Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
29. 9. 2011 ob 14:48 #11045jankoČlan
o rezinca. kwaj zej’?
ma ne mi omenjat bernandincou… sem mislu, da se mi obeta tak odgoworen lajf, pa widm, da boljš, da ne. sej vidiš, da je čist neresna. nase zihr ni pozabla in je po vseh piknikih in weselicah… bernandinčka pa qurc gleda ane. k bi ga rabla, bi se pa hitr spomnla na njega. ma kurc jo gleda.
ko jo drugič vidim, jo bom rajš mal ugriznu namest poliznu
pol pa se neki šlepa na depresijo pa to… ma usi pjanci so glih… use sami reweži, pa nč ne morjo, pa usi jih sam jebejo, pa noben jih ne razume, brigajo se pa itaq samo zase, ps nej jim pa od žeje crkne
tis pa pridna, kukr vidm
pa bajta na samem… heheheheh… idealna za žurke
sam seweda ti nis nč bolš kt un zmaj… tut nč ne powabiš
no… sej ni čudn… maš soseda, pa poštarja, pa psa, pa šnops…
nej ti bo… oprostim, ker so dejstva tehtna.
a zdrawilnih rožic, k se jim kanabis reče tut kej gojiš? in pol u arcnije predelaš? ne zajebawam. resn uprašam…
lej…teh filmov je morje…
http://www.youtube.com/watch?v=w7_DRsyz6ak
mal poglej… pa naprej powej…
pa fajn se ga imej…
pa bohnedej po pamet… ker to je dolgcajtjanko2011-09-30 19:38:53
29. 9. 2011 ob 17:39 #11046zlati rezČlanHalooohahahaha…
hahaha…janko….oblubm, da nm nč po pamet in na pamet…..hahahaha…..sem ga skoraj pol stoletja neki po pamet in na pamet trenala, pa sem ga u nulo in še čez zaglavila…juhej, juhej…. sm preklemansko hvaležna za use dogodke in ljudi, ki so mi križali pot v mojem pol stoletja, sej brez vseh se neb nč naučila…hvala, hvala………ampak tanajboljš je pa svoboda in mir uma, pol ma pa še pamet kej pametnega za povedat…….hahahahaha….
hja, tale naša zmajeslovka je modelka…..jst sm prepričana, da nas ugledno zastopa na veselicah in žurih, tk, da sm čist vesela, če kakšnega tut na naše zdravje obrne….juhej….sej pravm, da je men osebno edina pomankljivost stokilašev, da ne grejo lih u torbico, pol mora pa pesjaner doma ostat…..sam je pa da best, k domu pridem in me je pesjaner nadvesel in se fletkano mal stiskava, pa mal cvil, no pol me ma tut kmal dost in se lepo namesti na svoj plac na terasi in je v svojem svetu……hahahaha….je enkat en moj frend prjavu, da tko vesel, kot ga je njegov pes, ko pride domu, da tko vesel, ga ni nobeden doma, ne žena, ne otroc….hahaha….je reku frend, da čist komot nardi eksperiment, kdo ga je bolj vesel, pes al žena….. v prtljažnik zapreš psa in ga pelješ nekaj kilometrov , ustaviš, odpreš prtljažnik in pes te je vesel k svina…..če pa v prtljažnik od avta zapre naprimer ženo in jo vozi nekaj kilometrov in ustavi, odpre prtljažnik, ga bo pa žena ziher nadrla in čist skregana in besna težila……hahahaha…..matr, se mi zdi, da ma tale moj frend kar prou……sej eksperimenta ni šou delat……hahahaha……
hahaha….janko…..a zdravilne rožice prauš….hahaha…..si bom ob priložnosti ogledala filemček, zdej pač ne morm, ker mam instant ineternet, pa mi lih ne vleče…..drgač sm pa jst čista fenica tete Pehte, ki pravi, da za vsako bolezen ena rožca raste…..sej, če bi teta Pehta danes živela, bi pa mogoče rekla, da čist za vsako bolezen ena rožca al pa travca raste…..hahahaha……kvapavem.com…..
pozdravčke iz dolenjske rivere….
slišmo
7. 10. 2011 ob 15:55 #11159zlati rezČlanhalooohahaha…
anede kolk je fletkano vreme….juhuhu….mal dežuje…..strela… grmi….. veter zavija…hvala, hvala……pr nas je bil dež že nadpotreben.suša.com…….hahahaha….sej, na kakšnih drugih konciih Slovenije je mogoče čist preveč neurje al pa kej…..ne vem….tuki pri meni je lih prou…….
