Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
25. 8. 2011 ob 10:31 #10819zlati rezČlan
Halooohahahaha….
juhuhuhu……sem lih iz fitnesa pršla…..hahahaha….kuker v smislu kanti po deset litrov v vsako roko in hopla po štengah na vrt in zalivat……tkole sem vsak dan v fitnesu po uro in pol…..hvala oče sonce in mati zemlja….hahahahaha…..matr mam uornk mišice na rokah…..hahahahaha…
dgač mi pa pehtin oddelek laufa kt svina…..čaji so čudoviti…..juhuhuhu…..tut kremce sem nardila, pa žajblevc mam na soncu, pa metin šnops tut…..sej tale pehtin oddelek veselo talam naokoli sosedom, pa frendom, ki pač pijejo čaje z veseljem in so mi že rekli, da je kremca da best, eden jo uporablja za noge, drug za obraz, tretji za lase, četrti za celo telo, peti za pike žuželk…..in vsi se še naprej priporočajo…….hahahaha….sem pa zadnjič nekaj srfala po internetu za kakšnimi res starimi recepti za kremce in sem naletela na zanimiv recept kuker iz srednjega veka in sicer za kožo po štiridesetem letu, da so baje mešali žajbelj in rman, tk, da drug teden grem tut rman za čaj nabirat in bom sigurno še eno kremco nardila po receptu iz srednjega veka…..no, ja, ne čist po receptu, ker bom za osnovo vzela oljčno olje, bom pa vsekakor delala z rmanom in in žajblom…. sem čist navdušena nad tole mojo domačo pehtino proizvodnjo…..juhuhuhu……
sem se pa letos naučila vlagat kumarce, pa stročji fižol, pa seveda imam že skoraj čist polno skrinjo paketkov z zelenjavo iz domačega vrta…..tk, da hvala naravi in soncu, pa seveda sosedom, od katerih sem dobila razne recepte za vlaganje in hvala meni, ki se vseh teh domačih oppravil z veseljem lotim…..sej včasih sem mislila, da je tole vlaganje čist preveč dela in zakomplicirano….hahahaha…..danes vem, da je dela lih prou, kompliciranega pa resnično ni nč…..juhej…..zdej tut pradajze sušim in jih bom vložila v oljčno olje, tk, da sem ozimnico zgleda vzela čist zares….hahahahaha…..sosed mi je reku, da takim norcem, kt sem jst zgleda vse rata…..hahahahaha…..jst pa pravim, če je to recesija, pol nej pa kar traja, na zdravje…..hahahahahahhaha……
matr, tole zgodbo vam pa moram sčvekat…… sem se pri poslušanju narežala kt norc….hahahahaha…..zgodilo se je v Ljubljani kakšne dva al pa tri mesece nazaj….in sicer družina, mož in žena stanujeta v bloku v prvem stopnišču, kjer imajo svoje ključe za vhodna vrata in tudi ključ za svoje stopnišče….v enem takem hodniku so tri stanovanja……torej mož in žena imata vsak svoje kolo za premikanje po Ljubljani in kolesa vedno pospravita v svoj hodnik zraven svojih vhodnih vrat….in tako prideta lepega dne domov in koles ni bilo več…..hja, evo se zgodi, kljub vsem vhodnim ključem, pa tut kolesa sta imela zaklenjena s ključavnico…..nč tacga, boste rekli…..res je…..no in čez tri dni so kolesa spet stala na svojem mestu, zraven je bila pa kuverta in ko sta jo odprla sta prebrala naslednji tekst, da nej oprostita, ker so se sposodili kolesa, ampak je bilo nujno in blabla in še enkrat tisočkrat hvala in, da jih zdej vračajo in za zahvalo zraven prilagajo dve karti za predstavo v Cankarjevem domu, ki bo tega in tega dne…….juhej…..matr, mož in žena sta bila veselo presenečena in sta si mislila čist po domače, da so še pošteni ljudje na tej zemlji…..hahahahaha…..seveda iskoristita karte in gresta na predstavo…..sredi predstave se pa le možu pikrade en občutek, da nekaj ni v redu z vsem tem in nagovori ženo, da jo odpeketata domov in, ko vstopita v stanovanje, je bilo stanovanje čist ispraznjeno……sama praznina…..nč ni ostalo, ne oblek, ne krožnikov, ne kuhinje, ne dnevne sobe, no, ja v kopalnici je bla še vedno školjka, da sta se oba lahko dober usrala, pa z vodo sta si lohka rit oprala, drgač pa sama praznina…..njente…..nada…nč …….hahahahaha….hahahahaha…..tk, da, če boste naleteli na podoben dogodek in dobili potem karte za predstavo, zdej veste, da boste potem po vsej verjetnosti mogli na novo opremljati stanovanje, nakupiti nove obleke, delati nove dokumente in še vrsto drugih stvari…..hahahahaha…. domišljija človeka nima meja……hahahahaha…..tut tatovi so že kao “duhovno” ozaveščeni……hahahahaha…..ljudje pa naivni v svojem mišljenju okoli poštenosti…..hahahaha…..
