Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 869 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Halooohahahaha….

juhej, janko…..ejga, ejga, a ti marbit misliš, da mene skrbi, če se jst s čim ukvarjam, kuker z lužo okol meneWink…..hahahaha….njet, prou nč skrbanosti ne čutm…..hahahaha…..sploh pa živim na meji s suho krajino, tk, da je vsaka luža dobrodošlaApprove……tk, da znam te puško, kad si pištolj bila, zla vještica ili dobra vila……juhuhuhuhu…..

hja, janko, teli naši stari kmečki običaji so pač del nas……hahahaha…..mene tut zmeri zanima, če kdo trka na vrata, da kdo me je pa zdej najdu, mam enostavno ime, ki se od leve in od desne enako prebere in je bolj izi za zapomnit, pa me večkrat kakšen najde, no, vsaj v preteklosti je blo tko, zdej je res blaženi mir….hahahahaha…..sej, če pa zdele mal pomislim, so pa teli naši stari kmečki običaji prou fletni, kuker ličkanje koruze, pa kleklanje, pa te stvari…..pa če se mal zamislim, da kakšne običaje bodo pa naši vnuki povzeli po nas……mi je pa uletelo, da bodo mogoče tkole ob večerih sedeli skupaj, kuker familja in lepo kramljali, se smejali in preprosto sortirali smeti……hahahahaha….tk, da vsaka generacija zapušča za sabo kakšne običaje…..hahahahaha….

juhej strelka, upam, da je s tvojim želodcem že kej boljš….marbit bi kakšen brinovček pomagu, ampak to je pač alkohol, ki pa ni vedno nujno, da je škodljiv, je pač od človeka odvisno kako ga dogaja…..hahahaha….sej, če te res zanima kaj uporabljati pri komunikaciji s pijanim človekom, bi ti odgovorila, da zdravo kmečko pamet in ne iskat intelekta al pa intuicije in pol ugotavljat kva, da bi blo zdej dober, ker ti je že sikanje izhodišče, da ne sprejemaš pijanega človeka in, da v bistvu bolj trpiš, ker pijanih lih ne prebavljaš…..tk, da za moje pojme zdravo kmečko pamet, ki mogoče pravi, zakaj bi trpel, sej lahko rečem ne hvala in grem po svoje….hahahahaha…..lahko se pa čist komot tudi motim…..hahahaha….

hmmm, a če tebe kej boli, pol ne moreš bit več prijazna……hmmm…a pol to pomeni, da si ti prijazna na komando al pa imaš svoja pravila oziroma pogoje, kdaj si lahko prijazna in kdaj ne moreš bit ???? ne vem, sprašujem…..se mi zdi, da, če človek v svojem svetu misli, da mu je bolezen opravičilo, da je lahko drugačen, kuker v tvojem primeru po tvoje neprijazen, ker drugače je prijazen ?????…probaj bit vsaj do svojega želodca prijazna in ga ne sodit in se jezit na njega,da zakaj te pa zdaj spet boli in, če si do sebe prijazna, si tudi do drugih, no, ja vsaj to je moja kmečka logika, seveda se pa komot lahko tudi motim…..hmmmm…ma, ja jst sm itak en norc, pa še velik napak imam, pa verjetno sploh ne razumem situacije, pa tut nobenih podtalnih in nadtalnih ne iščem, pa seveda tut nobene nižje in višje zavesti…………..hahahaha….mam pa tale stil pisanja in pač pišem, dokler me ne bo šef ukinu, al pa bom sama nehala sodelovati….za zdaj me šef še pusti, pa tut sama se čist brez pogojev rada družim z vami in kar rada delam, si vzamem čas, tk, da z veseljem presrfam forum in se bogato narežim, pa večkrat spustim prou gunga kujštenga….uf….uf….uf… pa seveda kej pol napišem v tale foglovž, ki se mu reče nebuloze….. kako me pa kdorkoli od vas doživlja pa ni več v moji pristojnosti….hahahaha….vsak ima svoj svet in vsak si ustvari svojo sliko o drugem, tk, da je vsak zase odgovoren kaj misli in kaj čuti, kaj dogaja….hahahaha…..

