Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
21. 6. 2011 ob 16:20 #10355zlati rezČlan
Haloohahahaha…
juhej strelka…..tut men so všeč odšutani štosi….hahahaha….če se bo pa kdo kej sekiral, nej pa sekiro kupi, da se bo lohka uoornnkkk sekiral in to dobesedno…..hahahhahaha….drgač pa men v tekstu itak vse prou pride……hahahahaha…..sej pravm norc, kt norc……hahahaha….sekiro pa uporabljam največkrat pozimi, k sekam drva, jo pa moram nest na novo nasadit…..zgleda, da sem tolkla k zmešana…juhuhuhu….
se pa strinjam s teboj tam nek v forumu, da ljubezen je, ali je pa ni……kupčkanje okol ljubezni je prazno sranje……ljubezen je ali je pa ni……bravo……in ljubezen je za mene čustvo, tko, kt strah, tko, kt jeza, tko, kt žalost……sekiranje in zamere, pa ljubosumnost, pa zavist, pa smiljenje sam sebi, kuker ubogi jaz, je pa za mene čustvovanje……sej ne pravm, da imam jst prou……hahahaha…..mi smo človeška bitja s čustvi in čustva so men čudovita…..ljudje jih tut različno kažemo, zlo odvisno od značaja človeka…..dočim razne zamere, pa obtoževanja, sekiranja, pa te stvari…..hahahahha…..to je pa meni zdaj pretiravanje…..juhej….psiha se itak dogaja v naših možganih, tk, da je pomemben miselni proces vsakega posameznika in, če je preveč čustvovanja, se človek enostavno ne sprejema, in s tem posledično tut ne okolice, se čuti ogroženega, je precej odvisen od odnosov in tut precej manipulativen sam s seboj in s tem tut z okolico… mogoče, se pa tut motim….hahahaha…..motiti se , je človeško…..juhej, juhej, take žgance, sama jej…..matr, lepa pesemca…..hahahaha…pa guna tut…še kikelco prodala bom, za sladko vince dala bom…..hahahaha….šivala je deklica zvezdo, oj zvezdo rdečo, kot kri……hahahaha…..jaz pa pojdem in zasejem dobro voljo med ljudi, v eni roki nosim sonce, v drugi roki sladki smeh……juhuhuhuhuhu…..
pa še en meni lep in še kako resničen stavek si napisala v neki temi na forumu in sicer, da piše v svetih spisih, da naj bi človek bil zmožen ljubiti svojega največjega sovražnika…..bravo strelka…….mi je zdele v misel uletela tale erosova teorija rei, kjer je napisal, da je edino Emocio zmožen ljubiti svojega največjega sovražnika, edino Racio je zmožen dati prednost tuji sreči, pred svojo in edino Instnkt se je zmožen spustiti iz oblakov na zemljo…….se pravi govorimo o treh enakovrednih razimih v naših možganih in vsak ima svoje prednosti in slabosti, kuker trije prijatelji v naših možganih, vendar se borijo za prevlado in dogajanja v otroštvu pač razvijajo naš značaj, kateri razum bo prevladoval v našmu lajfu oziroma v kakšnem razmerju so med med seboj in tako dobimo dvanajst oziroma trinajst značajev, recimo tut pri starih sumercih se pojavlja ista teorija…..hahahahaha….hvala eros, jst se skoz bolj udomačujem s teorijo REI, ne trdim, da jo obvladam……njet….mi je pa skoz bolj domača in presneto logična…..hahahahaha…..ne verjamem pa, da bi mi bila pred leti logična…..njet….sem mogla dobit svoje velike dogodke, da sem dejansko padla v globoko razočaranje in strah, ki ju prej še nikoli nisem doživela v taki moči…..sem iskreno hvaležna vsem ljudem, ki so mi na tak al drugačen način križali pot v lajfu……hvala