in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..branje na lastno odgovornost….kar si ob branju mislite al pa doživljate, je samo v vaši pristojnosti, tk, da jst prevzamem odgovornost za svoje čvekanje in klleklanje, vi pa za svoje blabarije…..hahahaha….bom pa tale pletiljski krožek še kar nadaljevaljeva in če vas zanima, kako dolgo ga bom še kvačkala vam iskreno odgovorim, da ne vem……hahahahahaha…..aja, pa hvala šefu za tale foglovž….pa hvala vam, ki tele blablarije prebirate in seveda hvala nebuloznikom, ki sodelujejo s svojimi blabarijami……sej pravm, lako se sprema, kad nema šta nema…….juhuhuhu….kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog…..jst pa pojdem in zasejem dobro voljo pri ljudeh, v eni roki nosim sonce, v drugi roki sladki smeh……juhej…..
slišmo
5. 9. 2011 ob 21:05 #10874jankoČlan7. 9. 2011 ob 13:36 #10883zlati rezČlanHaloohahahaha…
hahahaha…sem spet že kar neki napisala, pa mi je zginlo, k sem seveda opletala z rokami….juhej…..
tk, da dragi janko, a megla pravš…..magla svuda….magla oko nas…tralalalalala……dopire tvoj glas….fletkana pesemca…….men se zdi, da jo je Josipa Lisac pela, nism pa čis sagurna….sej je tanarbolj, da ti en nazdravje dvignem, kuker v smislu ena tamala krigla pirčka, pa še cenzurju ni potrebno fakin mač delat, ker se ti megli pač od mojga pirčka, tk, da tut forenzikov ne rabmo okol megle…….na zdravje……hahahaha…..
drgač sem pa zadnje čase čist zaposlena tk, da tut forum neki na pol berem in sem se danes odločila, da si bom vzela čas in si prebrala za en teden nazaj kaj se vam je kej novega al pa starega dogajalo….hahaha…a je spet kakšna nova tehnika al pa kakšna stara prenovljena, pa te stvari….hahahaha…..vidjet čemo…..
me je zdele, k tole pišem lih hčerka klicala in ko je zvedla, da sem na forumu, me je prosila, da v njenem imenu pozdravim vse nebuliste in tut gune tanormalne…..hahahaha…..tk, da zofka vas ma rada in vas vse lepo pozdravlja……juhej….
je pa zadnje čase fletkano vreme ane, moj pesjaner je resnično zaživel, ko se je temperatura mal znižala….drgač je v tisti vročini čist na škrge dihal in tut fulll zgodi zjutraj velikokrat ni hotel it na kakšen daljši sprehod….mogoče kilometrček, da se je usral, pol pa kuj v senco in čim manj premikat…..hhahaha…
bom kar nehala štrikat, da si mal forum preberem……pa se spet kej slišmo…..čau…
slišmo
9. 9. 2011 ob 21:23 #10903jankoČlanzmajeslovka wrote:
/QUOTE]
Normal
021
false
false
falseSL
X-NONE
X-NONE/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}Janko, najprej, khm, emmmm: meni marsikaj manjka, poleg
koleselj v glavi hehe, sem pa še enkrat podrobno prebrala, ali kje v pač postu
omenjam, načenjam ali poudarjam, da mi kaj manjka , kao na očima mi se vidi, a
veš, tak ko človek ki ga tišči scat, pa te gleda s tistim pogledom, pač veš, da
je to pogled človeka, ki ga tišči …, koker, mogoče mi pa že na zuni kaj izbija,
pa sem najdla ključ, namreč v stavku: če je le. :)kao prilika, ki je kao ni,
heheKer pol res ne morem več prikrivat, da čakam ko pajkovka na
žrtev (vampirski smeh):); ti mi manjkaš, če nimaš prikolice t.j. nevezan,
samski in poudarek na: če misliš da bi
mi bil v tem mojem stadiju kos. Al pa nasploh, me ti tako enostavno handlat ker
sem čist divja. Aja, pa upam, da bova imela kje živet, pa od česa, jaz
nimam ekstra lih materiala. Še.nagrabljenega. ampak pa super kuham. No, po
muslimansko, imam zavese in bištek, pa kako dekoracijo, vaze, pa to. Samo šasijo/hišo/bivalni prostor, pa kao moški
priskrbi, najs a ne, mater v teh
ekonomskih cajtih bi kr pasal tak evropski zakon,lolU glavnem, če pa me
nimaš lepo, ti naredim ražnjiče na bršljanovih špilah, recimo,je strupeno k sto
mater, pa saj se še najde . Zelišč. Torej primerna za vse vere, smeh.Heh, sam še šifra, pa je koker en oglas, kajneda, no, upam, ako si poročen/prikoličar, da ti ne razpade zakon, ker žena nebo štekala
fore, lolPodpis: razočarana brezprikoličarka ,a alkoholičarka
uuuu bejbaaaaaa
fantastične atribute imaš…
ampak… na zgoraj opisano… eeeeee….aaaaaaa…… eeeeeeee……
pa misliš, da si lahko privoščiš 100 kilskega fantka*************************************
babe… kuko ste kej?