pozdravčke iz natanko 333 metrov nadmorske višine…..guni, ki fletno ritke namakate v morju al pa ob kakšni čudoviti reki želim veselo namakanje……nam, k se pa namakamo doma v lavorju, pa tut želim, da nam riti veselo ploskajo…..sej, verjeten z ritjo ne morš lih ploskat, ampak se mi pa fajn sliš…. sem se tko fajn namočila, da mi je še rit veselo ploskala…..hahahaha…pa seveda ne pozabte na lokalne dilerje…..kuker v smislu, lako se sprema, kad nema šta nema…..hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Zlati rez…nimaš pojma ….Big smile
    samo ker je pa tvoje dogajanje tako …da moraš vedno dati…ti tapametno …naj bo po tvoje …
    In mi zdele recitiraš to ..kar sem če me spomin ne vara že enkrat debato na to temo vrgla o alkoholu ..
    O nesprejemanju ..pa tako naprej …
    no coment….Big smile od mene več…

pol naj bo tko …pač v tvojem dogajanju ….a ne …Big smile-.
    Kaj čem rečt drugega.

lep preostanek nedelje…Big smile

Lepo je če deliš
    janko
    Član

hehehehehehehe….
    to mi deli LOL
    če je človeku dolgčas in bi rad mal špetir poslušou…
    samo daš dwe fejst babi na kup… in mal počakaš Tongue LOL

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha, janko…..jst nevem nč okol kakšnega špetira…..hahahaha…. kuker je strelka rekla nimam pojma…..sej sem sama izjavila, da se komot lahko tudi motim …ne vem, nimam pojma…..juhej…hja, tale moja pamet pa itak sam men služ…..lih tk, kt vam vaša, ma, ja jst sem s svojo zadovoljna…..hahahaha….sej, če se z nekom lih ne strinjaš in imaš svoje mnenje in ga izraziš, to še ne pomeni, da se kregaš al kva…..no, ja, vsak človek pač enako situacijo lahko čist drugače razume in tut posledično reagira….kuker si reku, vsaj dolgčas ni……juhej, juhej, take žgance sama jej…

love you strelkaHeart….pol mi je pa čist vseeno kva si ti zdele misliš al pa ne…..

pa seveda dragi jankoHeart love you toooo….in lovam tut vas ki tele blablarije berete in to čist brez pogojev…..na zdravjeBeer

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Haloohahahaha….

matr je lušten ane….hahaha….sem mela mal obiskov v teh dnevih, pa sem bla kar mal presenečena, k je frendica čist vun padla, da kakšen nevsakdanji vrt mam, pa kolk raste, pa kakšna dobra zasaditev….pa blablabla….hahahaha….matr, mi je ego poskoču na tristotrinintrideset, tk, da sem bla čist zrekonektana, pa še ritualov mi ni blo treba delat…..hahahaha…..

tak je kak je…….hahahaha….naša draga strelka se po vsej verjetnosti en časa spet ne bo oglasila, al se pa bo, al se pa ne bo nikoli več….tk, da vsak je za sebe odgovoren, pol je pa čist useen al ima tazadno besedo al pa tapametno al pa kar kej….hahahaha….je rekla naša strelka tam nekje na forumu sto ljudi, sto čudi…..hahahahaha…bravo strelka….. jst bi sam dodala, šest miljard in pol ljudi in je šest miljard in pol čudi….hahahahaha….