pa naš avatar je tut en nebulist…..hahahaha….pravi naš avatar, da visoki duhovneži s tehnikami hodjo naokrog in novačijo in, če jim ne kimaš in se ne greš tehnik, še nisi duhovno dost razvit, mater, kere hude in še kako resnične….hahahaha……mi je zadnjič en frend reku, k sva se pogovarjala okoli teh tehnik in sem seveda povedala svoje mnenje in to precej ognjevito in mi je reku, da ima občutek, da sem zagrenjenja, ker nisem med izbranci,kuker nimam razvitih teh sposobnosti in zato sem v njegovem miselnem procesu takoj nasprotnik in mi je bilo potrebno najdet neko identiteto in to je dobil iz svojega občutka v smislu, da sem zagrenjena, sej, em ga hotla vprašat, če ve, da nas občutki pogosto varajo, pa sem si rekla, stara, vsak ima svojo šolo življenja…… sem ga pa vprašala, če mu zgledam zagrenjena, je itak mislu samo zgrenjenost v zvezi s tehnično duhovnostjo doseganja višjih jazov, pa praznin, pa tee zadeve……hahahahaha…..hahahaha…..sej pravm, da so men tehnike čist všeč, recimo tehnika vožnje z avtom, pa določena tehnika dihanja, pa hoja po moje, pa pesmice pet…..haahahaha……jst sem bolj praktičen človek, pa mam svoje meditacije na vrtu v jutranjih in večernih urah in sicer se ukvarjam z rožcami, plevelom, zelenjavo, se mal pomenim, postorim stvari, pol pa še za v lonc naberem, lih zdele sem si domačo grahovo juho skuhala, sem par dni nazaj grah na vrtu pobrala…njami….pol mam pa še lisičkino rižotko, k sem dons lih mal lisičk najdla, drgač pa ni na našmu koncu zdele prou nč juretov, drugih gob pa ne poznam……juhej….no, ja marel tut ni……..kar pa še ni, pa še bo…..
slišmo
22. 6. 2011 ob 0:19 #10362strelkaParticipantBom probala tud tiste v marjetke dat ….tale je fajn …take žgance sama jej…
Samo nekaj pa ne razumem ..kako si lahko manipulativen do sebe ?22. 6. 2011 ob 9:48 #10363strelkaParticipantniso lih žganci no …so pa slovenske narodne …če mal posrfaš …
ampak …sem eno veselo iskala …pa so vse presnet tko žalostne ….zdej pa se fajn imejte v nebulozah.25. 6. 2011 ob 8:41 #10399zlati rezČlanHalooohahahaha….
ejga, strelka, hvala za tele pesmice…..sem si jih prou veselo prepevala….a žalostne prauš…..hmmm….tut lohka….ampak jst sem si jih prou veselo prepevala….kuker tista….kje so tiste stezice, k so včasih bile….zdej pa hodim skoz grmovje in veselo prepevam juhej….hahahahaha…..
sem včeraj nabrala kar nekaj juretov in lisičk…..no,ja, to je blo v totalu pet jurčkov in mogoče pol kile lisičk….hvala, hvala mati narava…..tk, da jo bom danes spet mal v gmajno zalutala…matr, mi je prou bogovsko, da si tkole naberem mal gobic, sem tut že kakšen paketek za v skrinjo spakirala….dobim čez kakšen teden obiske iz tujine, pa frend obožuje jurčke in lisičke in sem prou vesela, da se jih bo lahko mal najedu….juhuhuhu…..
tut moje životinjsko carstvo lepo napreduje…..hahahaha…..pesjanar je skoz bolj debel in len….hahahaha….je pač poletje….mačje carstvo je pa dobilo ojačanje…..in sicer mi je metalka prpelala svoje tri nove mladičke predstavit….hahaha….matr, so lepi in igrivi…sej se me še mal bojijo, kuker zbežijo v grmovje, ko se pojavim na vratih in pol prou previdno spet pokukajo iz grmovja in metalka jim kaže, kako se me ni treba nč bat…..juhuhuhu, so luštni…sej drgač so to vse zunanji mački, samo štefan, sin od metalke, ki ima zdej mogoče dobre pol leta, ima vstop v hišo, kar s pridom izkorišča in najraje spi med knjigami, tk, da je zgleda intelektualac in sem ga že prekrstila v štefančiča….hahahahaha…..