porka duš….
a ste se za kakšen piknik zmenile?
men noben nč ni reku
sisu vam sisnem, če ste ga pile pa bluzile brez mene18. 9. 2011 ob 12:56 #10931zmajeslovkaČlan[/QUOTE]
fantastične atribute imaš…
ampak… na zgoraj opisano… eeeeee….aaaaaaa…… eeeeeeee……
pa misliš, da si lahko privoščiš 100 kilskega fantka
[/QUOTE]Normal
021
false
false
falseSL
X-NONE
table.MsoNormalTable
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}Hihi, ja , dobri atributi, papir vse prenese
A sto kil imaš, fantek, ja sj dec mora bit dec a ne, upam da imaš tut
višino tam okol 2m, da se malo razporedi ta teža, heh, ja ne, finančno si pol
te ne morem privoščit, to je ko bi futral bernardinca:))))Hec mora bit, tut če je človk depresivn, se komot heca, škodit ne more,
če ne pač v jok pa na drevoDobro zgodbo si napletla, Rezinica, hihi, tisto, ko so spraznili
stanovanje, živim se vse zgodi,omg, naštudiran sistem, dobra fora, vsekakor. Če
je res, no jst sem že pred leti to foro slišala, jbga:)enkrat je pa krožla zgodba, da je folk iz koroške pač organizirano z
avtobusom se peljal na neko predstavo, v lj , te pa so imeli flat tire, alias
gumidefekt in so malo zamudli. Ma lih ko so se potiho šunjali noter je tekst na
odru šel neki v smislu: ”Kdo hodi?”
Tak veš da je sledil odgovor v pristni koroščini: ”Mi smo, s koroške,
gumidifekt smo meli.”Pa je šla predstava, k so se režali, ostanek igre, igralci in gledalci,
kjub temu, da je bila resna drama …. ni šloTak da, ja.
Jah,moj frend iz lj je ljubiteljski računalničar, in pa deske za
surfanje popravlja, tudi ljubiteljsko. Tak veš da mu je folk skos nosu eno robo
naokoli, Point je u temu,da so mu enkrat spraznili flet, z vso robo od
prijateljev, enih 10 prenosnikov, kablovje, fotoaparate, pa vse surfe, vse
profesionalno/vrhunske znamke, u glavnem minus
na minus, je skor popizdil ker je bil v trenutku dolžan čez 20000
ojrotov. Plus svojo robo kar so mu pobrali.Najs , ne.
Sam tk pač je, eni imajo nos, da so oropani, ni kaj. Jst sem
živela u Fužinama, par let, pa sem avto vedno odprt puščala, nikoli ni
zmankala niti kazeta, kaj šele, da bi
radio mankal. Sem pa imela snemljivega, hihi, je bil z mano u 12.nadstropju.
