Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 890 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

hejga….

sm dons mal posrfala po forumu in ugotovila, da ma naš šef rojstnga oziroma ga je mel včeraj…..tk, da želim našmu šefuHeart prijetno in radostno soočanje s tole rojstnodnevsko vibracijo……na zdravjeBeer….

sej, zdej se mal brihtam in razmišljam….hahahaha….da je po vsej verjetnosti vzrok za šefov rojstni dan, da se je pač rodil…….juhej…..povod za rojstvo je pa po moje, da sta se njegova starša spoznala in seveda seksala….seveda se čist komot lahko tudi motim….kuker v smislu motiti se, je človeško…..hahahaha….

sem prou vesela, da tale foglovž z nebulozami še vedno obstaja, tk, da bi se rada zahvalila šefu, da me še vedno gvera na forumu in seveda hvala vam, da se takole občasno še vedno lahko družim z vami….hvaležna rezina, no, ja lohka tut kremšnita…..hahahaha….

fajn se ga mejmo…..

se slišmoWacko

Lepo je če deliš
    janko
    Član

ooooooooo bejba Hug
    sem pa že mislu, das žiwa u nebesih. LOL

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

janko wrote: ooooooooo bejba Hug
    sem pa že mislu, das žiwa u nebesih. LOL

juhej janko Hug…..točn to, sam, da mam tale moj čarunalnik s seboj, pa instant mi tut v nebesa potegne…..hahahaha….

no, sej mi kdaj tale konekting tut vun vrže….tk, da lih prou Big smile

Lepo je če deliš
    janko
    Član

ma ja… sej brez compa je tut u nebesih dolgcajt ane. nikjer nobenih kurb pa pjancov… čisti bluz brez pametne osnowe LOL
    sem te prebral na hitr. fajn se ti dogaja. kot vedno Thumbs Up
    ke pa je tisti zmaj babji? pa zofka? kej vidiš koga? pozdraw jih, če jih vidiš Smile

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha….dragi janko…..čisti bluz brez pametne osnove…..hahahaha….bom dons mal z lopato rokenrolala in pokidala okrog bajte….čisti fitnes brez steroidov in to na frišnem zraku….tut brez vstopnine…se pravi biofitnes…..juhej…

kje pa se kej drži naša nebuloznica zmajeslovka, pa tut men ni znano….mogoče je še vedno na dopustu na sirijusu….marbit je pozabla čarunalnik s seboj uzet…al pa povezave ni tolk dobre, kot z nebesami….ne vem….

kar pa se tiče naše zofke filozofke ga pa trena dalje…..sva se slišali po mobiju pa pravi, da ji je čaronalnik crknu, tk, da pozdravčke nazaj…..je rekla, da se bo oglasila, ko pride kej k men v nebesa…je pa izrazila željo, da nej prej tamedenga nardim, pol se bo pa hiter oglasla…..hahahaha…

zdele jo pa grem s pesjanarjem na sprehod….sem pač pasjeljubec in sprehodoljubec…..hahahaha

se slišmo Wacko

Lepo je če deliš
    janko
    Član

to mi deli… mislim kidej, hehehe maš u dobrem malo piwoThumbs Up
    itaq maš pa loh to terapijo tut namest palcomata, pa še men uslugo delaš, da bo dalejnska fajn pakidana…
    ker drug teden pridem u waše naše konce z čist drugmi nameni, kuker padat pod cesto na glavo u tawelike kupe snega.Embarrassed itaq nkol ne we člouk, kwa mu bo zapasal… ampak u planu zaenkrat ni. morm se pa pohwat, da če kej obwladam… mislim reeeesss obwladam… je pa to sprememba planow. to delam učas tko rutinsko in hitro, da še sam ne dohajam Cool da ti ne nakladam, k se ti da u par besed use powedat…pa če nisi čist tešč, boš tut zastopla, da imam že u planu spremembe planow Approve
    da se ti tisto babje mesowlje ne oglasi tut ni panike pomoje. itaq ni panike… ma u bistwu je to dobr… ja walda je dobr, k ne more bit slab… da te ne pogrešajo… mislim za njih je dobr… da je tko…
    ni sicer dobr za tvojo samowšečno rit, ampak je pa dobr, da ji da mal mislt Tongue LOL
    ajd bejba… slišmo… grem zdej neki neprijetnga nardit za prijetne efekte. če pa efekti naujo prijetni, pa se mam za tolk pametnga, da terapije nam u nedogled ponawlou, razen če nam spremenu plana CoolLOL

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

ejga, janko, morm priznat, da nism nč kidala…Big smile…..hahahaha….lena.com….hahahaha…

tkle je blo…gledam sneg, gledam lopato…..gleda sneg mene, gleda lopata mene…hahaha….pa si rečem…ejga stara a si baba a nis….pa vzamem metlo v roke in in tik tak pa ni blo več snega ne na stopnicah, ne okol bajtice…hahahaha…..tk, da brez metleHeart mi živeti ni….tralala…

kar se pa spremeb planov tiče, so pa spremembe itak najboljše tut, če ni nobenih planov…tk, da jst mam v planu, da si bom tist tamal pirčk odprla…no, ja razen, če nov pršlo do spremembe…pol si bom pa tavelkega odprla….. sem bolj pr tamejhnih, pa me na srečo moja samovšečna rit rešuje, da nimam zmeri tamalga v rokah…Wink

Lepo je če deliš
Prikaz 890 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.