draga strelka…..a manipulacije prauš….kako ljudje manipuliramo s seboj….juhej…že s tem, da mislimo, kaj drug misle, že s tem manipuliramo s seboj in seveda posledično tut z drugimi, že s tem, ko nekaj povemo in potem zraven dodamo še tisto, da ne bo kdo kej zameril, al pa, da se ne bo sekiral….kar neki….hahahaha…..naprimer, s starši, ko ne povemo, kaj mislimo, ker mislimo, da, če bi povedali, da bi nam zamerili…., kuker mi že vemo kaj si bodo starši mislili….seveda je tako tut s frendi….ker mislimo, da vemo, kaj drugi mislijo….hahahaha….njet, tako to ne gre….recimo, da nam straši al pa frendi nekaj dajo in mi tega ne potrebujemo, pa vendar vzamemo, ker drugače bi bili starši al pa frendi užaljeni…..hahahaha….in tako se nam dogaja, da nekaj delamo, da drugi ne bi bili užaljeni…to je pač manipulacija, ki je v večini kar rutina in ima naziv tut nezavedno….hahahahaha…..ni iskrenosti do samega sebe in s tem posledično tut ne do drugih….sej, človek lahko brez napetosti in obtoževanja al pa zgovarjanja stvar pač preprosto zavrne in reče ne, hvala, tega ne potrebujem….bil bi pa vesel, če bi mi recimo prinesla to in to, ker te stvari uporabljam….hahahahaha….mam frenda, ki je službeno velikokrat odsoten, kuker po drugih državah in kontinentih in mi je v preteklosti zmeraj prinesu kakšno darilo, no, pa je bilo to večinoma kakšna turistična zadeva za postavit in potem prah brisat in te zadeve…..hahahaha….pa sem mu pred tremi leti rekla, glej, dragi moj, lepo, da se spomniš name, ko jo lutaš službeno po svetu, rada bi ti povedala, da telih turističnih spominkov jst nimam lih rada, so mi čist neuporabni, še tiste, ki sem si jih skoz lajf sam navlekla, sem enostavno stran vrgla….bi bila pa res vesela, če mi prineseš recimo iz telih daljnih dežel karkoli, kar je za pojest al pa za popit….hahahahaha….tk, da zadnja leta dobivam praktična darila, kot je naprimer pravi žafran iz teherana, zadnjič sem dobila naddobro marmeladiko iz črnega ribeza iz Romunije……njami….in tako zadnja tri leta frend tut sebi domov prinese različne dodatke jedem, ki so pač lastne deželi v kateri se je kratek čas službeno zadrževal…in mi ves vesel pripoveduje, da je zadnja leta čist zatripal v vsakem mestu na tržnico in, da mu je v največje veselje, če mal raziskuje po tržnici….hahahahha…tako dobim včasih tut kakšna semena al pa kar kej koristnega in ne več nekih spominkov za postavljat na police in potem brisat prah, ne hvala……hahahahaha….
