Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
2. 2. 2012 ob 13:17 #13239zlati rezČlan
hejga….
sm dons mal posrfala po forumu in ugotovila, da ma naš šef rojstnga oziroma ga je mel včeraj…..tk, da želim našmu šefu prijetno in radostno soočanje s tole rojstnodnevsko vibracijo……na zdravje….
sej, zdej se mal brihtam in razmišljam….hahahaha….da je po vsej verjetnosti vzrok za šefov rojstni dan, da se je pač rodil…….juhej…..povod za rojstvo je pa po moje, da sta se njegova starša spoznala in seveda seksala….seveda se čist komot lahko tudi motim….kuker v smislu motiti se, je človeško…..hahahaha….
sem prou vesela, da tale foglovž z nebulozami še vedno obstaja, tk, da bi se rada zahvalila šefu, da me še vedno gvera na forumu in seveda hvala vam, da se takole občasno še vedno lahko družim z vami….hvaležna rezina, no, ja lohka tut kremšnita…..hahahaha….
fajn se ga mejmo…..
se slišmo
3. 2. 2012 ob 10:23 #13266jankoČlan3. 2. 2012 ob 16:59 #13277zlati rezČlan3. 2. 2012 ob 17:09 #13279jankoČlan4. 2. 2012 ob 8:28 #13291zlati rezČlanhahahaha….dragi janko…..čisti bluz brez pametne osnove…..hahahaha….bom dons mal z lopato rokenrolala in pokidala okrog bajte….čisti fitnes brez steroidov in to na frišnem zraku….tut brez vstopnine…se pravi biofitnes…..juhej…
kje pa se kej drži naša nebuloznica zmajeslovka, pa tut men ni znano….mogoče je še vedno na dopustu na sirijusu….marbit je pozabla čarunalnik s seboj uzet…al pa povezave ni tolk dobre, kot z nebesami….ne vem….
kar pa se tiče naše zofke filozofke ga pa trena dalje…..sva se slišali po mobiju pa pravi, da ji je čaronalnik crknu, tk, da pozdravčke nazaj…..je rekla, da se bo oglasila, ko pride kej k men v nebesa…je pa izrazila željo, da nej prej tamedenga nardim, pol se bo pa hiter oglasla…..hahahaha…
zdele jo pa grem s pesjanarjem na sprehod….sem pač pasjeljubec in sprehodoljubec…..hahahaha
se slišmo
4. 2. 2012 ob 17:59 #13300jankoČlanto mi deli… mislim kidej, hehehe maš u dobrem malo piwo
itaq maš pa loh to terapijo tut namest palcomata, pa še men uslugo delaš, da bo dalejnska fajn pakidana…
ker drug teden pridem u waše naše konce z čist drugmi nameni, kuker padat pod cesto na glavo u tawelike kupe snega. itaq nkol ne we člouk, kwa mu bo zapasal… ampak u planu zaenkrat ni. morm se pa pohwat, da če kej obwladam… mislim reeeesss obwladam… je pa to sprememba planow. to delam učas tko rutinsko in hitro, da še sam ne dohajam da ti ne nakladam, k se ti da u par besed use powedat…pa če nisi čist tešč, boš tut zastopla, da imam že u planu spremembe planow
da se ti tisto babje mesowlje ne oglasi tut ni panike pomoje. itaq ni panike… ma u bistwu je to dobr… ja walda je dobr, k ne more bit slab… da te ne pogrešajo… mislim za njih je dobr… da je tko…
ni sicer dobr za tvojo samowšečno rit, ampak je pa dobr, da ji da mal mislt
ajd bejba… slišmo… grem zdej neki neprijetnga nardit za prijetne efekte. če pa efekti naujo prijetni, pa se mam za tolk pametnga, da terapije nam u nedogled ponawlou, razen če nam spremenu plana4. 2. 2012 ob 19:53 #13325zlati rezČlanejga, janko, morm priznat, da nism nč kidala……..hahahaha….lena.com….hahahaha…
tkle je blo…gledam sneg, gledam lopato…..gleda sneg mene, gleda lopata mene…hahaha….pa si rečem…ejga stara a si baba a nis….pa vzamem metlo v roke in in tik tak pa ni blo več snega ne na stopnicah, ne okol bajtice…hahahaha…..tk, da brez metle mi živeti ni….tralala…
kar se pa spremeb planov tiče, so pa spremembe itak najboljše tut, če ni nobenih planov…tk, da jst mam v planu, da si bom tist tamal pirčk odprla…no, ja razen, če nov pršlo do spremembe…pol si bom pa tavelkega odprla….. sem bolj pr tamejhnih, pa me na srečo moja samovšečna rit rešuje, da nimam zmeri tamalga v rokah…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.