sem si pa danes zjutraj pri kavici mal forum prebrala, k sem zadnje čase bila mal neredna v prebiranju foruma, tk, da sem se mal zadržala pri horusovih postih…..sej pravm, vsak po svoje boga moli, ampak tele horusove metode men dišijo že po obsesiji z zdravo hrano, telesom in kuker skoz neko čiščenje in primerjanje….tk, da meni miriše na obsedenost z zdravim načinom življenja in seveda posledično preziranje vsega, kar kao ni zdravo, pa te stvari in kuker se men zdi, pa tut medicini,je zadaj slaba samopodoba, zato se je pa treba skoz ukvarjat s hrano in zdravim načinom lajfa…..hahahaha….se pravi obsedenost z zdravim načinom življenja ne pelje v zdrav način življenja, ker je obsedenost pač obsedenost in je v bistvu lih tk, kt obsedenost z alkoholom, drogo, igralnimi avtomati, dnarjem,osebo, pa te stvari…..tk, da z zdravim načinom lajfa ni nč narobe, dokler ni to obsedenost……hahahaha…..zdej telim novim boleznim, kuker obsedenostjo z zdravim načinom lajfa se reče ortoreksija in bo letos priznana kot bolezen……in v bistvu je to ena bolj podmuklih obsedenosti, ker pač kuker zdravo ješ in se ukvarjaš zraven še z nevem kerimi meditacijami in tko naprej…..ampak, če je to obsedenost, to potem ni več zdravo……tk, da, ko mal razmislim, se mi zdi, da bo zlo hitro tut prišlo do nove bolezni na spisku in sicer do spiritoreksije al po slovensko do duhoreksije….hahahaha…..kuker obsedenosti od ritualov ene ali druge tehnike, pri katerih se ljudem prikazuje bela svetloba in pa moj frend Kristus……hahahahaha…..sej sem Kristusa poklicala direktenga na mobi, mam pač njegovo številko, tk, da sem ga direktenga pobarala če ni na dopustu, da jo tkole luta po sloveniji in se prikazuje v vizijah ljudi…pa me posluša in se začne krohotati…..hahaha….pravi…ejga, rezina, jst ziher nisem mogu bit, ker ga lepo žuram s frendi in po vsej verjetnosti ga bom še dolgo žural, me pa zanima ali sem imel v viziji brado in dolge lase, pa kakšno barvo las sem imel, ker sem namreč obrit, pa še leče sem si dal v oči, tk, da me res ne more nobeden spoznat…..hahahaha….matr, sem se režala….sem zaželela Kristusu in njegovi družbi še naprej fletkan žur in sem premišljevala, da ljudje kar ne morejo mimo ritualov in, da se pač skoz razvijajo neke tehnike oziroma rituali in kaj je zdej tolk razlike med temi rituali, kuker ker je boljši al kva, sej to je pol isto kot tista, kera vera je boljša al muslimanska al krščanska, še zmeri je samo vera, in ritual je še vedno samo ritual…..hmmmm………..tk, da, kar se človeškega uma tiče, nima meja….hahahahah…..

innnnnnnnnnnnnnnn toooooooooooo sooooooooo še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo, branje je na lastno odgovornost….za podrobnejše informacije se obrnite nna svoje lokalne dilerje…….juhej…..aja, pa še tole mi je uletel na misel, da imam marbit jst bolezen, ki se ji reče krohotoreksija, kuker sem odvisna od krohotanja, kuker čist obsedena……hahahahaha….ali pa tudi ne……hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš

Normal
    0

21

false
    false
    false

SL
    X-NONE
    X-NONE

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-qformat:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin-top:0cm;
    mso-para-margin-right:0cm;
    mso-para-margin-bottom:10.0pt;
    mso-para-margin-left:0cm;
    line-height:115%;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:11.0pt;
    font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
    mso-ascii-font-family:Calibri;
    mso-ascii-theme-font:minor-latin;
    mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
    mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
    mso-hansi-font-family:Calibri;
    mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Halohaaa vsem nebuloznikom in ostalim, ki so pač, normalni