matr, upam, da bo tole danes dober namočilo, da bom marbit kakšega jurčka najdla, al pa lisičke bi tut lahko pognale…..vidjet čemo…..v vsakem primeru bom lahko začela spet kopat po vrtu, ker imam v planu še ostanek travnate ruše pač okol obrnit in si narest gnezda, gredice in potke……juhej….sej tale kmečki fitnes je men čist utrgan, matr se počutm čist otkačena, tk, kt guni, k se morjo po nekih pravilih konektat na torzjica, da so pol lohka nevemkolkčasa otkačeni…..hahahaha……..hahah….tk pač jst razumem da se morš naučit neka pravila, pol je treba gledat, kolk je kp faktor in pol se morš odkačit, kuker recimo otkačenost po pravilih…..in če se dober odkačiš, je čudež čist mogoč, bolj si otkačen, boljš je.. ..evo, tk se jst počutm vsak moment, čist otkačeno…..sej pravm, jst sm en norc in tole je veda, ki se ji reče nebulizem in jst sm glavni nebulist u mojmu lajfu in moja kmečka pamet mi pravi, da je čudež igra možganov….hahahahaha….sej, čist mogoče sm tale stavek že kje prebrala, se ne spomnem……u glavnem men se čudeži vrstijo vsak dan, tk, da mam verjeten možgane v okvari al se pa ne morm odkonektat od torzijca…..matr, da ne vem…ma, ja men je fletkano tkole otkačeno doživljat lajf, pol pa tut, če mam možgane v ku..u, al se mi je pa tardeč gumb za odklop torzijca pokvaru….hahahahaha….
hahahaha….sm se narežala, k sm mal posrfala po forumu…..so glih odprl nov topic al kuko se že reče….v enmu pač podajajo mnenja okol M.Pogkačnika in njegovega dela…..v drugem je pa ena tko prisrčno povprašala, kva dogaja, ko ji pač frendica dela neke terapije, ki se jih učijo na šoli za bioterapevte…..matr je iskreno napisala….nobena lih ne ve kaj dela……hahahaha…me je lih včeraj poklicala frendica, s katero se že en cajt nisva slišali in me povpraša, če bi ji jaz bila za model , k bi ona pač delala neke tehnike oziroma terapije, ki se jih je naučila v šoli za bioterapevte…..hahahaha…matr, sem bla presenečena, da je lih mene vprašala, z ozirom na to, da pozna moje stališče o vseh teh frekvencah in energijah, ki kao letajo po zraku in seveda pozna moje stališče o tem, da nej človek začne spoznavati svojo rutino v možganih in se spopade direktno s svojimi strahovi in to z vso iskrenostjo, kuker akcija, ne pa da jih ovija v celofančke in jih prekriva in zapira in sodi in blablabla…..in se kaže na zunaj kt NLP, kuker na lepem prijazni….ampak frendica me je resnično povvprašala, če bi ji šla za model…..hahaha…pa ji jst rečem, če mi lahko razloži kva bo zdej ona z menoj delala in kaj je sploh point tega, da bi mi karkoli delala….no, pa mi je začela opisovati postopek, kako zgleda, ki so se ga učili v šoli…..pa jo en časa poslušam in ji rečem, se pravi, če te jst zdele razumem, bi ti rada pač neki delala, kuker v smislu zaslužila denar, se pravi biznis kot biznis, se pravi al knjige prodajat al pa se it neke terapije….pa pravi ona, da čist prou razumem…..in pol ji jst rečem, veš kaj draga moja frendica, če prodajaš knjige po terenu, morš bit prepričan v to kar prodajaš in lih tk jst vidm tole energijo al pa te terapije, ki bi jih ti prodajala…..in mi ona reče, sam men je pomagalo…..hja, sem rekla čestitam….pol seveda govoriš iz izkušenj in modela sploh ne rabiš….hahahaha….sem ji rekla, jst lahko s teboj šnopček spijem, čajček, kavico, pirček, pa kej lohka tut pojeva….pa blabla se lohk grem in je bla čist za stvar, kuker šnopček, pa kavica…. ko bom pač cajt mela, sam model za terapije, energije, diagnostike….ne hvala, pač nismo vsi za vse….čeprou sem pa čist rada model za kakšno dobro masažo….matr, to pa kuj……hahahaha….sem si rekla, da se bom čez zimo mal razgledala po internetu kako se dela domača masažna olja, tk, da vse kar bom rabila je dober maser…..hahahahaha……hahahaha……kuker v smislu oglasov….rezina išče dobrega maserja, ki ji bo znal nategnt vse kosti, da bo pokalo kak treba, nežno pregnetit vsako mišico, pritisniti na vse pomebne točke telesa…hahahaha….da pa bo delo teklo, kot po maslu imam v ta namen čudovita domača masažna olja, lahko tut kremce iz kokosovega masla…..hahahahaha….no, ja olja še nimam, tk, da nej inetresenti še mal počakajo…..hahahahaha…..matr, je lušten živet…..juhej….
