Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
27. 7. 2011 ob 14:02 #10622strelkaParticipant
Z ,matematičnega vidika …in fizikalnega ….hjm je v beli skrita mavrica ….Eh ja jaz sem itak dobra dušca ..pa vsakmu privoščim kar se želi ..pač pa naj bo fuk o Šima
pozdrave…
29. 7. 2011 ob 3:32 #10633jankoČlaneh rezinca… bo janko qrac kej poslal.
čist je bankrotiral, k se je nekej zajebawal, zdej pa tut jadrana nau widu.
tko da nau nč s fukošimo… mogoče bi blo pa loh kšn awtoštop po galaksiji okol sirijusa do fukovcou u prekmurju, al kje že organizirate piknik.
sej fukošima pa drgač itaq pomeni po naše fukovci… če le maš dost posluha, al pa dost refoška u rit, da to hoč slišat, tko da strelka… ti maš drugačen japonski dialekt kt jest.zmajeslowka… ne pogrešaj preweč tistih njuejđerskih delawnic pomoje. jes sem jih kr neki dal skos swoje cajte, pa ti powem… in čist resen mislm, da ena fešta s takimi strganci, kt ste kle gor, da komot welik weč, kt pa tiste kwizkote poslušat. sej nč ne rečem… vsakomur vse ob prawem cajtu… ampak useen.
tadej jim je učas reku:ljubitelji karija, hehehehe. dobra ane. tiste, ki majo pa mokre sanje zarad teh ljubiteljev karija, pa jim je reku, da so ljubitelji ljubiteljev karija. u bistwu čist logičn ane
pa use oblike marketinga si naštela, ampak men zgleda, da nekdo stoji na kablu… ker… ne štekam čist dobr… teb neki manjka al kuko?fajn, babe, da se wam tko lepo dogaja sem hepi za vas
pičim zdej u fukošimokresanje.si
čaw
29. 7. 2011 ob 14:59 #10635zlati rezČlanhahahaha…..janko, a rezinca prauš……sem se čist stopila, tk, da sm se pol še celo uro z lužo okol sebe ukvarjala…..hahahaha….
janko, zgleda, da nis v državni lasti, drgač bi te država preprosto dokapitalizirala al pa bi te evropa reševala….no, ja vsaj to je zdej moda, al sem pa jst spet čist vse po svoje razumela….hahahaha….maš pa resnično celo galaksijo do fukovcev na razpolago, to je pa tut en kup enga prostora za štop…..juhej….
sej, pr prjavi, da vidva s strelko obvladata vsak svoj dialetkt japonščine, sm padla v tako krohotanje, pardon smejalno meditacijo, da mi je glavna dihalna mišica delala kt pr norcih…..hvala, hvala, dragi Janko, to so pa že vrhunske nebuloze….hahahaha…..sagurno se dobimo na žuru v prekmurju v fukovcu, sej bomo marbit prej flajerje natiskal….pa seveda bo športna prireditev v metanju palic sam sebi in jih hodit iskati in to prou veselo…..mi je na misel prišlo, da je beseda “kanon” izpeljana iz grškega izraza za palico, pomeni pa tudi “pravilo”…..hahahaha…..kuker v smislu pravila so vbijali v glavo s palico….in mislim, da je tale tvoja tehnika metanje palce na roke sam sebi ena boljših športnih disciplin, ki posega na vsa področja človekovega lajfa, tk, da bi jo predlagala tut za duhovno tehniko, pa še razmiga se člouk…….hahahahaha…..
pozdravčki.si
slišmo
29. 7. 2011 ob 22:59 #10636strelkaParticipantJp….jaz, če ne razumem si tud s patomimo pomagam …
je prav zanimivo kako se ljudje lahko razumemo tudi če ne obvladamo jezika ….seveda če je nuja.Janko morem pač odgovort ..čeprav se trudim da ne bi …, jaz ne pijem refoška …pa ostalih opojnih substanc ….tako da je čist mogoče da lahko pride do kašnega nesporazuma …tud v dialektu…..
So mi pa itak že rekli da nisem zarad tega normalna-..tko da se v tej temi čist domača počutim….
delujemo vsi zlo čuden ..na momente…pozdrave…
30. 7. 2011 ob 7:56 #10638jankoČlanstrelka wrote:
Janko morem pač odgovort ..čeprav se trudim da ne bi …, jaz ne pijem refoška …pa ostalih opojnih substanc ….tako da je čist mogoče da lahko pride do kašnega nesporazuma …tud v dialektu…..
So mi pa itak že rekli da nisem zarad tega normalna-..tko da se v tej temi čist domača počutim….
kad neko hoće skroz da me zajebe…
treba samo, da me upita za tebe (to je u enem komadu reku đora bordević o swoji biwši ženi, al kwa mu je bla, tko da nej te zdej posluh ne zajebe-to nisem misu nate)hotu sem samo še en izrek tistega seljaka napisat, če maš trawme in te je sram, da si mal čudna, heheheheh
on še prawi:
ko ovde ne poludi, taj nije normalan.tko da strelka… kr dej si duška, heheheh. kle si čist med swojimi u skupini, hehehehehe.
loh se gremo tut terapije. tko kt po tv, k sedijo u krogu in se debeu gledajo in cmerajo, heheheheh.zdej npr. ti rečeš: sem strelka… in sem mal čudna
in pol mi usi rečemo: we love you strelka
k te itaq usi razumemo, k smo tut mal prfucensoriranisploh pa… od kdaj pa nas kej dost briga, kaj goworijo o nas?