jst sem čist uživala, ker mi južni sistemi sedejo, da si popijem pivo in malo muziko šaltam,
da vem da smo še živi, pa tudi ponoči sem se peš vlačila domov pa mi u fužinama
niti enkrat ni kdo zamoril, za razliko od urbanega in sofisticiranega centra
lj. Kjer se ti na vsak prst obesi pač koker kralj ulice. Tudi prsti na nogah,
al pa mam jst to srečo/sem bolid, da so me nonstop najdli eni bolidi. Če ne mormoni, pa hare krišna. Je bil en šošolc, so
ga potegnili noter, je non stop moril, da naj se odpovem materializmu, pa te
fore, zraven pa mi skos hoto uturit neke knjigice, pasje drage. Sem ga spucala
ko sardelo , naj mi polej podari te knjigice, ne pa da jih prodaja. Pol je pa
biu mir božiji. Se je pobral stran.Nam pa veselo nosijo stražni stolp in prebudite se! Hehe,
malo smo jih natrenirali, da nam kr u kaslc spustijo, no, pol pa s sestro vedno skup pogledama ,
folk, če pa to ne zdravi depresije, pol pa ni zdravila. Mislim smeha do kolen. Kake
majo, ”članke”, pa tiste slikice pocukrane, teh nekih svetih mož in žena in
vsi tako sijejo in so tako čisti. Enkrat
so dali not jah, koker nasvete za rokovanje s financami, pa je bila
razpredelnica, da si lahko napišeš prihodke in odhodke. A ni kjut, za crnit. To
je nadhumor, to so resne zadeve. Res vredna ogleda revija. pa resnično resnično res bonda/združuje družinske članeDrgač smo pa mi vse čase naročevali Družino in pa Ognjišče,
pač stara mama je iz cerkve nosila, jaz sem vedno komi čakala ognjišče, zaradi
Indijančka, tak strip, luškan, pač, jbga, mene so pač ovi dobili, kristjani,
tak da imam vse, vključno z birmo, da se navežem na moj mali oglas zgoraj, ccc, kak
vse okrog pride, na začetek. Do konca, ker nemam kaj weč za povedat.glede piknikov, lih šibam na enga, sem čist ufurana u te
sisteme, poroke, piknike, petdesteletnice in rd navadne, ker se nisem streznila
že od junija, ko se je potihem začelo.Nazdrofje, pozdravčke
21. 9. 2011 ob 21:00 #10953jankoČlanzmajeslovka wrote:
Normal
021
false
false
falseSL
X-NONE
table.MsoNormalTable
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}Hihi, ja , dobri atributi, papir vse prenese
A sto kil imaš, fantek, ja sj dec mora bit dec a ne, upam da imaš tut
višino tam okol 2m, da se malo razporedi ta teža, heh, ja ne, finančno si pol
te ne morem privoščit, to je ko bi futral bernardinca:))))Hec mora bit, tut če je človk depresivn, se komot heca, škodit ne more,
če ne pač v jok pa na drevoglede piknikov, lih šibam na enga, sem čist ufurana u te
sisteme, poroke, piknike, petdesteletnice in rd navadne, ker se nisem streznila
že od junija, ko se je potihem začelo.Nazdrofje, pozdravčke
oj.
spet sme čist ausglajzala
pa ti si direht popolna
za mojih sto kil… je bl važn, da maš ti 2 metra, da se na teb fajn potalajo… sploh, k si bold in se ne da nkamr prjet in se komot dol iz tebe pade… pa rata potres in loh u spodnjem štuku pir iz mize na tla pade. veš… da se kej tacga ne sme reskirat
in z mano ti bo čist enostavn. kukr z bernandincom delej z mano, pa se bowa čist fajn zastopla.
tko kt bernandinca… me je treba samo skos mal čohat, pa božat, pa rad imet, pa tut mene 2x na dan dobr nafutrat… za pit morm tut jest tko kt bernandinc skos imet in zvečer me lepo ven spustit. pa seweda, tko kt bernandinca, se tut mene ne sme dražit in ko je gona na vasi… je itaq logično, da me ni…
pa vsekakor… je tut mene treba po piknikih in praznovanjih s sabo imet. sploh pa je to samoumewno ane.
pa če me dobr pedenaš, zabawaš, čohaš… se ti loh učas clo za nagrado zgodi, da te mal po vratu powoham, poliznem, se povzpnem nate, mal praskam in tut k me zarad lepšga stran odrivaš, sploh ne odneham, ampak še pojačam…
ma zakon sem ej
pa lulat grem tut sam… štunfe učas tut posprawim, gat pa itaq ne nosm… pa tak… kok je men mal treba in kok je z mano enostawn
pa loh tut mal twoje frendice obwoham in ti poročam, kdaj ma kera ta rdečotko… tole je blo nujn razčistit…
za zajebancijo pa dons nism pr volji.čaw babe. lepo se mejte
27. 9. 2011 ob 12:44 #11003zlati rezČlanHalohahahaha…
juhej, juhej stokilaši naprej…..hahahaha….matr janko, tale tvoja primerjava z bernardincem je men čist qul…mam sama pesjanarja blizu sto kil, no, ni lih bernardinc, je kavkaški ovčar….in edino pomanjkljivost, ki jo jst osebno vidim v stokilaškemu psu je, da ga ne morem lih spravit v torbico, še v cliotu morm tazadne zice položit, da lahko zaseda v avtu……hahahaha….ampak, jst mam rada pomanjkljivosti, ker drgač bi bil lajf že čist preveč kičast….hahahaha….živele pomanjkljivosti…..hahahaha….. sem sama skup zmetana iz fullll mač kuker pomanjkljivosti in se nočem nč povezovat z nekimi frekvencami, da bi jih odpravila…popolnost se najde skozi svojo nepopolnost, tk, da živela nepopolnost….hahahahaha…..