in tooooo so še vedno nebuloze, branje na lastno odgovornost….blabla…..za podrobnejše informacije se obrnite na svoje lokalne dilerje, šamane, bioterapevte, dohtarje, farmacevte……blabla, pa seveda ne pozabte pogledat kolk je kp faktor, ker je mogoče cajt za čudeže…..ali pa tudi ne…..hahahaha..
slišmo
9. 10. 2011 ob 4:55 #11182zmajeslovkaČlanNormal
021
false
false
falseSL
X-NONE
X-NONE/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}Hov hov:)
Jaaaaa, dobr no, enga bernardinca pa res še lahko sprejmem
pod krov, hehe pod pokrov, kot Mojca pokraculja, samo ne mi vse zaloge meda
pospravitte bom na zelenjad navadla, da se boš pasel kot kravica, pa
bo, ko bo gona pa ne boš ničkaj tekal
okoli, pa te fore, mam že zmenjen datum pri dr.vet. boma že zrihtala, nagone:)Ostalo pa štima, food, wather, shalhter, plus čohanje, pa da
greš sam lulat, tak veš da te bom vlekla povsod s sabo, tega pa res ne
prenašam, da si ljudje omislijo živad, pol jo pa samo doma puščajo, ne tega pri
meni ne boš doživel, for ever tugeder, til d end of tajmsMislim, da sma idealen par, štunfe te bom naučila pobirat
kot za šalo, gat pa očitno nihče pri bajti ne nosi, hehe, tak da ne bo
problemov s pobiranjem….Kastrirat te pa moram, že zato, k si mi reku zmaj, in
predvsem , ker si navrgel nekaj o ovohavanju mojih prijateljic, evo, taki ste,
zato nimam prijateljic, hehe,cccsam pol pa res ne vem, kaj bi s tabo, že itak se dedci radi
vlačite po kavčih, pol bo sam še huj, pa zrediu se mi boš, postal neaktiven pa
take fore, no, lahk kao še razmislim o rezanju lešnikov….Zakaj pa ti naju z rezino ne povabiš na piknik, samo očitaš
drugim, če slučajno prisostvujejo na kakem abrahamu, čeprav se res trudim
zastopat barve alkoholikov na vseh prireditvah.no, moram se pohvalit, tudi če me ves vesoljni svet
prepozna, smo imeli na koroškem fešto, vsako leto občina časti koker šotor in
dogajanje pod njim, da ne opisujem kak to vun zgleda,pa kakšna imena z estrade
,….za crknit, jih itak ne poznam, ker
slabo spremljam turbo zabavno slovensko glazbo z zjem.tak veš da že na vhodu vate butne vonj pleskavice s čebulo,
tak da evenšli, polej ko s kom spregovoriš, ti/te sapa brca kot mula…heh, pa
tudi marsikateri parfem se izgubi v prevoduNo, letos smo presegli sam sebe, je prišel Goran, in smo ga
karali. Mah je sam prosil…. Mati moja, kok je to neki dologocajtnega, pa drgač
obožujem dalmatinske klape, no, pač od mene vsekakor dobi lento, je mojster raztegovanja
že tako počasno počasnih ritmov,definitivno človek, ki ga komot pošlješ po
smrt, varianta, pač, za razgret pohorsko
podalpski folk enih pet stopenj prepočasi, od ena do pet; on je kriv, da sem se
ga nažrla k svina, ker sem morala okrog po drugih gostilnah čase zabijat, da se je sčistil z
odra, ker pol so trubači prišli, tak da sem imela idealno dozo, viskija, pira,
in bambusa, pardon, pravo zaporedje je bambus, pivo, zaklučuješ z viskijem,….samo
iskrica je bila potrebna, sem eksplodirala ko taprava:)hvala, goranu, no viš,
za neki je pa biu doberTak da sem u formi, če bi me poslali na kakšno pivsko
tekmovanje, skratka. Edini človek, ki spije več kot tehta, aja, pa čokolade
tudi pospravim dvakratno težo.Ja, nevte verjeli tut mene lobirajo tile šolniki iz šole, če
bi šla za zajčka poskusnega, ma še oklevam, sem nekje vmes med narediti uslugo
frendu, ker pa sem popoln oportunist, računam na kakšen vzrok/vzorec, ki mu sama nisem kos, mogoče pa le pridemo
stvari do dna….ampak težka bo, ker zavestno ne pustim, da bi kdo šaril po moji
auri itd. mi avtomatsko vklopi partijo šaha, tak da pol mam s tem delo in se ne
morem koncentrirat na razne Houdinije.Mam enih par samodejnih vklopov, Houdinija in šah, če me
hočejo posrkat, drgač pa recimo, če sem z več osebami v istem prostoru(npr.
