Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
19. 6. 2011 ob 13:16 #10336anjaParticipant19. 6. 2011 ob 13:23 #10337jankoČlan19. 6. 2011 ob 13:48 #10338anjaParticipant19. 6. 2011 ob 17:56 #10341strelkaParticipant
jp teli prevodi so res čudni …
Normal
0
21false
false
falseMicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}1 verzija ; prevod …
Sedijo na ograji tri krave in štrikajo. Pa se pripelje čmrlj
mimo (na motorju) in zažvižga ter reče:Uaauuu štrikate?
Druga verzija ….
Sedita dve kravi na smreki in štrikata,pa se mimo pripelje
veverca z bmx-om.Kravci pa rečeta:”svašta!”
no za na konec pa…
Gre polh po gozdu pa sreča veverico in kravo nato pade veverici češarek na glavo krava pa začne štrikat.
zdej pa zastopi to….
Mejte se …
strelka2011-06-19 17:59:21
19. 6. 2011 ob 22:27 #10343zlati rezČlanHaloohahahaha…
juhuhuhu…tuki pa res dogaja…hahahaha….dragi janko, hvala za tvoj obisk…..zgleda, da so ble tvoje pohvale mal predolge, pa te je naš šef mal skrajšal, tk, da je lih prou…..hahahahaa….sej, čist po domače povedano sem našemu šefu čist hvaležna za tale foglovž, da lohka mal štrikamo kuker krave, pa kvačkamo, pa štikamo, pa kleklanje bom po vsej verjetnosti tut še obdelovali….no, ja, mogoče pa tudi ne….hahahaha…in seveda sem vesela vsakega bika, al pa vola, ki doda kakšno nebulistično, sej tko lohka pride do kakšnega napredka…kaj bi krave same brez bikov…hahahaha….no, ja mogoče bi še naprej veselo štrikale….matr, da sem proti, da bi samo krave živele na svetu…..če bo šlo tole na referendum bom jst proti….jst sem za mešano, drgač lohka pride še do pomanjkanja volne za štrikanje, to bi bla pa cela panika….hahahahaha….
zadnje dni sem bla odsotna, kuker vas nisem brala in sem imela kar nekaj za prebrat, ker z veseljem vse preberem, tut muzko v marjeticah prtisnem na play, ampak tale moj instant internet lih ne vleč najboljš na dolenjski rivieri, zmeri pa mal začetka slišim in si pol melodijo, če jo poznam veselo brundam….tk, da dekleta, hvala za muzko….
seveda sem bla zadnje dni v gmajni za gobami, zdej jurčke sem ene štiri najdla, ampak lisičk sem si pa kar nekaj nabrala in seveda že tut z veseljem pojedla, nekaj paketkov je pa tut že v skrinji….upam, da bo v kratkem še kakašna gobarska padla, ma, ja, jst jo rada bluzim po gozdu in se spotooma še borovnic, pa jagod najem…njami….
tut v kuhariji mi laufa, sem dobila domačo pirino moko in si danes spekla pirin kruh s sesekljanimi orehi in črnimi olivami….matr, da je pirina moka dobra, sej zdej sem slišala, da tut ječmenova in ovsena moka obstajata in, da se da kruh spečt, tk, da se bom zagrebla še za teli dve moki…..pa, vidjet čemo….hahaha….
19. 6. 2011 ob 22:33 #10344zlati rezČlan20. 6. 2011 ob 13:39 #10346strelkaParticipanttisto gor …moj prispevek , so totalno odšutani štosi ….ki se pa meno zdijo smešni ….
pašejo bolj v vice …da ne bo kdo sedaj se sikiral ….da se je transformiral v kaj drugega…
zarad mene bi bile tud lahko mravljice , al pa čebelce , hroščki, ampak so bile omenjene krave, poleg ostalih gozdnih živali …
si pa res bolj težko predstavljam krave s pletilkam …pri čmrlju na motorju bi šlo precej lažje -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.