi blo fajn ..da že ta čigumi razpade na prafakterjo ..pa gre nekam …..Ker ga itak ni več …ampak so eni tooolk navezani najnjga …da ga nonstop v spomin kličejo …No sam tolko..saj veš jaz vedno moram kej razlagat , da me zastopjo …to mi je v krvi ….strelka2012-03-04 20:22:10
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.