planine in skupna ležišča)) se mi pa samodejno vklopi taka cev, ki dovaja svež
zrak, če pa kaj ne prenesem, je pa zatohlost in slab luft,te pa si pol zrihtam
tak virtualni dovod te mešanice za pluča. Pol pa itak nekdo slej ko prej okno
odpre. Ko zmrzljivci zaspijo.Ja ne wem , dejmo se vsi prepustit tem novodobnim
rekonekšnom, klinc, mogoče smo pa mi 100 let za leseno žlicoJ))))Pa polhn qurac enih smajlijev
18. 10. 2011 ob 20:36 #11333jankoČlanzmajeslovka wrote:
Normal
021
false
false
falseSL
X-NONE
X-NONE/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}nisem še worenk prebral…
ampak tale nagajivi žlehtni qurček na koncu nedwomno nakazuje, das ga spet kej srala5. 1. 2012 ob 5:47 #12562jankoČlan27. 1. 2012 ob 18:46 #13025zlati rezČlanjanko wrote: pa kje ste babe ?
hahaha…janko….ne klič hudiča……
matr, nisem resna ane ????…..hahahaha…sem zdele tole še enkrat prebrala, pa me je skor pobral od režanja….kuker, da sem bla že kdaj resna al kwa….hahahaha….rezina in resnost imata samo eno skupno točko in sicer obe besedi se začneta na re…..matr, to je edina vez med nama, k sm jo marbit najdla….hahahaha…
lohka rečm, da sem tehniko metanja palic izpopolnila u nulo…..hahahaha….sej me je sama hvala ane…..kuker u smislu, da sem jankotu hvaleležna, ker je tole tehniko tko nesebično delil z nami….no, ja, se pa tut mal duvam, k pravm, da sem jo izpopolnila u nulo…..k sem pršla u nulo, sem šele spoznala čar te tehnike in sicer, da mi brez palce živeti ni, to srce mi govori…..hahahaha….
drgač sem se pa med tem cajtom, k se nismo nč slišal ukvarjala tut mal s šnopsekuho……juhej…..sva s sosedom ene 8o litrov šnopsa skuhala……hk….hk….hk…sva ga kar rokenrolala…še dober, da sva najdla vsak svojo palco….hahahaha…..sej, zdej sem pa neki domačga meda dobila, pa bom mal tamedenga nardila, tk, da evo, jst sem produktivna, kreativna…spet se duvam…..hahahaha…..matr je fajn….je reku sosed, a veš kwa stara….pravjo kriza gor in kriza dol….jst pa pravm zajebi krizo, poglej na mizo…..matr, pa je spet narezu domače klobase, pa salamo, pa domače kumarce je odpru, pa kruh je dal na mizo, pa mal ta rdečga vinčka, pa sva nazdravlala, pa jedla, pa muzko vrtela…pa seveda sva kuhala šnops…šnopsekuha je pač resno delo in rabi vso pozornost,zbranost, kajti tečt mora v nitki….. kle praznina nima kej delat…hahahaha….sva bla čist skonektana z vsemi višjimi inteligencami, pa notranjega opazovalca sva poslala na počitnce….hahahaha…..na zdravje
dons sem po dolgem času mal prebirala forum, pa sem vidla, da se je tut naš avatar spet mal oglasu….hahahaha……ejga avatar na keri strani mosta pa si…..k men ni lih čist jasn zakva zdej ta most….a je zdej to modern čez mostove hodit al kwa….a sm kej zamudila…..dej me razsvetli…..matr…sem čist u paniko padla…a morm zdej it marbit u benetke, k je kao več mostov…..no, ja bom šla rajš v amsterdam, sej fora je verjetn v mostovih, tk, da amsterdam jih ma fullll……pa še u kofešopih se lohka napirčkam….kuker na zdravje mostovi……hahahaha….
sm se pred novim letom hotla neki konektat na forum, da bi se kuker poslovila od vas, pa te stvari….pa me sploh ni jebal, k sem prtisnila na send…..hahahaha….pol sem pa še enkrat probala, pa mi je tekst zginu….pol sem si pa rekla…ma, ja rezina, tak je kak je….vidjet čemo…..
tk, da tole so še vedno nebuloze, za podrobnejše informacije se obrnite na vaše lokalne dilerje, kuker farmacevte,bioterapevte, dohtarje, poštarje, kelnerce, pa te stvari…..hahahaha….pa seveda je tanrtaboljš, da nebuloze doživljate 100% pr seb in ne pr sosedu…hahahaha….aja, pa fulll je dober vključit vse svoje jaze od bazičnega naprej…..pa ne pozabte na kermu nivoju ste….aja, pa vsaka podrobnejša identifikacija samega s seboj je brez veze, ker smo itak vsi v navezi….hahahaha….
slišmo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.