ejga, zmajeslovka, tista zgodbica, ki sem jo par postov nazaj napletla se je zgodila v spomladanskih mesecih hčerinim znancem, tk, da fora je zgleda živa….hahahaha….a ognjišče pravš….hahaha….jst sm tut mela rada indijančka….drgač me pa tuki k zdej živim nobeden, razen poštarja, ne najde…..ne krišnovci ne jehovci, ne fajmoštri, ne njuejđ duhovneži…hahahaha…..čim se kakšen, ki ni lih iz naše ulice približuje po makadamu, ga skoraj stokilaški pesjaner začne nadirat, tk, da se večina kar mal userje in jo ucvrejo od koder so pršli…..juhej, sej pravm, stokilaši su ta boljš, sam v torbico jih ne morm spravt…hahahaha…..
a kva men kej dogaja……hahahaha…..ejga klele jo trensiram po vrtu in seveda imam spet en kup idej o zasaditvi, tk, da ustvarjam….tut domač jabolčni kis sem nardila, no, ja bo spomladi narjen…. trenam ga v domačih kmečkih zadevah…pa semena pobiram in sušim in skladiščim…..tut z ameriškim slamnikom sem se spoznala in si bom drugo leto sama sadikice nardila…..matr, ameriški slamnik je ena čudovita roža trajnica….ene štiri leta star izgleda res mogočen zelen grm s prelepimi temno rdečimi, mal na roza cvetovi v šejpu recimo marjetice….tk, da ga bom vzela mal v preučevanje, kuker imam možnost, da si ga za čaj narežem in posušim, pa mal morm po internetu posrčat, da še kej zvem okoli, sem mislila tut tinkturo narest….no, bom vidla….če ima kdo že kej izkušenj z ameriškim slamnikom, nej kej nebulozne plis…..hahahaha…pa s sosedom sva se zmenila, da bova skupaj šnops kuhala…..juhej…..sej tole kuhanje šnopsa se ne bo dogajalo zdej, ampak tam enkrat januarja, k je lih tak lušten mesec za kuhanje, vsaj to se nama zdi….juhej…juhej…sva lih včeraj njegovga kozla oskrbela, kuker si je nogo neki poškodoval, pa mu je kri tekla, pa sva mu nogo uornk namazala z ognjičevim mazilom in zavezala s povojem……se kozu lih gon in smrdi k strela…..hahahaha….
sem si pa dons zjutraj po dolgem času pri kofetu forum prebrala, se narežala in se tut muske mal naposlušala, kuker mi je pač vleklo, tk, da na marjeticah ga dober trenate…..janko se bo zgleda kljub plombam v zobeh in šinam v nogi al roki podvrgu eksperimentu blablabla….pa kp faktor je zgleda spet na čudežih, tk, da so ljjudje, ki se ukvarjajo z vsemi temi faktorji in torzijskem polju v obliki čudežev,nedvomno veseli in že to je fajn za ljudi, da so veseli, pol pa tut, če zato, ker je kp poskoču al pa cena na borzi zlata al pa srebra…..hahahahaha…jst sem tut dnevno vesela, da živim……matr, je fletno…
ma, ja….jst tkole dojemam stvari…so odvisnosti, ki pa nedvomno vodijo sčasoma v obsedenosti…..hahahahaha…..recimo odvisnost od zunanjenga izgleda…..odvisnost od čistoče…..odvisnost od drog……odvisnost od alkohola….odvisnost od denarja…..odvisnost od iger na srečo….odvisnost od odnosa-ov…odvisnost od kao zdravega načina življenja…odvisnost od imeti prou….odvisnost od duhovnosti…..odvisnost od biti v središču pozornosti…..blablabla…..v bistvu ni nč narobe z zgoraj naštetimi stvarmi….naprimer, z denarjem ni nč narobe….. kuker jst dojemam je narobe samo, da večina ljudje delajo v prvi vrsti samo zaradi plačila in ne zaradi dela, se pravi, da je plačilo vrednota in ne delo…hmmmmm…..plačilo je samo logična posledica…..ma, ja spet mal nakladam, tk, da bom kar nehala
vsem nam želim prijetne dneve in veliko veselja, smeha….
slišmo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.