Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 834 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    anja
    Participant

Janko, danes si pa res hud…Wacko

Lepo je če deliš
    janko
    Član

In kaj to tebe briga? Ouch
    a bi me rada tolažla al kwa? Tongue

Lepo je če deliš
    anja
    Participant

LOLTongue

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

jp teli prevodi so res čudni …

LOL

Normal
    0
    21

false
    false
    false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

1 verzija ; prevod …

Sedijo na ograji tri krave in štrikajo. Pa se pripelje čmrlj
    mimo (na motorju) in zažvižga ter reče:

Uaauuu Censoredštrikate?

Druga verzija ….

Sedita dve kravi na smreki in štrikata,pa se mimo pripelje
    veverca z bmx-om.

Kravci pa rečeta:”svašta!”

no za na konec pa…

Gre polh po gozdu pa sreča veverico in kravo nato pade veverici češarek na glavo krava pa začne štrikat.

zdej pa zastopi to….Wacko

Mejte se …Big smile

strelka2011-06-19 17:59:21

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Haloohahahaha…

juhuhuhu…tuki pa res dogaja…hahahaha….dragi janko, hvala za tvoj obisk…..zgleda, da so ble tvoje pohvale mal predolge, pa te je naš šef mal skrajšal, tk, da je lih prou…..hahahahaa….sej, čist po domače povedano sem našemu šefu čist hvaležna za tale foglovž, da lohka mal štrikamo kuker krave, pa kvačkamo, pa štikamo, pa kleklanje bom po vsej verjetnosti tut še obdelovali….no, ja, mogoče pa tudi ne….hahahaha…in seveda sem vesela vsakega bika, al pa vola, ki doda kakšno nebulistično, sej tko lohka pride do kakšnega napredka…kaj bi krave same brez bikov…hahahaha….no, ja mogoče bi še naprej veselo štrikale….matr, da sem proti, da bi samo krave živele na svetu…..če bo šlo tole na referendum bom jst proti….jst sem za mešano, drgač lohka pride še do pomanjkanja volne za štrikanje, to bi bla pa cela panika….hahahahaha….

zadnje dni sem bla odsotna, kuker vas nisem brala in sem imela kar nekaj za prebrat, ker z veseljem vse preberem, tut muzko v marjeticah prtisnem na play, ampak tale moj instant internet lih ne vleč najboljš na dolenjski rivieri, zmeri pa mal začetka slišim in si pol melodijo, če jo poznam veselo brundam….tk, da dekleta, hvala za muzkoThumbs Up….

seveda sem bla zadnje dni v gmajni za gobami, zdej jurčke sem ene štiri najdla, ampak lisičk sem si pa kar nekaj nabrala in seveda že tut z veseljem pojedla, nekaj paketkov je pa tut že v skrinji….upam, da bo v kratkem še kakašna gobarska padla, ma, ja, jst jo rada bluzim po gozdu in se spotooma še borovnic, pa jagod najem…njami….

tut v kuhariji mi laufa, sem dobila domačo pirino moko in si danes spekla pirin kruh s sesekljanimi orehi in črnimi olivami….matr, da je pirina moka dobra, sej zdej sem slišala, da tut ječmenova in ovsena moka obstajata in, da se da kruh spečt, tk, da se bom zagrebla še za teli dve moki…..pa, vidjet čemo….hahaha….

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha…sem hotla prtisnit na predogled sporočila, pa sem zgleda pritisnila na send….. sicer sem imela namen še nekaj naložit, pa je čarunalnik bolj pameten od mene, men je pa tut prou…..jst se hiter strinjam, če se mi zdi kakšna pametna….hahahaha

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

tisto gor …moj prispevek , so totalno odšutani štosi ….ki se pa meno zdijo smešni ….LOL
    pašejo bolj v vice …da ne bo kdo sedaj se sikiral ….da se je transformiral v kaj drugega…
    zarad mene bi bile tud lahko mravljice , al pa čebelce , hroščkiBig smile, ampak so bile omenjene krave, poleg ostalih gozdnih živali …
    si pa res bolj težko predstavljam krave s pletilkam …pri čmrlju na motorju bi šlo precej lažjeBig smile

Lepo je če deliš
Prikaz 834 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.