Me veseli rezina, da ti vse buhti in dela, glede domišljije
    verjamem da nimaš težav , imaš smisel za kompozicijo, norc tudi si, torej rezultanta je lahko le odbit gartlc,
    koker se da, lotiš se pa tudi svačega:) ClapTonguepol pa stvari tak same buhtijo

Naš vrt tudi dela, paradižnik je pa nenormalen. Vsak ima
    kilo, pa sploh ne semenja, mater ko šnicl si ga narežemo pa bučnega čez, da ti
    solze pritečejo, njam. Upam, da se tega paradajza ne moreš predozirat, hehe,
    drgač pa mi bučke tudi že veselo silijo pri ušesih ven, melancane šele čakam.

U, pa trte imamo,več vrst in barv:)najbolj čakam beli muškat pa še neki sladkega, koker muškat,
    se že barva, jupi. Handshake

Sem pa kupla figo par
    let nazaj, pa sem jo zunaj butnila, pol je pa prvo zimo preživela, ampak glavno
    deblo je propadlo, začela je pa od spodi butat veje, tak so spet zrastle en
    meter, propadle čez zimo, pa spet buta letos od strani spodi, tak da imam vedno
    širši grm, pišouka. Koroška figa je u bistvu grmičasta, lol, ker podnebje alp
    ne dovoljuje…tak da ne vem kaj naj z njo, bom vidla če bo kaka figa letos, al
    bo figa figuralno, ker dela sicer figice gor, ampak ona bi to oktobra, novembra
    dokončala, lani sem imela pozimi fige, res, ampak cele prhlaste. Morala bi se
    povezat z unim stričkom, ki goji banane v alpah, Sepp Holzer, je en tak
    strokovnjak za permakulturo.

pa use oblike marketinga si naštela, ampak men zgleda, da nekdo stoji na kablu… ker… ne štekam čist dobr… teb neki manjka al kuko? Cry Embarrassed Tongue

/QUOTE]

Normal
    0

21

false
    false
    false

SL
    X-NONE
    X-NONE

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-qformat:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin-top:0cm;
    mso-para-margin-right:0cm;
    mso-para-margin-bottom:10.0pt;
    mso-para-margin-left:0cm;
    line-height:115%;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:11.0pt;
    font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
    mso-ascii-font-family:Calibri;
    mso-ascii-theme-font:minor-latin;
    mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
    mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
    mso-hansi-font-family:Calibri;
    mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Janko, najprej, khm, emmmm: meni marsikaj manjka, poleg
    koleselj v glavi Approve hehe, sem pa še enkrat podrobno prebrala, ali kje v pač postu
    omenjam, načenjam ali poudarjam, da mi kaj manjka , kao na očima mi se vidi, a
    veš, tak ko človek ki ga tišči scat, pa te gleda s tistim pogledomConfused, pač veš, da
    je to pogled človeka, ki ga tišči …, koker, mogoče mi pa že na zuni kaj izbija,
    pa sem najdla ključ, namreč v stavku: če je le. :)kao prilika, ki je kao ni,
    hehe

Ker pol res ne morem več prikrivat, da čakam ko pajkovka na
    žrtev (vampirski smeh):); ti mi manjkaš, če nimaš prikolice t.j. nevezan,
    samski in poudarek na: če misliš da bi
    mi bil v tem mojem stadiju kos. Al pa nasploh, me ti tako enostavno handlat ker
    sem čist divja.Embarrassed Aja, pa upam, da bova imela kje živet, pa od česa, jaz
    nimam ekstra lih materiala. Še.nagrabljenega. ampak pa super kuham. No, po
    muslimansko, imam zavese in bištek, pa kako dekoracijo, vaze, pa to. Samo šasijo/hišo/bivalni prostor, pa kao moški
    priskrbi, najs a ne, mater v teh
    ekonomskih cajtih bi kr pasal tak evropski zakon,lol

U glavnem, če pa me
    nimaš lepo, ti naredim ražnjiče na bršljanovih špilah, recimo,je strupeno k sto
    mater, pa saj se še najde . Zelišč. Torej primerna za vse vere, smeh.