za dobrim konjem se pa itaq mora mal pokadit30. 7. 2011 ob 8:10 #10639jankoČlanzlati rez wrote:
hahahaha…..janko, a rezinca prauš……sem se čist stopila, tk, da sm se pol še celo uro z lužo okol sebe ukvarjala…..hahahaha….
janko, zgleda, da nis v državni lasti, drgač bi te država preprosto dokapitalizirala al pa bi te evropa reševala….no, ja vsaj to je zdej moda, al sem pa jst spet čist vse po svoje razumela….hahahaha….maš pa resnično celo galaksijo do fukovcev na razpolago, to je pa tut en kup enga prostora za štop…..juhej….
sej, pr prjavi, da vidva s strelko obvladata vsak svoj dialetkt japonščine, sm padla v tako krohotanje, pardon smejalno meditacijo, da mi je glavna dihalna mišica delala kt pr norcih…..hvala, hvala, dragi Janko, to so pa že vrhunske nebuloze….hahahaha…..sagurno se dobimo na žuru v prekmurju v fukovcu, sej bomo marbit prej flajerje natiskal….pa seveda bo športna prireditev v metanju palic sam sebi in jih hodit iskati in to prou veselo…..mi je na misel prišlo, da je beseda “kanon” izpeljana iz grškega izraza za palico, pomeni pa tudi “pravilo”…..hahahaha…..kuker v smislu pravila so vbijali v glavo s palico….in mislim, da je tale tvoja tehnika metanje palce na roke sam sebi ena boljših športnih disciplin, ki posega na vsa področja človekovega lajfa, tk, da bi jo predlagala tut za duhovno tehniko, pa še razmiga se člouk…….hahahahaha…..
pozdravčki.si
slišmo
ja kwa? sej ti usi prawjo rezinca… loh ti pa jest salamca, če te skrbi, da boš res kr odtekla
okol držawe u teli temi jest ne bi.
oni ki jo vodijo niso nebulisti, ampak butasti naravno in umetno zadeti pezdeti in ne pašejo kle noto vrhunskih nebulozah in izjavah leta res nima smisla zgubljat besed… me že čaka nagradni kamen
zdej samo še ne vem… ko bom tisti kristal dobil… a bom že ful duhoven, al bom mogu še horoskop začet bratdrgač pa palco metat… in jo iskat hodit… sem mislu, da prakticirate
je kr sproščujoče
u bohinju pa u te namene za razvedrilo ne mečejo palic… ampak obujajo stare kmečke običaje… zdej u modo prhaja nazaj igra, k se ji reče: ugani, kdo te je.
mogoče bi loh kombiniral tele dwe tehnike in koj swojo sekto nardil… za začetek eno delawnico u fukovcih na to temo.
torej: palco mečeš, dokler jo ne izgubiš, pol se greš na mizo prpognit in luč ugasnit in ugibaš, kdo ti ga je montiral…
pol je počas cajt za kej spit pa pojest…
ceu cajt se zrawen krohotaš, pa tko…
preweč pa ne smem razkrit-poslowna tajnajanko2011-07-30 08:11:48
30. 7. 2011 ob 9:38 #10642strelkaParticipantjanko wrote:
Janko morem pač odgovort ..čeprav se trudim da ne bi …, jaz ne pijem refoška …pa ostalih opojnih substanc ….tako da je čist mogoče da lahko pride do kašnega nesporazuma …tud v dialektu…..
kad neko hoće skroz da me zajebe…
treba samo, da me upita za tebe (to je u enem komadu reku đora bordević o swoji biwši ženi, al kwa mu je bla, tko da nej te zdej posluh ne zajebe-to nisem misu nate)hotu sem samo še en izrek tistega seljaka napisat, če maš trawme in te je sram, da si mal čudna, heheheheh
on še prawi:
ko ovde ne poludi, taj nije normalan.tko da strelka… kr dej si duška, heheheh. kle si čist med swojimi u skupini, hehehehehe.
loh se gremo tut terapije. tko kt po tv, k sedijo u krogu in se debeu gledajo in cmerajo, heheheheh.zdej npr. ti rečeš: sem strelka… in sem mal čudna
in pol mi usi rečemo: we love you strelka
k te itaq usi razumemo, k smo tut mal prfucensoriranisploh pa… od kdaj pa nas kej dost briga, kaj goworijo o nas?
za dobrim konjem se pa itaq mora mal pokaditNormal
0
21false
false
falseMicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}A to je zdej tolažba …al kaj …ne rabim.
Ker ni bilo tko napisan …da mam zarad tega kakšno travmo al
pa da me je sram ….Ampak vseeno hvala lepo za gesto, pa nasvete.
Jp jaz tud rada uporabim kakšne fovš tone …kar tko zarad
lepšga, da čist mim udari. Pol bolj abstraktno vse skupaj rata….čeprov je čist
simpl.Ribje čorbo pa zlo mal poslušam, pa mal zoprni so mi,tko da ne šljivim pet posto…
Bora je zaradi mene lahko marsikaj rekel…..ker ima on po moje kar velike travme
…pa mu potem take bolj prav pridejo.Treznost pa alkohol ….al pa še kaj druzga …more bit človek
zlo pameten, da šteka komunikacijo…to velja za oba osebka ..pijanga in treznega
…Samo ne vem a mora takrat uporabljat intelekt al intuicijo …..
Pa še ponavad se skregata….ker so vibre čist druge….
Torej nič kaj pametnega ne moreš uporabit …v tistem momentu.
Pa vseen …
Ja ja, janko tuki se mamo vsi radi ….sam kdaj se kregamo …pa
špikamo tko podtalno pa tko naprej …sama ljubezen….nas je ….Pozdrave….
Ko me boli želodec .. ne morem bit prijazna …in danes me
po dolgem času spet boli …bo minil …Čavči bavči…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.