pred dnevi sem dobila klic od frendice, mi je vsa znervirana in napeta pravila dogajanje, ki sta ga imela z možem…..sta poročena že kar nekaj let in imata štiri otroke, dva iz prejšnjega zakona in dva svoja…..juhej…..in pravi, da sta se spet skregala in, da imata zdej tiho mašo, kuker vsak po svoje surlo vleče in ne govorita….matr, sem se narežala, sej na koncu se je tut ona začela sproščeno smejat…..hahahaha….in sicer jo vprašam, če mi lohka pove, kaj se je dogajalo…..pa pravi, da jo je mož v sredini tedna povprašal, če bi šli za vikend z otroki v hribe in moja frendica mu odgovori “ne vem”…in mi reče, da je potem njen mož znoru in ji rekel, da ji je že stokrat reku, da mu ta njen ne vem, gre pošteno na živce in tako sta se skregala in sta imela tiho mašo….hahahaha….pa povprašam frendico, če ona ve koliko je ena in ena….in pravi, da ve….sem ji rekla, prosim, da mi odgovoriš koliko je ena in ena in pravi dve….hahahaahaha…hvala sem rekla, da si mi odgovorila….in zdej imam spet eno vprašanje ali ti vedno, ko te mož kej vpraša rečeš ne vem….do mene je namreč zelo iskrena, ker drugače nebi več sodelovale po telofonu, pa pravi, da večinoma res odgovori ne vem….in jo povprašam ali ona res ne ve ali je to samo njeno rutinsko delovanje…..pa neki časa premišljuje in ji rečem, da meni tale njun dogodek zgleda čist humurističen, kuker poročena sta že desetletja in seveda komunicirata, pa vendarle ona ne ve odgovorov na čist preprosta vprašanja, čeprou je odrasel človek, žena in mati…in nej mal razmisli….hahahaha…..u mater, pravi ona, sej jst tale “ne vem” uporabljam že odkar se poznam, kuker čist rutinsko….hahahaha…pa ji rečem, glej stara tkole ti manipuliraš s seboj in z okolico…..rutina je naša železna srajca in, če jo spoznavaš, se začneš zavedati svojega rutinskega miselnega procesa, potem nima smisla odgovarjati “ne vem”, ampak preprosto odgovoriš na vprašanje in, ko se naslednjič spet zaveš, da si jo udarila s svojim ne vem, preprosto reči, da si spet čist rutinsko odgovorila, kuker nisi prisotna in potem odgovori na vprašanje oziroma komuniciraj…..in tako se sčasoma skoz bolj zavedaš sedanjosti in ne živiš v oblakih…..in ni potrebno nobenih tihih maš in zamer in odmer in odvečnih besed v zagovor…..hahahahaha….preprosto prevzameš odgovornost za sebe…..hahahaha….in zdej tut pri otrokih lahko razumeš, zakaj ti kdo čist nezaiteresirao iz rutine odgovori na tvoje vprašanje “ne vem” in teb dvigne pritisk, otroci nas posnemajo…..hahahaha…..tk, da svojo rutino lahko tut preproznavaš pri otrokih, tist, kar ti gre pri njih na živce imaš po vsej verjetnosti sama…..hahahahaha….to je v bistvu čist preprosto in, ker mi kot ljudje radi kompliciramo, zgrešimo lih to preprostost in se rajš gremo neke energije, al pa duhce, al pa povezovanja z višjimi inteligencami, pa te zadeve…..hahahahaha…..matr, je fajn živet….hahahahaha….
pa drug primer…..recimo, da imata mož in žena skupaj biznis in, da bi ga razširila, je potrebno poklicat pač odgovornega človeka in se je potrebno začeti pogajati za razširitev…..pa pravi mož ženi, dej ga ti poklič, ker ga že od prej poznaš…..pa pravi žena možu, ma, ja, dej ga rajš ti poklič, ker si moški in se ti ponavadi meniš za biznis….hahahaha…..in tako mine pol leta in ga še nobeden ni poklical, le skregala sta se vmes že nekajkrat, kdo nej bi ga in zakaj klical…..hahahaha…..tko sta prelagala delo oziroma odgovornost en na drugega in napetost je rastla….hahahahaha….no, pa sva se pogovarjali in mi to tut pove, da sta že čist živčna…..pa se jst začnem režat, matr, se kar nisem mogla nehat…..pa ji rečem, ejga draga moja, to je prelaganje odgovornosti en na drugega in s tem čista manipulacija, ki se začne s stavkom, jst ga že ne bom poklicala, zato, ker…..