Heh, sam še šifra, pa je koker en oglas, kajneda, no, upam, ako si poročen/prikoličar, da ti ne razpade zakon, ker žena nebo štekala
    fore, lol

Podpis: razočarana brezprikoličarka ,a alkoholičarkaBeerPartyCool

Kar se zelene barve tiče, matematike in fizike, je pa
    takole, če optično zmešamo tri osnovne barve(mo, ru rdeča), polej v preseku res
    dobimo bel snop, drgač pa če jih stisnemo iz tube (fizično ) in
    zmešamo(manualno), pa koj črno dobimo:)

seveda, folk je farbnblajnd, svetloba je logično zelene
    barve, ker svetloba prihaja in nastaja
    na Sirijusu. Mimgrede, pri nas je tudi tema zelena:)

hehe, bom raje povedala kaj pravi Kandinsky, moj
    najljubšejši slikar O zeleni farbi:

ZELENA

Absolutna
    zelena je najbolj mirna barva kar jih obstaja.
    Ne giblje se nikamor in nima prizvoka
    ne veselja ne žalosti ne bolečine.

Po
    ničemer ne hrepeni,nikamor ne vabi.
    Ta trajna odsotnost gibanja,je
    lastnost,ki dobro de utrujenim ljudem in dušam,spočitim pa lahko postane
    dolgočasna.
    V
    zelenem skladju naslikane podobe to potrjujejo.

Pasivnost
    je najznačilnejša lastnost absolutne zelene,ki je hkrati odišavljena z neke
    vrste tolstostjo,samozadovoljstvom.
    Zavoljo tega je zelena v območju barv
    to,kar je človeški družbi buržoazija. Je kakor debela,zelo zdrava,negibno ležeča krava,ki zmore le
    prežvekovati in opazovati svet z bedastimi,topimi očmi.

Če
    spravimo absolutno zeleno iz ravnovesja,se vzpenja k rumeni,pri tem pa postaja
    živa,mladostna,vesela.
    Z vmešavanjem rumene si znova pridobi dejavno moč.
    Toneča v globino, pa ob
    premoči modre,dobiva docela drugačen zvok:postane resna,in tako rekoč
    preudarna.

Idealno
    ravnotežje v mešanici
    teh dveh barv /modra in rumena ,v vsem diametralno
    različnih,ustvarja zelena.

Vodoravni
    gibanji se med seboj uničujeta.
    Gibanji iz središča in v središče se prav tako izničujeta .
    . .

. . .nastane mir.

Prelepo
    a ne. No, meni je zelena čist ok, sploh če je v obliki flaške in vsebuje
    hmeljev napitek:)Hug

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

uuuuu mater…..hahahahaha…..sem zdele že kar precej dolg post napisala…..in mi je use zginlo…čira-čara…..juhej…..hahahahaha….življenje je lepo, če ga živiš, tako kot ponuja se samo…..hahahahaha….tk, da vas vse lepo pozdravljam in grem lepo tjale na mister kavč na terasi….. si bom enga pržgala…..po vsej verjetnosti si bom en pirček odprla…..hahahahaha……evo, ga že mam….oba…hahahaha…

na zdravjeBeer in zdele mi je pršla na misel guna, kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri…..tole men čist držiBeer….ampak tale mi pa tut čist drži, kar lahko odložiš na jutri, pač odloži, mogoče ti jutri nebo več potrebno da narediš…..hahahaha…..tk, da rola, rola se mi zdej…..sanjaj, sanjamo naprej……hahahahaha….ali pa tudi ne……

ejga zmajeslovka….hahahaha….nimam lih zelene flaške v rokah, mam pa pločevinko zeleno……nazdravjeBeer…..juhuhuhu…

slišmoWacko

Beer

Lepo je če deliš
Prikaz 869 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.