hahahaha…..in me povpraša kaj bi sploh naredila…..pa ji jst rečem, dej mal razmisli….in ona premišljuje in ne najde nč kej vspodbudnega….pa ji rečem, kaj pa, če bi dvignila telefon in iskreno povedala kako in kaj….pa vpraša hja, kaj nej rečem….ja, seveda poveš resnico, ji odgovorim….ja kako, me vpraša…..hja, lepo iskreno in sicer dvigneš telefon, se predstaviš in poveš človeku, da se že pol leta pripravljaš, da ga boš poklicala in, da te je bilo strah in si zato odlagala in sta se zato še z možem nekajkrat skregala in, da si ga zdej poklicala, da ga povprašaš in, da bi zdej dala moža na telefon, da se moška lepo zmenita…..razmisli, sem ji rekla….no, to je tut naredila in seveda sta z možem dobila biznis dalje…..hahahahaha….je bla čist presenečena, kako je šlo lepo gladko skozi in kako se je oddahnila, kuker, da je lažja za celo tono….. in mi je rekla, jst butara sem pa pol leta vlekla, zato, ker me je bilo strah, kaj bo gun reku in tako zdej vidim kako sem manipulirala sama s seboj in seveda tut z okolico, tk, da smo bli vsi napeti samo zaradi enega telefonskega klica, kakšna komedija in tragedija…..hahahahaha…..sej zdej lahko rečemo, da so to nezavedne manipulacije oziroma rutinske manipulacije oziroma manipulacije zaradi nevednosti…..hahahahaha….seveda lahko damo take in podobne manipulacije kuker v domeno podzavesti, ampak se pa lahko začnemo zavedati skoz bolj svojih podzavestnih reakcij, ker, ko se človek hoče zavedati, mora pač spoznavati svoj miselni proces in s tem prihaja do sprejemanja sebe in s tem posledično tut do drugačnih reakcij in tako lahko pride tut do sprememb….in tut do večje sproščenosti, ker je človek bolj prisoten v trenutku in to v vsakem trenutku…..hahahahaha…svoj svet je pač potrebno spoznavati in ne samo misliti, da ga poznamo in tanajboljš je, da ne mislimo namesto drugih…..hahahahaha….seveda se pa čist komot lahko tudi motim, sem se v svojmu lajfu že velikokrat zmotila in s tem potrjujem guno…motiti se, je človeško….hahahahahaha…..matr, je lušten….za podrobnejše informacije se obrnite na svojega lokalnega dilerja al pa si prpopajte kakšen zdravilni kamen na kakšna posebna mesta, men je še najbolj deloval čist navaden kamen, ki sem ga pobrala ob poti al pa ob reki in si ga namontirala v roko in po sredini čela in v ritmu udarjala, zraven je pa šlo naslednje besedilo…u mater stara, si pa kreten med kreteni, sem bla čist preprosto butnjena, kuker butn, butn……hahahaha…..hahahahaha…..ma, je, pomagalo….hahahaha….zdej sem pa en kretenski norc….hahahahaha….kuker znanstvenik nebulizma…..juhej…..juhej….hahahaha….
dons je praznik…..tk, da vsem nam želim veselo praznovanje in ne preveč ždet v praznini….hahahaha…..praznik je za praznovanje….in praznovanje je akcija in delovanje……hahahaha…..mogoče bo kdo med vami tut žar zakurblov in napeku kej dobrega..njami…. se družil prou prijetno s frendi, z družino, pa te zadeve……vsem nam skupaj in naši preljubi SLOVENIJI želim na zdravje….….slovenija od kod lepote tvoje, pozdravljamo te iz srca in srečni tu smo doma…..juhej…..
slišmo
25. 6. 2011 ob 12:52 #10400strelkaParticipantah ja ….kuker na eni poroki -ohceti …
ko so bili že vsi kar precej okajeni …so začeli peti oj mladost moja ….-Zabučale gore….No ja …mogoče je pa primerna za poroko …kakor za koga….jp mogoče se pa tole da tud veselo peti…, veselimo se starosti ..strelka2011-06-25 12:56:01
29. 6. 2011 ob 16:19 #10430zlati rezČlanHaloohahaha…
hja, men vse na dinamiko in na veselje potegne…..juhuhu…..vsak letni čas je men fenomenalen, tako, kot tut vsako človekovo obdobje…..sej, telih mojih dobrih pol stoletja je mogoče za ljudi, ki so v dvajsetih, res že bolj staro, no, za gune, k majo pa osem desetletij in čez, mi pa pravjo, da sem smrklja….juhej….take žemlje sama jej….hahahaha…
sem danes moj pehta oddelek mal zapolnila z lakoto, pa črno deteljo, pa šentjanževko, pa še kej, tk, da svaki dan napredujem sve više i više ….hahahaha….
ko sem jo s slamnikom na glavi in svojo košaro za nabiranje zelišč maširala proti terenom, sem srečala dve posrečeni gospe v osemdesetih letih….matr, sta fletkani…..pa zmeri radi mal z menoj počvekata, pa tut jst z njima….hahahaha….pa pravi ena …ja, sej, zdej je še oredu, ker lahko sama mal okol hodim in skrbim za sebe, sam kaj bo pa pol, ko ne bom več mogla…..pa pravi druga, ja, prou imaš…..pa se jst začnem smejat, pa me mal čudn gledata, kuker, midve mava resno debato o žćivljenju, ti se nama pa smeješ…..hahahaha….pa pravm, a ni fajn, ker lahko še vedno skrbita za sebe….ja, fajn, je fajn, sta pokimali…..pa se jst smejem dalje, pa rečem, ampak, zdej, k sta še tkole gajstni, pa te stvari, zdej bi lohka tut mal telovadile zjutraj v postelji in tkole pol poskrbita, da bosta skoz bolj gajstni in bosta dlje časa lahko skrbeli za sebe, pa se vama nebo treba lih pogovarjat, kva bo, ko bo…..bosta fletkano mal še drgač migali, pa se člouk velik boljš počuti, drgač se skoz samo boji, kva bo, ko bo in s tem lahko pritegne dogodke, ki bi mu omogočili, da bodo drugi čimprej skrbeli za vaju….mal pomislita, sej ni nč narobe, če jo zjutraj v postelji še mal telovadita, pa še čez dan al pa zvečer mal, a ne….ja, je rekla ena, mi je tut moj dohtar priporočil, pa se kar ne morem spravt…….hahahaha…..sem se režala, se bo kar treba spravt, da še bolj sami zdaj poskrbita za sebe, sej pravita, da sta veseli, da še vedno lahko skrbita za sebe, pa dejta še mal več od sebe in skrbita še boljš……hahahaha…..pa se obe začneta smejat in kimata, ja, sej maš prou…sem rekla, od tega prova nimate vidve nič, sem jima v smehu dvrnila… lahko pa začneta telovadit, pa bosta ziher kej imeli….hahahhahaha…..matr, so luštni teli tastari, ane…..sej, k bom pa sama tolk stara, pa nevem več kdo se mi bo zdel star po letih…..juhej, juhej, take žemlje sama jej…..njami…..z največjim veseljem si nafilam kdaj pa kdaj kakšno žemeljco, pa kar kej vmes, kuker kakšno domačo na tenko narezano salamo, al pa ustaran sir in baziliko…..njami….. men se zdi, da se žemeljci v novi slovenščini reče kuker razpočnica, nisem pa ziher……hahahaha…….hahahahahaha….
vesele pozdrave iz dolenjske riviere….
slišmo
5. 7. 2011 ob 21:26 #10487strelkaParticipanthoj Rezina ….
zdaj bi pa jaz tebe nekaj vprašla …predvidevam , da si od foha …pa da mi boš znala čim bolj enostavno povedat .no če si že delala.Kako se najbolj enostavno naredi sirup iz malin …al pa tisto sok ,da potem dam to v skrinjo zamrznit.pripis sokovnika nimam …pa kaj preveč matrat se tudi ne mislim …tko če je kakšna bolj enostavna tehnikane vem razmerij ….da ne bo marmelada ratal a….No če se boš kaj javila…. -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.